Sayfa 18 / 33 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

dsgl deplasmanlı süper gençler ligi. u18 yani.

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Kadrosunda 3 tane milli olan veolabilecek kalecisi varken eğer basında yazalıanlar doğruysa fenerbahçe

kaleci arıyorca çok yazık olur Volkanada Serdarada..

ama konuyu saptırmadan kısaca söyleyim bizim bu basın varya...ayıp ya..tam şampiyona öncesi volkanı yerden yere vurup fenerin yabancı kaleci alması konusunda bastırp duruyor...volkanın kafasının rahat olması gereken bir dönemde sanki oyuncularımızın konsantrasyonu bozulsun diye özellikle bastırıyorlarki...haberlerin bir çoğuda ylan çıkıyor..3-5 fazla satalım diye türk oyuncuları karalayıp yalandan transfer haberleri yaym konusunda ayrı bir hüneri var bizim medyanın herneyse.

şimdi Volkan konusunda bir noktayı belirteyim...communication yani iletişim becerisi bir kaleci için hayati önem taşıyan bir özellik.

volkan bu sene çözellikle eduyala hiç anlaşamadı ..yani bir galatasaray maçında bahsetmiyorum yalnış anlaşılmasın...

örnek olabilecek bir kaç maç daha var..bir maçlık mesela yazıyorum..mesela br örnek daha SEVİLLA maçı..

fener defansındaki bu iletişimsizlik..Volkana communucationsın düşürülmesi olarak yansıyacaktır sanırım..

bu iletişim eksikliğinin ne kadar hayati bir meziyet olduğu ortadaki..milli bir kaleci yi yedek klübesine hapsetmek üzere eğer o transfer haberleri doruysa..

ama doğru bile olmasa ...bu eksiklik volkanın kaleciliğinin sorugulanmasına yettide arttı bile...

birde anlamadığım..

sürekli oynadığı eduyla luganoyla bu iletişim kabiliyetini kuramayan VOLKAN milli takımda çok az birlikte oynadığı defans oyuncuları ile nasıl kuracak...

umarım hayırlısı olur tabiii

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    Kadrosunda 3 tane milli olan veolabilecek kalecisi varken eğer basında yazalıanlar doğruysa fenerbahçe

kaleci arıyorca çok yazık olur Volkanada Serdarada..

ama konuyu saptırmadan kısaca söyleyim bizim bu basın varya...ayıp ya..tam şampiyona öncesi volkanı yerden yere vurup fenerin yabancı kaleci alması konusunda bastırp duruyor...volkanın kafasının rahat olması gereken bir dönemde sanki oyuncularımızın konsantrasyonu bozulsun diye özellikle bastırıyorlarki...haberlerin bir çoğuda ylan çıkıyor..3-5 fazla satalım diye türk oyuncuları karalayıp yalandan transfer haberleri yaym konusunda ayrı bir hüneri var bizim medyanın herneyse.

şimdi Volkan konusunda bir noktayı belirteyim...communication yani iletişim becerisi bir kaleci için hayati önem taşıyan bir özellik.

volkan bu sene çözellikle eduyala hiç anlaşamadı ..yani bir galatasaray maçında bahsetmiyorum yalnış anlaşılmasın...

örnek olabilecek bir kaç maç daha var..bir maçlık mesela yazıyorum..mesela br örnek daha SEVİLLA maçı..

fener defansındaki bu iletişimsizlik..Volkana communucationsın düşürülmesi olarak yansıyacaktır sanırım..

bu iletişim eksikliğinin ne kadar hayati bir meziyet olduğu ortadaki..milli bir kaleci yi yedek klübesine hapsetmek üzere eğer o transfer haberleri doruysa..

ama doğru bile olmasa ...bu eksiklik volkanın kaleciliğinin sorugulanmasına yettide arttı bile...

birde anlamadığım..

sürekli oynadığı eduyla luganoyla bu iletişim kabiliyetini kuramayan VOLKAN milli takımda çok az birlikte oynadığı defans oyuncuları ile nasıl kuracak...

