xp.yardım ya. bende oynamak istiyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
xpyardım lütfen bende oynamak istiyorum
xp.yardım ya. bende oynamak istiyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
xpyardım lütfen bende oynamak istiyorum
Last edited by zbjkartal : 02.Kasım.2008 at 19:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
xp'de de vistada da sorunsuz çalıştırdım ben arkadaşlar.
Arsenal'in başındayım as oyuncular sakatlandı gençleri çıkardım as takıma onlarda sakatlanıyo kadroyu kuramıcam yakında![]()
Çok fazla sakatlık oluyor gerçekten antrenman sistemi ayarlanmadığından sanırım yani umarım öyledir yoksa çekilmez bu kadar sakatlık.
Yeni transferlerin dil bilmediği için zorlandıkları falan yazıyor güzel bir ayrıntı. Maç sırasında yardımcının verdiği bilgiler çok yararlı oluyor taktiğin nerede aksadığını görebilmek konusunda.
Vistada coğu programlar yamalar olmuyor her zaman en iyisi XP
Antrenman programı hazırladım bunları nasıl rarlayacağım..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ya beyler ben bu oyunu indiryodum vanilyalısını.İptal etmek zorunda kaldım.. Sonra eRtesi Gün İndirmeyi denedim inmior..Lütfen indiren arkadaslar sizlerden ricam bunu rapidshare ye ekleyebilirmisiniz....
evet sakatlık aşırı derecede çok oluyor real madrid'i seçtim sağ kanadım çöktü mecbur b takımdan adam çıkarttım.inşallah antreman programındandır bazı arkadaşların dediği yoksa çekilmez bu kadar sakatlık.
Yeni bir sezona daha başladık.amabu sefer çok sıkıntılı başladık.Fotbolun bu kadar sevilmesinin en büyük nedeni herkes tarafından oynanabiliyor olmasıdır bence.Sadece bir topla bazende kendimizin yaptığı bir topla bile 2 m2 içerisinde oynanabilen bir oyun. FM ninde tarafımızdan bu kadar sevilmesinin hatta tapılmasınında en büyük etkeninin herkes tarafından çok büyük bilgisayar özellikleri gerekmeden oynanabiliyor olması diye düşünüyorum.Bugüne kadar sistem problemi yüzünden FM oynayamayana rastlamadım en azından.
Evet kabul ediyorum tekniloji gelişiyor ve bizim FM den isteklerimiz bitmiyor.Hiçbirimizde ON yıl önceki PC lerimizle bu oyunu oynayalım demiyoruz.ama bence bu şekilde FM oynanabilir oyun özelliğini kaybediyor.
Benim bilgililer ve ilgililerden ricam her ne kadar teknik olarak pc den çik iyi anlamasamda Pentium 1,60 GHz 1,12 RAM Radeon 9100 128 MB hafızalı ekran kartı özellikleri ile FM 09 çıktığı zaman oyunu oynayıp oynayamayacağımı öğrenmek istiyorum.Şu anda 2 gündür uğraşmama rağmen demoyu oynayamıyorum.Kısa yolu tıkladığım zaman hiçbir hata dahi vermeden oyuna giriş yapamıyorum.Bunun demoya ait bir sorun olup olmadığını öğrenmek istiyorum.
Bu konuda bana bilgi verebilirseniz ve yardımcı olursanız sevinirim.
Oynayabilen herkese şimdiden iyi oyunlar.
tsi masaustu programıyla actım oyun sadece spıker tr oldu baska deneyen varmı ?
Şu an için 3 önemli eksi gözüme çarptı,
1. Futbolcuların aşırı sakatlanması.
2. Pozisyon üretmede sıkıntı yok ama isabetli şut oranında aşırı düşüş.
3. Kaleyi tutan şutlar karşısında çok zayıf özelliklere sahip olsa dahi panterleşen kaleciler.
oyuda ilk işim türkiye takımlarına bakmak oldu. ama benim açımdan bir hayalkırıklığı maalesef. Gökdeniz en iyi ikinci oyuncu olmuş şuanda. bir batuhanın pa sı iyi. hani bütün ligler mi böyle dedim ama yok. mesela bizden belli başlı futbolcular gerçekten çok düşük olmuş. Full oyunda kendin editleyip değiştirisin diceksiniz ama bu şekilde oyundan keyif almak zor olur. umarımım ban öyle denk gelmiştir..
Son derece haklısın.Kaleyi bulan gol oluyor..Hele sakatlıklar çıldırtıyor insanı..Oyuna iki kere yeniden başladım ikisindede ardayı aldım ikisindede ilk maçta sakatlandı az da değil 5 ay.
3d konusunda ise çok üstün birşey beklemiyordum beklediğim gibi geldi 3d 3 d dir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çok katılamayacağım bu konuda sana arkadaşım.Bence yerinde olmuş..Full vers.bi çıksın bakalım.Editleyeceğim tek futbolcu var o da Servet heading 12 olmaz.
Last edited by mikado : 03.Kasım.2008 at 12:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
şöyle söyliyim ilk olarak italya seria a dan interi aldım biraz garip geldi oyun çünkü uzun süreden beri türkçe oynadığımdan. aslında diğerlerindede böyle olmuştu sonradan türkçesi çıkana kadar ingilizcesine alışmıştım.Ama buna biraz zaman alıcak alışmak çok detay var sanırsam.Ayrıca şu 3d olayına parmak basmak istiyorum diğer sakatlık bilmem ne gibi konulara gelmiycem onlar düzelir sorun olmaz ama 3d konusu gerçekten karışık bi türlü alışamadım acayip keyifsiz geldi bana oyuncular fifa manager deki gibi saçma sapan koşuyolar goller şutlar saçma bence öyle tabi beyenenler olabilir ama ben yıllardır bu oyunun oynayıcısı olarak 2d yi bile içime sindirmişken 3d yi kaldıramadım beğenmedim açıkcası keşke ayrı bir 2d seçeneği olsaydı...
ve türkçe dil konusunda bi kaç laf söylemek istiyorum ne kadar zorluğu vardırki oyunun dilleri hazırlanırken türk olarak bu işi yapanlar bu oyunu severlerde işe katılsaydı keşke ama benim yine burda yabancıların bizi istemedikleri ve orjinal oyunun ülkemizde satılmaması fikri geliyo aklıma.AMA EĞER OYUN TÜRKÇE OLSAYDI EMİN OLUN CRYSİS DEKİ ORJİNAL SATIŞI AŞIRI DERECEDE ÇOK OLUR....
M.Unitedla başladım kariyerime 2 hazırlık maçı yaptım 2-0 ve 1-0 kazandım ama kötü olan şey oyunda C.Ronaldo 2 ay skat başlıyo buna a ayda form kazanma dersek bu adam 4 ayda kendine gelir. Yarım devre bitti
arkadaşlar bu oyunun çilek demosu indirilmiyo yardım lutfen admınn lınk te sorun var![]()
3d ayrı bi hava katmış, defansın arkasına atılan ara pasları, kaleciyle karşı karşıya pozisyonlar, kanat koşuları, yapılan ortalar, uzaktan şutlar tek kelimeyle süper.
Elbette dediğin dogru hayalgücü çok önemli..Görüntü yokken hayal edilebiliyor..veya 2d ekranda tribün kısmı görülmediği için dolayısıyla tribün görüntüsü yokken gene hayal edilebiliyor ama top auta gittiğinde çayırlara gidince ne yazıkki görülen görüntü hayalleri etkiliyor..3d başarılı...Ona lafım yok..Zaten ilklerde hep eksik olacaktır..Ancak ve ancak tribünün olmaması bence bu kadar zahmete tamamen ters birşey olmuş..Umarım buna çözüm bulurlar..
