Sayfa 18 / 20 İlkİlk ... 81617181920 SonSon
511 ile 540 arası toplam 591 sonuç

Konu: EURO 08 | 2.Maç | İsviçre - Türkiye

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Şansal Büyüka'da beraberlik halinde Çek maçı penaltılara gidecek dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Çekler eskisi gibi değilde bugün Portekiz maçındaki gibi oynarlarsa çok zorlarlar bizi.

Nesil
    2007
    Yer
    A K H İ S A R

Evet arkadaşlar katsayılara bakılacaktı. Ama son maçı onlarla oynadıgımız için bizim kendi aramızda neticeye gitmemiz isteneecek. Normal süre ya da penaltılarla. Bu durumda penaltılarla iş bitecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İşte bu ya allaha şükür şu İsviçre'yi orda birde son dakika golüyle yıktık ya başka birşey istemem.Helal olsun hepsine Hamit ve Tuncay'a bile .Umarım artık bu maçtan sonra çift forvete tek oynayacaksakta Semih ile oynarız.Hamit yerine Mevlüt Nihat falan daha iyi oynar sağ bekte yani artık Sabri'yi görmeli.Tuncay'ın artık kesilmesi lazım Kazım oynamalı.Çek maçı penaltılara kalırsa işimiz Cech karşısında baya zor.En azından bu gece rahat uyuyacağız

İkinci yarıda ki gibi bir diziliş ve oyuncu kadromuz olursa rahat alırız maçı.

Düzgün bir sistemimizin belli olması da çok iyi oldu.2.yarı 4-4-2'ye dönünce daha da hareketlendik,oyunun hakimiyetini elimize aldık.

Özellikle ortasahada Mehmet Topal'ın da oyuna girmesi,Aurelio'nun yükünü azaltması sonucu Aurelio'yu daha çok hücum organizasyonlarında gördük.Nihat tek forvet oynamak yerine,yanında Semih gibi iyi kafa topuna çıkabilen,iyi top tutan bir santrafor olunca daha yararlı oldu.Tabi kanat organizasyonlarında Arda ve Tuncay'ın katkıları da unutulmamalı.

Çekler çok iyi savunma yapıp,çok iyi hücuma çıkıyorlar.Tam anlamıyla takım oyunu oynuyorlar diyebilirim.Zor olacak Çek Cumhuriyeti maçı,ama biz bugünkü maçın 2.yarısındaki gibi oynayalım,kazanıp çeyrek finale çıkarız

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Beyler biz Portekize karsi oynamadik, Letonya gibi sadece defansi dusunduk. Korkmadan oynasaydik daha degisik olurdu. Ceklere karsida korkmadan oynicaz cunku bizim oyuncularimiz daha yurekli

Korkmadık ki. Yağmur acayip bozdu zemini, bunun için rahat oynayamadık. Eğer yağmur bu kadar yağmasaydı çok rahat alırdık maçı.

Nesil
    2006

Şener Erzik açıkladı, maç berabere biterse, Dünya Kupası Ön Elemeleri ve Avrupa Kupası Ön Elemeleri performansı ve Fair Play(Sarı-Kırmızı kart durumu)'na bakılacağını belirtti. Buradan çıkan sonuçta Çek Cumhuriyeti'nin beraberlikte çıkacağıdır.

Nesil
    2007
    Yer
    A K H İ S A R

Çeklere çek'i imzalatacağız ve çeyrek final vizesini alacağız. Herkes rahat olsun.

2. yarıdaki kadro en ideal kadromuz... eher bu kurgu il cıkarsak sahaya güzel top oyanrız yenilsekde zevk veren bi milli takım izleriz. portekiz karşındaki gib bir milli takım değil

Uğur Meleke de söyledi şimdi.

Eğer son maç Çeklerle yapmasaydık, katsayılara bakılacaktı. Ama son maç Çeklerle yaptığımız için penaltılara gidecekmiş maç. Yani maçların yerleri değişseydi ama sonuçlar aynı olsaydı katsayıya bakılacaktı ama şimdi katsayıya bakılmıyor, PENALTILARA GİDİLİYOR.

UEFA son maçta çözümlenmesini istiyormuş olayın, yani son maçta çözümlenebilecek bir durum var sonuçta son grup maçını oynayacağız.

