Vayy büyük maç gelmiş. Artık Roma maçı farklı geçecektir diye düşünüyorum. Tarihindeki gibi bir daha Romayı durdurabilecekmisin bakalım.
Vayy büyük maç gelmiş. Artık Roma maçı farklı geçecektir diye düşünüyorum. Tarihindeki gibi bir daha Romayı durdurabilecekmisin bakalım.
Vay Bayern'e baya üstünlük kurmuşsuzRoma'ya dikkat ilerleyen senelerde çok tehlikeli oluyor. Alt yapısı fena çalışıyor
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
özledik yahu...![]()
Büyük maçlar bizden sorulurTeşekkür ederim
Akşam ne olduğunu göreceğiz hocam inşallah
Bayern'e karşı son dönemde üstünlük kurduk sayılır. Roma'nın altyapısı hakikaten çok tehlikeli oluyor .
Akşam güncelleme yapacağım inşallah![]()
steam : aytekin79
Ne oldu yoksa Roma , Arminie yi feth mi etti.
Tamam abi bekleriz biz![]()
Lig Maçları Fikstür - Golcüleri
Ligde müthiş ötesi bir performans yakaladık . Özellikle devşirme forvet França'nın bölgeye alışması ile işler çok değişti. Oyundan daha fazla keyif almamı sağlayan şey güvendiğim bir oyuncunun beni yanıltmaması oldu ..
18.Hafta
Bu maçta önce dizilişteki taktik ile başladım ilk yarı pek pozisyon bulamadan bitince maç 2. yarı verdim ayarı geçtim asıl taktiğimize..Sonrasında fark geldi. Bizim asıl taktik bu fazla aksiyona gerek yok. Çünkü zaten Valenzuela Bruma Munir gibi oyuncular varken kanatsız oynamayalım şimdilik ..
19.Hafta
20. Hafta
21. Hafta
Hannover 5 yediği için şükretmeli ..
22. Hafta
França'nın henüz 15. saniyede attığı gol işimizi çok kolaylaştırdı.
23. Hafta
França reis 2 ledi ..
24. Hafta
2 gol de burada salladı bizim acer santrafor
25. Hafta
26. Hafta
27. Hafta
Puan Durumu
Puan farkı 5 e indi ..
FRANÇA
Yeni mevkisinde kırmızı olan mevkiye alışkanlık zımbırtısı sarıya döndü
Takım ve Oyuncu Verileri
Beklerin ortalama puanlarına dikkatHewitt'in peşinde Manchester City var , üstelik ben değerini 22,5 milyon euro yapmış olmama rağmen ..
Ve bu arada altyapıdan oyuncularımız da çıktı .
Yanlız tesislerin kalitesi artırmanın semeresini bu sene aldık sanırım
Bir bilgi vermek istiyorum size .. Altyapıya ve gençlik geliştirmeye aldığınız personellerin kişilikleri oyuncuların kişiliklerine de yansımaktadır. Altyapıdan sadece yetenekli oyuncu çıkması yetmiyor aynı zamanda sağlam karakterli oyuncu da çıkması gerekmektedir. Mükemmelliyetçi karaktere sahip oyuncu karakterde son noktadır bildiğiniz üzere. Şimdiden Omeonga adlı oyuncumuzun karakteri "Mükemmelliyetçi"
Çıkan oyuncuların en iyisi işte bu arkadaş.
Şampiyonlar liginde buraya kadar gelmek benim için şimdilik kafi , Roma'yı geçtik ya gerisi teferruat![]()
Vay vay vay neler neler yapmışsın hocam maşallahLigde yakında lider oluruz çok iyi gidiyoruz. Romanın dizilişlerde ne acayipmiş iyi atlatmışız. Bayern tanıdık bir ekip, elersek sürpriz olmaz
França nın posizyon rengi yeşil olsun o zaman gerçek frança yı göreceğiz inşallah
![]()
28. Hafta
Çeyrek Final 1. Ayak
Efsane bir maç oldu efsane
67 de önce Kranevitter sonra 80 den sonra Para kırmızı gördü fakat umudunu kaybetmedi takım. Oyunu ortaya yıkıp disiplinli oyun , 2 ön liberolu sahaya yayılma ve bazı taktiksel değişiklikler maçı bizde tuttu
Bayern'e karşı özellikle 10 kişi kaldıktan sonraki savunmamız rakibi uzaktan şutlara zorladı
9 kişi ile gelen zafer manşetlerde
Maçın yıldızı França
Bu arada taktikte sahte forveti dikkat ettiyseniz önce yaratıcı forvete çevirdim son maçta da komple forvet yaptım . França komple forveti rolünü ilk maçtan iyi becerdi böyle oynatmayı düşünüyorum önümüzdeki maçlarda onu.
