Valencia'da düşüş başlamış bu iyi bizim için..
Cl'de iyi bir kura çekeim..
Valencia'da düşüş başlamış bu iyi bizim için..
Cl'de iyi bir kura çekeim..
Maçlar çok iyi.![]()
Kura iyi geçersin rahatlıkla..
Ligde beklediğimiz seri galibiyetler de başlamış..
Maç fazlasıyla olsa bile liderlik güze..Galibiyetler devam etmeli hocam..
Bu arada Moutinho'dan memnunmusun..
Arda Turan'dan Eski Hocasına Şok Suçalama
Pato'nun sakat olduğunu hoca çok iyi biliyordu .
Haberin Detayları .
İşte Arda Turan'ın Pato transferindek yolsuzluk iddaaları
Y. D . = Öncelikle bizi kırmadığın için teşekkür ediyorum,ilk olarak şunu öğrenmek istiyorum , geçen sezon sonu Atl.Madrid'de başarılı bir sezon geçirmişken neden satılık listesine konulduğunu ve eski hocanla aranızda neler geçtiğinii bize anlatır mısın ?
A. T = Valla abi hoca bizim takıma gelince en çok ben sevinmiştim , sonuçta türk bir hoca , ama ne yazıkki bir türlü yıldızımız barışmadı, sadece geçe sezon değil gittiğimden beri çok istikrarlı sezonlar geçirdim, ama demekki yeterli görülmedi ki bizi satılık listesine koydular saygı duyuyorum,
Y. D = Senin yerine alınan Pato 'nun çok yüksek ücretlerle ve sakatlık eğilimi oduğunu ve Atl. Madrid taraftarınında hem senin gidişin hemde sakatlık eğilimi olan bir oyuncuya yüksek bir ücretle alınması taraftarıda çok rahatsız ediyor , senin görüşün nedir ?
A.T = Bu söyleyeceklerim belki bana düşmez ama herkes gerçekleri bilsin , Atl. Madrid'de çok güvenidiğim bir isimden yaklaşık 1 ay önce bir telefon aldım aynen şöyle söyledi Pato sağlık kontollerini geçemiyeceğini Hoca'nın bildiğini ve bunun için sağlık ekibine ne olursa olsun Pato'nun sağlam raporu verilmesi istediğini söyledi , eğer kaynağımdan şüphe etseydim , bu açıklamayı yapmazdım,
Y. D = Bu söylediğin çok ağır bir itham neden böyle bir şey yapsın ki ?
A.T = Bende telefondaki kişiye aynen bu soruyu sordum ve cevapla şok oldum , Pato'nun transferinden hoca çok ciddi bir komisyon aldığı ve bir nevi yolsuzluk yaptığı
Y. D = Eğer bu ithamın doğruysa muhtemelen Atl. Madrid yönetimi teknik direktörünü görevinden alabilir , veya seni dava edebilir ?
A. T = Hiç farketmez abi bende bu yolsuzluğun kanıtlarıda var Pato'nun sakat olduğunu herkes biliyor Hoca uzay'damı yaşyor, benim söyleyeceklerim bu kadar .
Y. D = Teşekkür ediyorum ben bu röportajı aynen köşemde yayınlıyacam, bakalım gelişmeler nasıl olacak
Ortalık karışıyor hocam. Ama Arda böyle yapmaz bence ya![]()
Betis beraberliği kötü olmuş.
Ardanın açıklamalardan menajerde yıpranmış belli![]()