Şenes Erzik ve Milli Takımlar Basın Sözcüsü de dedi ki, kazanmak zorunda milli takımımız, valla işler iyice karıştı.

Bir yanda Uğur Meleke ve Güntekin Onay, diğer yanda Şenes Erzik ve Milli Takımlar Basın Sözcüsü, hangisinin dediği doğru?

Ben UEFA sitesine baktım, kesin olarak yazan net bir şey var :

f) coefficient from the qualifying competitions for the 2006 World Cup and 2006/08 Europen Football Championship (points obtained divided by the number of matchs played)

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Şener Erzik açıkladı, maç berabere biterse, Dünya Kupası Ön Elemeleri ve Avrupa Kupası Ön Elemeleri performansı ve Fair Play(Sarı-Kırmızı kart durumu)'na bakılacağını belirtti. Buradan çıkan sonuçta Çek Cumhuriyeti'nin beraberlikte çıkacağıdır.
    Hayır arkadaşlar ya, hayır. Eğer son maçımızı puanımız aynı olmayan takımla, yani Portekiz'le falan oynasaydık dediğin gibi olacaktı ama son maçımızı puanımız vs. aynı olan takımla oynadığımız için direkt penaltılara gidilecek.

Bu cümleler Terim'in basın toplantısından;

Quote Originally Posted by Fatih Terim View Post
    İsviçre basını benimle ilgili karikatürler çizmiş ama onlar da biliyor. İsviçre'ye hep geliyorum böyle yenip gidiyorum."
    Nokta.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Fatih Terim cevabı yapıştırmış kapak olsun İsviçre basınına

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Tümer AUT Ayhan İN

Tuncay AUT Semih İN

Mehmet topal girerse ortasaha çok defansif olur(Gol lazım)..Ayhan çift yönlü onun girmesi daha mantıklı...Ayhan hem koşar hemde ofansif yönü iyi...Tuncay çık,,Semih gir..Klasik 4-4-2 ye dönelim..Bak ozaman maç nasıl dönüyor demedi demeyin
    Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Klasik 4-4-2'ye dönelim..Göbegi saglamlastıralım bakın ozaman bu maç nasıl dönüyor..
    Ben ne demişdim..Şu Sözlerimi hatırlatıyorum size

Arda bosuna yıldız adayları arasında gösterilmedi...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

http://www.euro2008.uefa.com/photos/index.html

Çok güzel fotoğraflar var maç hakkında

A Milli Futbol Takımımızı, maçın uzatma dakikalarında atığı golle galibiyete taşıyan Arda Turan maçtan sonra en çok sevinenlerin başında geldi. Arda, maçın ardından duygularını şöyle ifade etti: "Bu maç için tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu ağır şartlara ve geri düşmemezi rağmen mükemmel mücadele ettik. Burdan Türk Halkına ve basın mensuplarına şunu söylemek istiyorum: Üzüntümüz ve sevincimizi hep beraber yaşamak istiyoruz, bugün kazandık. Çek maçını kaybetsek bile birlikte hareket etmemiz, birlik olmamız gerekli."

sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Afiyet olsun isviçre

Turkish Kebab .

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

arkadaşlar şimdi Atv'de de yayınlandı Çeklerle maçımız berabere biterse maç penaltılara gidiyor.
    ama bu maçı direk kazanıp hiç öyle penaltıyla falan uğraşmayız
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla niye beraberliği düşünüyor herkes yenelim bitsin
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

St.Jakob Park'ın üzerinde dolaşan kara bulutlar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by cekochan View Post

Bende en çok bu fotoğrafı beğendim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maça iyi başlamıştık aslında ama yağmur tüm planlaro bozdu. O şartlarda devre arasına kadar herhalde sıkıntıdan duramamıştır kimse.

Terim fantezilerden vazgeçip teknik direktör olduğunu hatırlayarak doğru değişiklikler yaptı ve sonuç da geldi.

Semih bu takımın banko oyuncusu olmalı, atılan her kafa topuna çıktı, ya vurdu ya da rakibe vurdumadı. Maçın dönmesinde başrolü oynadı.

Sahanın yıldızları Volkan ve Semih'ti.

Ve gecenin KAHRAMANI tabi ki Arda. Son dakikada orta yapabileceği bir pozisyonda sorumluluk alıp şutunu çekti ve golünü attı. İşte yıldız oyuncu böyle olunur. O'nun oyununa hiç de uygun olmayan bir sahada kahraman olmayı başardı.