umarım hayırlısı olur tabiii
    Volkan bu isene boyunca bu iletişim sorunlarını bir tek Edu ile yaşadı diğer defans oyuncularıyla pek bir sorunu olmadı bu konuda. Bence o hataların olması bence daha çok Edu'dan kaynaklandı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Volkan bu isene boyunca bu iletişim sorunlarını bir tek Edu ile yaşadı diğer defans oyuncularıyla pek bir sorunu olmadı bu konuda. Bence o hataların olması bence daha çok Edu'dan kaynaklandı
    Volkan ile Edu gayet iyi anlaştı, 2 pozisyon için tartışmasını yapmayın, Volkan'ın bazen saçmalığı anlar çok oluyor, nedeni hiç çözebilmiş değilim, maçtan sonra da söylüyor normalde yapmamam gereken bir şeyi yaptım diye

Edu üst düzey bir stoper, şu an Türkiye'deki en iyi stoperdir kendisi (yaşından dolayı Song'dan kılpayı daha önde), daha önce Edu ile Lugano'nun seceresini döktüm, Edu>Lugano çıkıyor.Birazdan bulurum yazdığımı, eklerim.

--

Edu ve Lugano´nun Artıları‚ Eksileri!

Lugano:
    +Hırsı ile oynuyor
    +Önde basıyor
    +Rakibi yoruyor
    +Çok sert markaj yapıyor
    +Hemen topla buluşan adamı yakalıyor
    +Hava topu üstünlüğü
    +Çalışkan
    +Azimli‚ istediğini yapabilmek için sürekli çabalıyor‚ aşırı derece zorluyor
    +Her topa kafasını sokacak kadar cesaretli

-Aşırı önde kalma sevdası
    -Başka rakip var mı diye bakmadan adama basıyor
    -Bekler ileride iken Edu´ya yaklaşmıyor‚ orta sahaya kadar çıkıyor
    -İlk adımda anlamsız top çalma sevdasından çalım yiyebiliyor
    -Geri geri gelerek alan daraltmayı beceremiyor
    -Geriden pas yaparken inanılmaz acemi
    -Topla oynarken çok zorlanıyor‚ ofansif temel tekniği çok zayıf.
    -Sezgileri sıkıntılı‚ rakibe hamle yapacak zaman bırakmadan yıpratarak top çalmaya çalışıyor.
    -Hırsını dizginleyemiyor‚ acemice hareketler
    -Aşırı heyecanlı
    -İlk adım ağır

Edu:
    +Geriden kısa alanda bır defans oyuncusu için çok iyi top süpürüyor
    +Çoğu zaman rakibin hareketine göre hamle yapıyor‚ hareketi çözmeyi becerebiliyor
    +Geride ortada kalarak rakibin ileride açık alan bulmasını engelliyor
    +Hava topu üstünlüğü
    +Ortalara iyi kafa vuruyor
    +Sezgileri ortalamanın üzerinde
    +Oyun bilgisi
    +Soğukkanlı olmaya çalışıyor

-İlk adımı çok ağır
    -Çok da ağır ve çevik değil
    -Konsantrasyonu zayıf
    -Adımları çabuk olmadığından seçim yaparken zorlanıyor
    -Topu uzaklaştıramıyor
    -Geriden top yapsa da hala acemi sayılabilir

Lugano da Edu da uzun boylu pivot santraforları etkisi hale getirebiliyorlar‚ onlara iyi markaj uygulayabiliyorlar.

Sonuç olarak sahada canlı olarak da izlediğim Edu‚ Lugano´dan daha komple bir oyuncu; Lugano her topta vücudunu kullandığı için halk kahramanı oldu.

Tvden asla anlaşılmıyor‚ ancak sahada çözebildim.

Edu çok yalnız kalıyor ve zaten çok ağır biri olduğu için hamle zamanlaması konusunda 2 kere düşünmek zorunda!

Edu karar veremiyor‚ çünkü Lugano öne çıkarak yalnız bırakıyor takım arkadaşını.

Lugano´nun agresif‚ aşırı heyecanlı oyunu hamle zamanlamasında alelacele seçimler yaptırıyor Lugano´ya.Geldiğinden beri düzelme görüyorum ama yeterli değil‚ zira Türkiye´de Brezilya´daki gibi oyuncular iki ceza sahası çevresinde top yaparak oynamıyor.

Lugano daha iyi diyordum ama görüşüm tamamen değişti hele de canlı izleyince.Edu´nun topa hakimiyeti ve sezgileri ofansif olarak biraz bilgisi olmasından ötürü daha iyi.

