Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
67. You may not vote on this poll
  • İstanbul B.Ş.B.

5 7.46%
  • Fenerbahçe

53 79.10%
  • Berabere biter

9 13.43%
Sayfa 18 / 18 İlkİlk ... 8161718
511 ile 534 arası toplam 534 sonuç

Konu: TSL 1. Hafta | Büyükşehir Belediye - Fenerbahçe SK

Haklısın Baran. Kafasında tek şablon var, hep onu kullanıyor. FM'de işler kötü gittiğinde biz taktiğimizi değiştiririz, oyuncuları değiştiririz, sistemi değiştiririz, maçtan maça farklı diziliş ve taktik belirleriz, değil mi? Mesela ben Liverpool'u yönetiyorum oyunda şu anda, Arsenal maçına farklı taktik ve sistemle, Sheff Utd maçına farklı taktik ve sistemle çıkıyorum. Zico'nun öyle yapması lazım, sürekli taktiğini, sistemini ve dizilişini değiştirmesi, rakibi aldatması lazım. Tüm Türkiye ezberledi artık Zico'nun sistemini, taktiğini ve dizilişini, mesela dün sürpriz bir kadroyla çıksaydı, A.Avcı'yı şaşkına uğratacaktı ve bu da A.Avcı'nın planlarının altüst olmasına sebep olacaktı.

Zico teknik direktörlüğün T'sinden anlamıyor. Çok kötü bir antrenör. Ama suç onda değil, onu başa getiren, kötü sonuçlar alınmasına rağmen geçen sene kovmayan yönetimde. Fenerbahçe geçen sene düşen Sakaryaspor'a yenildi, düşen K.Erciyesspor'la berabere kaldı, yine düşen Antalyaspor'a yenildi, altlardaki V.Manisaspor, Denizlispor ve Bursaspor'a da puanlar kaybetti. Bunun farkına varamadı yönetim, geçen seneki şampiyonluğun ne kadar zor alındığını, rakiplerinin hediyeleriyle bu şampiyonluğun elde edildiğinin farkına varamadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Zico hep kezman'i oynatiyor forvette tek basina, Deivid ne anlar sag kanattan.
    Bence gecen yil'da Zico garip garip seyler yapmisti.
    Eger tek forvet oyniyacaksan Deivid'le oyna. Deivid Kezman'dan daha hizli, hava toplarinda daha iyi ve adam eksiltme yenetegi var.

Bu arada Mateus ve Semih nerelerde?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mateus'un gitmiş olması lazım, yoksa Fenerbahçe'nin başı yanar.. 8 yabancı ile sezona başlaması kurallara aykırıdır herhalde..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Mateus'un gitmiş olması lazım, yoksa Fenerbahçe'nin başı yanar.. 8 yabancı ile sezona başlaması kurallara aykırıdır herhalde..
    Federasyondan lisans çıkarmadıkları sürece birşey olmaz. Kiralanacaktır muhtemelen, o zamana kadar takımla antremanlara devam ediyor. Şu anda hala Fenerbahçe'de...

Semih'in bir hazırlık maçında kaşı yarılmıştı, 1 cm ile hayatı kurtulmuş demişlerdi doktorlar. O nedenle mi yoksa başka sakatlığı mı var bilmiyorum ama takımla çalışmıyor sakatlığından dolayı...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Serkan abi sence hangisi daha iyi tek forvet olarak Deivid'mi yoksa Kezman'mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben bu konuda tarafsız bakamam, Kezman Deivid'den daha iyi ama tek forvet oynadığında etkili olamıyor. Deivid'in kaçırdığı goller aklıma geldiğinde de kaleden ne kadar uzakta oynarsa o kadar iyi.

Tek forvet oynamamalıyız bu kadroyla. Bir Hooijdonk olsaydı arkasında Alexle tek forvet çok rahat oynarlardı ama şu anki kadroda tek forvet oynayacak, faydalı olacak forvet yok bence...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Deivid'in kaçırdığı goller aklıma geldiğinde de kaleden ne kadar uzakta oynarsa o kadar iyi.
    Quote Originally Posted by İlker Yasin
    Deivid bari bunu at

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Toze View Post
    Basın bu yalandır yahu ne zaman doğru haber yaptılar ki dersiniz.
    Basın yazar R.C küfür etti aaa bak bu doğrudur dersiniz. Basın niye yalan atsın değil mi canım ? Adamların amacı gazetelerinin tirajını arttırmak değil doğru haber vermek zaten.

Televizyon'dan izlerken bile Roberto Carlos'un kufur ettigi duyuldu.. herhalde hemen yanibasinda bir mikrofon vardi. Kendi kulaklarimla duydugum icin haber yalan degil diyebiliyorum.

