15.haftayı bekliyoruzz.(ayrıca turkiye basketbol 3.hafta tofaş-beşiktaş)
erman toroğlu maraton programında bursaspor için''bursaspora illet oluyorum'' dedi
15.haftayı bekliyoruzz.(ayrıca turkiye basketbol 3.hafta tofaş-beşiktaş)
erman toroğlu maraton programında bursaspor için''bursaspora illet oluyorum'' dedi
ben burda bir tezahürat yazardım ama neyse.bende sana illet oluyorum sen git yemek tarifi ver....Originally Posted by bursa_mc
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
Erman yine stadta reklamını yaptıracak bize. Biz stadta onun güzel bir reklamını yaparız. Kabloyu bağlarız hiç merak etmesin.
Erman Torun bir gocuntusu var sanırım Bursaspor ile ilgili hayırlı birşey çıksa ağzından şaşırırdım zaten. Ama Bursa sınırlarının içine giremiyor kendisi.
BİR KARDEŞLİK HİKAYESİ...
Şike dedikodularının, teşvik primlerinin, hatıra binayen bağlanan maçlar konuşula dursun futbolun güzelliklerini görmezmeden gelmeyelim. Futbolun, bir taraftar için seyir zevki çok güzel olan bir spor müsabakasından çıkıp deşarj unsuru haline geldiği ülkemizde tribün kavgalarını, olaylarını, cinayetlerini bir kenara bırakıyoruz.
Ezeli rekabetin, kıyasıya mücadelenin, atışmaların bir hayli fazla yaşandığı tribünlerimizde bu durumu bir tribün kardeşliği tatlı bir yön katıyor. "Bursaspor ve Ankaragücü tribün kardeşliği." Ne iki şehir arasındaki 380 km.'lik mesafe ne bu dostluğa gölge düşürmek isteyenler ne de puan kaygıları engel olmuş. Peki nasıl başlamış bu dostluk? Siyasi ilişkiler dedik değilmiş, herhangi bir maçta biri diğerine güzellik mi yaptı acaba dedik o da değilmiş, Bursa amigosu Ankara'dan kız mı aldı da böyle bir dostluk başladı dedik alakası yokmuş. İşte Bursaspor tribünlerinden anlatıyorlar, biz de okuyoruz ve tüylerimiz diken diken oluyor. Dostluktan öte kardeşlik, kan kardeşliği bağlılığı olmuş bir olay sonrası.
Halen Texas Supporters Club ile tribüne devam eden Bursa tribünün yıllanmış isimlerinden Tarkan Abi anlatıyor;
"Yıllardan 1990 olması lazım, yaşım 18. İç sahada dış sahada Bursaspor'un bütün maçlarına gidiyoruz. Texas isim yapmış, yaşatmak bize düşmüş. Yaşıyoruz, yaşatıyoruz. O zamanlar bir Abdül Abimiz vardı. tribünlerin görüp görebileceği en fantastik kahraman insanlarından biri. Bütün tribüne jargonuna hakim, sevilen, sayılan, tam bir lider, gel dese öl dese peşinden 1000 kişinin öleceği bir insan. Bir Texas efsanesi. Abdül Abi kardeşiyle birlikte Ankara'ya üniversiteye gitmişti. Ama tribüncülük kanına işlediği için orada da rahat durmadı, üniversitedeki çevresiyle birlikte başladı Ankaragücü maçlarına gitmeye. Ankaragücü tribünün kafa adamlarıyla tanışması böyle başladı. Zaten delikanlılığı kendisinden önce gelen biri olduğu için orada da hemen sevildi, sayıldı. Ankaragücü tribünüyle birlikte İstanbul takımlarına karşı kavgalara da onlarla beraber girdi. Bursalı olduğu kadar Ankaralı oldu. Çevresinde ki Ankaragüçlüler de Bursaspor'u onunla tanıdılar, sevdiler. Sonra Abdül Abi, üniversiteden mezun oldu ve asteğmen olarak Mardin'e gitti. Mardin'de şehit düştü Abdül Abi. Haber Bursa tribünlerine ulaştı. Herkesin canı yandı, Abdül Abi ölmüş dediler. Tam ertesinde Bursaspor'un sezon açılışı vardı, adını hatırlayamadım şimdi, yabancı bir takımlaydı. Maçın başından önce sahanın içinde sarı lacivert formalı, atkılı bir grup göründü. Texas tribünlerinin karşısına geçtiler ve ellerindeki pankartı açtılar, pankartta "Abdül ölmedi kalbimizde yaşıyor" yazılıydı. Ankaragücü tribününün önde gelen isimlerinin bu hareketi hafızalara kazındı, hiç unutulmadı. Ve Bursa'da Abdül'ün cenaze törenine Ankara'dan belki 1000 kişi geldi. Bütün Ankaragücü tribünü Bursa'ya akmıştı sanki. Ankaragüçlüler, Bursasporlular ile birlikte uğurladılar Abdül Abi'yi. Sarı lacivert ve yeşil beyazla uğurladılar. İşte böyle kenetlendi tribünler. Bu iki takımın tribünleri hala Abdül Abi'nin anısını yaşatırlar."