Lugano´nun oyun disiplinine ihtiyacı var‚ Edu´nun da konsantrasyon ve hıza.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

başka kaleci alınırsa volkan salak değil artık aynı kuyuya iki kere düşsün avrupanın elit kulupleri dışında ilk 11 oyanayabileceği fenerbahçe gibi 50 tane takım bulur kendine
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

Quote Originally Posted by extensor View Post
    başka kaleci alınırsa volkan salak değil artık aynı kuyuya iki kere düşsün avrupanın elit kulupleri dışında ilk 11 oyanayabileceği fenerbahçe gibi 50 tane takım bulur kendine
    Sinancım seni seviyorum bilirsin ama lafları biraz dikkatli söyleyelim avrupa'da 50 tane fenerbahçe gibi kulüp mü var Allah aşkına?

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Concentration düşmeli bence Volkan'ın.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Volkan çok iyi olmasa da gerçekten iyi bir kaleci.bazı önemli eksikleri elbette var ama türk kalecilerini oldugundan kötü görmek gibi bir hastalıgımız var genel olarak.Kendi database'imde ca:135 pa:150 olarak girdim.Şimdi bu degerlere yüksek diyenler bile cıkar ama özelliklerini de büyük ölçüde gerçekçi girdigim için volkan gerçekteki volkan gibi oldu diyebilirim.zaten bu degerlerle oyunda fenerbahcenin 1.kalecisi kalamıyor yerine mutlaka transfer yapılıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

sinan in kötü niyetle söylemediğine eminim cümlenin gelişi içinde ortaya çıkmış bir laf olsa gerek... volkan ı isteyebilecek iyi bütçeli takımlar olabileceği konusunda bende sinan a katılıyorum, ama hiç bir kulübü kesinlikle kıyaslamamak gerekiyor, her kulüp kendi içinde önemli, büyük ve biricik...

saygılarımla...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bence Lugano Edu'dan çok daha iyi bir oyuncu.Edu benim gözümde üst düzey bir stoper falan da değil.Lugano'nun oyun disiplini olmayabilir ama diğer özellikleri ile bu açığını kapayabiliyor.Hatta benim gözümde Lugano'nun Edu'dan nerdeyse +10 ca fazlası var.O kadar yani

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Bence Lugano Edu'dan çok daha iyi bir oyuncu.Edu benim gözümde üst düzey bir stoper falan da değil.Lugano'nun oyun disiplini olmayabilir ama diğer özellikleri ile bu açığını kapayabiliyor.Hatta benim gözümde Lugano'nun Edu'dan nerdeyse +10 ca fazlası var.O kadar yani
    Çok fazla gözlem yapamadığın için olduğunu düşünüyorum, Galatasaray -
    Fenerbahçe maçını izlersen Edu'nun en az 10 tane kritik top kestiğini, 2ye 1de top alarak kontraları bitirdiğini, tarihi fark olabilecek bir noktadan döndürdüğünü görebilirsin.

Edu ve Lugano arasında asla +10 fark olmaz, ikisi de çok değerli oyuncular, farklı görüşlere de sahip olsak en marjinal araştırmacı bile +10 fark var diyemez

Popescu'nun da ağır bir oyuncu olduğunu unutmamanız lazım.

Fenerbahçe'yi detaylı izlemeyenlerden 'kesin' yorum yapmamalarını rica ediyorum.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Edu Türkiye Liginde ki en iyi stoper ise bence bizim Ligimizde stoper yok.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Edu Türkiye Liginde ki en iyi stoper ise bence bizim Ligimizde stoper yok.
    Valla katılmamak elde degil. Edu tr nin en iyi stoperi Lugano her yönüyle edu dan daha iyidir. Fb nin en iyi stoperi de lugano dur zaten. Tr ninki tartışmasına hiç girmeyecegim onu bilen biliyor

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Az önce şu cümleyi söylediğimi sanıyorum:

"Fenerbahçe'yi detaylı izlemeyenlerden 'kesin' yorum yapmamalarını rica ediyorum."

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe yi yeterince detayLı izLiyoruz merak etme. Zaten burda herkesin fikri önemLidir. Sadece sen ne diyorsan o manteLitesi iLe işLer yürüyor ise bir yaLnış vardır ortada. GeneL oLarak ta bakıLdığında çoğu kişi Edu nun senin dediğin gibi Türkiye de ki en iyi stoper oLmadığı görüşünde de oLduğunu düşünürsek ve eğer geLecek yıL Edu Türkiye Liginde ki en iyi stoper oLacaksa bu işte bir yaLnışLık var demektir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe yi yeterince detayLı izLiyoruz merak etme. Zaten burda herkesin fikri önemLidir. Sadece sen ne diyorsan o manteLitesi iLe işLer yürüyor ise bir yaLnış vardır ortada. GeneL oLarak ta bakıLdığında çoğu kişi Edu nun senin dediğin gibi Türkiye de ki en iyi stoper oLmadığı görüşünde de oLduğunu düşünürsek ve eğer geLecek yıL Edu Türkiye Liginde ki en iyi stoper oLacaksa bu işte bir yaLnışLık var demektir.
    Hayır tam tersine hiç bir yanlışlık yok.

