Sayfa 18 / 163 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Melih Gökçek ismini takmaya bile gerek yok. Kendisi cidden ne dediğini bilmeyen birisi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Orada bulunan polise çivili toplar, sapanlarla bilyeler, kaldırım taşları, demir çubuklar atanlar halk değil diğerleri mi halk? İşinize geldiğini gibi.
    Bahsettiklerinin bir çoğu provakatörler. Bu eylem provakatörlerin ya da siyasi partilerin eylemi değildir. Bu eylem halkın eylemidir. Her görüşten insanın birleştiği bir eylemdir. Sadece sana gösterilenle konusmak kolay tabi. 3 gün boyunca savunarak eylem yaptı insanlar. Hiç bir saldırı yapılmadı polise karşı. Bugün baız provakatörler polise karşı bahsettigin eylemleri yaptılar fakat gören herkes onları durdurmaya calıstı. Arastırıp konusalım lütfen. Üstünkörü bilgilerle konusmanın bir yararı olmaz kimseye.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    londra

Su resimde var. Solda mavi gomlekli sari bayrak var, ve bayragin ustunde . . .

Devlet,polis , asker ve halk biraz degil epey sakinlesmesi lazim bunun gittigi guzel degil

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Savaş muhabirliği mi yapıyorsunuz? Ne bu kin, nefret? Bu konu kapatılmazsa bir daha uğramayacağım bu siteye. Bir polis olarak şu yorumlardan utanç duydum. Bir iç karışıklık çıkarmak isteyen herkese destek oluyorsunuz şu anda. Bu tür tartışma konuları birkaç sene önce "ileri gitmeyecek şekilde açılabilir" denmişti. Ancak görüyorum ki çok ileri gidilmiş. Hiçbir polis hükümet uşağı değildir. Yasalarda yazandan eksik veya fazlası yapılmaz. Fazlasını yapanlar her zaman ceza alıyor. Eksik yapanlar görevi ihmalden yargılanıyor. Bütün gün polise terörist damgası vurmaya çalışanlara yazdım. Burada, bir çok arkadaşımın olduğu bir yerde yazmak istemedim.

Sadece şunu söylüyorum. Polisi terörist gibi gösterenlere destek olmayın.
    Bak güzel kardeşim..

FEM dershanesinin kendi özel yurtlarından yetiştirilen adamları vardır.

Bu adamlar polis olarak yetiştirilir genelde.

Adamlara özel POLİSLİK dersleri acılır ve bizim adamamız olucaksın tarzı yetiştirilir...

Hiç bir şekilde Hükümet siyasi bir olayım olmadı..

ARTIK YETER ! DİYARBAKIR'DA ADAMLAR MİTİNG YAPIYOR SLOGAN ATIYOR ONLARA HİÇ BİR ŞEY YOK.

HALK TÜRK BAYRAĞI ACIYOR ONLARA BİBER GAZI.TAZİKLİ SU BU MU KARALAMA KAMPANYASI.

VİCDAN'IN VARSA BİRAZ OTUR DÜŞÜN NEDEN BURALARA GELDİK !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Bahsettiklerinin bir çoğu provakatörler. Bu eylem provakatörlerin ya da siyasi partilerin eylemi değildir. Bu eylem halkın eylemidir. Her görüşten insanın birleştiği bir eylemdir. Sadece sana gösterilenle konusmak kolay tabi. 3 gün boyunca savunarak eylem yaptı insanlar. Hiç bir saldırı yapılmadı polise karşı. Bugün baız provakatörler polise karşı bahsettigin eylemleri yaptılar fakat gören herkes onları durdurmaya calıstı. Arastırıp konusalım lütfen. Üstünkörü bilgilerle konusmanın bir yararı olmaz kimseye.
    Çok merak ettim. Eylemcilerin içinde misiniz de bu kadar emin konuşuyorsunuz, yoksa evden twitterdan falan okuduklarınızla mı bilgi sahibi oluyorsunuz?

Ekleme yapayım: Bu olaylarda iki tarafında haksız olduğunu savunanlardanım

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ben cevaplayayım ben bir sürü eylem gösteri gördüm televizyondan ya da ordan burdan. Polis müdahale ederse ortalık karışır, etmezse her şey süt liman biter.
    Bakınız, geçen seneki 1 mayıs -genelde olaysızdı- bakınız bu seneki bir 1 mayıs bakınız bugünkü ve dünkü olaylar.

Ekleme yapayım: Halkın bu tepkisini yüzde yüz haklı bulanlardanım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

bi resmi daha varmis.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post

bi resmi daha varmis.
    Hey Allah'ım nasıl izin veriyorlar buna ya. Kör mü bu millet.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Çok merak ettim. Eylemcilerin içinde misiniz de bu kadar emin konuşuyorsunuz, yoksa evden twitterdan falan okuduklarınızla mı bilgi sahibi oluyorsunuz?

Ekleme yapayım: Bu olaylarda iki tarafında haksız olduğunu savunanlardanım
    İçindeydim. Bir çok arkadaşım da benim gibi eylemciler arasındaydı. zor durumdaki insanlara yardım etmeye çalıştık, kimimiz ögrendiklerini direk twittera yazdı kimimiz elinde maskeler insanlara dağıttı. hepsiyle de konustuk, bilgiler paylastık. Evden twitterdan okuduklarımla atıp tutmuyorum
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Üstteki resmin kafası da ayrı bir kafa.Fırsattan istifade olaydan yararlanmak isteyenlerin işi.Akıl alır gibi değil.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Hey Allah'ım nasıl izin veriyorlar buna ya. Kör mü bu millet.
    Londra burası. Gayet doğal bir şey bu. Orada yaşayan Türk nüfusun çoğunluğu Kürt asıllı zaten.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

MARDİN !

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Kimin yanında kimin olduğu kimin haklı kimin haksız olduğunu gösteriyor daha söze hacet yok

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Bak güzel kardeşim..

FEM dershanesinin kendi özel yurtlarından yetiştirilen adamları vardır.

Bu adamlar polis olarak yetiştirilir genelde.

Adamlara özel POLİSLİK dersleri acılır ve bizim adamamız olucaksın tarzı yetiştirilir...

Hiç bir şekilde Hükümet siyasi bir olayım olmadı..

ARTIK YETER ! DİYARBAKIR'DA ADAMLAR MİTİNG YAPIYOR SLOGAN ATIYOR ONLARA HİÇ BİR ŞEY YOK.

HALK TÜRK BAYRAĞI ACIYOR ONLARA BİBER GAZI.TAZİKLİ SU BU MU KARALAMA KAMPANYASI.

VİCDAN'IN VARSA BİRAZ OTUR DÜŞÜN NEDEN BURALARA GELDİK !
    Polislerin Fem Dersanelerinden çıktığı gibi bir düşünce karşısında hayretlere düşüyorum. Eyvahlar olsun bu ülkeye. Ben burada sabaha kadar konuşsam boş. Ayrıca dersaneye giderken ben hep Final'e gitmiştim, Fem'e değil. Ya da orada da olsaydım eğitim için olurdum. Namaz kılmak için Fem'e değil camiye gitmeyi tercih ederim.

@Nocna Mora

Araştıracak bir şeyim yok ben bu işi yapıyorum. Ayrıca bir yasak varsa hükümetin değil yasalardan kaynaklanan yasaklardır. O yasaları da her hükümet kendine göre yontuyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Londra burası. Gayet doğal bir şey bu. Orada yaşayan Türk nüfusun çoğunluğu Kürt asıllı zaten.
    Gerekirse hepsi pkk'lı, 1 kişi Türk olsun. O Türk o bayrağı ordan indirmeli. (Kürt-pkk tartışmasına da girerdim de görmezlikten geliyorum, konu dağılmasın)
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Kimin yanında kimin olduğu kimin haklı kimin haksız olduğunu gösteriyor daha söze hacet yok
    Evet bir gerizekalının yurtdışında yaptığı bir şeyle bütün yurtta oluşmuş bir halk hareketini yaftaladınız. Hayırlı uğurlu olsun hepimize!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kurt-Turk olarak ayirmasakta, Pkk sempatizanlari ve bizler olarak ayirsak daha iyi. Yariya yariya bir toplum soz konusu.

PKK sempatizanlarin cogu Adana kokenli ve Maraslilarin birazlarida o tarafa dogru gidiyor.

Ve bizler. Cogunlugu Gumushane, Aksaray ve Kibrislilarin olusturdugu bir toplum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Gerekirse hepsi pkk'lı, 1 kişi Türk olsun. O Türk o bayrağı ordan indirmeli. (Kürt-pkk tartışmasına da girerdim de görmezlikten geliyorum, konu dağılmasın)
    Belki de karşısındakinin görüşüne saygılıdır orada ki o Türk bir çoğumuzun aksine.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İstanbulda tutuklanan pkklıları saymazsak öyle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    YURTDIŞINDA 1 KİŞİNİN yaptığı bir hareketi, 3 gündür haklı olan mücadelerini haklı bir şekilde sürdürmeye çalışan halka mal ettiniz ya diyecek bir şey yok..
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Polislerin Fem Dersanelerinden çıktığı gibi bir düşünce karşısında hayretlere düşüyorum. Eyvahlar olsun bu ülkeye. Ben burada sabaha kadar konuşsam boş. Ayrıca dersaneye giderken ben hep Final'e gitmiştim, Fem'e değil. Ya da orada da olsaydım eğitim için olurdum. Namaz kılmak için Fem'e değil camiye gitmeyi tercih ederim.

@Nocna Mora

Araştıracak bir şeyim yok ben bu işi yapıyorum. Ayrıca bir yasak varsa hükümetin değil yasalardan kaynaklanan yasaklardır. O yasaları da her hükümet kendine göre yontuyor.
    Bizi aydınlatın o zaman,3 gün boyu olay çıkmadı,polis biber gazını dayamaya devam etti bir kişi çıkıp şiddet kullanmadı ama dün halk isyana geldi,halk mı suçlu oldu ? Bana bunun izahını yapın ? Niye bu kadar şiddet uyguluyorsunuz masum insanlara karşı ? Aradan 10-20 serseri çıkıp dediğiniz şeyleri atınca polis süt dökmüş kedi yavrusuna dönüyor.Genelleme yapmıyorum ama durum bundan ibaret.Rica ediyorum bana bu rezilliğin açıklamasını yapın.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Sapanla bilye atanlar her zaman provakatördür zaten, kendimizle bir tutmayız onları. Onlar sapanları da evde hazırlamamışlar, Gezi Parkı'nda kesilen ağaçlardan yapmışlar değil mi?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Belki de karşısındakinin görüşüne saygılıdır orada ki o Türk bir çoğumuzun aksine.
    Teröristbaşını kendine önder seçmiş kişilere karşı saygı beklemek biraz abes olur

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@Nocna Mora

Mülakat vardı geçen gün bilmem bilirmisin FLORYA'DA ..

Sadece FEM dershanesinden gelen öğrenci sayısı 1000'indi..

Bazıları değil bazıları adamı.Orda 200 Kişi olsa yeter onları sahaya sürüyor zaten..

Yani demek istediğim sen değil ama çoğu oralardan cıkıyor..

Peki senin vicdanına sığıyormu halka yapılanlar ?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Tamam bütün polisler rezil. Tamam ondan.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Yahu ben de halkım. Ben İngiliz halkı mıyım? Vatan sizin, ülke sizin zaten başkasının olamaz.

Fem Dersanesi-Halk savaşına hoşgeldiniz!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sapanla bilye atanlar her zaman provakatördür zaten, kendimizle bir tutmayız onları. Onlar sapanları da evde hazırlamamışlar, Gezi Parkı'nda kesilen ağaçlardan yapmışlar değil mi?
    Bugünkü olayları diğer olaylarla karşılaştırmamak gerekli. Böyle BÜTÜN bir hareket uzun yıllar sonra ilk kez gerçekleşti ülkede. Siz hala taraflara yıkma derdinseniz direnişi. Taraf yok arkadaşım bu direnişin bir tarafı yok. Halkın eylemi bu. HAKLARINI KULLANAN MASUM VATANDAŞLAR ve RANTCILAR ile POLİSLERİ arasında geçiyor olaylar. Provakatörler de her eylemde oldugu gibi 2-3 gün sonunda burada da türeyip ortamı germeye çalışıyorlar. Onları durdurmaya calısan insanları eger görüntüleri izlersen görebilirsin. Haklıyken haksız duruma düşmek istemeyecek kadar bilinçli insanların eylemi bu. Bir halk eylemi.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Neden kimse polise orta parmağını gösterip gelsene l.. P.. Demesinden bahsetmiyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Buyrun benim çektiğim video değil ama Görükle'deki yürüyüş. Gece saatlerinde arabamla ben de konvoydaydım. Görükle'den yürürken en az 4-5 tane ekip vardı ama hiç ses etmediler ve olayın o su bile olmadı. Demekki neymiş bu insanlara dokunmadığın zaman kimse kudurmuyormuş.

https://www.youtube.com/watch?v=Ncty...e_gdata_player

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Evet bir gerizekalının yurtdışında yaptığı bir şeyle bütün yurtta oluşmuş bir halk hareketini yaftaladınız. Hayırlı uğurlu olsun hepimize!
    Boşver Atıl , dünden beri laf anlatamadık o arkadaşa

Herkesin görüşüne saygı duymak zorundayız orası ayrı.

Sayfa 18 / 163 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon

Mesaj Yetkileri