Sayfa 18 / 32 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 955 sonuç

Konu: İsviçre'nin Çekirgeleri Avrupa'nın Zirvesinde | Grasshoppers | 8. Sezon

Nesil
    2006
    Yer
    06

Online turnuvadan dolayı bu gece pas geçiyorum kariyeri

seneye daha iyisini yaparıs hocam

Nesil
    2006
    Yer
    06

AYTEKİN BU LİG BİZİM DİYOR !

Kariyere bugün de ara vermemiş olmak için girdim oyuna ve ligde kalan tüm maçları tamamladık arkadaşlar. Müthiş maçlar oldu, Basel'i sahasında yenmemiz ve son hafta Basel'in inanılmaz puan kaybı ile şampiyonluğa ulaştık Bundan sonra Sion'u düşman takım ilan ederler diye düşünüyorum Takımın taktiğe uyumu artınca az pozisyon vermeye başladık. Rakiplerimiz uzaktan şut çekmek zorunda kaldı. Sonuçta takımımın gösterdiği son düzlükteki mücadeleyi tebrik ediyorum .Tabi bu ligdeki rakiplerimizin güçleri ortada , seneye istediğim topa daha çok sahip olacak bir takım oluşturmak, Biraz hızlı gittik bu gece yavaşlayalım biraz transferde nokta atışları yapmak istiyorum zaten. Bu gecelik benden bu kadar arkadaşlar. Yorgunluk var halı saha maçı da yaptık işten arkadaşlarla. Öyle ki kupa maçının finalini bile yapmayacağım ,görüşmek üzere

29. Hafta

Kupa Yarı Final

30. Hafta

31. Hafta

32. Hafta

33. Hafta

%68 - %32 sizi yanıltmasın
    Basel'in 0 net bizim 3 net pozisyonumuz vardı

34. Hafta

35. Hafta

36. Hafta

Puan Durumu

Bazı oyuncularımızın profillerini paylaşmak istiyorum. Ibarro ve Soro 'nun profilleri ilk aldığımız zaman da paylaşılmıştı kariyerde, aradaki farkı merak edenler bakabilirler

Gol kralımız Soro

Asist kralımız Gomez

Kornerden attığımız gol sayısı gene muazzam. Gomez'in ortaları Defansın kafası sağolsun
    Paylaşılmasını istediğiniz ss olursa paylaşabilirim yarın arkadaşlar, sizi de katmak isterim kariyere
    Herkese iyi forumlar ve oyunlar

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Ligi bir puan farkla kazanmak güzel olmuş Korner taktiğini paylaşabilirmisin?

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Şampiyonluk çok iyi olmuş.Geldik artık transfer dönemine.Hayırlısı bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Ligi bir puan farkla kazanmak güzel olmuş Korner taktiğini paylaşabilirmisin?
    Teşekkür ederim Korner taktiği için şöyle söyleyeyim , korneri iyi kullanan orta sahada bir topçuna bırak. En az 16-17 olsun korner kullanma. Defansta da kafa vuruşu ve zıplaması 15 in altında olmayan topçuların olsun .Bir öncek isezon 28 gol atmıştık kornerden ligde. Default ayarda bırakıp ,yanlızca dikkat etmen gereken üstteki özelliklere sahip oyuncuların olsun. Bu sezon korner taktiği biraz farklı ama dediğim gibi default bırakırsan da bol gol bulursun bu versionda

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Şampiyonluk çok iyi olmuş.Geldik artık transfer dönemine.Hayırlısı bakalım
    Teşekkür ederim. Transferde orta sahaya teknik seviyesi yüksek oyuncu almayı düşünüyorum ilk etapta. Stoperler bu haliyle iyi. Bekler de yeterli. Sol açık Januzaj giderse ki şu durumda alabilmemiz de mümkün görünmüyor kulübü ile sözleşme uzattı alternatif bir genç arayacağız gelecek vaadeden. Forvete de Soro'nun yedeği yok. Oraya da takviye yaparız. Bu arada altyapı ve antreman tesislerimizi sürekli geliştirme içerisindeyiz. Kalıcı başarı için kurumsal gelişme şart. Yanlız bu taraftar çok vefasız ya . Tribüne çekemiyoruz ligde Yönetim de stad geliştirmesine yanaşmıyor hal böyle olunca

