Bjk neler yapmış o kısıtlı kadroyla inş. devamı da gelir![]()
Hepinize toptan başarılar biraz geç yazdım ama (= Türkiyeyi boşverin avrupayı sallayın (=
Beyler kariyeri baştan aşağı okuma fırsatı buldumGalatasaray sonradan toparlamış ilk sene içinde tebrik etmek lazım. Beşiktaş'ın transfer politikasını çok beğendim. Amma biri bana Gençlerbirliği'ni nasıl şampiyon yaptığınızı açıklayabilir mi?
Bir de İlhan Cavcav şampiyonluktan sonra kimleri aldı merak ettim. Transferlerini koyabilir misiniz ? Başarılar hepinize Galatasaraylıyım ama Beşiktaş'ı destekliyorum bu kariyerde.
Teşekkürler ,
Bu yılıdı her zaman olduğu gibi kupasız kapatıcan
Kariyer devam eder , ama şunun altını çizeyim , Fereyra ilk milli maçında Agüero'yu kesti Higuain ile çift forvet oynadı ve ilk maçında golünü attı . Fereyra çok farklı .
Ferreyra hakikaten çok iyi performans gösteriyor maşallah=) Bu sene tüm kupaları istiyoruz taraftarız sözcüsü olarak belirteyim=)
Gençlerbirliği geleni geçeni tokatladı! Feneri de baya okkalı tokatladı
Hemen açıklıyayım ;
dk 83 fierro attı 1-0,bu dakika dan sonra 3 oyuncu birden değiştirdim.Neden mi ? Haftaya Fenerbahce derbisi var.Derbi kazanmak extra motivasyon!O 3 oyuncu cıktı gençler 2 tane taktı.Sonra neden gitti şampiyonluk ? Onu da söyliyim,Dakika 88 E.Belözoğlu attı FB1-0 önde,Tam şampiyonluğa ortak oldum dersin 90+4 de fierro takar hevesin kaçar![]()
UEFAYI buraya sokmayalim yorum yaparsam forumdan atılırim![]()
Şike sahaya yansımamış sorun yok![]()
Arkadaşlar bunlar düzmece! YALAN!![]()
Tapelerin daha devamı gelicek bundan sonra kariyer farklı bir boyut alıcak , Bu sezon başlarken HES
ABI SORULACAK DERKEN CİDDİYDİM
Yok artık ortada bir itiraf var
Steam tapelerini de ekleriz akşam , Galatararay Menejeri'de şahit GS Avrupa Ligi Finali oynarken aynen şöyle yazdı BJK Teknik Direktörü , kayıtlarımda mevcut ,
Fenerbahçe'yi şampiyon yapmadım , sen de inş. Kupayı alamazsın , benim bedduam tutar ,
Bu yazışmalara GS Teknik Direktörü'de Şahit![]()
ahahaha bi bu kalmıştı yapmadığınız![]()