Videonun sadece ilk 10 sn sini izleyin okadar gerisinde hep yorumlar felan var boşuna kotanız gitmesin
Videonun sadece ilk 10 sn sini izleyin okadar gerisinde hep yorumlar felan var boşuna kotanız gitmesin
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Birde part 2 de 3D sadece bir şakaydı diyorlarmış.![]()
So what?
Saike
Resim yok mu ya![]()
part 2 cıktı
"Padişah tahta çıktı. Adet olarak padişah'ı istemezyuk!!" Gibi bir görüş var. Hiç bir zaman anlamadığım bir görüş. "Efsane bitti, Aman öldük, yandık bittik kül olduk, FM nerde dağa kaçtı." gibi mesajlar görmek doğaldır. Ama FM kendini geliştirmeye devam etmektedir. Zaten FM her sene oyuna yeni birşeyler katmıştır ve bu gidişle katacaktırda.
I'm back...
İngilizce bilen bir Allah'ın kulu, video da ne anlatıldığını bize özetleyebilir mi?
onu bunu bırakın ne koysalar alıcaz zaten
Videoda 3d iLe iLgiLi birşey göremedim ben...
Part 2 geldi
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Part 2 Linkini verebiLirmisiniz ?
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
part 1 yayında
Birinci videodan anladığım kadarıyla 3D hikâyesi yalan. İnşallah 3D olmaz.
2.partın linkini istiyorum .D
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Part 2 Geldi !
Daha hiçbirşey kesin değilken önyargıyla yorum yapmayın.Belkide o 3d oyuna müthiş hava katıcak oyunu daha iyi oukyabilicez taktikleri geliştirebilicez.
Oyun çıksın oynayalım sonra gerçek yorumları yaparız. Şunu unutmayın FM yi artık oynamam diyenler efsane bitti diyenlere sözüm başka efsane yok ya bunu oynarsınız yada saçma menajerlik oyunlarıyla uğraşırsınız.En iyi zeka en iyi altyapı bu oyunda.Koskoca FM 2D motoruyla başarı yakaladı.Salak değillerdir heralde 3D ye geçip bir hüsran yaşatmak için.Bir bildikleri vardırki 3D koymuşlar.Bekleyip görelim..Saygılar.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=77URmWUc-1k[/youtube]
3d motoru baştan yapmıyorlar ya. kamerayı eymişler bizim topadamları 3 boyutlu yapmışlar. adamlar top yerine boşluklara tekme atmaadıkça eskisi gibi mantıklı oynarlar. 2d bile beklentileri karşılarken bence kimse pes serilerini beklemez sigames den.
3d motoru pes serileri gibi değilde menajerlik oyununa yakışacak mütevazi bir motora benziyor.
Ben anladığıım kadarıyla 3d olacak; bakalım 2.parta![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
14 ekimde oyun cıkıyor
pes gerçekçiliğiyle bi 3d eklenirse neden olmasın ki
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=77URmWUc-1k[/YOUTUBE]
Bir Görüntü
![]()
FM 2009 VİDEO PART 1 İNDİRME ADRESİ
SANALKAOS FARKI İLE TÜRKİYE'DE İLK BEN İNDİRİP UPLOAD ETTİM.
VE TABİ TSİ FARKI İLE
HERKES İNDİRSİN DİYE!
HERKES İZLESİN DİYE!
http://rapidshare.com/files/142364391/FM2009.rar.html
Last edited by El Barto : 03.Eylül.2008 at 22:04 Reason: düzenleme
Hayır en başında jenerik var part 2'nin.
1. bölümde oyunun şimdiye kadarki gelişiminden bahsediliyordu.
2. bölümde ise 2009'da bizi ne yenilikler bekliyor onların bir kısmını videoda bahsedecekler. Bir kısmını ss ile gösterecekler. Ama tamamından bahsetmeyecekler. Oyun çıktığında bizlerin keşfetmesi gereken özelliklerde olacakmış
14 kasım'da çıkıyor ekim değil.