Yeter be arkadaş yeter ya. Vizelerim başlıyor bütün gece oynar yarın da ders çalışmaya başlarım diyordum key mey yok. Adiler..
betayı indirenler oyunun boyutunu yazabilirler mi?
Oyunlarım kısmına baktınız mı?![]()
Steam ID: fotosuki
oyunlarım kısmına bakıyoruz tabi. Koskoca yazıyor aktivasyon kodu kısmında ' bu oyunun aktivasyon kodu bulunmamaktadır.'
turksportal...
Son dakikaları kod için..
turksportal...
00.01 ve gelmedi hala. Yapabileceğim bir şey var mı bu saatten sonra?
http://www.playstore.com/#!/oyun/foo...le-playstoreda
Bu yıl büyük yeniliklerle oyuncularn karşısına çıkmaya hazırlanan Football Manager 2014, oyun çıkmadan yaklaşık 2 hafta önce beta ulaşımına imkân tanıyan ön sipariş teklifiyle Playstore'da!
16 sı diye kesin birşey yazmamış adamlar zaten bize vaadde bulunmamışlar![]()
Ben görmedim hiçte o yüzden paylaşayım dedim, uyucam sanırım bi profil bakacaktım keyifle içine ettiler gelmez artık bu saatten sonra.
Bende de aktivasyon kodu bölümünde hala 'Bu oyunun aktivasyon kodu bulunmamaktadır.' yazıyor.
yatıyım mı yatmayım mı kararsızım. Ulan ne güzel oynayacaktım sabaha kadar :@ hayır 23.40ta bile keyi alanlar oldu. Gelir mi 1 saat içinde gelmez mi onu da bilmiyoruz.
turksportal...
Bu saatten sonra key gelen olursa yazsın. Biz de ona göre bekleyelim ya da yatalım.
Ben kaçar 11 ekimde aldım zaten benden geç alan olmamıştır, bana yarına anca gönderir playstore![]()
Ben 13ünde aldım ben de bekliyorum.Neye göre dağıtıyolar acaba ?
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Koca evrende en son bana gelmezse ben de bir şey bilmiyorum. Rezil herifler.
betanın boyutunu yazacak biri yok mu?
kod gelmiş sonunda. Sabahlar olmasın![]()