Bu Serkan Turhan yanlış hatırlamıyorsam Adana Demirspor'un oyuncusuydu değil mi ?
Bruno gerçekten çok formda ve bu ligin üzerinde bir oyuncu olduğunu her fırsatta gösteriyor.
Bu Serkan Turhan yanlış hatırlamıyorsam Adana Demirspor'un oyuncusuydu değil mi ?
Bruno gerçekten çok formda ve bu ligin üzerinde bir oyuncu olduğunu her fırsatta gösteriyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Mombra Rosa dediğimiz Bruno Mezenga mı oluyor.
800 bin Euro'ya transfer hakkı bulunuyormuş Orduspor'un. Başkanları söylemişti sanırım. İnşallah alabilirler.
Giresun'da hedef ilk 6 !..
Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un basın sözcüsü Fatih Sandal, başarılı sonuçlar alarak ligde ilk altıyı kovalamayı amaçladıklarını söyledi.
Sandal, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, hafta sonu deplasmanda Kasımpaşa'yı yenerek büyük moral bulduklarını ifade ederek, ''Olumsuz saha ve hava şartlarına rağmen evimize üç puanla döndük. Zirve iddiası olan Kasımpaşa'yı mağlup etmenin büyük mutluluğu içindeyiz''dedi.
Ligde son haftalarda iyi bir çıkış yakaladıklarını ve bu çizgiyi sürdürmek istediklerini kaydeden Sandal, şunları söyledi:
''Son 3 karşılaşmamızda 7 puan alarak iyi bir çizgi yakaladık. Bu çıkışımızı devam ettirebilmemiz için Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u yenmemiz gerekmektedir. Her zamanki gibi taraftarımıza büyük görevler düşecektir. Takımlar puan olarak birbirlerine çok yakın. Biz ligde 16. sıradayız, ama 6. sıradaki Boluspor ile aramızda 8 puanlık bir fark var. Ligde durum çok karıştı. Başarılı sonuçlar alarak ligde ilk altıyı kovalamayı amaçlıyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz.''
Sandal, takımda sakatlığı süren Koray'ı hafta sonundaki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasına yetiştirmeye çalıştıklarını sözlerine ekledi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Cafercan baya iyi oynamis. Gol vurusudu bence harika.
Super lige cikmasini istedigim 3 takim var ksk kocaeli ve es es insallah bu 3lu cikar
Erciyesim bu hafta antalyadan değerli bir puan aldı ilhan özbayın gitmesi takımı biraz etkiledi ancak yinede iyiyiz inşallah tekrar çıkacağız
es es antalya kocaeli sakaryadan 3 ü çıkar...
biz çok bekleriz daha... şaka maka 12 sene olmuş süper lig görmeyeli... o gece bu sene de değil bizimyaka da... belki play off a kalırız...
puerta kalbimizde...
Deplasman da Rizespor'u 1-0 yenerek paunimizi 39 a yükselttik.
Diyarbakırspor geç uyandı: 2-2
Bank Asya 1. Ligi'nde 22. hafta karşılaşmasında Boluspor ile Diyarbakırspor karşı karşıya geldi. İlk yarısı Boluspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşma Diyarbakırspor'un ikinci yarıdaki etkili futboluyla 2-2'lik beraberlikle sona erdi. Boluspor'un golleri, 3. dakikada Mehmet ve 35. dakikada Ahmet'ten gelirken, Diyarbakırspor 59 ve 85'te Sinan ile cevap verdi.
16.02.2008
Kaynak : Sporx.com
Ordu'da suan fırtına seklinde yagmur yagıyor..Yarında maç var umarım hava biraz düzelir..Takım içinde kritik maç
Yarın yogun kar olmassa yerimi alacagım![]()
Ohh be en sonunda attık..
gol: mehmet öncan dakika 82 1-0
33.dakikada penaltı kacırdık..
15 cm kar altında maç oynanıyor üstelik sürekli yagıyor...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Off ya 90. dakikada yedik...Belliydi golün gelecegi çok yaslandık..
Last edited by Emurafu : 17.Şubat.2008 at 15:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Karşıyaka 1 attı 3 aldı: 1-0
Bank Asya 1. Lig'de 22. hafta karşılaşmasında Karşıyaka ile İstanbulspor karşı karşıya geldi. Son haftaların formda takımı Karşıyaka kendi sahasında Cihan'ın 29. dakikada attığı golle İstanbulspor'u 1-0 mağlup etti. Karşıyaka bu karşılaşmanın ardından puanını 35'e yükseltti. İstanbulspor ise 14 puanda kaldı.
