Melih Gökçek ismini takmaya bile gerek yok.Kendisi cidden ne dediğini bilmeyen birisi.
Melih Gökçek ismini takmaya bile gerek yok.Kendisi cidden ne dediğini bilmeyen birisi.
Bahsettiklerinin bir çoğu provakatörler. Bu eylem provakatörlerin ya da siyasi partilerin eylemi değildir. Bu eylem halkın eylemidir. Her görüşten insanın birleştiği bir eylemdir. Sadece sana gösterilenle konusmak kolay tabi. 3 gün boyunca savunarak eylem yaptı insanlar. Hiç bir saldırı yapılmadı polise karşı. Bugün baız provakatörler polise karşı bahsettigin eylemleri yaptılar fakat gören herkes onları durdurmaya calıstı. Arastırıp konusalım lütfen. Üstünkörü bilgilerle konusmanın bir yararı olmaz kimseye.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bak güzel kardeşim..
FEM dershanesinin kendi özel yurtlarından yetiştirilen adamları vardır.
Bu adamlar polis olarak yetiştirilir genelde.
Adamlara özel POLİSLİK dersleri acılır ve bizim adamamız olucaksın tarzı yetiştirilir...
Hiç bir şekilde Hükümet siyasi bir olayım olmadı..
ARTIK YETER ! DİYARBAKIR'DA ADAMLAR MİTİNG YAPIYOR SLOGAN ATIYOR ONLARA HİÇ BİR ŞEY YOK.
HALK TÜRK BAYRAĞI ACIYOR ONLARA BİBER GAZI.TAZİKLİ SU BU MU KARALAMA KAMPANYASI.
VİCDAN'IN VARSA BİRAZ OTUR DÜŞÜN NEDEN BURALARA GELDİK !
Ben cevaplayayım ben bir sürü eylem gösteri gördüm televizyondan ya da ordan burdan. Polis müdahale ederse ortalık karışır, etmezse her şey süt liman biter.
Bakınız, geçen seneki 1 mayıs -genelde olaysızdı- bakınız bu seneki bir 1 mayıs bakınız bugünkü ve dünkü olaylar.
Ekleme yapayım: Halkın bu tepkisini yüzde yüz haklı bulanlardanım.
bi resmi daha varmis.
İçindeydim. Bir çok arkadaşım da benim gibi eylemciler arasındaydı. zor durumdaki insanlara yardım etmeye çalıştık, kimimiz ögrendiklerini direk twittera yazdı kimimiz elinde maskeler insanlara dağıttı. hepsiyle de konustuk, bilgiler paylastık. Evden twitterdan okuduklarımla atıp tutmuyorum
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Üstteki resmin kafası da ayrı bir kafa.Fırsattan istifade olaydan yararlanmak isteyenlerin işi.Akıl alır gibi değil.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Futbolcu Bilgileri
MARDİN !
Polislerin Fem Dersanelerinden çıktığı gibi bir düşünce karşısında hayretlere düşüyorum. Eyvahlar olsun bu ülkeye. Ben burada sabaha kadar konuşsam boş. Ayrıca dersaneye giderken ben hep Final'e gitmiştim, Fem'e değil. Ya da orada da olsaydım eğitim için olurdum. Namaz kılmak için Fem'e değil camiye gitmeyi tercih ederim.
@Nocna Mora
Araştıracak bir şeyim yok ben bu işi yapıyorum. Ayrıca bir yasak varsa hükümetin değil yasalardan kaynaklanan yasaklardır. O yasaları da her hükümet kendine göre yontuyor.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kurt-Turk olarak ayirmasakta, Pkk sempatizanlari ve bizler olarak ayirsak daha iyi. Yariya yariya bir toplum soz konusu.
PKK sempatizanlarin cogu Adana kokenli ve Maraslilarin birazlarida o tarafa dogru gidiyor.
Ve bizler. Cogunlugu Gumushane, Aksaray ve Kibrislilarin olusturdugu bir toplum.
Futbolcu Bilgileri
Futbolcu Bilgileri
Bizi aydınlatın o zaman,3 gün boyu olay çıkmadı,polis biber gazını dayamaya devam etti bir kişi çıkıp şiddet kullanmadı ama dün halk isyana geldi,halk mı suçlu oldu ? Bana bunun izahını yapın ? Niye bu kadar şiddet uyguluyorsunuz masum insanlara karşı ? Aradan 10-20 serseri çıkıp dediğiniz şeyleri atınca polis süt dökmüş kedi yavrusuna dönüyor.Genelleme yapmıyorum ama durum bundan ibaret.Rica ediyorum bana bu rezilliğin açıklamasını yapın.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sapanla bilye atanlar her zaman provakatördür zaten, kendimizle bir tutmayız onları. Onlar sapanları da evde hazırlamamışlar, Gezi Parkı'nda kesilen ağaçlardan yapmışlar değil mi?
Mülakat vardı geçen gün bilmem bilirmisin FLORYA'DA ..
Sadece FEM dershanesinden gelen öğrenci sayısı 1000'indi..
Bazıları değil bazıları adamı.Orda 200 Kişi olsa yeter onları sahaya sürüyor zaten..
Yani demek istediğim sen değil ama çoğu oralardan cıkıyor..
Peki senin vicdanına sığıyormu halka yapılanlar ?
Tamam bütün polisler rezil. Tamam ondan.
Yahu ben de halkım. Ben İngiliz halkı mıyım? Vatan sizin, ülke sizin zaten başkasının olamaz.
Fem Dersanesi-Halk savaşına hoşgeldiniz!
Bugünkü olayları diğer olaylarla karşılaştırmamak gerekli. Böyle BÜTÜN bir hareket uzun yıllar sonra ilk kez gerçekleşti ülkede. Siz hala taraflara yıkma derdinseniz direnişi. Taraf yok arkadaşım bu direnişin bir tarafı yok. Halkın eylemi bu. HAKLARINI KULLANAN MASUM VATANDAŞLAR ve RANTCILAR ile POLİSLERİ arasında geçiyor olaylar. Provakatörler de her eylemde oldugu gibi 2-3 gün sonunda burada da türeyip ortamı germeye çalışıyorlar. Onları durdurmaya calısan insanları eger görüntüleri izlersen görebilirsin. Haklıyken haksız duruma düşmek istemeyecek kadar bilinçli insanların eylemi bu. Bir halk eylemi.
Futbolcu Bilgileri
Buyrun benim çektiğim video değil ama Görükle'deki yürüyüş. Gece saatlerinde arabamla ben de konvoydaydım. Görükle'den yürürken en az 4-5 tane ekip vardı ama hiç ses etmediler ve olayın o su bile olmadı. Demekki neymiş bu insanlara dokunmadığın zaman kimse kudurmuyormuş.
https://www.youtube.com/watch?v=Ncty...e_gdata_player