cem sultan muhteşem oynuyo 23-24 yaşına gelince
bayaa para ediyo
cem sultan muhteşem oynuyo 23-24 yaşına gelince
bayaa para ediyo
kadir metin
cem sultan tevfik kose
jairo mos eksik yazdim werder bremende cok iyi fm 2005 te wazgecilmezimdi
yaa nuri sahini unuttunuz adam dunya klasi oluyor belli bi sure sonra
cem sultan,batuhan karadeniz.nuri-halil(zaten yıldızlarda değerlerinde cok artıs oluyor),.........
genclerbirliginin alt yapisindan vural cetin cikiyo ve cok iyi avrupa klupleri pesinden kosuyo 20 yasinda defans belki bilen wardir?
alper balaban_-_askın nuh_-_basel burcag
batuhan karadeniz,sinan ören
Edız
Mehmet AKcagun
Mehmet Duz
Ilhan Demırcıoglu
Cem Sultan
Umut Guzelses
emre colak
sınan bolat
Batuhan karadenız
Sercan temızyurek
erkan ferın
Bu oyuncular 7.02 versıyonunda
cem sultan,tevfik köse,
barbaros barut,ergun teber,serdar kurtulus,cem sultan,mehmet sedef,ferdı elmas (ılk bakısta ozellıklerı dusuk gelebılır sana ama ıyı bır antrenman programıyla harık aoyuncular oluyorlar),ılhan demırcı,mehmet topuz,ilhan parlak
bide buna bakin.......
http://rapidshare.com/files/15823388...ekler.rar.html
ben jeroen diye bi futbolcu buldum 16 yaindaken belese aldim simdi 17 yainda girdi resmi sozlesme imzaladik 1 ay oldu takima geleli degeri ilk basta 2m di simdi bi anda 5m oldu
marcelo(Fluminense) ve anderson(porto) derim başka bişe demem adamlar canavar!!! kaleci olarak size aklıma gelmedi ama ispanyada bolic in giydiği bir takım vardı onlarda ismael diye bir tane var 17 felan yaşında adam panter oluyo beyler...ben zati şu an 2016 ya geldim başarılar herkeşe...
slm arkadaslar fm2007 oynamaya yeni basladım
fakat şimdiki oyunları hepsini oynadım...
AS Roma yı sectim fakat transfere ayrılan para 2.1m euro, ve montella sakat, genc ve geleceği olan bir futbolcu sölermisiniz bana?? fiyatıda uygun olsun![]()
cem sultan iyi bir tercih
guzel calisma olmus tebrik ve tesekkur ederim
bide su topcuya bakin dostlar
sergio aguero 18 yasinda pahali ama nasil oynuyor gorunuz....
iyide genc yetenek bulmak icin bi tane scout programi yetmez mi. nasilsa her yeni oyunda oyuncularin ozellikleri az veya cok degisiyor. hatta 2006 da epeyce degisiyordu. volkan babacanin potansiyel ve ozellikleri 180 ile 150 arasinda oyundan oyuna farkediyordu. 2007 de de ayni sorun varsa kendi oyununuzda buldugunuz bir yildiz oyuncu baska bir oyunda yildiz olmayabilir. bende epeyce scout aradim ama bulamamistim. bulduklarimda calismamisti. dun gece son bi gayretle tekrar aradim ve isime yarayan bir tane buldum. en azindan calisiyor. linkini buraya ekliyorum indirip bi deneyin, ama turkce degil.
http://www.cmukraine.org.ua/cgi-bin/...scout_2007.zip
Belki SÖlediler Ama Gonzalo higuain Alıın müthiş forvet adam Süper Borre Hekes Bİlio Ve Tomas Sivok Mütiş Defansif ortasaha Bunlar yeterBEn bu adamlarla Gs yönetiom 4 yıldır sırtım yere gelmedi
![]()
marcelo. ilsinho. sturridge. lasse qvist. huntelaar. borre. jo. ustari. bojan. vela. bendtner.
sizce oyundaki en iyi turk kaleci kim
Yaw arkadaşlar ben cardenası bulamıyorum arıyorum çıkmıo sizde de oluo mu?
isaac promise (hihihi)
Bojan
Nicolas Millan
Sharmen Cardenas
Henri Saivet(SUPER!)
Ezequiel Lavezzi
Hepsi baya iyi.![]()
Bence Batuhan Karadeniz süper Beşiktaşta oynuyor hemde ucuz...