Detaylı izlediğini sanmıyorum, lütfen tüm artılarını, eksilerini yazar mısın? Yönetiler de fanatiklik yapacaklar ise hiç yazmam, sorun değil, yaparım işimi, uğramam foruma.

Ömer abinin cevabını da istiyorsan yönlendirebilirim, farklı bir şey çıkmayacağından emin olabilirsin

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

bende lugano derdim ama edunun sürekli yaptığı hatalarla gündeme gelmesi belkide bizim böyle düşünmemizi sağlıyor.
    bildiğim bir şey var lugano edudan daha iyi karar verbiliyor.oyuniçi zekası daha üstün daha agresif.
    bence lugano 1 2 c.a. daha iyi olmalıdır.
    oyuncunun en iyi özelliği mental özellikleridir bence.bence bu konuda lugano daha iyi.her ne kadar edu daha iyi markaj yeteneğine sahip olsada.

bence türkiyenin en iyi defansı servettir kim gelirse gelsin ondan formayı alamaz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    bende lugano derdim ama edunun sürekli yaptığı hatalarla gündeme gelmesi belkide bizim böyle düşünmemizi sağlıyor.
    bildiğim bir şey var lugano edudan daha iyi karar verbiliyor.oyuniçi zekası daha üstün daha agresif.
    bence lugano 1 2 c.a. daha iyi olmalıdır.
    oyuncunun en iyi özelliği mental özellikleridir bence.bence bu konuda lugano daha iyi.her ne kadar edu daha iyi markaj yeteneğine sahip olsada.

bence türkiyenin en iyi defansı servettir kim gelirse gelsin ondan formayı alamaz.
    Song desen anlardım da Servet hiç mantıklı olmamış, Servet hala kademe hataları yapan, hala temiz top kesmek yerine fiziği ile top alabilen bir stoper, o yüzden zaten Song'un CA'sı daha yüksek Servet'ten.

Bir oyuncunun canla başla oynaması onu çok iyi oyuncu yapmaz (bkz Ümit Özat).

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Song desen anlardım da Servet hiç mantıklı olmamış, Servet hala kademe hataları yapan, hala temiz top kesmek yerine fiziği ile top alabilen bir stoper, o yüzden zaten Song'un CA'sı daha yüksek Servet'ten.

Bir oyuncunun canla başla oynaması onu çok iyi oyuncu yapmaz (bkz Ümit Özat).
    bence servet çok mantıklı istikrr desen var yürek desen var boy desen var aklıbaşında birisi bence iyide markaj yapıor öyle yada böyle top kapıor temiz top kesmek bence servet bunuda yapıor.aklımızda bir servet profili belirlemişiz ona göre yorum yapıoruz servet bizi avrupa şampiyonu yapsa gene bir şeye yaramaz sanırım.servet sezonun ilk 90 dk. sını oynuyor shevchenko gibi biri en formda zamanında , çok zor bir maçta fener 4 gol yiyor ve faturası servete kesiliyor.

peki servet neyi yapıor hızı yok top kapması yok teknik açıdan berbat...
    ümit özat fenerbahçeyi şampiyon yapmadı ama servet galatasarayı yaptı.
    ne hikmetse fenerbahçede lugano edu varken bizde servet emre varken gs 15 tane daha az gol yiyor.biraz hakkını verelim artık.
    song bence geçti artık, servet devri var song bazen abuk subuk geri pası yapıor kaptırdığı toplar bazen dönüp dolaşıp gol oluor.tecrübeli olduğu için bazen sağ bekte oynatılıor.

bakalım seneye nasıl oynayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

edu ayagına daha hakım ve panık yapmıyo ama defansıf ozellıkler olarak lugano ondan cok cok daha ıyı ozellıkle markajve top kapma konusunda

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben sadece görüşümü beLirtiyorum bunda aLınacak bir şey yok. Sana işini iyi yapmıyorsunda demiyoruz ki gayet te iyi yapıyorsun, ama yaLnış oLduğun noktaLarda var ve oLacaktırda kimse kusursuz değiLdir.