Terim Tuncay'ı değiştirmeyerek doğru yaptım diyecek herhalde. 2 maçtaki kötü futbolunu o pasla unutturdu, arkasındaki adama o şekilde pas vereceğini hiç düşünmezdim.

Aksadığımız yerler oldu fakat bu sahada hatasız oynamak zaten çok zor. Tüm oyuncularımıza teşekkürler, en azından Portekiz maçında olmayan mücadele vardı bugün sahada. Ve hesabı da çok güzel bir şekilde kapattık.

Volkan üstün bir performans sergiledi, maçtan sonra karikatürün gösterilmesi üzerine; "Biz onları kebap yaptık ve yedik, herkese afiyet olsun" diyerek gereken cevabı vermiş oldu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Bu arada arkadaşlar İsviçre basını maçtan önce kebabtan bahsediyordu.. şimdi afiyet şeker olsun

Nesil
    2003

Topal cok acemi gozuktu. Gerci dogru degisiklikti cunku Aurelio'nun ileriye cikmasina ve orta sahadan ileriye top atmamiza yararli oldu. Tumer'in yapamayacagini Topal yapti, yine Tumer'in saha sartlari nedeniyle yapamayacagini Aurelio yapti.

Semih/Gokdeniz degisikligi de en azindan ileride orta yapmamiza izin verdi. Kanatlara kacan, hep topun oldugu yerde olmak isteyen Nihat zaten orta yapamamamizin en buyuk nedeni. Ama bir gercek de var ki her ne kadar Semih cok dogru bir kosu yapip kafa vursa da tuy siklet kaldi sahada. Keske gencliginde biraz top surme, hiz, dayaniklilik, kuvvet calismasi yapsaymis demeden gecemiyorum. Cok farkli bir futbolcu olur, topu sadece saklamak yerine topla birseyler de yapabilirdi.

Tuncay'in zaten top teknigi zayifti, bu iki mac sonunda gordum ki daha da zayiflamis teknigi.

Nihat hala yanimda oynayacak bir baska forvete ihtiyacim var diyor. Bu Tuncay'da olabilir, Semih'de. Ilk yarida yagmur olmasa, Tuncay/Nihat ikilisi de etkili gorunuyordu.

Forvet Tuncay/Nihat olursa, sag kanat Hamit, bek Sabri. Forvet Semih/Nihat olursa, sag kanat Tuncay, bak Hamit olmali bence. Cekler ozellikle sag kanadini cok iyi kullaniyor, bu nedenle de bence Tumer/Emre atraksiyonuna girmek yerine, beraberligin maci penaltilara goturecegini dusunerek orta saha bence Topal/Aurelio olmali. Tabii bir de Topal'in duran toplarda uzun boyundan faydalanabilecegimiz de bir faktor.

Bilmiyorum fark ettiniz mi, ama bu takimda kaptan Nihat'di, ama takimin geri kalanini atesleyen defansi ileri cikin diye ikaz eden Arda ve Semih'di.

Sol bekte bence secim sansimiz yok. Telasli ancak top surebilen Ugur ve soguk kanli ancak topu tek vurus yapma disinda pek iyi kullanamayan Hakan Balta arasinda secilecek kisi Hakan olmak zorunda.

Volkan'in golde hatasi olabilir, ama hata Volkan'dan daha cok oyuna cabuk adapte olmamamizdandi. Yedigimiz gol, oyuna mudahale etmeyen Fatih Terim'e ait tamamen.

