Murat Özdemir(Beşiktaş)
Sekopej(Fenerbahçe)
Eray Dengiz(Galatasaray)
nekop(Trabzonspor)
Jesus_FB(Kayserispor)
Çağrı Zorkol(Ç.Rizespor)
Coşkun Özdemir(Bursaspor)
Serkanla oynadıgımız maçın hakkı beraberlikti ikimizde çok güğzel oynamadık 2-3 pozisyon anca vardı maçta Serkan buldugu pozisyonu iyi degerlendirdi ve maçı kazandı.Ayrıca maçta sakatlanan Ufukhan 3 hafta yok...
14. Hafta Maçları
(Murat işi çıktığı için 14. hafta maçını yapamamıştır. O maçı oynadığında eklenecektir.)
Kayseri’ye de Acımadı
Alex ve Tuncay’ın golüyle galibiyete kavuşan Fenerbahçe kazanmaya devam ediyor. Fenerbahçe ligde 14 maçtır yenilmezliğini sürdürüyor.
Zorlu Maç Galatasaray’ın
Kıyasıya rekabete sahne olan maçta gülen taraf GS oldu. Ligde tam 5 maç sonra galip gelen Galatasaray’da yüzler gülüyor
Önümüzdeki Haftanın Maçları
Beşiktaş-Çaykur Rize(14.Hafta)
CSKA-Beşiktaş(UEFA Kupası)
K.Erciyes-Beşiktaş(15.Hafta)
Fenerbahçe-Marsilye(UEFA Kupası)
Fenerbahçe-Gençlerbirliği(15.Hafta)
Galatasaray-Benfica(Şampiyonlar Ligi)
Galatasaray-Kayserispor(15.Hafta)
Trabzonspor-Ankaragücü(15.Hafta)
"YÜCE ATATÜRK"
Serhat bu ne? Her maç bir sakatlık. Dayanıklılık antremanı yaptır adamlarına...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
fener kaptırdı gidiyor![]()
Serhat'ın planları var, özel hastane açıp stadın yanına, paraya para demeyecek.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Takımda 10-11 oyuncum sakat ve en erken iyileşenin daha 3 haftası var elimdeki malzemeyle en iyisini yapmaya çalışıyorum oda bu nasıl bir şansım varsa rakiplerimin hepsinin sezon başından beri 3-4 oyuncusu anca sakatlandı benimkilerin hepsi sakatlandı anormal tarafı antremanda sakatlanan sadece 1 kişi digerlerinin hepsi maç içinde sakatlandı.
karşı takımlar sadece sertBu sözde fm oyununda var rakiplerine uygun bir söz
![]()
Erteleme Maçı
Puan Durumu
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ben ne dedim?Murat çıkacak dedim.Ki bundada yanılmadım.Şimdi FB düşüş komasına girecek.3 de 3 yaptım bakalım bu tahminim tutcak mı.![]()
Sonunda galibiyet alabildim. Sezonun ilk yarısını 4 puan farkla kapatırsam şampiyon olurum.
Fb ve Gs'nin acilen önümü kesmem lazım![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Eray toparlan yav.. (:
Kartal'ın Yepes ısrarı sürüyor
Beşiktaş. dış transferde PSG'li Yepes isminde yoğunlaştı. Futbol şube sorumlusu Celal Kolot ile teknik direktör Murat Özdemir'in yaptıkları toplantıda genç teknik adamın "Yepes'i izledim ve çok beğendim. Şartlarımızı zorlayıp bu futbolcuyu almaya çalışalım" dediği öğrenildi. Özdemir'in gönlündeki stoper olan Kolombiyalı futbolcunun toplam maliyeti 3.5 milyon euro. Celal Kolot, ilk yapılan görüşmede bu futbolcu için kulübü PSG'ye 1 milyon euro teklif etti. 2009'a kadar PSG ile sözleşmesi olan Yepes'e ise yıllık 900 bin euro önerildi.
OLMAZSA ROTA G.AFRİKA
Bu rakamlar hem Yepes'i hem de PSG'yi tatmin etmedi. Beşiktaş toplam 3 milyon euroya bu işi bitirmeye çalışacak. Kartal'da Kamerunlu yıldızın yedeği ise Traore... PSG'de istenilen performansı ortaya koyamayan Malili Sammy Traore'yu da menajerleri Beşiktaş'a teklif etti. Siyah-beyazlı ekibin listesinde ayrıca Lorient'ten Marchal ve Lyon'dan Caçapa da yer alıyor. Beşiktaş, Fransa'dan istediği sonuçları alamazsa, rotasını Güney Afrika'ya çevirecek.
06.06.2007
Kaynak : Sabah
kariyerler baya guzel gidiyor cimbom u destekliyoruz transferlerde guzel insallah sampiyonluk gelecek...
Fenerbahçe ligin ilk yarısına kadar tutunabilirse çok iyi olur.
UEFA kupasında da başarı bekliyoruz
Serkan abi süper gidiyor.Eray abi Kayıplarda![]()
Sabırsızlıkla devre arasını bekliyorum.Takıma artarnatif olacak isimler almayı planlıyorum öncelikli bölge forvet...
Yabancı kontenjanım dolu bu yüzden yerlilere yönelicem...
besiktas şampıonn
Birtek benim yabancı kontenjanımda açık var sanırım.Bende o boşluğu yabancı bir kaleciyle doldurmayı düşünüyorum![]()
gremio nun kalecisi var. 1 M € değerinde 3M€ minimum serbest kalma maddesinde oyuna başlıyor. genelde milan alıyor ve 2. seneden itibaren banko kalecisi oluyor. özellikleri biraz düşük gözükebilir. ama 2 sene sonra görsen şoke olursun. bu adam nasıl böyle olabilir diye. tavsiye ederim.
murat abi ustari alabilirsen harika olur enyeama,grohe,joao carlos,renan aklıma ilk gelenler akinfeev ve kameni de var aslında ama onlar biraz pahalı kaçabilir![]()
Ustari'nin satış fiyatı minimum 16 milyon £urodan başlıyor Beşiktaş tarafından alınması imkansız...
Şu şekilde açıklim sene başında almak istedim 8 milyon euro önerdim direk reddettiler ardımdan Bayern Münih 14 teklif etti reddedildi yani alacaklar en az 16-18 milyon £uroyu yani 25 trilyonu falan gözden çıkarsın...
eray abi nerdesin ya göremiyoruz seni![]()