KARŞIYAKA: 1 - 0 İSTANBULSPOR
Stat: Atatürk
Hakemler: İlker Meral, Ömer Faruk Yeşil, Utku Yılmaz
Karşıyaka: Emrehan, Ozan, Savaş, Ahmet, Zafer, Mustafa Cevahir, Cihan Yılmaz, İnanç (Dk. 46 Sezer ), Olcan (Dk. 88 Cihan Korucuoğlu), Aydın (Dk. 74 Timuçin ), Şehmuz
İstanbulspor: Ali Uyanık, Ergun, Cem Karaca (Dk. 64 Kenan ), Metin (Dk. 82 Uğur Tan ), Cemil, Ali Şen (Dk 84 Yalçın), Mehmet Deliorman, Hakan, Oktay, Tamer, Soner
Gol: Dk. 37 Cihan Yılmaz (Karşıyaka)
Sarı Kartlar: Dk. 76 Hakan, Dk. 79 Ergun, Dk. 90 Kenan (İstanbulspor)
17.02.2008
Sakarya nihayet: 0-2
Bank Asya 1. Lig 22. hafta mücadelesinde Elazığ evinde Sakaryaspor'u ağırladı. Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanan ve Hüseyin Göcek'in yönettiği mücadelede
konuk ekip 10. dakikada Taner'in golüyle deplasmanda 1-0 öne geçirdi. İlk yarı Sakaraspor'un üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarının 76. dakikasında
Burak'ın vuruşunda top Mustafa'ya çarparak ağlarla buluştu. Maçta başka gol olmadı ve Sakaryaspor deplasmanda Elazığspor'u 2-0 mağlup etti. Sakaryaspor bu sonuçla puanını 38'e çıkarttı. Elazığ 22 puanda kaldı.
17.02.2008
Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar
Karadeniz'de gülen yok
Bank Asya 1. Lig 22. hafta mücadelesinde Orduspor evinde Samsunspor'u ağırladı. Ordu 19 Eylül Stadı'nda oynanan ve Hakan Sivriservi'nin yönettiği
mücadelenin ilk yarısında gol olmadı. İkinci yarıda iki takımın bulduğu golle maç 1-1 berabere bitti. Ordu puanını 34'e, Samsun 24'e çıkarttı.
17.02.2008
Malatyaspor nefes aldı: 2-0
Bank Asya 1. Ligi'nin 22. hafta maçında Malatyaspor kendi evinde oynadığı karşılaşmada Kartalspor'u 2-0 mağlup etti. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 1 ve 30. dakikalarda Serdar Samatyalı kaydetti.
Ligde 4 haftadır kazanamayan iki takımın maçında rakibini yenen Malatyaspor puanını 25'e çıkardı ve biraz olsun rahatladı. Kartalspor ise 33 puanda kaldı ve üst sıralardan biraz uzaklaştı. Kartalspor bu maçta da galibiyetle tanışamayarak galibiyet hasretini 5 maça çıkardı.
17.02.2008
Eskişehir 90'da yıkıldı
Bank Asya 1. Lig'de 22. hafta karşılaşmasında Eskişehirspor ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Haftanın en önemli maçında Eskişehirspor ile Antalyaspor 1-1 berabere kaldı.
Maliye Bakanı Kemal Unakıtan ile Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Eskişehir Atatürk Stadı'nda Bank Asya 1. Lig takımlarından Eskişehirspor-Antalyaspor'un maçını birlikte izledi. Maça yarım saat geç kalan Maliye Bakanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Kemal Unakıtan, şeref tribününde Adalet Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mehmet Ali Şahin ile tokalaştıktan sonra yerine oturdu. Bu arada karşılaşmaya büyük ilgi gösteren Eskişehirsporlu taraftarların bulunduğu kapalı tribünde yer alan Eskişehir Kültür Derneği mehter takımı ilgi çekti. ESKİŞEHİRSPOR: 1 - 1 ANTALYASPOR
Stat: Atatürk
Hakemler: Bülent Yıldırım , Erdinç Sezertam , Serkan Çimen
Eskişehirspor: Ferhat , Birol , Serdar (Dk. 63 Doğa), Ömer (Dk. 82 Gökhan Bozkaya), Coşkun , Emre , Tufan , Koray , Gökhan , Sezgin , Mustafa (Dk. 77 Ömer Közen)
Antalyaspor: Fevzi , Uğur , Vahap (Dk. 75 Serdar), Ertuğrul , Bieniuk , Dziewicki , Metin (Dk. 41 Mahmut), Serkan (Dk. 52 Hakan), Ufuk , Cenk , Mesut ,
Goller: Dk. 36 Serdar (Eskişehirspor), Dk. 90 Cenk (Penaltıdan) (Antalyaspor)
Sarı Kartlar: Dk. 45 Birol, Dk. 55 Tufan Dk. 89 Emre, Dk. 90 Sezgin (Eskişehirspor), Dk. 21 Dziewicki, Dk. 89 Mahmut, Dk. 89 Hakan (Antalyaspor)
17.02.2008
Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar
Çanlar Mardin için çalıyor: 0-1
Bank Asya 1. Ligi'nin 22. haftasında sahasında Giresunspor'u konuk eden Mardinspor maçtan 1-0'lık skorla mağlup ayrıldı. Konuk takıma galibiyeti getiren golü 47. dakikada Tolga Çavdar kaydetti.