Eminim kendisini birisi uyarir bu konuda ki ileride gereksiz kart gormesin. Avrupa'da kufure karsi bakis, bizde oldugundan biraz farkli oldugu icin futbolcular cok daha fazla kufur ederler, Roberto Carlos'un Turkiye'de bu tip hareketlere tolerans gosterilmediginden haberdar olmamasi normal.

Not: konu uzerinde bir sure once tartisilmis olayi yeniden acmak amacli olarak yazmadim.

Nesil
    2007
    Yer
    Migros Üst

Sahadaki Fener'e yapılacak yorum yok. Fener'in tek iyisi Önder'di ama önünde kimse olmayınca çaresiz kaldı. Bence Fener açısından bu senenin fiyaskosu Ali Bilgin'dir. R. Carlos her hareketi ustaca kokuyor ama ben v.Hooijdonk'u değişmem be abi. Takım kötü gittiğinde bişey yaptı mı R.Carlos yani "Hadi Beyler" gibisinden. Fener bu sene Tuncay'ı çok arayacak hemde çok. Bazen saha içinde işler kötü gider, moraller bozulur ve o anda bir futbolcu çıkar. Bişey yapar, ne bilim birisiyle itişir, hakeme bağırır çağırır kart görür, pres yapar ama bu sene kimsede böyle bir huy yok. Edu ile Can tam bir fiyasko. Araya atılan arkalarına atılan her top pozisyon. Böyle bişey var mı ya? Göbekte Deniz ile Önder oynasa bu ikisinde daha iyi oynar. Bu takıma duran top çalıştırılmıyor mu??? Adamlar frikik kullanıyor 5 kişi ceza sahasının önünde. Arka bomboş. Serdar her yan topta çizgide. Yediği gollere bakın hep ayağının üstünde kalmış, hiç sıçrama yok. Futbolcuların hepsi ortaya giriyor. Sahaya yayılmıyor. Bu takım Daum zamanında ne olursa olsun ama ne olursa olsun, isterse avrupa olsun yenik olduğu zaman son dakikalar hep bastırıyordu. Duran toptan gol atıyordu. Korneri Deivid kullanıyorsa ben daha ne diyim. Artık yapacak bişey yok. Bu takım bu teknik kadro ve bu kadro ile devam edecek. Önemli olan bu seneyi en iyi şekilde geçirmek. Ama gelecek sene Zico varsa bende yokum. Anderlecht maçını izlemiş mi acaba, adamlar dün İstanbul'daydı. Ben daha ne diyim. İnşallah bu kötü performasn bu maçta kalır ve daha iyi bir Fener izleriz...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Zico'da kabul etti sahda oyun olmadığı oyun adına hiçbirşey yoktu sahada Fenerbahçe için tabikide.

Can Arat'ı kesin göndermeliyiz.Katkısı yok zararı var yasin Çakmak geldi Can kesinlikle gitmeli.Ali Bilgin sol kanatta sıfır neden sağda oynatmıyor.İçlerinde en hırslı Kezman.Tümer'e nasıl tahammğl etti anlamak güç hiç birşey yapmadı.Mehmte Aurelio'da çok kötüydü bir pozisyon varki sertan çalım atmak yerine direkt kaleye gitse gol olurdu.Serdar yerine Volkan oynamalı Serdar hiç yakışmıyor bu takıma.Birde Can uzun boylu ama kafa topu alamadı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu yenilgi iyi bir ders oldu bize,düzelirler yakında...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

kendi belirlediği şablonun dışına hiç çıkmıyor zico...bu geçen sene şampiyonluğu getirdi belki ama geçen sene diğer takımlar vasattı.bu sene böyle olmaz...çok eksiği var fenerin çok...

öncelikle savunma hattında...inanılmaz kademe hataları yapılıyor defansta...can da uzun edu da uzun adama nasıl kafa vurduruyosunuz...ayrı bir sağ açığı orda topla buluşturup dönmesine izin vermek ardından da şutuna müdahale dememek affedilecek şey değil...

carlosla uğur birbirine ayak uyduramıyorlar...carlos çıkınca arkası çok boş kalıyor...top carlosa gelince de uğur ne yapcaını nereye kaçıcağını şaşırıyor...

takımın en iyisiydi önder ama yine de yerinde oynatılmalı bence...sağ beki yok mu bu takımın yahu? önderi stopere koy bakalım yeniyo mu bu goller...

deniz barış bence takımın en kötüsüydü...adece yan pas ve geri pas yaptı.orta sahadan kaleciye dödü defalarca.carlosu da çıldırttı sonunda...