MeseLa sezon başında hatırLarsan Gürhan oLAyı vardı. Ben bu değerLeri haketmediğini söyLemiş sen ise bu kriterLeri sonuna kadar hakettiğini ve bunLarı göstereceğini söyLemişti. Bir yıL geçti aradan birşey yok ortada ben Gürhanı göremedim ama sen geçen yazıLara baktım haLa onu savunuyorsun.

Onun dışında da Edu oLayında da haksızsın. Türkiye de ona geLene kadar 3-4 tane daha iyi stoper var. Bu yani hiç artı eksi oLayına girmeden, futboLu biLen kişiLer tarafından görüLebiLecek bir durum.

Hemen bir kaç birşey söyLedik diye çekip gitmeyin yahu bu kadar koLaymı bu işLer,

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Gürhan 4 ay civarı sakattı, ikincisi editorden girip bakarsa 110 civarı CA olduğunu görürsün, hiç fazla değil, bir miktar düşürdüm ayrıca.

4M$ çıkması benim sorunum değil, oyunun sorunu, 700K$ ile başlaması gerekirdi.

Haklı çıkmak için çok basit bir olayı öne çıkarmak hiç mantıklı değil.Gürhan hala çok yetenekli bir oyuncudur, ayrıca Ümit Milli Takım oyuncusuydu, Türkiye Süper Ligi'nde oynayan en genç oyuncu rekoru ondadır (16 yaş-Adanaspor).

Edu konusunda sonuna kadar haklıyım, 3-5 maç izleyerek forumda görüşlerini belirtenler ile de tartışmaya girmem

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

Gürhan 4 ay civarı sakattı, ikincisi editorden girip bakarsa 110 civarı CA olduğunu görürsün, hiç fazla değil, bir miktar düşürdüm ayrıca.

4M$ çıkması benim sorunum değil, oyunun sorunu, 700K$ ile başlaması gerekirdi.

Haklı çıkmak için çok basit bir olayı öne çıkarmak hiç mantıklı değil.Gürhan hala çok yetenekli bir oyuncudur, ayrıca Ümit Milli Takım oyuncusuydu, Türkiye Süper Ligi'nde oynayan en genç oyuncu rekoru ondadır (16 yaş-Adanaspor).

Edu konusunda sonuna kadar haklıyım, 3-5 maç izleyerek forumda görüşlerini belirtenler ile de tartışmaya girmem
    gürhan ın yeteneklerini kimse tartışmaz diye düşünüyorum, ancak gürhan ve olcan konusunda bu sene olcan ı 10-12 kez izlemiş biri olarak yavaş yavaş paslandıklarını düşünüyorum. olcan ksk de önemli işler yapsa da saha da bir yıldız ya da yıldız adayı olduğu mesajını çok kısıtlı dönemler ve süreler dışında veremedi. gürhan köylüm, babası da babamın yakın arkadaşı olduğu için çok rahat ve emin konuşuyorum (daha önce de söylemiştim), gürhan ın yaşı isveçten türkiye ye döndüklerinde babası tarafından 2 yaş küçültülmüştür...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

Quote Originally Posted by midfielder1912 View Post
    gürhan ın yeteneklerini kimse tartışmaz diye düşünüyorum, ancak gürhan ve olcan konusunda bu sene olcan ı 10-12 kez izlemiş biri olarak yavaş yavaş paslandıklarını düşünüyorum. olcan ksk de önemli işler yapsa da saha da bir yıldız ya da yıldız adayı olduğu mesajını çok kısıtlı dönemler ve süreler dışında veremedi. gürhan köylüm, babası da babamın yakın arkadaşı olduğu için çok rahat ve emin konuşuyorum (daha önce de söylemiştim), gürhan ın yaşı isveçten türkiye ye döndüklerinde babası tarafından 2 yaş küçültülmüştür...

