ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Kurt-Turk olarak ayirmasakta, Pkk sempatizanlari ve bizler olarak ayirsak daha iyi. Yariya yariya bir toplum soz konusu.
PKK sempatizanlarin cogu Adana kokenli ve Maraslilarin birazlarida o tarafa dogru gidiyor.
Ve bizler. Cogunlugu Gumushane, Aksaray ve Kibrislilarin olusturdugu bir toplum.
Üstteki resmin kafası da ayrı bir kafa.Fırsattan istifade olaydan yararlanmak isteyenlerin işi.Akıl alır gibi değil.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
MARDİN !
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Flawless Victory polisi savunduğun iiçin senin adına utandım ama senin kendin adına aynı duyguyu yaşamayacağından eminim. çünkü kör olmuş gözünüz. benim vergimden bu ve bunun gibi polislerin cebine giren bir kuruşu dahi helal etmiyorum. boğazında kalsın aldığı paralar.
şu video ya bi bakın
http://www.milliyet.tv/video-izle/Po...8Os3jt0qQ.html
polis gelip o parkta güzel güzel oturan insanlara karışmasa o saydığın provaktörlerde ortaya çıkmayacaktı. onların sahneye cıkmasını polis sağladı.
ayrıca provakasyon ve saydığın türden eylemlerin en az olduğu bir eylemdi bu.
sana ne desek boş gerçi.
istersen ülkedeki polis şiddeti ile ilgili sana milyon tane döküman gönderebilirim
al en basitinden hiç alakası olmayan bir konu;
http://video.haberturk.com/haber/vid...kamerada/90319
izleyeceğinden bile şüphelyiim ya neyse.
Sapanla bilye atanlar her zaman provakatördür zaten, kendimizle bir tutmayız onları. Onlar sapanları da evde hazırlamamışlar, Gezi Parkı'nda kesilen ağaçlardan yapmışlar değil mi?
Bugünkü olayları diğer olaylarla karşılaştırmamak gerekli. Böyle BÜTÜN bir hareket uzun yıllar sonra ilk kez gerçekleşti ülkede. Siz hala taraflara yıkma derdinseniz direnişi. Taraf yok arkadaşım bu direnişin bir tarafı yok. Halkın eylemi bu. HAKLARINI KULLANAN MASUM VATANDAŞLAR ve RANTCILAR ile POLİSLERİ arasında geçiyor olaylar. Provakatörler de her eylemde oldugu gibi 2-3 gün sonunda burada da türeyip ortamı germeye çalışıyorlar. Onları durdurmaya calısan insanları eger görüntüleri izlersen görebilirsin. Haklıyken haksız duruma düşmek istemeyecek kadar bilinçli insanların eylemi bu. Bir halk eylemi.
Futbolcu Bilgileri
Tamam bütün polisler rezil. Tamam ondan.
Ne kadar yapıcı davranmaya çalışsak da boş burada 10 dakikadır durumu açıklayıp derdimi anlatacak bir yazı yazıp ardından mesajları takip ediyorum,yazdıkları gerçekten üzücü.Kendi fikridir,saygı duyarım.İnşallah bir gün bizi kendisi de anlar.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yahu ben de halkım. Ben İngiliz halkı mıyım? Vatan sizin, ülke sizin zaten başkasının olamaz.
Fem Dersanesi-Halk savaşına hoşgeldiniz!
Buyrun benim çektiğim video değil ama Görükle'deki yürüyüş. Gece saatlerinde arabamla ben de konvoydaydım. Görükle'den yürürken en az 4-5 tane ekip vardı ama hiç ses etmediler ve olayın o su bile olmadı. Demekki neymiş bu insanlara dokunmadığın zaman kimse kudurmuyormuş.
https://www.youtube.com/watch?v=Ncty...e_gdata_player
Şu bayrağı ve resimleri açanlar provakatördür.İlk başta başlayan direnişle ilgisi yoktur.Onlar daha sonradan olayları görünce gelen ve halkı kışkırtmaya çalışan insanlardır.Onlara prim verilmemelidir.Bizim güzel medyamız sadece işine geldiği resimleri koyduğu için şuanda herkes polis haklı diyor.Ama polisin yaptıklarını orda olanlar bilir eğer gidenler varsa onlar anlatsın öğrenelim.
Ben televizyonu açıp şu olayı kaç gündür canlı izleyemiyorsam ve internetten norveç televizyonundan izliyorsam bence sorgulanması gereken büyük bir olay var karşımızda.
He ya he, polis masum yasa suçlu. Herşey ortada, at gözlüğü takmayan herkes gerçeği görüyor artık. Milleti kandıramazsınız.
Başbakan , içişleri bakanı , başbakan yardımcısı , cumhurbaşkanı polisin tepkisinin yanlış olduğunu söylediği halde polis nasıl savunulur ? Önceleri polis emir altındadır derdim fazla kızmazdım ama 1-2 yıldır polis çok aştı kendini.
--------
rusen cakir @cakir_rusen 6 sa
Polis zulmü sürerken, eyleme ve göstericilere yönelik her laf çakma, eleştiri, akıl verme vs. yok hükmündedir. Önce devlete söz söyleyin
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Emrah abiyi anliyorum oda bir polis cunki. dogrudur polis devletten emir aliyor ama bu kadarida fazla resmen canilik yaptiklari insan olduklarini unutmuslar ulkemin polisi.
Bir resim de Çorum'dan.Yaklaşık 1000-1200 kişi ile sorunsuz bir yürüyüş oldu.Polislerin de hakkını yememek lazım bayağı yapıcı davrandılar.
@YoncaEvcimik: Gozumle gordugum icin yaziyorum bu OLMADİ..İstiklal cd ve civarinda cam cerceve indiriyorlar..ve cogunluk alkollu..Halki galeyana getiryolar
Yalan haberdir yada sahte adrestir kesin
https://twitter.com/YoncaEvcimik
Adres burda ben bir şey göremedim ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved