şimdi ben sana geçen sene ile ilgili bir belgeler koyarım hakem hataları(!) ile kazandığınız maçları dudakların uçuklar...
şimdi ben sana geçen sene ile ilgili bir belgeler koyarım hakem hataları(!) ile kazandığınız maçları dudakların uçuklar...
2. Hafta
Ankaragücü 0-1 Galatasaray
- Selçuk Dereli
Dk.5: Hakan Kutlu ceza sahasında, kaleye 2-3 metre pozisyonda topa eliyle müdahale ediyor, hakem Selçuk Dereli ise oyunu devam ettiriyor...
DK.9: Yine Hakan Kutlu.. Ceza sahasına girmek üzere hareketlenen ve kendisini ekarte edip ceza sahasına giren Necati Ateş'in bileklerine direkt müdahale ediyor... Bu pozisyonda dengesini kaybedip sağ kolunun üzerine düşen Necati 2 hafta sahalardan uzak kalıyor;
3. Hafta
Çaykur Rizespor 1-2 Fenerbahçe
-Metin Tokat
İlk yarının son dakikasında tartışılacak bir penaltı golü ile soyunma odasına yenik giden Fenerbahçe ikinci yarının 4. dakikasında bu sezonun kahramanlarından Marcio Nobre'nin eliyle düzeltip attığı gol ile beraberliği yakalıyor...
7. Hafta
kadıkoyde kayseri maçında dakika 75 ceza sahasına yakın bir bolgeden alex kendını yere atıyor faulle uzaktan yakından alakası yok serbest vurustan 1-0 oluyor maç kopuyor .
8. Hafta
Konyaspor 2-4 Fenerbahçe
-Özgüç Türkalp
Karşılaşma boyunca kötü bir oyun sergileyen Fenerbahçe, 2-0 mağlup iken 76. dakikada Anelka'nın elle gol atmak isteyip kaleciyi dağıtarak faul yapıp gol atması sonucu farkı bire indiriyor... Pozisyonda Özgüç Türkalp ve yardımcısı Cemal Gemici Konyasporlu oyuncuların tepkileri ile karşılaşırken; 4. hakemimiz sevgili İsmet Arzuman da o sırada oyuncu değişiklikleri ile ilgilendiğini beyan ediyor...
Maçtaki konsantrasyonunu kaybeden Özgüç Türkalp, kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle Konyasporlu Ceyhun Eriş'i skor 3-2 iken oyundan ihraç ediyor...
. Hafta
Fenerbahçe 2-1 Ankaragücü
Fenerbahçe'nin zorlandığı bir maç... Skor 1-1 iken yine hakem faktürü devreye giriyor... 1 hafta önce Konya'da sahne alan Anelka, burada da iki kişinin arasına girerek hakeme penaltıyı çaldırıyor... Alex'in gole çevirdiği penaltı ile maç 2-1 sona eriyor...
10. Hafta
Galatasaray 1-1 Denizlispor
- Selçuk Dereli
Maç boyunca sarı kart sınırındaki oyuncularımızı adeta belleğine işlemiş gibi sahaya çıkan Dereli, bir taç pozisyonunda Orhan Ak'a sarı kart çıkarıp bir sonraki hafta oynanacak olan G.Birliği maçında cezalı duruma düşmesini sağlıyor..
Aynı maçta Ilic'in penaltı pozisyonunda yine devam diyen hakem, maç sonunda kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle Hasan Şaş'ı rapor ediyor...
11. Hafta
Gençlerbirliği 2-1 Galatasaray
- Oktay Demiray
İsmail Güldüren'in Necati ve Hakan Şükür'e ceza sahasında iken yaptığı iki cani hareket... Birinde top oyunda olduğu için penaltı+kart... Ama hakem ortada yok... Maç boyunca kasaplık yapan Güldüren 79. dakikada adam biçmektan dolayı 'lütfen' sarı kart görüyor...
