Derby'den rövanşı fena almışız![]()
Derby'den rövanşı fena almışız![]()
Son 2 macta fark atmak guzel olmus![]()
Derby'den rövanşı aldık , sıra geldi diğer takımlara , onlara da hesap sormalıyız..
Enes Ünal coşmuş , bu kadar potansiyelli miydi bu adam yaw![]()
Düşceğini sanmıyordum bu sezon fakat bi anda ard arda kazanman şaşırttı.Gidiş çoooook iyi!
derby den intikam fena olmuş enes ise muazzam bir gol krallıığı yakışır![]()
Puan durumu çok ilginç. Bir seri ile kendini ilk 6 da bulabilirsin. Tersi olursa da düşme potasına tekrar girebilirsin. Ama ben sürpriz yapacağını ve yukarıya doğru ivme kazanacağını düşünüyorum.![]()
TariboWest
Halil dikkatli paylaşım yap lailk haftalar ve son haftalarda logolar falan karışmış (:
Moraller bozukken amatör küme tkamıyla oynasan zorlanıyosun aksine moraller ve uyum iyiyse amatör küme tkaımı olsan premier lig takımıyla kafa kafaya oynayabiliyosun. 1 oyuncunun gelişi yada gidişi dahi taktik ve takım uyumuna etki ediyor velhasıl zaman herşeyin ilacı (:
yukarılarla aramızda fazla bi puan farkı yok bi ivme yakalarsak avrupaya gidebiliriz bu sene ama gidemezsekte canımız sağolsun gayet başarılıyız
Derby'e acımamışız![]()
Abi geçmiş olsun hala hastamısın ya
Beyler yorumlarınız için teşekkürler , 3-4 gündür iğrenç bir griple mücadele veriyordum şükür atlattım bu akşam güncellemeye başlayacağım inş![]()
geçmiş olsun halil hocam sabırsızlıkla bekliyoruz
Geçmiş olsun hocam..
Geçmiş olsun. Gayet başarılı ilerliyor. ilk sezonda Premier'de tutunursun. hatta performansın devam ederse orta üstü bitirirsin. Avrupa kupası bu sezon zor ama hiç belli olmaz burası İngiltere![]()
Takım toparlanınca affetmemişiz.Ne olur ne olmaz birkaç galibiyet daha lazım![]()
Abi geçmiş olsun umarım yakın zamanda iyileşirsin.![]()
Küme düşersin inşallah amin dualarım seninle canım![]()
Gecmis olsun![]()
Geçmiş olsun hacı abi
Geçmiş olsun bu aralar ciddi bir salgın var herkes hasta oldu benim çevremde Allah şifa versin
Arkadaşlar tekrar teşekkür ediyorum ve sizde aman dikkat edin ciddi bir salgın var parmağınızı kaldıramıyorsunuz çok pis bir virüs dolanıyor etrafta ,
Neyse gelelim kaldığımız yere en son yönetimden bütçe istemiştim transfer bütçemiz 7 mn € civarına çıktı fakat istediğim oyuncuları getiremedim özellikle Dortmund'un B takımında iki tane orta saha oyuncusu vardı ki alabileydik iyiydi
Bu erteleme olayına ilk defa denk geliyorum sanrırım EPL'ye has bir olay ve çok güzel olmuş
Düşme potasının üzerinde olman güzel. Seri galibiyetlere başlasan beşinciliğe hatta dördüncülüğe kadar yükselirsin çünkü puanlar birbirine çok yakın.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bu sene Avrupa Ligi iyi gider ama önünde Tottenham ve Liverpool güçlü rakipler varken zor gibi .
Last edited by 19karabulut07 : 10.Ocak.2014 at 01:20
Takım barça gibi top yapıyor galiba yüzdelere bak![]()
Liverpool kabul etmek zorunda mı sen ertelenmesini istediğinde?
Liverpool maçıda ilginçmiş rakip 1 kere bulup 2 gol sen 2 kere bulup 3 gol mü attın![]()
Liverpool maçının hemen sonrasında teklif aldık her ne kadar bu ligde en sevdiğim takım olsada buradaki hedeflerimiz yüzünden reddettik