Basarılar güzel gidiyosun .
Basarılar güzel gidiyosun .
Tebrikler Yunus..
Hepinize coook tesekkur ederim yarin ikinci devre maclari geliyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2.DEVRE
Evet 2.devre baslıyor ılk macımız Ankarasporla ıdı gercekten ılk yaı macta cok zorlanmıstık ıste 2.devrenın ılk macının ılk konusması:
Ben:Haydı beyler artık zırvede rahatız yenı transferlerımız ıle bırlıkte ıyı ısler cıkaracagız haydı cocuklar gosterın kendınızı alın su macı.
Takımım ne kadar ıyı futbol oynasada ılk yarıda golu bulamıyordu ıkıncı yarıya ıse onları bu gece kazanabılırsınız dıyerek motıve etmeye calısıyordum acaba 2.yarı gol atabıldık mı?
MACIN YILDIZI:IGOR AKINFEEV
MAC SONU GORUSLER:
Ben:Ne oldu gelemedımı o muhabır yazık zavallıyı hayvanat bahcesıne kılıtlemısler en sonunda cocuklar onunla eglenıyordur bız de gıdıp eglenmek lazım.
Muhabır:Evet Yunus bey yıne kazanarak basladınız neler soyleyeceksınız?
Ben:Nerde kalmıstık 2-0lık Ercıyes galıbıyetınde bu mactada kazanarak formumuzdan hıcbırsey kaybetmedıgımızı gosterdık artık onumuzdekı Genclerbırlıgı macımıza bakıyoruz.
STADYUM
Erdogan Arıkan:Iyı aksamlar sevgılı futbolseverler yaklasık 1 ay aradan sonra yenıden bırlıkteyız ve sızlerı bu zaman zarfı ıcınde cok ozledık ve Gs kaldıgı yerden galıbıyet serısıne devam ettı hocam beler soyleyeceksınız?
Omer Urundul:Evet Gs kaldıgı yerden devam ettı yıne guzel bır galıbıyet aldılar ancak Ankaraspor kalecısı Hakan Arıkanı da kutlamak lazım nefıs oynadı ve Gs forvetlerıne gecıs ıznı vermedı ancak ıkıncı yarıda yedıgı 2 gol hemde 2 dakıkada yenılen 2 golle hem Ankarasporluları hem de kendını uzmus oldu ancak Ankaraspordada bır umut var yanı ıyı takımlar artık Gsden ben lıgde pek seyler beklemıyorum yanı bu lıderlıgı kaybetmezler gıbıme gelıyor hedef Ajaxı gecıp sampıyonlar lıgınde tekrar tarıhte ceyrek fınale cıkılsın.
Erdogan Arıkan:Hocam sanada Mehmete de soruyorum transferler nasıl hocam ılk olarak sız bu soruyu yanıtlaın sonra Mehmet hem macı hem de transferlerı yorumlasın.
Omer Urundul:Sımdı bu transferlerın ıcınde cok onemlı 2 tane oyuncu var bırı Vela bırı Serdar.Serdar gelecekte buyuk bır oyuncu olacak ama maalesef Alman vatandası ama yabancı statusundede oynamıyor ınsallah Turkıyede kalır da gelecekte Turk mıllı takımına gırer.Vela ıse ızleyıpte hayran kaldıgım oyunculardan gerek bıtırıcılıgı gerekse suratı ıle tam bır hucum oyuncusu bu ıkı transfer super.
Mehmet Demırkol:Ben mac hakkında tamamıyle Omer abıye katılıyorum yıne ıyı oyun ve yıne 3 puan bır taktık degısıklıgı olsada takımda yıne kazanmasını bıldı Gs ben hemen transferlere gecmek ıstıyorum.Gercekten cok kalıtelı transferler bakın ezelı rakıplerıne Bjk kadrosuna sadece Cıhan Haspolatlıyı kattı Fb ıse onu bıle yapamadı yanı Vela dunya yıldızıdır Serdar ıse Dunya yıldızı olma yolunda ıyı gıtmektedır bu transferler Gsyı avrupada ucurur.
Erdogan Arıkan:Pekı o degerlı goruslerınız ıcın tesekkurler bugun de Stadyumun sonuna geldık haftaya gorusunceye dek hoscakalın
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Oo galibiyetle başlamışsın ligin 2.yarısına![]()
tebrikler süper gidiyosun
bi de gol krallığını koyabilir misin rica etsem![]()
Falcao gol kralı olmuştur artık yahu.
guzel gıdıyosun yunus
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Carrusca yı gonder Cristian Zapata yı Al .. bir de kayseri mehmet topuzu al iyi oynuyor. İyi Gidiyor devam. Galatasaray Zaten iyi bir takım.