Arda... macin yildizi secildi. Sadece attigi gol degil, top ayagina her geldiginde tehlike yaratmasi onu bence Aurelio ile birlikte bu takimin vazgecilemez oyuncusu yapiyor. Aurelio yine calisti didindi, ama bence Aurelio arkasinda defansif gorev alan bir oyuncu oldugu zaman daha etkili oluyor. Ileride topa basabilmesi, rakibin cikmasini engellemesine buyuk yarar sagliyor. Bence Aurelio'yu on libero degil de Lampard tipi iki yonlu orta saha olarak oynatmamiz, turnuvanin geri kalani icin daha dogru olacaktir.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by perpetua
    Arda... macin yildizi secildi. Sadece attigi gol degil, top ayagina her geldiginde tehlike yaratmasi onu bence Aurelio ile birlikte bu takimin vazgecilemez oyuncusu yapiyor. Aurelio yine calisti didindi, ama bence Aurelio arkasinda defansif gorev alan bir oyuncu oldugu zaman daha etkili oluyor. Ileride topa basabilmesi, rakibin cikmasini engellemesine buyuk yarar sagliyor. Bence Aurelio'yu on libero degil de Lampard tipi iki yonlu orta saha olarak oynatmamiz, turnuvanin geri kalani icin daha dogru olacaktir.
    Bunun nedeni Aurelio'nun özgüveni yok. Eğer çıkarsa arkası boşta kalacak ve takım pozisyon verecek ama; onun gibi bir isim girince kendini rahat hissediyor ve kendini öne atıyor. Aurelio'yu doğru kullanmak istiyorsak Mehmet Topal gibi savunma ağırlıklı ortasaha koymamamız gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Servet gibi bi defans oyuncumuz oldugu icin cok sansliyiz.

Volkan zaten super, ben talipler bekliyorum avrupadan acikcasi

Arda, daha daka 1de haraketini yapti golun anlami buyuktu

Tuncay, 180 dakikayi bi pasla unutturabildi

Nesil
    2007
    Yer
    A K H İ S A R

Quote Originally Posted by cekochan View Post

Bulutlar çok ürpertici görünüyor. Tırstım valla Neyse yendik geldik.

Kupa bizim olmalı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maça aslında fena başlamadık.Top genelde bizdeyken birden yağmurun hızlanması ve sahanın göletlerle dolması oyunumuzu çok etkiledi.Nitekim sahada eldeki oyunculardan dolayı yerden oynayan bir sistem vardı ama zemin bunu engelliyordu.Birde rakibin 1.90 lık stoperleri iyice bozdu bizi.Buna rağmen ilk gol şansını biz bulduk ama Arda ile değerlendiremedik.Sonrasında İsviçre'nin golü gelince sahada ne yapacağını bilmeyen moralsiz bir takım dolaşmaya başladı.Bu arada Hakan Yakın'ın boş kaleye golü atamaması bu ilk yarısı bizim adımıza şansın geçen maçta büyük şanstı.2-0 olsaydı işimiz çok daha zor olacaktı..

2.yarıda Terim'in oyuna müdahalesi takıma etki etti.Devre arasında sahanın temizlenmeside işimize yaradı.Semih'in ofsayta düştüğü pozisyon bize golün habercisiydi.(Orada çok iyi vurdu bu arada) Sağ taraftan santraforumuz ! Nihat'ın ortasında gerçek santraforumuz Semih ağları havalandırıp beraberliği yakalamamızı sağlarken ben odamda tek başıma çıldırdım adeta.Sevinçten tepindim desem daha doğru olacak. Oyun dengelendi.Karşılıklı ataklar oldu.İsviçre'nin tehlikeli ataklarında Volkan başarılı olurken bizim tehlikeli ataklarımızda Tuncay baş roldeydi..Ve artık maç berabere bitecek derken Tuncay'ın sol tarafta boş alana kaçan Arda'yı görmesi ve onunda golü atması tüm Türkiye'yi,tüm Türkleri sevince boğdu.Benim odamda yine başrolde ben vardım.

Bu akşam maçı kazanmamız çok iyi oldu.Böylece İsviçre'yi devre dışı bırakmış olduk.Hem kazanmamız takıma moral olarakta etki edecektir.Artık Çeklerle kapışacağız çeyrek final için.O maçta işimiz zor olacak.ÇEkler Portekiz maçında iyiydiler.O maçta sahada doğru 11 olursa,bireysel hatalarımız en az olursa-özellikle savunmada- kazanabiliriz bence.

Bu arada maçın berabere bitmesi durumunda penaltılara gitmesi daha iyi olur.Geçmişteki maçların bu grubun kaderini belirlemesi saçma olur.Hem beraberliğin Çeklerin işine gelmemesi iyi.Maç boyu defansa çekilip kontralarla vurmaya çalışırlarsa işimiz zor olurdu.Ama bizim tek amacımız olmalı:Kazanmak..

İşimiz zor,biz zoru severiz.Allah yardımcımız olsun..
    So what?
    Saike

Sayfa 18 / 20 İlkİlk ... 81617181920 SonSon

Mesaj Yetkileri