aurelio yu geçen sene gbaşında gözden çıkaranlara acıyorum hala...takımı toparlayan isim oldu yine.gerçi fayda etmedi ama...

uğur boral vasatın altındaydı...zaten tarzını sevmem genel olarak.bi de yeni tuncay dediler güldüm baya...tuncayın gölgesi olamaz...

deivid bjk maçında iyiydi.bu maçta da vasatın biraz üstünde oynadı ama ne sağ açık oynar ne de ofansif ortasaha...kesinlikle sistem çift forvete dönmeli ve deivid kezman yanyana oynamalı...

tümer de pek görünmedi oyun içinde.ama çok akıllı paslar verdi heran herşeyi yapabilecek bir furbolcu nefret etmeme rağmen...

kezman gittikçe antisemptaik olmaya başladı...adam da haklı.pas vermiyorlar bariz şekilde hem de...o da ayağına geleni kaleye vuruyor.anelkanın açıklamalarının doğruluk payı varmış demek ki...resmen maç içinde sıkılyor adam yahu...

colin kazım da vasat bir oyuncu bana kalırsa.istemiştim gs ye gelmesini ama ancak yedek olurmuş...

bu kadar yerdikten sonra fenerbahçeyi istanbul bb nin de hakkını vermek lazım.güzel bir kadru kurmuşlar...abdullah avcıyı çok taktir ettim.carlosun boş bıraktığı alanı iyi değerlendirdi akabinde ilk gol de o kanattan geldi.tebrik etmek lazım...

fenerbahçenini güç kaybettiği kanısındayım.tuncay bu takımın yüzde 35i diyordum yanılıyorsuın lig başlasın göreceksin diyordu fenerli arkadaşlarım...evet yanılıyomuşum.yüzde ellisi tuncaydı fenerin... ziconun biraz varyasyon yapması lazım bu ekmek böyle yenmez...

R. Carlos bitmiş
    “Kariyeri tartışılmaz biri. Onu izleyerek büyüdüm. Ancak eski halinden hiç eser kalmamış. Sanki bitmiş gibiydi.”

İstanbul BŞ’li Rızvan, F.Bahçe’nin Brezilyalı yıldızı için teşhisi koydu

TURKCELL Süper Lig’de ilk kez forma giyen İstanbul BŞ’nin 26 yaşındaki oyuncusu Rızvan Şahin karşılıklı oynadığı F.Bahçe’nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos için “Bitmiş” dedi. 2001-05 arasında Ç.Rize, Rize Çay, A.Hopa ve Pazar’da forma giyen Rızvan, Carlos’un ’büyütüldüğü kadar olmadığını’ vurgulayıp, şöyle konuştu: “Kariyerini tartışmaya gerek yok. Kendimi bildim bileli onu seyreder, oyununu beğenirim. Ama maçta beni şaşırttı. Eski bilindik halinden eser yoktu. R.Carlos bitmiş gibiydi. Belki ilerlemiş yaşından, belki de Beşiktaş denbisinden gelen yorgunluğundandı. Maçın başında isminin etksi altındaydım. Hata yaparım, beni zorlayacak diye çekiniyordum. Sonuçta R.Madrid ve Brezilya Milli Takımı’nda sayısız maça çıkmış, Şampiyonlar Ligi, Dünya Kupaları’nda elde ettiği başarıların hesabı yoktu. Maçta bir pozisyonda beraber depara kalktık. O çok zorlandı, hatta nefes almakta zorlandığını belli eden sesler çıkardı. Ben de yanından rahatça topu alıp, koşmaya devam ettim. O pozisyondan sonra kendime güvenim geldi. Gözümde büyüttüğüm Carlos’un, sıradan bir oyuncu olarak görerek, üstüne gittim.”

‘HATALARINI EZBERLEDİK’
    RIZVAN, ilk maçlarını F.Bahçe ile oynamanın bir avantaj olduğunu da vurgulayarak, şöyle devam etti: “Psikolojik olarak maça çok iyi konsantre olduk. Rakibin hazırlık maçlarını izledik. Hem Shakhtar, hem de Beşiktaş maçlarında yaptıkları hataları iyi çalıştık. Hocamız Abdullah Avcı ve Arif Erdem bizi çok iyi hazırladı. Zaten Abdullah hocanın taktik bilgisi çok üst düzeyde. Bizim bu sezonki öncelikli hedefimiz, takımımızı ilk altıya sokmak. Benim en büyük amacım ise Milli Takım formasını giyip, birçok başarıya imza atmak. Ancak bunun için çok çalışmalıyım

‘BU BİR TESADÜF DEĞİL’
    TÜM takım olarak maç boyunca başarılı bir performans sergiledik. Bu nedenle galibiyet sürpriz değildi. Şimdi herkes bizim bu başarımızın tesadüf olduğunu söyleyecek. Hatta ‘Acaba Belediye asansör takımı mı olacak?’ diye düşünecek. Ama biz hedeflerimizi belirledik. Amacımıza ulaşana dek çalışmaktan vazgeçmeyeceğiz.”