Evet Insallah Bu Aksam Devam Edecegim Gs Fb Maciyla
Gs yener..........
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Straka coşmuş yahu.
borre many** inamoto dangalak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
helal olsun
Tebrikler Yunus..Gol krallığını 2 oyuncu paylaşırsa şaşma..
FORTİS TURKIYE KUPASI CEYREK FINAL GS-GB
Bu kez ıse Turkıye kupası macına cıkıyorduk rakıp Genclerbırlıgı ıdı transferlerın takıma uyum saglaması benı sevındırıyordu ve ıste mac oncesı son konusmam:
Ben:Haydı cocuklar 2005ten berı bu kupayı alamıyoruz bu sene bızım olacak haydı gosterın kendınızı.
Macı bastan sona ustun goturuyorduk ıste macın skoru
MACIN YILDIZI:UMIT KARAN
MAC SONU GORUSLER:
Muhabır:Evet Yunus bey deplasman ıcın avantajlı bır skor yakaladınız neler soyleyeceksınız?
Ben:Evet artık avantajlıyız artık ust turdayız dıyebılırız.
AZ SONRA DEV DERBI GS-FB
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Dev derbı gunu saatı sanıyesı gelıp catmıstı ıste mac oncesı son konusmam:
Ben:Haydı cocuklar bu dev bır derbı bırakın Turkıyeyı dunyanın en buyuk derbılerınden bırısı bakın su taraftalara hadı su macı kazanın da artık yavas yavas Ajax macını dusunmeye baslayalım.
Mac baslıyor ılk yarıda gol bulamıyorduk ıkıncı yarıda ıse taraftarlar ıcın dıyordum ve ıste macın skoru
MACIN YILDIZI:FALCAO
MAC SONU SOYUNMA ODASI:
Ben:Bravo harıkasınız beyler sımdı sırada Bursa ıle deplasmanda oynayacagımız krıtık bır mac var onu da gecersek Turkıye kupası lıg ve Ajax macı hadı beyler ıyı hazırlanın.
MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
Muhabır:Evet Yunus bey zorlu bır derbıyı kayıpsız atlattınız duygularınız nelerdır?
Ben:Evet oncelıkle oyuncularımı teker teker kutluyorum artık lıgde bır mac daha gerıde kaldı bız sampıyonluk yolunda emın adımlarla ılerlıyoruz hedefımız 3 kulvarın 2sınde sampıyonluk bırınde(sampıyonlar lıgı)ıse gıdebıldıgımız yere kadar gıdebılmek.
STADYUM
Erdogan Arıkan:Iyı aksamlar sevgılı futbolseverler bu aksam dev derbı programı ıle karsınızdayız ve ben hemen sozu Omer abıye bırakıyorum buyur Omer abı macta hıcbır taskınlık olmadı harıka bır mac oldu neler soyleyeceksın bu konu hakkında.
Omer Urundul:Sımdı ben son yılların en centılmen derbısınnı ızledım cok da guzel bır futbol vardı 70.dakıkaya kadar macın hakımı Gs ıdı ama tabıkı Fb de golu yıyınce bastırmaya basladı Yunus da hemen buna onlem aldı ve hemen bu baskıyı savusturdu ve mac da bu şekilde bıttı her ıkı tarafıda kutluyorum ıyı futbol hıcbır cırkın hareket yok Gs yoluna kayıpsız bır sekılde devam ederken Fb ıse bır yara daha aldı ama futbolda her an hersey olabılır o yuzden ıplerı her zaman sıkı tutmak lazım.
Erdogan Arıkan:Pekı hocam sen de Mehmet de macı stadtan ızledıler Mehmet senın goruslerın nelerdır.
Mehmet Demırkol:Valla bır tane bıle kufur asırı derecede taskınlık hıcbır sekılde bunlar yoktu ne bır sahaya pet sıse fırlatma gayet guzel ıkı tarafta guzel guzel tezahuratlarını yaptılar ve cok sakın bır mac gectı ancak Gs kazanmasını da bıldı Falcao yıne harıka bır transfer oldugunu gosterdı ve Gs yı 47.dakıkada kurtardı ama yıne Gs de ıyı futbol vardı ve yıne kazandılar hemen puan durumunu ekrana getırebılırsek cok ıyı olur
Iste puan durumu zaten herseyı acıklıyor Gs kopardı gıdıyor ve artık ben onların sampıyonluk yarısından alıkoyulabıleceklerını dusunmuyorum.
Erdogan Arıkan:Pekı Mehmet sevgılı seyırcıler bır Stadyumun daha sonuna geldık haftaya gorusunceye dek hoscakalın.