sende bunu aciklayip cok mutlu olmussundur umarim?
    Gurhan bunu okusa ne derdi sana acaba! hani koylun arkadasin sayilir
    (ya da oyle)

pes vallahi...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Valla katılmamak elde degil. Edu tr nin en iyi stoperi Lugano her yönüyle edu dan daha iyidir. Fb nin en iyi stoperi de lugano dur zaten. Tr ninki tartışmasına hiç girmeyecegim onu bilen biliyor
    kimmis peki?
    hani gecen sezon basi tumerle beraber 3 yillik anlasma yapip, sonra 4 hafta ligden sonra sen bizde yedek kalirsin seni sivasa bedavaya verdik ve senin bile "nerdeyse butun gslilerin" dalga gectigi "shevchenko" dedigi o adama simdi tapiyorsunuz, o adami mi kast ediyorsun?
    Last edited by yusufislam : 21.Mayıs.2008 at 20:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by yusufislam View Post

sende bunu aciklayip cok mutlu olmussundur umarim?
    Gurhan bunu okusa ne derdi sana acaba! hani koylun arkadasin sayilir
    (ya da oyle)

pes vallahi...

kimmis peki?
    hani gecen sezon basi tumerle beraber 3 yillik anlasma yapip, sonra 4 hafta ligden sonra sen bizde yedek kalirsin seni sivasa bedavaya verdik ve senin bile "nerdeyse butun gslilerin" dalga gectigi "shevchenko" dedigi o adama simdi tapiyorsunuz, o adami mi kast ediyorsun?
    Burasinin arastirma bolumu oldugunu tekrar hatirlatmam gerekli mi?

Gerekli galiba..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben Edu hakkında görüş beLirtirken 3-5 maçta yaptığı hataLarı göz önüne aLarak bunLarı söyLemedim. Bende beni tanımayan, insanLarLa bundan sonra böyLe tartışmaLara girmem.

Demek ki bundan sonra görüş beLirtmeye gerek yok. SusaLım biz en iyisi nasıL oLsa birşeyden anLamıyoruz, biLmiyoruz

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ben Edu hakkında görüş beLirtirken 3-5 maçta yaptığı hataLarı göz önüne aLarak bunLarı söyLemedim. Bende beni tanımayan, insanLarLa bundan sonra böyLe tartışmaLara girmem.

Demek ki bundan sonra görüş beLirtmeye gerek yok. SusaLım biz en iyisi nasıL oLsa birşeyden anLamıyoruz, biLmiyoruz
    Ben de Beşiktaş hakkında ahkam kesmiyorum, 3-5 maçtan fazlasını izlemediğini farkedebiliyorum, o yüzden bu tartışmamamız daha iyi olur evet

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Bu Edu değil mi Fenere Şampiyonlar Liginde 3-4 gol yediren ?Bu arada Yasin ve Can gerçekte o kadar iyi mi bilmiyorum ama yapay zeka devre arasında Eduyla Luganoyu 6mn € civarında fiyatlarla satıyor Önder Can ve Yasini kullanıyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Her026 View Post
    Bu Edu değil mi Fenere Şampiyonlar Liginde 3-4 gol yediren ?Bu arada Yasin ve Can gerçekte o kadar iyi mi bilmiyorum ama yapay zeka devre arasında Eduyla Luganoyu 6mn € civarında fiyatlarla satıyor Önder Can ve Yasini kullanıyor.
    gol yedirmek?

Edu'nun sadece bir tek CSKA maçında geri pas hatası var, geri kalanları hata değil, Edu'nun pozisyonlarda pek hatası yok (hiçkimse hatasız değildir, arada bir normal seviyelerde hata yapılabilir).Lugano gereksiz çıkışlar yaptığında Edu tek yakalanıyor, ayrıca kendisine çarpıp girenler beceriksizlik değil, şanssızlık, örn. Alves'in ortasını kesmeseydi arkada biri boştu.

Futbolda gol yememek yoktur, mutlaka gol yersin.

Fenerbahçe defansif gücü ile Ş.L. Çeyrek Finali'ne geldi, iyi düşünün.

Zico'nun oyun transfer değeri yüksek kalmış, ayrıca Ş.L.'ne katılamazsa olması gerekem maddi dengeden -5M$ geride kalıyordu Fenerbahçe, onu dengelemek için yapıyordur AI.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003

Zico'nun oyun transfer değeri yüksek kalmış, ayrıca Ş.L.'ne katılamazsa olması gerekem maddi dengeden -5M$ geride kalıyordu Fenerbahçe, onu dengelemek için yapıyordur AI.

Aksine Cengiz. Onu ben yukselttim. Yukselmesinin nedeni de takimi transferlerle kurma eyilimini yukseltmek. Onu dusurdugun takdirde, Zico oyuncu satip yerine gencleri yerlestirir. Yani takimin finansal kuvvet avantajini kullanmaz.

Sayfa 18 / 33 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon

Mesaj Yetkileri