güncellesene şu kariyeri bekliyorum şurada sabahtan beri![]()
güncellesene şu kariyeri bekliyorum şurada sabahtan beri![]()
[SIZE=3][FONTrebuchet ms]
27.Hafta
28.Hafta
FA CUP 6.TUR
Everton ile arka arkaya 3 maç yaptık ama en harikası bu maçtı. Deplasmanda maç gitti geldi. Top yekün hücum hattımızı kullandık.Cavani, Origi, David kim varsa aldım oyuna
David'e nazar değirdim![]()
29.Hafta
FA CUP 6.TUR ( Tekrar maçı
30.Hafta
Kalan maçlarımız fikstüre hayal kırıklığı ile başladım
1-2 maçta burada oynadım akşam sanırım lig biter
Last edited by Barak : 24.Şubat.2015 at 15:14
Maçlar güzel hocam. O zorlu fikstür yine gelmiş![]()
İlk sezondan şampiyonluğu oynuyorsak bu iş bitmiştir. Seneye kesin alırız ligiBir an önce Avrupa'da kupa istiyoruz.
kalan maçlar çok kritik ligdeki yerimiz şahene lakin bir takılırsak 7.sıraya kadar inme durumumuz var bu satten sonra inmeyiz artık dmi hoca![]()
gelen vurdu giden vurdu....
Bu fikstür de işimiz çok zor kolay gelsin. Final maçları için yaptığın özel bir şeyler var mı hocam, bir daha final kaybetmek istemiyorum Juan Jesus a döndük vallaha![]()
35.Hafta
Maç öncesi klasik Mourinho ile baya atıştık. Daha önce Chelsea'ye karşı pisikolojik üstünlük bizdeydi.Fakat rakip Menajer Mourinho olunca orta psikoloji falan kalmıyor. Keşke çok kızdırmasaydım.
36.Hafta
37.Hafta
Arsenal maçını kaybetmemizin en büyük sebebi 60.dakika da sakatlanan sağ bekim Said Janko yüzünden oldu. Yerine giren sağ bekim Arsenal'e asist yaptı. Bu maçı alabilseydik City maçı stratejimiz çok daha farklı olurdu.
38.Hafta
Son hafta 30 milyon euro'luk bir maça sahne oldu.Yenen Şampiyonlar Ligi vizesi alacaktı.
Şampiyonlar Ligi bilinci ile sahada olduk. City'e ilk 45 dakika karşı koyamayınca 2.yarıya direk 3 forvet çıktık
Cavani,Origi ve David içi aynı anda sahadaydı. Biraz şansımız olsa bu maç 2-0'dan dönebilirdi.Şans City'den yanaydı vurdukları gol oldu.
Ligin en çok gol atan takımı olduk. Ama defansımız takımın en zayıf kısmı olduğu için attığımız gollerin bize yansıması aynı oranda olmadı.
Spoiler: Lig Tablosu
Spoiler: Oyuncu verileri
Bütün ödülleri topladık
43.dakika'da 10 kişi kalınca sanırım 10 tane yicez dedim Allah'tan acıdılarda 5'te durdular
F.C. UNITED OF MANCHESTER'DA BÜYÜK HÜSRAN BU YILDA OLMADI!!!
2022-2023 Yılı FA CUP finalinde kırmızı şeytanlar. F.C. United Of Manchester'ı hezimete uğrattı.
Geçen yılında finalisti olan F.C.United Of Manchester kupaya bu yılda uzanamadı. Sahadan 5-0 gibi büyük bir hezimetle ayrıldı.
Maç sonunda yaptığı açıklamalardan Karl Marginson'un son dönemde gelen hezimetlerden sonra takımda büyük bir revizyona gideceği izlenimini verdi.
Git tabi güncellemenin etkisini de görelim
Şahane bir kariyer olmuş. Biraz geç oldu ama takipteyimTransferleri 4 gözle bekliyorum
Güncelleme etki etmiyor ki hali hazırdaki kariyerlere, yoksa ediyor mu ?