Fenerbahçe 1-0 Gaziantepspor
- Cem Papila
Maç boyu ilginç kararlar veren Papila, 90+1'de Alex'e fizik kurallarına aykırı ( ayağına basılan ve takla atan bir adam düşünün ) bir penaltı çalar ve F.Bahçe'nin galibiyet golünün asistini yapar...
15. Hafta
Ankaraspor 1-2 Galatasaray
- Fırat Aydınus
Oyun 0-0 devam ederken Jaba'nın ceza sahası içerisinde aldatmaya yönelik hareketini penaltı olarak yorumlayan hakem, bu pozisyonda itiraz eden Ümit Karan'ı da sarı kartla cezalandırıp kart sınırına getiriyor...
Fenerbahçe 2-2 Trabzonspor
- Metin Tokat
En kritik karar; skor 2-1 iken ve son 7-8 dakikaya girilirken sarı kartlı Appiah'ın Fatih Tekke'ye ceza sahası içerisinde yaptığı hareketin penaltı ile değerlendirilmemesi, akabinde Fenerbahçe'nin beraberlik golünün gelmesi...
18. Hafta
Konyaspor 0-1 Galatasaray
- Metin Tokat
Ceza sahasında %100 elle kesilen top... 90. dakikada 17 yaşındaki Aydın galibiyet golünü atıyor...
20. Hafta
Malatyaspor 1-1 Galatasaray
- Serdar Tatlı
90. dakikada 1-1 devam maçta Malatyasporlu Mert Korkmaz'ın topu kale çizgisinde elle çıkarması sonucunda gelmesi gereken penaltı ve kırmızı kart kararı...
Maç sonrasında Misafir Takım Soyunma Odası'nın kırılması ve Orhan Ak'ın PFDK'ya sevk edildikten sonra aldığı 1 maçlık ceza...
21. Hafta
Samsunspor 0-5 Fenerbahçe
- Serdar Tatlı
Tesadüfe bakın ki, bir hafta önce %100 penaltıyı ve kırmızı kartı es geçen Tatlı, metrelerce uzaklıktan, Samsunspor kalecisi Kerem'in Nobre'ye yaptığı ''halisünasyon'' kokan hareketi görüyor... Fenerbahçe lehine penaltı verip, Samsun kalecisi Kerem'i ihraç ediyor... Maç da bitiyor...
Tatlı hakem, maç sonunda Samsunspor'dan özür diliyor
26. Hafta
Galatasaray 4-2 K.Erciyesspor
- Zafer Önder İpek
2-2 devam eden maçın son dakikalarında kale çizgisinden Erciyessporlu Devran'ın elle çıkardığı topa korner işareti veren İpek, bu pozsiyondan sonra gelen 3. golün hemen ardından her yere saldıran Emre Toraman'ı oyundan atmıyor..
Ayrıca bu maçta kaldırılan 9 ofsaytın 6 tanesinin ofsaytla alakasının olmaması ve bu 6 pozisynun net 6 gol pozisyonu olduğunu da eklemek lazım...
27. Hafta
Denizlispor 1-2 Galatasaray
- Serdar Tatlı
İlk yarının sonunda kaldırılmayan levha ve bunun sonucunda elle düzeltilip atılan bir gol...
Türkiye Kupası Grup Maçı
Kayseri Erciyes 0-0 Fenerbahçe
Ceza sahasında rakibe kafa vurdurmamak eliyle topu kesen Luciano'nun pozisyonunu göremeyen(!) hakem Erciyes'in bariz penaltısını es geçiyor
...alıntıdır.
Bu kadar taraflı olmayalım arkadaşlar.
Burak yazdığın ilk maç, madem tarafsız bakacaksın, GS'nin 90. dakikada attığı golde de Ümit Karan faul yapmıştı.
Eğer objektif olabiliyorsanız yorum yapın, yoksa boş tartışmadan öteye gitmez konu. Ayrıca konunun FB ile bir ilgisi yok. Konunun özünde mesajlar devam ederse iyi olur...