Ve evet, gerçekten de hala o anı yaşatılır. Bursa'da herhangi bir lig maçına gittiğinizde statta ki kronometre 6. dakikayı gösterdiğinde duyacağınız şey sadece "Ankaragücü" tezahüratı olacaktır. Ve Ankaragücü maçlarının 16. dakikasında da "Bursa" tezühüratları yükselir tribünlerden. Bursaspor'un tribünlerinde her maç mutlaka Ankaragücü atkıları yeşil beyaz atkılarla birlikte sallanır. stadın önünde Ankaragücü ve bursAnkara atkıları satılır. Bursa'da ki Ankaragücü maçlarında bütün Ankaragücü futbolcuları teker teker tribüne çağırılıp alkışlanır. Beraber eğlenilir, coşulur. Rekabet çok geri planda kalır. En son Lig A kategorisi şampiyonluk maçına gene Ankara'dan çok kalabalık bir grup gelmiş, maçı Texas ile birlikte seyretmiştir.
Yukarıda anlatılan hikaye futbolun sadece futbol olmadığının ve bütün olumsuz durumlara rağmen hala içinde çok güzel şeyler barındırdığının bir kanıtıdır adeta. Bursaspor'un tekrar Süper Lig'e dönmesi ile birlikte 2 yıl aradan sonra kardeşler tekrar buluşacak ve birbirlerine misafirliğe gidecekler. İşin ilginç yanı ise daha ilk haftadan Ankaragüçlüler, Bursa'nın yolunu tutacaklar ve Bursalı dostlarına hoşgeldinize gidecekler. Bursalılar da misafirperverliklerini gösterecekler. Turkcell Süper Lig hiç bitmesiiiinn diye bağırıp durmuştuk son haftalarda yalandan da olsa. Şimdi ise Turkcell Süper Lig artık başlasın namelerini duyuyoruz. Umarız ki Süper Lig Bursaspor - Ankaragücü maçındaki gibi kardeşçe başlasın ve öyle devam etsin.
Bu kardeşliğin diğer tüm tribünlere örnek teşkil etmesi dileğiyle...
Tribün Kardeşliği Kameralarda
Bursaspor tribünleri maçın 6. dakikasında Ankaragücü tezahüratı yapıyor. [İzle]
İşte bu hani bir mesajımda bir kaç adiden bahsetmiştim işte bunlar onlar hani internette adamları dolaşır filan falan işte gerçek provakatörler belli oldu ve ipleri çekildi Selimin bu saatten sonra gelmesi imkansız ama Duca geri gelecektir.Ama zamanla bunlardanda kurtulucağız...
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
Bir kaç resim daha geldi mail adresime. Daha önce yayınlandımı bilmiyorum ama sizlerle de paylaşayım.
![]()
bursann fenerden kiraladığı bir adam vardı edmar mı ne ona noldu
walla o adama ne olduğunu Raşit Hoca'dan ve futbolculardan başka kimse bilmiyor.Ne yerel medya ne taraftar. Kimdir? Neyin nesidir? Nasıl oynar? Bu güne kadar hiç forma şansı bulamadı. Raşit Hoca'nın söylediği şu anda tam kapasite hazır değil (uyum vs... den bahsediyor olsa gerek) ama kaliteli bir oyuncu olduğunu söylüyor. Biz de merak ediyoruz. Forma şansı bulunca göreceğiz performansını.
Hoşgeldin adamımOriginally Posted by dj_robbie
Rap'lar için sağol.