İlk yarısı golsüz tamamlanan maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Giresunspor Tolga'nın golüyle karşılaşmadan galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı ve 5 maç sonra kazanmış oldu. Ligin son sırasında yer alan Mardinspor ise bu yenilgiyle, arka arkaya 13. maçından da galibiyet çıkaramamış oldu ve 13 puanla son sırada kaldı.
17.02.2008
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
G.Antep'te kazanan yok: 0-0
Bank Asya 1. Lig'de 22. hafta karşılaşmasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Altay karşı karşıya geldi. Suat Kaya'nın takımın başına geçmesinden sonra büyük bir çıkış yakalayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kendi sahasında Altay ile 0-0 berabere kaldı.
17.02.2008
Last edited by LaigLeNoiR : 17.Şubat.2008 at 16:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Eskişehir'in çıkmasını çok istiyorum.Büyük ihtimalle çıkacak zaten.Lige böyle takımlar gerek..
[SIGPIC][/SIGPIC]
90+3'te yediğimiz faul olan fakat müdahele içerde olmadığı için penaltı olmayan bir penaltı golüyle liderlikten olduk.
I'm back...
Bank Asya 1. Lig - Gol Kralligi
![]()
Bruno gollere devam ederken Edim son haftalar da bol bol gol atarak listeye girmiş.
Özgürcan da baya iyi bir sezon geciriyor. Seneye en azindan takimla kampa götürülmeli, orada denenmeli...
Bruno nun krallığı kesin gibi..
Mardinspor - Giresunspor
FOTOLAR ;
![]()
![]()
![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Giresunspor 5 hafta sonra kazandı
Bank Asya 1. Lig'de, dün deplasmanda Mardinspor'u 1-0 yenen Giresunspor, ligde 5 haftalık aradan sonra 3 puan elde etti. Teknik direktör Mehmet Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mardinspor karşılaşmasının ilk yarısından son dakikasına kadar sahada üstün olan taraf olduklarını belirtti. İlk yarı girdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini ifade eden eden Birinci, ''Ancak ikinci yarının hemen başında gol bulup öne geçmeyi başardık'' dedi.
Rakiplerine gol pozisyonu şansı vermediklerini kaydeden Birinci, şöyle konuştu:
''Biz ise onlarca pozisyon bulduk. Çok farklı kazanacağımız karşılaşmayı bir golle kazandık. Sahada üstün mücadele sergileyen oyuncularımı kutluyorum. İkinci yarının 4 karşılaşmasında da sahadan beraberlikle ayrılmıştık. Bu galibiyetle aynı zamanda 5 haftadır süren galibiyet özleme son verdik. Mardinspor deplasmandan galibiyetle dönmenin sevincini yaşıyoruz. Bundan sonraki karşılaşmalardan da başarılı sonuçla ayrılarak ligde çıkışa geçeceğimize inanıyoruz.''
18.02.2008
Kaynak : AA
Last edited by LaigLeNoiR : 19.Şubat.2008 at 15:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Es Es 90'da vurdu!
Bank Asya 1. Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Eskişehirspor, deplasmanda Kartal'ı uzatma dakikalarında bulduğu golle mağlup etti.
23.2.2008
Bank Asya 1. Lig'de 23. hafta karşılaşmasında Kartalspor ile Eskişehirspor seyircisiz oynanan maçta karşı karşıya geldi. Geçen hafta kendi sahasında Antalyaspor ile son dakikada yediği penaltı golüyle 1-1 berabere kalan Eskişehirspor, bu hafta da Kartalspor'u 1-0 yenerek moral depoladı.
Eskişehirspor'a galibiyeti getiren gol, karşılaşmanın 90+3. dakikasında Ömer'den geldi. Bu karşılaşmanın ardından Eskişehirspor Bank Asya 1. Lig'de puanını 44'e yükseltiken, Kartalspor 33 puanda kaldı. Eskişehirspor gelecek hafta kendi sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek.
Kaynak: Fanatik
Evinde bu sene hiç yenilmeyen Kartalspor'u yendik. Süper Lige adım adım ilerliyoruz.
I'm back...
Altay 1-0 Mardin
Samsun 0-1 Karşıyaka
Giresun 0-0 Malatya
Antalya 0-0 Kocaeli
Elazığ 0-0 Diyarbakır
Sakarya 0-0 Gaziantep Bşb
Dakikalar 15.Maçlar devam ediyor.
Mustafa evinde bu sene yenilmeyen kartal'ı yenmissiniz ama kartalı 2. yarı herkez yeniyor..Kartal düsüsde..Eskisehirin zar zor yenmesi beni sasırttı
Karsıyaka,Sakarya puan kaybederse çok iyi olacak..
Altay 2-0 Mardinspor
Antalyaspor 0-0 Kocaelispor
Elazığspor 1-2 Diyarbakırspor
40.dakkada 10 kişi kaldık.
48.dakkada Levent'in füzesiyle öne geçtik.
90+bilmemkaçta penaltı uydurdu hakem denen şahıs ve 1-1 bitti.Maçtan 2 gün önce TFF karar açıkladı sahamızda kapandı.Kaç haftadır Giresun'un üstüne dönen oyunlar umarım yakın bir zamanda son bulur !!!