"YÜCE ATATÜRK"
Konuyu bu hale getiren, insanları sinirlendiren Fenerbahçeli arkadaşların kışkırtmaları ..
bu sene daha penaltimiz yok yetis ha ULUSOY...![]()
![]()
![]()
Parasıyla, puluyla, başkanıyla, futbolcusuyla, teknik direktörüyle, herşeyiyle küçümsediğin, ve evet senin seviyende olmayan bir takıma, 33 haftada 3 puan fark yapamıyorsan... Şampiyonluğu ilan edeceğin maçta küme düşmemek için son şansını kullanan ve son yılların en kötü kadrosuna sahip bir takımı yenemiyorsan, susup oturacaksın.. Şapkayı bir kere olsun önüne koyacaksın..
Yok Sergen geri döndü, yok Cordoba degaj yaptı, yok Abuzittin bacak arası yedi, yok Murtaza maça çıkarken sahaya sol ayağıyla değil, sağ ayağıyla bassaydı şampiyonduk.. Boş iddialar bunlar..
Seneler önce Beşiktaş kalecisi Şener'in Fenerbahçeli Mecnun'dan yediği golü gördüm ben, bunlar onun yanında hava civa..
Gecen sene oldu bıttı şampiyonlugu kaybettık nıye b kadar buyyuttunuzkı sız burda bjk macı sattı dıyınce şampiyonlugu bıze gerımı vercekler,hayır.Onun ıcın fazla tartısmaya gerek yok.Olan oldu artık olmuşla ölmüşe care bulunmaz.
satılmayan bir maçı sattı derseniz burda kavgada çıkar tartışmada hazmetmesini bilcekler...
bak sorumane arkadaşım: .5: Hakan Kutlu ceza sahasında, kaleye 2-3 metre pozisyonda topa eliyle müdahale ediyor, hakem Selçuk Dereli ise oyunu devam ettiriyor...
DK.9: Yine Hakan Kutlu.. Ceza sahasına girmek üzere hareketlenen ve kendisini ekarte edip ceza sahasına giren Necati Ateş'in bileklerine direkt müdahale ediyor... Bu pozisyonda dengesini kaybedip sağ kolunun üzerine düşen Necati 2 hafta sahalardan uzak kalıyor
dakka 10 2 penaltı maç 2-0 ankaragücü 10 kişi noldu maç bizim oldu yani 0-0 değil
Arkadaşlar bakıyorum da konu maç hakkında tartışmaktan çok, Fenerbahçe-Galatasaray tartışmasına dönmüş. Bir uyarayım dedim.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
mehmet güven kım yaw![]()
Esas Necati kim? Ben onu merak ediyorum..
Bu maçı kazandık çok mutluyum hakikaten...
Maç hakkında biraz Gerets'in ikramıylada olsa kazandık ve 2.lik yarışında büyük kazanç elde ettik eğerki bu işi seriye bağlayabilirsek şampiyonluk şansımız azda olsa olabilir
Birşey daha söyliyeceğim diğer arkadaşlara özelliklede galatasaraylı arkadaşlara bakın artık kabullenin biz artık son 3 seneki bjk değiliz bizde eski gücümüze dönmeye başladık bunu görün artık
Kendi evimizde çok iyi oynamamıza rağmen bazı arkadaşlar yok bjk kim kesin yeneriz heleki bazıları kadroyu görmesine rağmen biz bjk'yı yedeklerimizlede yeneriz gibi laflar sarfetti lütfen artık bunu kabullenelim bizde 3 büyüğün içindeniz![]()
So what?
Saike
O kareografide ne yazıyor? Dedim acaba tribünden mi anlayamadım. Geldim eve tvden izledim yine anlayamadım, şimdi resimlere baktım yine anlayamadım.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
ÇARŞI yazıyo![]()
keşke birileri bu taraftarları haketse![]()
So what?
Saike
Ben eski açıktaydım net anladım ne yazdığını gri Gs yazıyo![]()
Ben kareografi açıldığından sonuna kadar ne yazdığını çözmek için baktım ama hiçbir zaman anlayamadım, hatta İstiklal Marşı okunurken de bu şekildeydi yine o tarafa bakıyordum ama anlayamadım. Arkadaşın dediği gibi belki eski açıktan net görünmüş olabilir.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..