Hocam Frankfurta dikkat edin çok tehlikeli takım ne yapacağı belli olmuyor bu alman takımlarının bir bakmışsınız geçmiş
Bu arada bayerni alan arkadaşa başarılar diyorumDefansına bi takviye yapabilir diye düşünüyorum
Hocam Frankfurta dikkat edin çok tehlikeli takım ne yapacağı belli olmuyor bu alman takımlarının bir bakmışsınız geçmiş
Bu arada bayerni alan arkadaşa başarılar diyorumDefansına bi takviye yapabilir diye düşünüyorum
Ben de bu kariyere Stuttgart ile dahil mi olsam ne yapsam![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hulk büyük transfer. Münih alacak ya rahat olun siz![]()
Arkadaşlar,Hulk,Lamela,Corchia,Song,Isco bu 5 futbolcu ile hiç bir girişimimiz olmamıştır.Tamamen Büyük Dortmund taraftarını yönetim ile karşı karşıya getirme çabaları bunlar!Ayrıca Kulübümüz halka açık bir şirket değil,Borsaya bildirmek gibi bir durum söz konusu değil!
tgylmz"ın sürekli internet bağlantısı"nın kopması nedeniyle başka biriyle devam etme kararı aldık.
Gerekli Kriterler ;
Kulüp : Bayern Münih
Online Süreleri : H.İçi 19:00-02:00
Hafta sonu: Full Online olacak
İnternet Hızı : 4MBPS"nin altına düşmeyecek!
Bu haftalık hafta içi full online olmayı düşünüyoruz,benim hastane işlerim dısında sürekli online olacağız!
Oynayacak kişi bulamazsak 2 kişi devam edeceğiz.Teşekkürler![]()
Hafta içi saat 02.00 ye kadar olmazsa şartlar iyi gözüküyor
Arkadaşlar bundan sonra Bayern Munich takımını ben yöneteceğim
Dizilişim
17.HAFTA
bursaya bak bee bu arada daha keç kez city i yenmek gerekiyo yenmekten bıktık adamlar yenilmekten bıkmadı![]()
Yeni transferler harika olmuş.Sol beke takviye bekliyorum bir de senden Badstuber'le olmaz.
gekas mı![]()
Bende kendim olarak Dortmunda kariyer yapıyorum eğer mümkünse taktiğini paylaşır mısın benimle hocam Götze yi Amc olarak oynatıyorum ve pek verim alamıyorum birde Lewandowski yi hangi türde oynatmalıyım ben komple forvet olarak oynatıyorum doğru mudur bu
Taktiğim bu ;
http://www.dosya.tc/server10/hiUqxa/O_UZZ.rar.html
Lewandowski"den hiç verim alamadım direkt schalkeye sattım.