Sayfa 18 / 156 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Londra burası. Gayet doğal bir şey bu. Orada yaşayan Türk nüfusun çoğunluğu Kürt asıllı zaten.
    Gerekirse hepsi pkk'lı, 1 kişi Türk olsun. O Türk o bayrağı ordan indirmeli. (Kürt-pkk tartışmasına da girerdim de görmezlikten geliyorum, konu dağılmasın)
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Gerekirse hepsi pkk'lı, 1 kişi Türk olsun. O Türk o bayrağı ordan indirmeli. (Kürt-pkk tartışmasına da girerdim de görmezlikten geliyorum, konu dağılmasın)
    Belki de karşısındakinin görüşüne saygılıdır orada ki o Türk bir çoğumuzun aksine.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Londra burası. Gayet doğal bir şey bu. Orada yaşayan Türk nüfusun çoğunluğu Kürt asıllı zaten.
    Kurt-Turk olarak ayirmasakta, Pkk sempatizanlari ve bizler olarak ayirsak daha iyi. Yariya yariya bir toplum soz konusu.

PKK sempatizanlarin cogu Adana kokenli ve Maraslilarin birazlarida o tarafa dogru gidiyor.

Ve bizler. Cogunlugu Gumushane, Aksaray ve Kibrislilarin olusturdugu bir toplum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Üstteki resmin kafası da ayrı bir kafa.Fırsattan istifade olaydan yararlanmak isteyenlerin işi.Akıl alır gibi değil.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

MARDİN !

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Kimin yanında kimin olduğu kimin haklı kimin haksız olduğunu gösteriyor daha söze hacet yok

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Kimin yanında kimin olduğu kimin haklı kimin haksız olduğunu gösteriyor daha söze hacet yok
    Evet bir gerizekalının yurtdışında yaptığı bir şeyle bütün yurtta oluşmuş bir halk hareketini yaftaladınız. Hayırlı uğurlu olsun hepimize!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Evet bir gerizekalının yurtdışında yaptığı bir şeyle bütün yurtta oluşmuş bir halk hareketini yaftaladınız. Hayırlı uğurlu olsun hepimize!
    Boşver Atıl , dünden beri laf anlatamadık o arkadaşa

Herkesin görüşüne saygı duymak zorundayız orası ayrı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

YURTDIŞINDA 1 KİŞİNİN yaptığı bir hareketi, 3 gündür haklı olan mücadelerini haklı bir şekilde sürdürmeye çalışan halka mal ettiniz ya diyecek bir şey yok..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İstanbulda tutuklanan pkklıları saymazsak öyle

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Flawless Victory polisi savunduğun iiçin senin adına utandım ama senin kendin adına aynı duyguyu yaşamayacağından eminim. çünkü kör olmuş gözünüz. benim vergimden bu ve bunun gibi polislerin cebine giren bir kuruşu dahi helal etmiyorum. boğazında kalsın aldığı paralar.

şu video ya bi bakın

http://www.milliyet.tv/video-izle/Po...8Os3jt0qQ.html

polis gelip o parkta güzel güzel oturan insanlara karışmasa o saydığın provaktörlerde ortaya çıkmayacaktı. onların sahneye cıkmasını polis sağladı.
    ayrıca provakasyon ve saydığın türden eylemlerin en az olduğu bir eylemdi bu.

sana ne desek boş gerçi.

istersen ülkedeki polis şiddeti ile ilgili sana milyon tane döküman gönderebilirim

al en basitinden hiç alakası olmayan bir konu;

http://video.haberturk.com/haber/vid...kamerada/90319

izleyeceğinden bile şüphelyiim ya neyse.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Sapanla bilye atanlar her zaman provakatördür zaten, kendimizle bir tutmayız onları. Onlar sapanları da evde hazırlamamışlar, Gezi Parkı'nda kesilen ağaçlardan yapmışlar değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Sapanla bilye atanlar her zaman provakatördür zaten, kendimizle bir tutmayız onları. Onlar sapanları da evde hazırlamamışlar, Gezi Parkı'nda kesilen ağaçlardan yapmışlar değil mi?
    Bugünkü olayları diğer olaylarla karşılaştırmamak gerekli. Böyle BÜTÜN bir hareket uzun yıllar sonra ilk kez gerçekleşti ülkede. Siz hala taraflara yıkma derdinseniz direnişi. Taraf yok arkadaşım bu direnişin bir tarafı yok. Halkın eylemi bu. HAKLARINI KULLANAN MASUM VATANDAŞLAR ve RANTCILAR ile POLİSLERİ arasında geçiyor olaylar. Provakatörler de her eylemde oldugu gibi 2-3 gün sonunda burada da türeyip ortamı germeye çalışıyorlar. Onları durdurmaya calısan insanları eger görüntüleri izlersen görebilirsin. Haklıyken haksız duruma düşmek istemeyecek kadar bilinçli insanların eylemi bu. Bir halk eylemi.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bugünkü olayları diğer olaylarla karşılaştırmamak gerekli. Böyle BÜTÜN bir hareket uzun yıllar sonra ilk kez gerçekleşti ülkede. Siz hala taraflara yıkma derdinseniz direnişi. Taraf yok arkadaşım bu direnişin bir tarafı yok. Halkın eylemi bu. HAKLARINI KULLANAN MASUM VATANDAŞLAR ve RANTCILAR ile POLİSLERİ arasında geçiyor olaylar. Provakatörler de her eylemde oldugu gibi 2-3 gün sonunda burada da türeyip ortamı germeye çalışıyorlar. Onları durdurmaya calısan insanları eger görüntüleri izlersen görebilirsin. Haklıyken haksız duruma düşmek istemeyecek kadar bilinçli insanların eylemi bu. Bir halk eylemi.
    Hangi halk? Hani bizim bulunduğumuz şehirlerde niye eylem yok? Buradakiler halk değil mi? Ya da şu anda Antalya'da güneşlenenler halk değil mi? O ihaleden o ihaleye koşanlar halk değil mi? Sadece siz mi oluşturuyorsunuz halkı?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Hangi halk? Hani bizim bulunduğumuz şehirlerde niye eylem yok? Buradakiler halk değil mi? Ya da şu anda Antalya'da güneşlenenler halk değil mi? O ihaleden o ihaleye koşanlar halk değil mi? Sadece siz mi oluşturuyorsunuz halkı?
    http://www.sondakika.com/haber/haber...ylemi-4688302/

