Haklısın Baran. Kafasında tek şablon var, hep onu kullanıyor. FM'de işler kötü gittiğinde biz taktiğimizi değiştiririz, oyuncuları değiştiririz, sistemi değiştiririz, maçtan maça farklı diziliş ve taktik belirleriz, değil mi? Mesela ben Liverpool'u yönetiyorum oyunda şu anda, Arsenal maçına farklı taktik ve sistemle, Sheff Utd maçına farklı taktik ve sistemle çıkıyorum. Zico'nun öyle yapması lazım, sürekli taktiğini, sistemini ve dizilişini değiştirmesi, rakibi aldatması lazım. Tüm Türkiye ezberledi artık Zico'nun sistemini, taktiğini ve dizilişini, mesela dün sürpriz bir kadroyla çıksaydı, A.Avcı'yı şaşkına uğratacaktı ve bu da A.Avcı'nın planlarının altüst olmasına sebep olacaktı.
Zico teknik direktörlüğün T'sinden anlamıyor. Çok kötü bir antrenör. Ama suç onda değil, onu başa getiren, kötü sonuçlar alınmasına rağmen geçen sene kovmayan yönetimde. Fenerbahçe geçen sene düşen Sakaryaspor'a yenildi, düşen K.Erciyesspor'la berabere kaldı, yine düşen Antalyaspor'a yenildi, altlardaki V.Manisaspor, Denizlispor ve Bursaspor'a da puanlar kaybetti. Bunun farkına varamadı yönetim, geçen seneki şampiyonluğun ne kadar zor alındığını, rakiplerinin hediyeleriyle bu şampiyonluğun elde edildiğinin farkına varamadı.