Pancu'ya Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olan Romanya`nın Steau Bükreş Kulübü`nden transfer teklifi geldi...
PANCU`YU BİZE VERİN
RESMEN İSTEDİLER
Bursaspor`un gözde futbolcusu Daniel Gabriel Pancu`ya dün Romanya`nın Steau Bükreş Kulübü`nden transfer teklifi geldi... Elemeleri geçerek Şampiyonlar Ligi`ne kalan ve 13 Eylül`de ilk maçını Fenerbahçe`yi safdışı bırakan Dinamo Kiev ile deplasmanda oynayacak olan Steau Bükreş, Pancu`yu Bursaspor`dan resmen istedi.
LACATUS DEVREDE
Şampiyonlar Ligi`nde E Grubu`nda Real Madrid, Olimpik Lyon ve Dinamo Kiev ile mücadele edecek olan Romanya`nın en köklü kulübü Steau Bükreş, bir üst tura kalabilmek için kadrosunu güçlendirme kararı aldı. Teknik Direktör Cosmin Olaroiu`nun isteği üzerine Steau Bükreş`in Kulüp Başkanı Marius Lacatus, Pancu`yu transfer etmek için harekete geçti.
SÖZKONUSU OLAMAZ
Başkan Levent Kızıl`ın, kendisinden resmen istenen Daniel Pancu`yu satmayı kesinlikle düşünmediklerini belirterek yapılan bu teklifi geri çevirdiği öğrenildi. Çaykur Rize deplasmanında son 25 dakikada oyuna giren ve yaptığı iki asistle Bursaspor`un 2-1`lik galibiyete ulaşmasında başrol oynayan Pancu, 3 günlük tatil için ailesinin yanına Romanya`ya gitmişti.
Kaynak:Olay (nk)
pancu ne diyor bu konuda
Pancu'dan henüz bir açıklama yok. Tabi şu anda kendisi Romanya'da ailesinin yanında 3 gün izinli.
Bence 5-6 milyon dolar getirsinler alsınlar Pancu gibi adam zor bulunur Keyseri maçının 2.yarısında girdi oyunu harketlendirdi ama tam hazır değildi sakatlıktan daha yeni yeni çıkmıştı Rize maçında 2.yarıda oyuna girdi oyunu öyle bir hareketlendirdi ki yapılan bütün atakları Rize savunması izledi ve iki golün asistini yaptı Pancu bundan sonra çok daha iyi olacak Pancu hangi takımda oynarsa oynasın kilit bir futbolcu
bence de pancu kilt oyuncu ii oyuncu ama bizi düşüren şike ci bjk kadrosunda bulunuyordu bu da benim midemi bulandırıyor ama bize yarar.ayrıca denildiği gibi 5 milyon dolar falan verirlerse satalım derim o paranın yarısına onun daha genci daha faydalı bir yabancı alabiliriz.tabi bu bugün içinde olmalı:d
Başkan 5 Milyon teklifi havada kapar derim ben hiç düşünmezama onun yerine dediğiniz gibi çok iyi bir gençlik alınabilir. Başkan bunu telafi eder. Transfer döneminin kapanmasına 3 gün var sanırım
OOOooo raplar süpermiş yaaawwww. Saolası kardeş.Originally Posted by dj_robbie
Raşit hoca farkı
Timsah, nihayet Turkcell Süper Lig’deki dördüncü maçında taraftarını sevince boğdu.
NTVSPOR - Devrim ÇETİN
Güncelleme: 19:00 TSİ 29 Ağustos 2006 Salı
Aslında maça giderken herkes umutluydu. Raşit hoca, futbolcular ve yönetim. Hepsinin ağzından tek bir cümle çıkıyordu o da galibiyet. Raşit hoca bu maçın baş mimarlarından. Oyuna çok iyi müdaheleler yaparak skoru lehine çevirmeyi başaran sayın Çetiner, ilk yarıda hiç bir varlık gösteremeyen Sinan Kaloğlu’nu çıkararak yerine Orhan’ı, golü yedikten sonra maçın kahramanlarından Pancu’yu ve akabinde de son golün sahibi fırsatçı Burak’ı oyuna dahil ederek kararlarının ne kadar doğru olduğu ispatladı. Cefakar Bursaspor taraftarı az sayıda olsa da tribündeki yerini almıştı. Maçtan sonra mağlup takımın seyircisinin Bursasporlu futbolcuları alkışlaması bugünlerde mumla aradığımız fair play dersi veriyordu tüm Türkiye’ye.