Nesil
    2012

Yanlız Basel'de çok iyi performans göstermiş tebrikler bende herkes gibi futbolun en sevilen olayı transfer sezonunun nasıl geçeceğini merak ediyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

O değilde forvetinden januzaca sol bekin dahil alayı çok kalifiye elemanlar klübün adı grashopers lain içi ciddi iyi oyuncularla doluymuş baştan sona okudum da ((: yani bu başarı şansa falan değilmiş yakındır 2-3 seneye final görebilrsin

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Yanlız Basel'de çok iyi performans göstermiş tebrikler bende herkes gibi futbolun en sevilen olayı transfer sezonunun nasıl geçeceğini merak ediyorum
    Baselin kadrosu da fena değil akşama atarım , zorladılar lige zevk verdiler transferde bonservis ödemeden almak için uğraşacağız önce.

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    O değilde forvetinden januzaca sol bekin dahil alayı çok kalifiye elemanlar klübün adı grashopers lain içi ciddi iyi oyuncularla doluymuş baştan sona okudum da ((: yani bu başarı şansa falan değilmiş yakındır 2-3 seneye final görebilrsin
    Juancım onun için uğraşıyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Transeferlerini bekliyoruz bakalım. Bu sezon iyi para kaldırmışsındır avrupa kupasından Güzel bir başarı yakaladın. Birde Avrupa Kulüpler sıralamasında kaç puandasın onu pyalaşaiblirmisin ?

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Transeferlerini bekliyoruz bakalım. Bu sezon iyi para kaldırmışsındır avrupa kupasından Güzel bir başarı yakaladın. Birde Avrupa Kulüpler sıralamasında kaç puandasın onu pyalaşaiblirmisin ?
    Parayı götürdük bu sezon akşam paylaşırım tamamdır

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Şampiyonluk için tebrik ederim. Hajrovic halen takımda mı?
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post

İtibar olarak 65. sıradayız. Bu sezon katsayı oalrak 34. sıradayız torba atlayacağımızı düşünüyorum . Maddi olarak geldiğimiz noktayı da görebilirsin

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Şampiyonluk için tebrik ederim. Hajrovic halen takımda mı?
    Teşekkür ederim. Hajrovicten 2 sene max verim aldık diyebilirim. Zaten sonrasında 9 milyon euroya Liverpool'a sattık. Orada pek oynatılmadan satıldı. İşte performansı ve kariyer özeti.

Nesil
    2006
    Yer
    06

TRANSFERLER

GELENLER

Kiralık olarak kullanıyorduk 2 senedir. Artık tapusu bizde tıpkı Kurzawa gibi

Kendisinden patlama yapmasını bekliyoruz. Soro'nun yerini doldurması kolay olmayacak gerçi

İleriyi düşünerek aldığımız bir oyuncu daha.

GİDENLER

Soro'yu satıp satmamak arasında çok düşündüm , teklif muazzamdı. Gelişmeye açık müthiş bir oyuncuydu fakat kulübün tesisleşmesi için de para lazımdı. Üzülerek İnter'e gönderdik kendisini. 350 bin e alınıp 19 milyona satmış olduk Koray için yapılan teklif de cazip olunca düşünmeden sattık. Gençler yetişiyor stoperde Kone ve Gonçalves'i aldık (18 yaşında) . Avrupa'nın yeni Porto'su olma yolunda ilerliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    06

Bu arada kupa finalini es geçtim , kupayı penaltılarda kaybettik maalesef 1. dakikada Basel'in uzun topunda yediğimiz gole 90+3 de Rodrigo Gomez karşılık verince maç uzatmalara kaldı. Uzatmalarda iyi oynayan taraftık şans bizden yana değildi . 10 kişi kalınca da maç penaltılara kadar uzadı. Penaltılarda Basel kupayı müzesine götürdü.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Hazırlık dönemi

Nesil
    2006
    Yer
    06

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum , spoiler kodu yok mu ben mi bulamıyorum yoksa

Edit : spoiler ekleyenlerin bunu tek tek yazdıklarını düşünüyorum. Buton olsa iyi olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    06

Lig 1. Hafta

Lig 2. Hafta

Şampiyonlar Ligi 2. Eleme | 1. Maç

Geçen seneye kadar grup etabına bodoslama giden biz, bu sene elemelere tabi kaldık. Diğer İsviçre takımları sağolsun
    Neyse oyuncularımızı tanımış olduk bu maçlarda Zayıf rakibimizi gole boğduk her iki maçta da

Lig 3. Hafta

Şampiyonlar Ligi 2. Eleme | 2. Maç

Lig 4. Hafta

Puan Durumu

Arkadaşlar Ongenda ve Wijnaldum 'dan en iyi verimi nasıl alabiliriz. Daha önceleri bu oyuncular ile çalışan var mı?

