Son maçlarda toparlanıp , seri galibiylerle potadan çıkmışız , bu serinin devamı gelir artık küme düşme korkumuz kalmadı..
Son maçlarda toparlanıp , seri galibiylerle potadan çıkmışız , bu serinin devamı gelir artık küme düşme korkumuz kalmadı..
Son maçlarda biraz toparlasakda bu yıl hedefimiz bu ligde kalmak devre arasında ön libero'ya bir transfer düşünüyorum bir oyuncu ile yollarımızı ayırdık 3,3 mn €'ya yönetimdende bütçe istedim onlarda arttırdı
Last edited by 19karabulut07 : 04.Ocak.2014 at 21:51
18 ve 19. haftalarda bir karışıklık olmuşYa logolar ya da takım isimleri yanlış..
Yönetimimiz de bonkör çıktı..![]()
alşıtık artık lige şova başlamışsın![]()
Bu sene ligde kaksak yeterli , yalnız ne başkanmış be habire para akıtıyor
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son maçlar müthiş bu sene ligde kalırız![]()
Bir seri galibiyetlerle tamamen kurtulmaliyiz su kume dusme potasindan
Derby'den rövanşı fena almışız![]()
Son 2 macta fark atmak guzel olmus![]()
Derby'den rövanşı aldık , sıra geldi diğer takımlara , onlara da hesap sormalıyız..
Enes Ünal coşmuş , bu kadar potansiyelli miydi bu adam yaw![]()
Düşceğini sanmıyordum bu sezon fakat bi anda ard arda kazanman şaşırttı.Gidiş çoooook iyi!
derby den intikam fena olmuş enes ise muazzam bir gol krallıığı yakışır![]()
Puan durumu çok ilginç. Bir seri ile kendini ilk 6 da bulabilirsin. Tersi olursa da düşme potasına tekrar girebilirsin. Ama ben sürpriz yapacağını ve yukarıya doğru ivme kazanacağını düşünüyorum.![]()
TariboWest
Halil dikkatli paylaşım yap lailk haftalar ve son haftalarda logolar falan karışmış (:
Moraller bozukken amatör küme tkamıyla oynasan zorlanıyosun aksine moraller ve uyum iyiyse amatör küme tkaımı olsan premier lig takımıyla kafa kafaya oynayabiliyosun. 1 oyuncunun gelişi yada gidişi dahi taktik ve takım uyumuna etki ediyor velhasıl zaman herşeyin ilacı (:
yukarılarla aramızda fazla bi puan farkı yok bi ivme yakalarsak avrupaya gidebiliriz bu sene ama gidemezsekte canımız sağolsun gayet başarılıyız
Derby'e acımamışız![]()
Abi geçmiş olsun hala hastamısın ya
Beyler yorumlarınız için teşekkürler , 3-4 gündür iğrenç bir griple mücadele veriyordum şükür atlattım bu akşam güncellemeye başlayacağım inş![]()
geçmiş olsun halil hocam sabırsızlıkla bekliyoruz
Geçmiş olsun hocam..
Geçmiş olsun. Gayet başarılı ilerliyor. ilk sezonda Premier'de tutunursun. hatta performansın devam ederse orta üstü bitirirsin. Avrupa kupası bu sezon zor ama hiç belli olmaz burası İngiltere![]()
Takım toparlanınca affetmemişiz.Ne olur ne olmaz birkaç galibiyet daha lazım![]()
Abi geçmiş olsun umarım yakın zamanda iyileşirsin.![]()
Küme düşersin inşallah amin dualarım seninle canım![]()
Gecmis olsun![]()
Geçmiş olsun hacı abi