İSTİKRAR YAKALANMALI
Şimdi Bursaspor için daha da zorlu bir dönemeç başlıyor. Bu takım yavaş yavaş oturmaya ve takım oyununu benimsemeye başladı. Bundan sonra gereken istikrar. İstikrar yakalandığı taktirde özlenen Bursaspor’u taraftarı izleyecektir, hem içeride hem dışarıda. Ayrıca yıllardan beri süre gelen deplasman fobilerini şimdilik bir maç da olsa kırmayı başardılar ama devamının gelmesi lazım.
Başarı bekleniyorsa istikrar kaçınılmazdır. Artık öyle her mağlubiyetten sonra “Ahmet Dursun, Seba gitsin” misali hoca gitsin, başkan gitsin, futbolcu gitsin demeden yönetimin en yakın zamanda teknik kadroya bu güveni vererek uzun süreli bir teklif sunması gerekmektedir.
Kayserispor ve Vestel Manisa’nın yakaladığı müthiş form grafiği diğer Anadolu kulüplerinin de iştahını kabartmaya başladı. Anadolu’dan 2’nci bir şampiyon çıkacaksa bu niye Bursaspor olmasın? Bunun için gereken her şey var. Ancak başta da söylediğim gibi kongreden kongreye yönetim değişmemeli, her kötü sonuçtan sonra hoca değişmemeli ve taraftar her zaman olduğu gibi desteğini eksik etmemeli. Hangi Anadolu takımının maçında 20 bin seyirci geliyor? Ancak ve ancak büyüklerle oynadıkları maçta geliyor. Bursaspor ise kardeş kulübü Ankaragücü ile oynadığı maçta bile 20 bin seyirciye oynuyor. Bunun kıymetini herkes bilmeli, bunu kimse gözardı etmemeli. Şunu iddia ediyorum ki, 40 bin kişilik stad olsa, takım da her sezon şampiyonluk mücadelesi verse o stad bile Bursaspor taraftarına yetmeyecektir.
PANCU SAHNEYE ÇIKTI
Daniel Pancu’yu, sezon başında Bursaspor’un belki de en önemli transferlerinden biri diye düşünüyordu herkes ama tabii ki bazıları için de kapalı kutuydu. Geçen sezon kiralandığı Rapid Bükreş’te kaç maç oynamıştı, kaç gol atmıştı bilen yoktu. En azından Bursaspor’u takip eden taraftarlar ve bazı yazarlar bir tereddüt içindeydi. Romen oyuncu Rize deplasmanında Pancu’nun kim olduğunu 25 dakikada gösterdi tüm kamuoyuna. Pozisyonlar buldu, kaleyi yokladı ve birincisi kornerden, ikincisi sağdan yaptığı orta ile galibiyetin Raşit hoca ile birlikte mimarlarındandı. Sakatlığı tamamen geçti mi bilmiyorum ama Pancu Bursaspor için çok büyük bir kazanç. İlerleyen haftalarda daha da iyi olacaktır, kimsenin şühpesi olmasın.
TARAFTARDAN DUYARLILIK DERSİ
23 Mayıs 1986 Samsun, Çarşamba Porsuk köyü doğumlu Ramazan Okur adlı genç kardeşimiz, vatani görevini yaptığı Bitlis’te 13 Temmuz günü İlgeçiş köyü yakınlarında devriyeden dönerken uzaktan kumandalı mayının patlaması sonucu 4 arkadaşıyla birlikte şehit düşmüştü. Bursa Osmangazi Emek mahallesinde oturan şehit Ramazan kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. 4 Eylül Pazartesi günü şehidimiz Ramazan’ın ailesine yanında olduğumuzu göstermek, ailenin acısını biraz da olsa paylaşabilmek ve bizler de artık sizin evladınızız diyebilmek için www.bursasporluyuz.net sitesi tarafından moral yemeği düzenleniyor. Tüm basın mensupları, yönetim ve futbolcular bu yemeğe davetli. Sağolsunlar beni de davet ettiler ama hafta içi ve hele hele Pazartesi olması sebebiyle büyük ihtimalle gidemeyeceğim. Nazik davetlerinden dolayı tüm site mensuplarına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum
Taraftarın görevinin sadece tribünde takımını desteklemekten ibaret olmadığını, aynı zamanda bu tip olaylara ne kadar duyarlı olduklarını gösterdikleri için Bursasporlu kardeşlerimizi tebrik ediyorum.