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Tamam bütün polisler rezil. Tamam ondan.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ne kadar yapıcı davranmaya çalışsak da boş burada 10 dakikadır durumu açıklayıp derdimi anlatacak bir yazı yazıp ardından mesajları takip ediyorum,yazdıkları gerçekten üzücü.Kendi fikridir,saygı duyarım.İnşallah bir gün bizi kendisi de anlar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Yahu ben de halkım. Ben İngiliz halkı mıyım? Vatan sizin, ülke sizin zaten başkasının olamaz.

Fem Dersanesi-Halk savaşına hoşgeldiniz!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Neden kimse polise orta parmağını gösterip gelsene l.. P.. Demesinden bahsetmiyor

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Neden kimse polise orta parmağını gösterip gelsene l.. P.. Demesinden bahsetmiyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Buyrun benim çektiğim video değil ama Görükle'deki yürüyüş. Gece saatlerinde arabamla ben de konvoydaydım. Görükle'den yürürken en az 4-5 tane ekip vardı ama hiç ses etmediler ve olayın o su bile olmadı. Demekki neymiş bu insanlara dokunmadığın zaman kimse kudurmuyormuş.

https://www.youtube.com/watch?v=Ncty...e_gdata_player

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Şu bayrağı ve resimleri açanlar provakatördür.İlk başta başlayan direnişle ilgisi yoktur.Onlar daha sonradan olayları görünce gelen ve halkı kışkırtmaya çalışan insanlardır.Onlara prim verilmemelidir.Bizim güzel medyamız sadece işine geldiği resimleri koyduğu için şuanda herkes polis haklı diyor.Ama polisin yaptıklarını orda olanlar bilir eğer gidenler varsa onlar anlatsın öğrenelim.

Ben televizyonu açıp şu olayı kaç gündür canlı izleyemiyorsam ve internetten norveç televizyonundan izliyorsam bence sorgulanması gereken büyük bir olay var karşımızda.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

He ya he, polis masum yasa suçlu. Herşey ortada, at gözlüğü takmayan herkes gerçeği görüyor artık. Milleti kandıramazsınız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Başbakan , içişleri bakanı , başbakan yardımcısı , cumhurbaşkanı polisin tepkisinin yanlış olduğunu söylediği halde polis nasıl savunulur ? Önceleri polis emir altındadır derdim fazla kızmazdım ama 1-2 yıldır polis çok aştı kendini.

--------

rusen cakir ‏@cakir_rusen 6 sa
    Polis zulmü sürerken, eyleme ve göstericilere yönelik her laf çakma, eleştiri, akıl verme vs. yok hükmündedir. Önce devlete söz söyleyin
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Emrah abiyi anliyorum oda bir polis cunki. dogrudur polis devletten emir aliyor ama bu kadarida fazla resmen canilik yaptiklari insan olduklarini unutmuslar ulkemin polisi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Emrah abiyi anliyorum oda bir polis cunki. dogrudur polis devletten emir aliyor ama bu kadarida fazla resmen canilik yaptiklari insan olduklarini unutmuslar ulkemin polisi.
    Ülkenin polisi olsalardı böyle davranmazlardı, hükümetin polisi desek daha doğru olur.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bir resim de Çorum'dan.Yaklaşık 1000-1200 kişi ile sorunsuz bir yürüyüş oldu.Polislerin de hakkını yememek lazım bayağı yapıcı davrandılar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

@YoncaEvcimik: Gozumle gordugum icin yaziyorum bu OLMADİ..İstiklal cd ve civarinda cam cerceve indiriyorlar..ve cogunluk alkollu..Halki galeyana getiryolar

Yalan haberdir yada sahte adrestir kesin

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@YoncaEvcimik: Gozumle gordugum icin yaziyorum bu OLMADİ..İstiklal cd ve civarinda cam cerceve indiriyorlar..ve cogunluk alkollu..Halki galeyana getiryolar

Yalan haberdir yada sahte adrestir kesin
    https://twitter.com/YoncaEvcimik

Adres burda ben bir şey göremedim ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    https://twitter.com/YoncaEvcimik

Adres burda ben bir şey göremedim ?
    İyi bak https://twitter.com/YoncaEvcimik/sta...33369962479616
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sayfa 18 / 156 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon

Mesaj Yetkileri