Gittik karşim baya bi temzlik yaptık
Transferde 110 mn euro para harcadık. 10 yılın acısını biraz şımarıklıkla çıkardıkEn az 3 tane taraflı tarafsız herkesin beğeneceği oyucu aldım ama yarın paylaşcağım maalesef
Data güncellemeleri etmez ama maç motoruna gelen güncellemeler ediyor diye biliyorum
bu güncelleme her şeye etki ediyor ya kalecisinden tut taktiğine bakalım görelim neler olmuş
yok be olum onu demiyorum oyun içine etki eden şeyler de geldi bu güncellemeyle sadece data güncellemesi değil ki
Vay vay vayİşler Güçler'den Sadi'nin dediği gibi "şimdi onlar düşünsün!"
![]()
Güncelleme gelince Asimetrik Buldozer ile daha zor gol atıyorum onu fark ettim![]()
Tamam lan teneke bende aynını diyom
aynen öyle olacak galiba sağlam bir revizyon yaptık uyumumuz çok düştü ama gerekliydi. Hala takımımızda sky bet 2'den ve Conference'dan oyuncular mevcut bir kısmı ilee yollarımızı ayırdık
Ben daha hiç maç yapamadım bakalım bana etkisi ne olacak
Kariyerden ilginç biraz bilgi vereyim
Schalke küme düştü.Biz dahil tüm Avrupa takıma çöreklendi.
Takımın prestiji maalesef Draxler'i getirmye yetmedi yok pahasına Barça'ya gitti 19 mn €
En çok istediğim ise Meyer ama takımı 100 milyon'dan kapıyı açıyor. Şunu söyleye bilirim. Yerine aldığım oyuncuda en az onun kadar harika profile sahip hatta belki daha iyi veya eşit
ve Goretzka bu oyuncu ile daha önce oynama fırstaı bulmuştum harika ötesi
Trabzonspor'lulara güzel haber 40 yıl sonra gelen Şampiyonluk
Takımdan dipnotlar
Takım Kaptanımız, yanlış hatırlamıyorsam SKY BET 1'den beri kaptanımız burada olduğum sürece kalacak
Jensen, Conference liginden beri bizimle takımın en eskisi konumunda ama artık yerini çok önemli bir isime bırakıcak Premier Ligi kaldırmadı maalesef yinede göndermiycem ben burada olduğum sürece bizimle
Son olarak Carl Stewart her zaman vaz geçilmezimdi geçen yılda öyle oldu ama oda bu yıl rotasyon oyuncumuz olacak. Hiç bir oyuncudan her yıl bu kadar çok verim almadım. Oynadığı her ligde üst düzey katkı sağladı. O da Skybet 2'den beri bizde
hacı o değilde senin kaptanı filan klübün önünden geçse kovarım lan ben git tükanın önünü kapatıyorsun diye![]()
lan benim takımdaki top taoplayıcıların profili bile seninkilerden iyi
ambrose de gol krallığında 2. olmuş adam atıyor ya![]()
Kaptanı 100 m yarışlarına sok bence 17 hız 19 hızlanma ile rekor falan gelebilir.
Haydi bakalım beyler FM bilginizi konuşturunAşağıdaki 3 futbolcu oyun başında Dortmund,Southampton ve Barça'da başlıyor oyuna başlayış yaşları 17-20 arası şuanki yaşları oyun başından 9-10 yaş ileride, bu oyuncular Wonderkid ve hepsi bizim bu yılki transferlerimiz. Tahminleri bekliyorum bakalım kim 3'te 3 yapacak?
Southampton dedin mi ilk akla gelen Ward-Prowse. Barca dedin mi Halilovic. Dortmund'lu konusunda biraz kararsızım ama ona da Ginter diyelim
Ginter / Ward-Prowse / Halilovic