Kaleci koleksiyonu![]()
![]()
![]()
Biraz önce oynadığım hazırlık maçında top korner bayrağına çarpıp oyun alanına geri döndü. İlk defa böyle bi durumla karşılaştım.
Tam artık takımı kendi başlarına oynasınlar diye bırakmış, takımı bırakacaktım kiyeni stadyum isteğimi basına sızdırdım stat yapıldı
Eskiden özür falan dile diyorlardı, bu sene başarıya göre durumlar değişebiliyor demek ki
150 kişilik statta oyna oyna bıkmıştım arkadaş, ne adamlara maaş verebiliyordum ne bir şey, hepsinin morali bozulmuştu, haliyle benimde
10 tane mutlak gol pozisyonuna gir, 9 tane de yarı şans sayılan pozisyona gir, sonra 2-0 zorla kazan. 2. gol de maçın son dakikasında geldi hatta.
![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Henüz oyun başı ve hiç bi menajerlik tecrübesi olmayan Emre Aşık Katar Milli Takımının başında.
Başkan takımı üstüne yapana kadar futbolu bırakmayacak sanırım£575,000 maaş mı olurmuş lan o.O
Maaş değerinin 2 katı
![]()
![]()
(yaklaşık)
![]()
Vücut zindeliğinin hala 18 ve kalan fiziksel özellikleri STSL'deki bir çok oyuncudan yüksek, zihinsele hiç bulaşmıyorum bile![]()
Screw you guys, I'm goin' home
yaş 37 yıllık 69 milyon![]()
Lyon ile birinci sezonumda ligde zar zor 3-5 arası gidip gelirken, şampiyonlar ligine kaldım (ön elemeden geçip), dortmund-porto-napoli grubundan 1. sırada çıktım, 2. turda bayern'i eledim.
Hayretler içerisinde izliyorum, çeyrekte kim çıkacak bakalım.
Not: Hiç transfer yapamadım bütçe yok.
1. sezonumda Lyon ile sampiyonlar ligini kazandim)
Ilk defa boyle bir farkli skor elde ediyorum. Sadece 2 tane CCP ile 7 gol
Gerçekcilik hat safada![]()
![]()
![]()
Boyle birsey mumkun mu sizce
Bu nedir yahu?!Golü atmışlar, rakip santra yapmış, topu kapıp bir gol daha atmışlar. Sonra rakip santra yapmış, topu kapıp bir gol daha atmışlar. Sonra rakip santra yapmış, topu kapıp bir gol daha atmışlar. Sonra rakip...
![]()
Türkiyeden avrupaya giden 6 takımın 6 sıda 1. elemeye kadar çıkıp 1. elemede elendiAdana DS Man City Porto ve Malmö üzerinde grubu 1. bitirip şampiyonlar ligi 1. elemeye çıktı
![]()
Last edited by LifeYourself : 14.Ocak.2014 at 00:02
Yalnız 23 gol atan adam var ama maçın yıldızı 1 gol atan herif, herhalde 45 tane asist yaptı.
Çok kısa bir özet oldu![]()
![]()
Burak
Haha abi efsaneymiş bu![]()
Karabükspor'da oynayan Ahmet İlhan'a benzer oyuncular.
Üstteki mesajı silen arkadaş heyecanlı bir tip galiba. Niye siliyorsun kaleci nerede görmüyor musun ?
![]()
Kusura bakma resim görünmediği için, "ve maç devam eder" hiç bir şey ifade etmemişti, şimdi göründü
Süper...
Muslera maçı satarsa...
...biz yine de kazanırız![]()