Gene de oyunumuzun bir diğer versionda türkçe çıkması için orjinalini alacağım ve 3d oynamaya belki yukarıdan stadın-yani çayırların gözükmeyeceği şekildeki versiyonuyla oynamaya devam edeceğim..
Ekibe de kolaylık gelsin,çok uğraşıyor ve emek sarfediyorsunuz..
Oyun gelince nacizane başka eleştirilerimi de güzelce forumumda paylaşacağım..
Arkadaşım maçı tarlada bayırda oynatan biz değiliz oyunu hazırlayanlar. oyuncu durduğu yerden 200km hızla şut atacak, pas atmadan önce 5dak durup düşünecek, top dağa bayıra gidecek... sorunda benim hayal gücümde olacak? bu ne kadar haklı bir eleştiri olabilir?
FM bir dinmidirki eleştirilere kimsenin tahammülü yok?
3d kötü, veritabanı yanlışlarla dolu, hepsinden önemlisi türkçe dil desteği yok...
Che Guevera gibi bir efsanenin resmini koyuyorlar, devrimden bahsediyorlar sonra karşımıza 90lı yılların grafiklerini sürüyorlar!
yapmaya imkan olmasa, 90larda yaşasak tamam ama günümüzde grafik motorları başta olmak üzere her türlü imkan var. yapılmıyorsa başka bir sebep olmalı.
oyunda güzel gelişmeler var ama bunlarda dil sorunu yüzünden hiçbir şey ifade etmiyor. basın toplantıları, transfer pazarı, kulüp güveni... birçok gelişme var. türkçe olmadıktan sonra kullanılamaz hale geliyor bunlarda. oyun görsel bir eğlence ile sınırlı kalıyor. görselliğin kaliteside ortada zaten.
türkçe çevirinin maliyeti nedir? 20 milyar, 50 milyar... dahadamı fazla?
hikaye anlatmasınlar. gelsinler turksportal ekibinin ayağının altını öpsünler. bu ekip bütün mütevaziliğiyle çevirinin kralını yapıyor ama onlar milyonlarca dolar kar eden bir şirket olarak yapmıyor. adamlar takmıyor demekki türkiye kullanıcısını.
veritabanına gelince bir tarafa ardayı, semihi, barosu bırak diğer tarafa güizayı, carlosu. nasıl bir dengedir bu anlamadım.
güizanın bitiriciliği 18 ise barosun 30dur semihinki 36dır.
carlos buysa wederson hakan balta 10 katıdır.
çok uzatmak istemiyorum. güzel artıları olan ama dil eksikliği yüzünden anlamsız kalan, grafikte saçmasapan bir oyun olmuş.
tek artısı taktik altyapının pek bozulmadığını görmek.
arkadaşlar fifa manager i herkes biliyordur ve grafik özellikleri olarak fm den çok daha üstün bir oyun ancak grafik açısından yüksek olmasına rağmen fm den de çok daha hızlı bir oyun fm 2009 da vanilya yı kurdum ve gerçekten çok yavaş tek lik seçebiliyoruz aona rağmen aşırı derecede yavaş yani hız konusunda fifa ile arasında dağlar kadar fark ve ve fifa görsel açıdan çok daha iyi ben fifa manager 2008 in maçı 3d boyutunda bile hiç pc mi kasmadan oynayabiliyordum ama fm bırakın 3d yi oyun içerisinde bile kasıyor sizde de böyle oluyor mu? bu arada
işlemcim P4 ht 3.0
1 gb ram
fx 5200 128 lik ekran kartım var
3D'ye alışmak zor olacak, onun dışında TV Modunda olmayan 2D de bana fazlasıyla küçük geldi. Nasıl alışacağım bilmiyorum ama maç motorlarını hiç beğenmedim...
Onun dışında oyun datası güzel olmuş. Fenerbahçe'yi oldukça beğendim. Emre'nin askerde olması süper bir detay. Semih hak ettiği yere gelmiş. Arda keza öyle. Maldonado'nun eskisi kadar süper olmaması iyi olmuş. Yine Carlos biraz abartılı.