29. Hafta
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final | 2. Maç
4 NALA GİDİYORUZ !!
2. Yarı França'yı forvete aldım sol beke 19 yaş altından bir oyuncumuzu koydum (tamamen mecburiyetten)
França farkı maça da farkı getirdi ..
Kumaşı belli oldu. Bu adam büyük maçların topçusuAdamın tanımında hala ofansif bek yazıyor
Son maçlar çok iyi, iyi bir sağ bekten, dünya klası bir forvet yaratmak büyük başarı. Oyunun en güzel taraflarından birisi de bu.
Bayren'i temiz ezmişsinOdegaard'a gelince Real'i sırtlaması normal yanında onun gibi çok oyuncu vardır : ) Daha ilginci benim kariyerimde çocuk Watford'u tek başına Dünya Çapı takım yaptı 2 Lig şampiyonluğu falan yaşadı
Bireysel olarak ta çok fazla ödül kazandı![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
Bomba bir güncellemeye hazır olun , hayatımın maçlarını oynadım hiç mübalasız![]()
Haydi bakalım![]()
30. Hafta
Şampiyonlar ligini garantilediğimizden yönetim bütçeleri ayarladı
31. Hafta
32. Hafta
Dortmund'a karşı muhteşem oyun farkı getirdi ...
Ligde puan farkı 5 te kaldı son iki haftaya girdik .. Sıradaki maçımız Bayern ile deplasmandaYensek bile açık konuşmak gerekirse benim umudum yok , sonraki hafta Bayern karşısındaki Hoffenheim'a güvenemiyorum çünkü
Şampiyonlar liginde rakip Manchester City olmuştu..
Yarı Final 1. Maç
Maçın hikayesi şöyle oldu .. City maça çok iyi başladı . Topu adeta bize göstermedi .. Tabiri caizse top diye oynadıDk 20 de defans Arce kırmızı kart görünce işimiz sıkıntıya girdi . Forvette França 'yı çıkartıp yerine defans alıp kontra bir anlayış ile işi götürelim dedim. İlk yarı 0-0 bitmesi bizim adımıza büyük bir şans olmuştu . Bu arada ortasahada Rabiot sarı kartlıydı ve kırmızı kart görmesinden korktuğum için çıkarttım üstüne bir de Nathan çok kötü oynuyordu ve risk alıp onu da değiştirdim. Değiştirmez olaydım
Maç başlar başlamaz Munir sakatlandı ve planlar tamamen alt üst olmuştu. İkinci yarıya 9 kişi devam etmek durumunda kalmıştık. Sonrası zaten bizim için işkenceye döndü
Bu maç ile beraber tüm ümitlerimiz de tükenmişti ..
Buraya kadar herşey normaldi ,artık alıştığımız şeyler diyebilirim heralde bunlara . Asıl olay şampiyonlar liginde idi![]()
Ligde güzel gidyoruz . Şampiyonlar liginde sağlık olsun seneye yine varız .
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Şampiyonlar Ligi Yarı Final | 2. Maç
BEKLE BİZİ FİNAL !!!
Fm hayatımda bu denli bir dönüşü, bu seviyede yapmamıştım
Maçta yarı ve mutlak gol şansları rakip ceza alanının her yerindeydi
Dedim ya bizim için ümitler de tükenmişti diye , ama ümidini yitirmeyen biri vardı 2. maçta .. O isim ilk maç 2. yarı oyundan aldığımız França idi
Toplam gol rekoru kırmışız ŞL tarihinde
Muhteşem bir dönüş finalde başarılar.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem