Anket Sonuçlarını Görüntüle: EURO 2016'dan sonra kariyer devam etsin mi?

Voters
92. You may not vote on this poll
  • Evet

81 88.04%
  • Hayır

11 11.96%
Sayfa 18 / 39 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 1150 sonuç

Konu: Hedef: 500. Maç

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Transfer şart oldu. Zapater DMC'de beklediğim gibi çıkmadı. Senderos'u da satabilirim, defasn almayı da düşünüyorum.

Fabregas'ı ise rekor fiyate sattık. 86 milyon peşin, sonraki satıştan da %50 pay. Chelsea direk böyle teklif etti, ben de fiyat arttırmadım. Chelsea ile oynayacağımız lig kupası maçı son maçı olacak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

86 milyon peşin sonraki satıştan %50'mi???? höh!!!! iyi para etmiş harbiden.. iyi paraya satmışın.. ben demedim mi bu Serkan delidir ne yapsa yeridir diye..

zaten ankette de 30 kişi deli demiş Serkan sana...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Her girdiğimde bu deli seçeneği artıyor yahu.

Aslında kulüplere 242 milyon dolar olarak önermiştim, sadece Chelsea böyle geri döndü bana. Sanderos'u da 30'a satabilirim. Tabi önce oyuncu almam lazım, sonra zor duruma düşüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Fabregas kendini bulmasa bari o zamanda pişman olursun sattığına benim oyunlarımda hep 7.5 civarı ratingle oynayıp bayağı asist yapıyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yok pişman olmam sanırım. Bana gol atarda kaybetmemizi sağlarsa o zaman kötü olurum işte.

Walcott üst üste 3. defa ayın genç oyuncusu seçildi. Sözleşmesinde iyileştirme yapma zamanı geldi.

9 kişi kaldığımız maçta, deplasmanda kazanmasını bildik. Orta saha oyuncularımdan bir türlü istediğim verimi alamıyorum.

2 oyuncumuzun olmadığı maçta Liverpool 10 kişi kalmasına rağmen gol atamadık. Puanları paylaştık. FA Cup 3. turunda Fred’in 2 golüyle Burnley’i geçiyoruz.

Fabregas son maçına çıktı. Eski takımıyla yeni takımına karşı mücadele etti. Yakın zamanda transferler gerçekleşmezse daha çok puan kaybedeceğiz.

Manchester deplasmanından da puansız dönüyoruz. Chelsea farkı açıyor, yeni oyuncularla bakalım farkı kapatabilecek miyiz?

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Aslında ilk puanlara baktığın zaman pekbi puan farkı yok gibi görünüyor. Yani nedir ki 4 puan fark? Ama sonradan bi bakıyosun ki Chelsea'nin bir maçı eksik ve bu senin için bir dezavantaj. Hangi takımla oynuyor bilmiyorum? Ama umarım deplasmana gidiyordur. Hele hele Tottenham, Everton, Man City gibi deplasmanlarsa senin için çok çok iyi olur çünkü puan kaybı yaşayabilir. Zaten Liverpool ve Man Utd gibi deplasmanları saymıyorum çünkü onda puan kaybetme olasılığı daha fazla.

Söylenecek tek şey var bu durumda:
    Ligin bitimine daha çok var ve herşey olabilir. Chelsea'nin kazandığının varsayarsak 7 puanlık fark kapatılmayacak bir fark da değil.