VATAN

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçeyi yendiler ya sanki Reali Barcayı yenmişler yok konsantre yok ezber tesadüf değil vs. demek fenerbahçemiz rakiplerimizce ne kdar büyütülüyor bunun farkına varmak güzel..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Acaba Zico İBB hakkında hiç bilgi topladı mı? Ben sanmıyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bende sanmıyorum onu düşünebilecek kıvama gelmedi td bazında

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Toplamamıstır bencede
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Anfield Road

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Fenerbahçeyi yendiler ya sanki Reali Barcayı yenmişler yok konsantre yok ezber tesadüf değil vs. demek fenerbahçemiz rakiplerimizce ne kdar büyütülüyor bunun farkına varmak güzel..
    Rakibin İstanbul Büyükşehir Belediyespor.Süper lige yeni yükselmiş bir takım.

Anca onlar gözünde büyütür ..

"Zico'yu dinlemedik"
    12 Ağustos 2007 Pazar

Oyuncumuz Önder Turacı Olimpiyat Stadı'nda oynadığımız Belediyespor maçı yenilgisinin konsantrasyon eksikliği yüzünden meydana geldiğini ifade etti. Süper Kupa maçından sonra lige konsantre olmaları gerektiğini ifade eden Turacı "Maalesef lige konsantre olamadık. Süper Kupa maçından sonraki Zico'nun ilk antrenman toplantısını hatırlıyorum. Antrenman öncesi hepimize Anderlecht maçını unutun. Önümüzde sezon açılışı ile birlikte mücadele edeceğimiz Belediyespor maçı var. Bu maça konsantre olup iyi bir başlangıç yapalım. Anderlecht daha sonra düşüneceğimiz maç demesine rağmen ben dahil bir çok arkadaşım Anderlecht maçı için adeta kendimizi hazırlamaya başladık. Çünkü geçtiğimiz yıl özellikle UEFA maçlarının kilit maçı diye nitelendirdiğimiz Alkmaar maçında berabere kalarak elenmemiz hepimizin çok üzüldüğü ve haketmediğimiz bir beraberlik olarak hafızalarımızda kaldı. Bu yıl elimize geçen bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyor ve daha dikkatli davranmak istiyoruz. Bence bu yüzden Belediyespor maçına tam konsantre olamadık. Ama artık bu maçı unutmamız gerek. Taraftarımızda unutmalı. Çünkü bu bizim ilk mağlubiyetimiz değil. Bundan sonra oynayacağımız bir çok maç olacak" dedi.
    Önder Turacı, Anderlecht'le oynanacak ilk maçın Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanmasının bir avantaj olduğunu da ifade ederek " Kendi sahamızda oynadığımız maçlar ve özellikle Avrupa kupaları maçlarının kendine özgü bir konsantrasyonu vardır. Özellikle son 3 yıldır gerek Şampiyonlar ligi olsun gerekse UEFA kupası maçları olsun takımımızın edindiği önemli tecrübeler var. Ben artık bu tecrübelerin başarıya dönüşmesi zamanının geldiğine inanıyorum. Anderlecht maçı bizim her anlamda yükseliş yaşayacağımız bir maç olacak. Taraftarımız kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı bizim sezondaki ilk maçımız olarak algılasın. Bir hata yaptık ama bunu telafi etmesini biliyoruz"dedi.

Kaynak:Fenerbahce.org

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kardeşim senin işin bu.Konsantre olacaksın.Olmak zorundasın.Bu bir bahane olmamalıdır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynı fikirdeyim.İşi bu değil mi?
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Belki nedenler arasında fakat bahane olmaması gerekir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    34

bişi dikkatinizi çekti mi?
    Fenerbahçeli futbolcular bu sıcağa göre maç öncesi antrenman yapacağım dierekten kendilerini fazla yormadılar mı?
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bunla alakası yok fenerbahçenin zico yönetiminde olduğundan beri kondüsyon sıkıntısı bar bjk maçında ilk15dk çok iyiyiyz ama gerri kalan 75 dkde yokuz aynı şekilde belediye maçında yokuz bariz kondüsyon sorunumuz var

Sayfa 18 / 18 İlkİlk ... 8161718

Mesaj Yetkileri