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Arkadaşlar birşey sormak istiyorum , spoiler kodu yok mu ben mi bulamıyorum yoksa

Edit : spoiler ekleyenlerin bunu tek tek yazdıklarını düşünüyorum. Buton olsa iyi olurdu
    Spoiler kodu yokda ben not defterine kod u yazdım spoiler yapacağım zaman kopyala yapıştır yapıyorum.Transferler çok güzel.Ongendayı fm 13 de fırsatçı golcü olarak kullanmıştım iyide verim almıştım.

dostum ongenda fg wijnaldum ike
    wijnaldum baya ii soldan ike hajrovic gibi olur birde gabriel Iancu var alabilirsen bir profil paylaşma sansın varmı rica etsem

avrupanın futbolcu fabrıkası gelıyor

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Spoiler kodu yokda ben not defterine kod u yazdım spoiler yapacağım zaman kopyala yapıştır yapıyorum.Transferler çok güzel.Ongendayı fm 13 de fırsatçı golcü olarak kullanmıştım iyide verim almıştım.

Anladım ,yani spoiler butonu bulamam normalmiş Sahte forvet oynatıyorum oyunda birkaç maç daha ilerlemiştim buraya güncelleme geçemedim daha,fena da değil asistleri ile dikkat çekti Ongenda'yı fırsatçı oynatsam nasıl olur tek forvetli taktikte bilemiyorum yanlız mı kalır acaba,sistem değiştirmek gerekebilir,kafa yormak gerek beraber

Quote Originally Posted by android14 View Post
    dostum ongenda fg wijnaldum ike
    wijnaldum baya ii soldan ike hajrovic gibi olur birde gabriel Iancu var alabilirsen bir profil paylaşma sansın varmı rica etsem

Hm teşekkür ederim ,eve geçeyim paylaşırım tabi,şu an sinemaya gidiyorum

Quote Originally Posted by harunbjk View Post
    avrupanın futbolcu fabrıkası gelıyor

19 milyon euroya satınca Soro'yu kendimizi Porto gibi hissetmedik desem yalan olur

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

İyi gidiyoruz hocam her şey yolunda, bir Soro gider diğeri gelir.Sana güveniyoruz

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Grasshoppers ligin açık ara favorisi, kimse durduramıyor takımı.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Banega View Post
    İyi gidiyoruz hocam her şey yolunda, bir Soro gider diğeri gelir.Sana güveniyoruz
    Teşekkür ederim, Afrika'ya gözlemci saldım karnı sırtına yapışan çocukları bulacağız

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Grasshoppers ligin açık ara favorisi, kimse durduramıyor takımı.
    Neyse ki Basel var ,renk katıyor lige

Nesil
    2006
    Yer
    06

Fikstür

Lig 5. Hafta

Lig 6. Hafta

Şampiyonlar Ligi Eleme 1. Maç

Lig 7. Hafta

Şampiyonlar Ligi Eleme 2. Maç

Lig 8. Hafta

Puan Durumu

Gabriel Iancu profili istemişti arkadaşımız Gerçekten çok iyi bir oyuncu ancak bizi fersah fersah aşar
    kendisini alabilmek

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Diğer sezonlara göre lige kötü başlamışız o çocuk adam olllacak

Nesil
    2006
    Yer
    06

ŞAMPİYONLAR LİGİNDEKİ GRUBUMUZ

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Diğer sezonlara göre lige kötü başlamışız o çocuk adam olllacak
    Yeni oyuncuları İsviçre'ye alıştırdık mı daha iyi olacak , ne yapsak biraz Alpleri mi gezdirsek

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Takımların durumlarını bilmiyorum ama bu gruptan çıkarız hocam

Sayfa 18 / 32 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon

Mesaj Yetkileri