çok kötü olmuş......![]()
Turkcell Süper Lig 27. Hafta
Dardanelspor-Büyükşehir Bld. Spor
Maçta üstün olan taraftık, Çağatay ve Ruiz’in golleriyle sonuca gittik. Evimizde artık kaybetmemeliyiz.
Turkcell Süper Lig 28. Hafta
Dardanelspor-Gençlerbirliği
4 puan üzerimizde bulunan Gençlerbirliği’ni yenmemiz gerekiyordu. Ruiz bu maçı da boş geçmedi, ve her devrede attığı birer golle puan farkının 1’e düşmesini sağladı.
Turkcell Süper Lig 29. Hafta
K.Erciyesspor-Dardanelspor
Evimizde 2 hafta üst üste kazandık ama bu sefer de deplasmanda kaybettik. İlk yarıda kalemizde 2 gol gördük. Bu maçta değişik bir taktik denemiştim ve bu nedenle başarısız olduk.
Gençlerbirliği’nin de puan kaybetmesi morallerimizi biraz yükseltti. Hala 4.’lük şansımız devam ediyor.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
İstikrar lazım abi sana......
maçları bekliyorum abi...Hani Maçlar...
Resim çıkmamış Serkan abi.Avrupa'ya gidersin inşallah.
Abi Sakaryaya yenilip Galatasarayı yeniyorsun:Hala istikrar sağlanamamış takımda
![]()
çok iyi gidiyorsun
inşallah avrupa kupalarınıa katılırısın
Deplasmanda daha rahat kazanıyoruz. Hem Fener'i hem de Galatasaray'ı yendik deplasmanda ama içerde bir türlü istikrar sağlayamadık. Önümüzdeki sezon iç saha sorununu çözersek daha yularılara oynayabiliriz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bu sefer sürpriz olmamış.Yenilmen normal abi bana göre![]()
TEbrikler abi...İnşaah İnter-toto'dan uefaya çıkrsın...
Valla helal olsun böyle bir takımla inşallah ilerlersn UEFA kupasına kadar
Tebrikler. Uefa'da Basarilar artik
Serkan 5. olmuşsun. Ama ayıp yahu okadar destek verdik ancak 5. mi oldun.
İstifa bekliyorum....
Serkan Abi sana güveniyoruz. İnşallah UEFA'ya çıkarsın ve de kupayı Dardanel'e getirirsin.
Afrika'dan Sevgilerle...
Dardanel'den kupa falan beklemeyin istifa gelecek.![]()
artık başka takıma geçme Serkan istikrardan yanayız![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Kesin istifa eder....![]()
Milangaz....
Teşekkürler arkadaşlar, UEFA'ya kalsak bize yeter, UEFA'da ilk turda da elensek sorun değil.
İstifa etmiyorum Emre, boşuna bekleme.İstikrardan yana yola devam Tarık.
Fenerbahçe'den teklif gelirse ayrılacağım sadece.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Kesin gelir o teklif.
Biz hocamızdan memnunuz zaten istifa istemiyoruz.![]()
Bu sene para var, 5 milyona Umut'u satmıştım, yönetim de verir, hepsini çatır çatır hatcayacağım.
1000 dolara aldığım Ruiz'in değeri 1 sezonda 1 milyon 700 bin dolara çıktı. 2 tane böyle adam bulsam seneye köşeyi döneriz zaten.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Vay be,helal olsun.
Çanakkale ve 17 Gençlik seninle gurur duyuyor...
Şampiyon yapmadan ayrılmazsın takımdan umarım.Şampiyonluk istiyoruz...![]()
ŞAMPİYONLUKSen şampiyon olacaksın ha.
![]()