Sen deli olduğundan halledersin. Deliliğin burdan geliyor zaten. Bunu halledebileceğini bildiğim için deli diyorum ya sana

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Teşekkür ederim Çağrı, bana güvenenleri hayal kırıklığına uğratmayacağım. Anket bu arada 31 oy olmuş.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Teşekkür ederim Çağrı, bana güvenenleri hayal kırıklığına uğratmayacağım. Anket bu arada 31 oy olmuş.
    Benden böyle lafları duymazsın halbuki biliyosun. Yani Cevat Kelle yine peşimde ama bu sefer pek görüşmüyoruz keratayla ama sen yine de dikkat et her an bir dedikodu çıkarabilir yani.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arayı düzeltmişken bozmayalım şimdi yahu, ben takımımla uğraşamıyorum, Cevat Kelle piyasaya çıkarsa onunla hiç uğraşamam.
    "YÜCE ATATÜRK"

Abi sana güveniyoruz,sen sampiyon olacaksin .(:

Chelsea´nin 17,senin 16 macin var daha.Eger istikrari yakalayabilirsen,Chelsea´nin de puan kaybedecegini düsünürsek,sampiyonluk zor degil.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

bi tezahurat vardı neydi o??

"sen şampiyon olacaksın,
    seni sevmeyen ölsün ölsün"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kardeşim İngili,z takımındayız, İngilizce tezahurat etsene yahu? Ne anlasın bizim taraftar bundan.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu dönemi kötü geçirdik. 5 maçta 2 mağlubiyet aldık. Evimizde Wigan mağlubiyeti sonrası tribünlerde homurdanmalar vardı.

Chelsea ile kupa rövanşında karşılaştık, kazansak da ilk maç yüzünden elendik. Kazanıp taraftarı mutlu etmek de yeterli bizim için.

Championship takımlarından Watford ile FA Cup açında karşılaştık. Sezonun en kötü sonucu bence. Kupadan elendik, şok içersindeyim.

5 maç sonra Fred’in gol attığı karşılaşmada Birmingham’ı 2-0’la geçtik. West Ham maçında da zorlanmadık.

Chelsea’nin de kaybetmesiyle fark yine 4 oldu. Ama hala 1 maçları eksik.

2 yeni transferimiz var, ayrıca yedek takımda olan Afellay’a da bundan sonra şans vereceğim;

İlk transferimiz tam bir joker, Udinese’den Vidal;

Yine Udinese’den Fernando…

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Transferler süper, Vidal'i biliyoruz. Fernando iyi bir DM gibi görünüyor ama abi ben seni yurtta görmek istiyorum. Yurda, evine dön
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sezon sonuna kadar buradayım ama belli mi olur sezon sonunda dönerim. Belki de Beşiktaş'a geçerim bu sefer.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Abi en kısa zamanda oyununda Fenerbahçe hangi transferleri yapmış bizlere iletebilir misin?

Çok merak ettimde.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

bide galatasaray'in ve besiktasin kadrosunu koyarmisin

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Serkann abi iyi gidiyorsun.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe’nin bu sezon yaptığı transferler;

Fenerbahçe’nin kadrosu;

Galatasaray’ın kadrosu;

Beşiktaş’ın kadrosu;

Süper Lig’de son durum;

"YÜCE ATATÜRK"

Fenerbahce´nin kadrosu iyiymiste,Risp´e 15,5m $ verilir mi yahu

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Fenerbahce´nin kadrosu iyiymiste,Risp´e 15,5m $ verilir mi yahu
    Evet ya ekonomi de bi kalkınma mı oldu, dolar mı değersizleşti, yoksa senden görüp(ör Can Arat) onlarda mı kötü bir defansa bu kadar para verelim dediler Serkan abi.
    Last edited by Adnan Kılıç : 28.Aralık.2007 at 16:16

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Risp Türk vatandaşlığına geçmiş, bu da profili;

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ne çekiyorsak istikrarsızlıktan çekiyoruz. West Brom ile deplasmanda berabere kaldık. Bu kadar şut çekip gol atamamak gerçekten ilginç. Lyon deplasmanından da mağlubiyetle dönüyoruz. Ama 2-1 kötü bir skor değil.

Ligde Chelsea ile fark 6’ya çıktı, artık kaybetme lüksümüz yok. Charlton’ı 3-1’le geçiyoruz. Bu arada Walcott 4. defa ayın en iyi genç oyuncusu seçiliyor.

Ligde galibiyetlere devam ediyoruz, Newcastle deplasmanından da ilk 10 dakikada bulduğumuz 2 golle galibiyetle dönüyoruz. Chelsea’nin berabere kalmasıyla fark tekrar 4’e iniyor. Son 10 maça girilirken rakibimizi yakalamak istiyorsak mümkün olduğunca az puan kaybetmemiz gerekiyor.

2. maçta Lyon erken gol bularak avantajlı duruma geçti. Sonrasında da topu kontrol edip, skoru korumaya çalıştılar. Ama oyuncularım tur için istekliydi, 24. dakikada beraberliği sağladık, 61’de de 2-1 öne geçtik. 90 dakika bu skorla sona erdi. Uzatmalarda değişiklikler yaparak gol aradık ama olmadı. Penaltılara geçildi.

İlginçti penaltılar da, Lyon 4 penaltıyı da kaçırdı, ilkini dışarı attılar, diğerlerini kalecimiz kurtardı ve çeyrek finale çıkan taraf olduk.

Çeyrek finalde rakibimiz tanıdık, Real Madrid. Grupta 1 beraberlik ve 1 galibiyet almıştık. Çeyrek Final’de de Real’i geçebileceğimize inanıyorum.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Tebrikler Serkan abi.Lyon'u da geçmişsin.Sırada kimi eleyeceksin merak ediyorum Medya senin ayrılacağın dedikodusunu çıkarmış ama bence kalıcı olabilirsin (:

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Şok Şok Şok!!! Son Dakİka!!!!

SON DAKİKA!!! SERKAN ÖZIŞIK TÜRKİYE'YE GERİ Mİ DÖNÜYOR???

Futbol Fanfinifon'u dergisinin usta araştırmacı yazarı Cevat Kelle'den ilginç bir iddaa daha! Zamanında şuanda Arsenal'de teknik traktörlük yapan Serkan Özışık'la ilgili çeşitli iddaalarda bulunan ve bunu belgelerle gösteren Cevat Kelle tekrardan çeşitli söylemlerde bulundu ve kaynağın çok doğru yerlerden geldiğini belirtti.

Cevat Kelle'ye göre Arsenal teknik traktörü Serkan Özışık çoktan Türkiye'den bir takımla anlaştı. Ama Arsenal'e zarar vermemek için bunu bir sır gibi saklıyor. Peki kiminle olan görüşmesi sonrası Serkan Özışık Türkiye'ye dönme kararı aldı ve dönerse hangi takımı yönetecek? Cevat Kelle'nin elindeki ses kaydındaki ses gerçekten Serkan Özışık'a mı ait?

Bütün bu soruların cevaplarını Futbol Fanfinifonu'nun ocak ayındaki sayısında bulabilirsiniz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Teknik traktör

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    ... Arsenal teknik traktörü Serkan Özışık...
    Hehe Çağrı abi çok iyisin.Pardon Cevat Kelle

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    SON DAKİKA!!! SERKAN ÖZIŞIK TÜRKİYE'YE GERİ Mİ DÖNÜYOR???

Cevat Kelle'ye göre Arsenal teknik traktörü Serkan Özışık
    Çağrı abi çok komiksin valla
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Abi ocak sayisini beklemek biraz zor gelir, sen simdiden o takimin bas harfini versene bize.

Bide Risp 30 yasinda, Trabzonspor iyi satmis valla. Kesin baskan Nuri Albayrak'tir, simdi gine soyler kar yaptik diye

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Cevat Kelle'yi bu tür kelime oyunlarına girdiği için kınıyorum. Herhangi bir takımla görüşmem olmamıştır. Sözleşmemin bitmesine daha 1 sene var.

Ayrıca o ses de bana ait değildir, stüdyoda bilgisayarla benzetmeye çalışmışlar. Şimdi tüm konsantrasyonumuzu Arsenal için sağlamış bulunmaktayız. Sezon sonuna kadar başka takımlarla görüşmeyeceğim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 18 / 39 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon

Mesaj Yetkileri