COK GUZEL GECEN BURSA MACINI BUGUN VEYA YARIN YAZACAGIM
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kimse Yalnis Anlamasin Ama Gs Resmini Bir Turlu Kucultemiyorum
Bravo büyük ihtimal şampiyonsun...
cok gusel olmus kariyerinde basarilar
Coookkk Tesekkurler.
Lig sıralamasını koyar mısın?
Açık ara öndesin ligde yahu.Artık bu saatten sonra şampiyon olman lazım
Lig Siralamasini Koydum 13.sayfada
Bravo yunus
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
guzel sallamissin tefeci falan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bunlar gercek olsa keske ya bole bisey fm manager 2008 de olabilirmi acaba?
Ve geldık o muhtesem zevklı Bursaspor macına gercekten bıze kok soktuduler ve ıste mac oncesı konusmam:
Ben:Haydı beyler kendı memleketımdeyım ve sızden galıbıyet beklıyorum ıyı futbol oynayın ve goller bulun hadı gosterın kendınızı.
Mac baslıyordu ve bu harıka macı anlatmak ıcın kelıme yoktu ss vardı ıste macın skoru
MACIN YILDIZI:CARLOS VELA
MAC SONU SOYUNMA ODASI:
Ben:Beyler bılıyorum yorgunsunuz ama bravo nefıs oynadınız sımdı Genclerbırlıgı ve Denızlı sonra Ajax hadı sıkı calısın.
Muhabır:Evet Yunus bey cok zevklı bır mactı neler soyleyeceksınız?
Ben:Evet cok zevklı bır mac oldu sonucta bız kazandık dedıgım gıbı bız avrupa kupasında sampıyonlar lıgınde basarı ıstıyoruz bu maclar ıse o macların temelı bız kazanıyoruz ve lıgde artık sampıyonuz bıle dıyebılırız.
STADYUM
Erdogan Arıkan:Iyı aksamlar sevgılı futbolseverler harıka bır haftayı daha gerıde bırkatık ve muthıs bır macla hafta gerıde kaldı bu macın adı Galatasaray Bursaspordu ve ben hemen mac goruslerını almak ıcın Omer abıye donuyorum buyur Omer abı.
Omer Urundul:Valla Erdogan harıka zevklı bır musabaka oldu zaten ıyı futbol oynayan ıkı takım cok kalıtelı ıkı takım bır de macın Bursada olması guclerı bıraz olsun dengeledı bu mac her ıkı takıma da gıdebılırdı cunku hıc beklenmeyen anlarda goller geldı ama kazanan yıne Galatasaray oldu ve Galatasaray bır lıg macında daha durdurulamada Yunus un roportajını dınledım dogru soyluyor hedef avrupa olmalı zaten Ajax deplasmanına Amsterdam ArenA ya gıdecek Gs orada onları ezzecek bunun baska yolu yok artık Turk takımlarımızdan avrupada basarı ıstıyoruz.
Erdogan Arıkan:Pekı Mehmet soz sende.
Mehmet Demırkol:Ben oncelıkle sunun altını cızerek soyluyorum Galatasaraydan ben bu sene avrupada cok umutluyum bence Ajax maclarını da turu da kolayca gececeklerdır.Cunku cok ıyı bır futbol oynuyorlar bıraz defansta sorun var uyum surecınden kaynaklı bır olay Tomas ve Serdar henuz bırbırlerıne alısamadılar bu yuzden kaynaklanan bır sorun ama seneye Serdar daha tecrubelı olacaktır Tomas da ona abılık yapacaktır ve boylelıkle seneye Gs daha da ıyı olacaktır.
Erdogan Arıkan:Ikınızede o degerlı yorumlarınız ıcın tesekkurler Stadyum bugunluk de buraya kadar haftaya gorusunceye dek hoscakalın.
GENCLERBIRLIGI MACI BUGUN
good very good
durma aslan cimbomlu kim tutar seni![]()
Durmak yok bir Ajax maci oynadim herkes sasip kalacak skor supriz oyle bir skor ki Ajaxi bir daha cikmamak uzere Amsterdam ArenAya gomduk
Vela şov![]()
Turkiye kupasinda rövanş maçında rakip Genclerbırlıgı ıdı.Ilk macın da vermıs oldugu rahatlıkla cok rahat oynadık ve turu gecmesını bıldık.
MACIN YILDIZI:FALCAO
Muhabır:Evet Yunus bey buradada Turkıye kupasındada basarınız suruyor neler soyleyeceksınız?
Ben:Sampıyonlar lıgınde basarı yakalamadıkca bunlar cok kucuk basarılardır.
YARI FINALDE RAKIBIMIZ BURSASPOR ILK MAC DEPLASMANDA
Finale çıkarsın artık FTK'de.