Pancu baya yaşlı, dolgun bir ücrete satılıp yerine genç oyuncular alınabilir
Bence ne olursa olsun satılmamalı. Pancu Bursaspor'un en değerli en kaliteli futbolcularından bir tanesi. Şampiyonlar Ligi ve en önemlisi yabancı bir futbolcu olarak Türkiye Süper Ligi tecrübesi dolayısıyla uyum sorunu yok. 29 yaşında ve böyle bir futbolcuyu bulmak zordur. Ben inanıyorum ki ileriki haftalarda Bursaspor'a 3 puanları kazandıracak performansı sergileyip gol yollarında anahtar bir isim olacak.
İşte huzurlarınızda Bursastore Satış Aracı
Tüm Bursaspor taraftarlarına ürünleri rahat ve kolay ulaştırmak ve taraftara iyi hizmet etmek amacıyla Bursa ilçelerine ve diğer yerlerde daha önce belirtilen yer ve zamanda tüm ürünlerinin satışları yapılacak.
Ortalıgı karıştıran bunlar zaten , Selim ile Duka kendi aralarında kavga ediyorlardı maçta , Bunların yüzünden Texas ikiye bölündü herkes kendi telinde çalıyor birlik olsa inletcez stadı ama biri başka biri başka söylüyor.Selimi göndermeli Duka başa gelmeli birlik ve beraberlik sağlanmalı.
Bursaspor için pozitif çalışmalarından dolayı yönetimi çok başarılı buluyorum. Sportif AŞ projeleri de en önemli çalışmalarından bir tanesi. Bursaspor kurumsal anlamda ve kendi bütçesini otomatik oluşturacak kendi ayakları üzerinde durabilen bir kulüp olmak üzere ve sürekli gelir kapıları açılması itibariyle bu yönde Bursaspor çok aşama kaydetmiş olacak. Bursaspor'un şu anki bütçesi 20 Milyon $. Bu bütçe birkaç sene sonra yukarılara çıkacak ve borçsuz ve kendi sürekli gelirleri ile yoluna devam edebilen bir Bursaspor A.Ş. olacak.
Ya İntertoto maceramız, Galatasaray'ı, Beşiktaş'ı 5-0 yendiğimiz maçlara özel cdler, t-shirtler bekliyoruz
Güzel fikir Ama keşke onları eski yönetimler zamanında daha sıcakken düşünseydi. Satışlarda patlama yapardı ama ne yazık ki eski yönetimler şu anki yönetimin %10'u kadar aktif değil. O yüzden şu anki yönetim harika işler yapıyor.
Yönetimle pek alakası yok, geçen senede yönetime storeda görmek istediklerimizi bildirmiştik ama cevap alamamıştık. Bu sezon tekrar Hummel gibi bir firmayla anlaşılsaydı yapılabilirdi. Geçen sene 25ytlye satılan formalar kapış kapış gitmişti
Bu sene Store'da büyük bir ihtimalle Puma'dan da kaynaklanan ve yönetimin de bu sebeple taraftara karşı duyarsız kalmasından dolayı size katılıyorum.
ŞEHİT DÜŞEN RAMAZAN OKUR ANISINA AİLESİNE MORAL YEMEĞİ
"Vatani görevi sırasında şehit düşen Ramazan Okur`un anısına 4 Eylül`de ailesine moral yemeği verecekler."
ŞEHİDE SON GÖREV
Bursaspor taraftarı örnek bir dayanışmaya daha imza atıyor... 23 Mayıs 1986 Samsun`un Çarşamba ilçesi Porsuk köyü doğumlu Ramazan Okur, Bursa`da Emek mahallesinde yaşamaktaydı... Bursaspor taraftarı olduğu bilinen Ramazan, vatani görevi sırasında 13 Temmuz`da Bitlis merkeze bağlı İçgeçit köyü yakınlarında devriyeden dönerken bölücü örgüt tarafından uzaktan kumandalı mayının patlatılması sonucu 4 arkadaşıyla birlikte şehit düştü.
