yau oyuncu potansiyel değerine nereden bakılıo acaba?
yau oyuncu potansiyel değerine nereden bakılıo acaba?
Oyuncu potansiyeline bakman için FM Genie olması gerek..
(/s)
o fm genie nedir?
bilmiyorum sorulup cevaplandı mı ama;
personel bölümünde,
could be the next, dubbed as the next, touted as the next ve labeled as the next şeklinde yazılanların önem sırası nedir acaba?
burdan detaylı bilgi alabilirsin==> http://www.turksportal.net/makale/fm/717/
benm bi sorunm war arsenal sectim ama kadrolar alakasız diger takımlara bakdım hic tandk oyuncu yok daha dogrusu tanıdık bi oyuncu bile bulamadm nie böle :S
Rica ederim arkadaşım bol FM'li günler.![]()
kardeş ben hakeme eleştiri yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim anlatırmısın zahmet olmazsa şimdiden teşekkürler....
yabanci sinirlamisini nasil kaldiririz bir cvp ver allah icin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yokmu kimse yaw
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
millet yokmu mu sorumun cevabi
tmm birader bu edtor ne oluyor yaw
Sen oyunu ilk defa oynuyorsun sanırım.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=39059
Bu konu bir fikir verir arkadaşım...
Arkadaşlar benim bir sorunum var baya aradım ama bir cevap bulamadım
Sorunum 1 gözlemci dışında diğer gözlemcilere görev veremiyorum
bütün işleri bir gözlemcinin yapmasını istemiyorum nasıl yapabilirim
Yardımlarınız için teşekkür ederim
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Kardeş oyuna kendi resmimi koymak istiyorum.Menejer olarak nasıl yapcam sana zahmet bi el atsan![]()
slm fm ustaları ßen acemi ßi fm oyuncusuyum size ßikac sorum olacak
1-takımdaki ßas antrenoru we diqer antronerleri nasıl deqistiririm,qiden weya sozleşmesi ßiten ßasantrenor we antrenorlerin yerini nerden ßulaßilirim(ßasantronor kısmındakilerinin coqu manajer teklif qoturuorum kaßul etmiolar)
2-takımıma free yani ßonservisi elinde olan futßolcuları nerden ßulabilirim
3-son olarak mac oynanırken macı izleyim dioru ama mac cok yavaslıo
yardımlarınısı ßekliorum
Mrb KANTONA kardeş.Sorunlarını anlayabildiğim kadarıyla çözeceğim inşallah.
1-Takımının kadronusun ekranda olduğu zaman sol tarafta seçenekler var.Ordan PERSONEL e gir.Sonra karşına senin yardımcı asistanların çıkacak.İster kontrat yenile ister kov yenisini al.
2-Seçeneklerden player search kısmına gir.Sağ üstte CUSTOMIZE var.Ordan seçeneklerden hangi özellikte istiyorsan ara.Sözleşme durumu filan...
3-Maç sırasında sol alt taraflarda oyun hızı,görüntü hızı filan diyor.Ordan kendine göre ayarlayabilirsin...A.E.O![]()
Tamam kısa süre içinde yardımcı olacağım, lütfen biraz bekleyin.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Tamam usta bekliyorum....Çok sağol ilgilendiğin için
[FONT="Comic Sans MS"][/FONT]arkadaslar ben gözlmecileri baska ülkelere göndermeyi takım izletmeleri oyuncau keşfetmelerini bilmiorum.bana yardımcı olursanuız sevinirim.teşekkürler.
![]()
![]()
![]()
ŞU LİGE ÇIK ARTIK Güngören 2 Kupayı Getir Bize.Canımızı Verelim Sizee
![]()
Arkadaşım takım menüsünde izlenenler yazar onu tıklarsan görevler çıkar ordan görev verebilirsin....
Bu arada ustalar ben sorunu çözdüm ilginiz için çok sağolun
Ben Oyunu Yükledim.New Game basıyorum Ondan Sonra Acılan Pencerede Menajer Olarak kaydımı yapamıyorum. Takım Seçemiyorum. Kısacası Menajer Olamıyorum. Yani Oyunun En başında Tıkandım Kaldım. FM 2007 den Bahsediyorum.![]()