AİLESİNE MORAL
Şehit askeri anmak ve ailesine moral vermek isteyen yeşil beyazlı taraftarlar, harekete geçerek yapmayı planladıkları organizasyonu Bursasporluyuz.net`te duyurdular. Açıklamada şu görüşlere yer verildi: `Bu Vatan için şehit düşenlerin arkasından neler söylesek, onları anmak için neler yapsak azdır elbette. Ama şehidimiz Ramazan arkadaşımızın ailesine bir nebze de olsa moral vermek ve yanlarında olduğumuzu belirtmek için moral yemeği veriyoruz.`
YANIMIZDA OLUN
`Bu yemeğe Bursasporluyum diyenlerin yanında, vatanı için şehit vermiş aileye destek olmak isteyen herkesi bekliyoruz. 4 Eylül Pazartesi günü düzenleyeceğimiz moral yemeğimize katılmak isteyenler, [email protected] adresine mail atabilirler. Ayrıca, Bursasporlu yöneticileri, teknik adamları, futbolcuları ve gazete ve televizyonların spor servislerindeki Bursasporlu yazarlarımızı da aramızda görmekten büyük onur duyarız.`
OLAY
HELAL OLSUN SİZE
"Türkiye`nin en muhteşem taraftarı örnek davranışlarıyla alkışı hak ediyor. Rize deplasmanına giden Bursaspor taraftarı, uçuruma yuvarlanan otobüsten çıkardıkları yaralıları hastanelere yetiştirdi. Taraftar, Bitlis`teki vatani görevi sırasında şehit düşen Ramazan Okur`un anısına 4 Eylül`de ailesine moral yemeği verecek. "
Bursaspor taraftarı yakın zamana kadar belki de hep kötü olaylarla anıldı... Ama son yıllarda yaptıkları gerek organizasyonlarla, gerekse takımlarına verdikleri destekle Türkiye`ye örnek oldular... Dün Çorum`dan Olay Medya`ya çekilen bir faks yeşil beyazlı taraftarın geride bıraktığımız hafta sonunda nasıl bir insanlık örneği verdiğini gözler önüne serdi.
İŞTE O FAKS
`Telefonlarınızı ve adresinizi internet aracılığı ile öğrenmiş bulunuyoruz. Ve bu faksı size Çorum`dan yolluyoruz. Ben Avukat İsmet Çimen. 26 Ağustos Cumartesi günü İstanbul`dan Samsun`a hareket eden Özgül Turizm otobüsü pazar sabahı 06.15`te Merzifon Havza arasında kamyonun arkadan çarpması sonucu 8 metrelik bir uçuruma yuvarlanmış, araçtaki 12 yolcu yaralanmıştır.`
İNSANLIK DERSİ
`Yüzlerce araç geçmesine rağmen o anda Rize`deki maçlarına giden Bursaspor taraftarı durmuş, araçta sıkışan yaralıları 2 saat içinde itfaiye bile gelmeden, ambulansları çağırarak, Merzifon, Havza ve Çorum Devlet Hastanelerine yollamışlar. Malesef 12 yaralıdan 2`sini kaybetmiş bulunuyoruz. En arkada sıkışan ve iki ayağı ve kaburgaları kırılan oğlumu da maalesef dün kaybettik ve toprağa verdik.`
ALLAH RAZI OLSUN
`Bursaspor taraftarı olmasa belki de 12 ölü verecektik. Ambulans hemşirelerinin aldıkları bazı isimlere göre Selim Kurtulan, Erhan Kasırga, Yasin, Habib ve tüm araçta bulunan Bursaspor taraftarına teşekkür ederiz. Allah razı olsun Bursa`dan, Allah razı olsun büyük Bursa`nın Büyük Bursaspor taraftarından. Tüm Merzifon, Havza, Çorum ve Samsun`daki otobüs içinde bulunanların yakınları sizlere minnettar. Saygılarımızla Bursa... Saygılarımızla Bursaspor taraftarı.`
TEŞEKKÜR FAKSINA İMZA ATANLAR
İsmet Çimen (ölenin babası), Ramazan İçli (yaralı babası), Yakup Çetin (yaralı babası), Mustafa Çetin (yaralı babası), Ahmet Sert (ölenin babası), Nedim Varnalı (yaralı babası), Zehra Zelalli (yaralı annesi), Kemal Şahin (yaralı babası).
OLAY