]oyunda cok fazla sakatlık oluyor manchester city i aldım 9 adamım sakat ilk 11 inden 5 oyuncu sakat gerci iyi oluyor oyuncu degisikliği için düşünmüyorum ne de olsa her mac 1 ya da 2 oyuncu zorunlu olarak değişiyor![]()
Oyunu çok az oynadım ama aklıma ufak bir ayrıntı geldi. Keşke kamera seçeneklerine yedek kulübesinden bakma açısı da getirseler, gerçek hayatta tdlerin bakış açısı gibi yani![]()
dun geceden beri oynuyorum free kicklerden cok gol oluyor onun dısında herhangi negatif bir şey görmedim
roberto carlos'u yapan arkadaşa selam ederim.hiç kasmayıp 20 yapsa da olurmuş.bu adamın 2 senedir top oynadığını hatırlamıyorum ben ama pek bi düşüş olmamış.
kısa ve öz türkiye datasını şimdiye kadarki gözlerime dayanarak beğenmedim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
vista ise çalıştırmaz diyecem ama xp'ye benziyo uyarı penceresi.
Last edited by serwan : 02.Kasım.2008 at 19:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
xp.yardım ya. bende oynamak istiyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
xpyardım lütfen bende oynamak istiyorum
Last edited by zbjkartal : 02.Kasım.2008 at 19:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
xp'de de vistada da sorunsuz çalıştırdım ben arkadaşlar.
Arsenal'in başındayım as oyuncular sakatlandı gençleri çıkardım as takıma onlarda sakatlanıyo kadroyu kuramıcam yakında![]()
Çok fazla sakatlık oluyor gerçekten antrenman sistemi ayarlanmadığından sanırım yani umarım öyledir yoksa çekilmez bu kadar sakatlık.
Yeni transferlerin dil bilmediği için zorlandıkları falan yazıyor güzel bir ayrıntı. Maç sırasında yardımcının verdiği bilgiler çok yararlı oluyor taktiğin nerede aksadığını görebilmek konusunda.
Vistada coğu programlar yamalar olmuyor her zaman en iyisi XP
Antrenman programı hazırladım bunları nasıl rarlayacağım..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ya beyler ben bu oyunu indiryodum vanilyalısını.İptal etmek zorunda kaldım.. Sonra eRtesi Gün İndirmeyi denedim inmior..Lütfen indiren arkadaslar sizlerden ricam bunu rapidshare ye ekleyebilirmisiniz....
evet sakatlık aşırı derecede çok oluyor real madrid'i seçtim sağ kanadım çöktü mecbur b takımdan adam çıkarttım.inşallah antreman programındandır bazı arkadaşların dediği yoksa çekilmez bu kadar sakatlık.
Yeni bir sezona daha başladık.amabu sefer çok sıkıntılı başladık.Fotbolun bu kadar sevilmesinin en büyük nedeni herkes tarafından oynanabiliyor olmasıdır bence.Sadece bir topla bazende kendimizin yaptığı bir topla bile 2 m2 içerisinde oynanabilen bir oyun. FM ninde tarafımızdan bu kadar sevilmesinin hatta tapılmasınında en büyük etkeninin herkes tarafından çok büyük bilgisayar özellikleri gerekmeden oynanabiliyor olması diye düşünüyorum.Bugüne kadar sistem problemi yüzünden FM oynayamayana rastlamadım en azından.
Evet kabul ediyorum tekniloji gelişiyor ve bizim FM den isteklerimiz bitmiyor.Hiçbirimizde ON yıl önceki PC lerimizle bu oyunu oynayalım demiyoruz.ama bence bu şekilde FM oynanabilir oyun özelliğini kaybediyor.
Benim bilgililer ve ilgililerden ricam her ne kadar teknik olarak pc den çik iyi anlamasamda Pentium 1,60 GHz 1,12 RAM Radeon 9100 128 MB hafızalı ekran kartı özellikleri ile FM 09 çıktığı zaman oyunu oynayıp oynayamayacağımı öğrenmek istiyorum.Şu anda 2 gündür uğraşmama rağmen demoyu oynayamıyorum.Kısa yolu tıkladığım zaman hiçbir hata dahi vermeden oyuna giriş yapamıyorum.Bunun demoya ait bir sorun olup olmadığını öğrenmek istiyorum.
Bu konuda bana bilgi verebilirseniz ve yardımcı olursanız sevinirim.
Oynayabilen herkese şimdiden iyi oyunlar.
tsi masaustu programıyla actım oyun sadece spıker tr oldu baska deneyen varmı ?
Şu an için 3 önemli eksi gözüme çarptı,
1. Futbolcuların aşırı sakatlanması.
2. Pozisyon üretmede sıkıntı yok ama isabetli şut oranında aşırı düşüş.
3. Kaleyi tutan şutlar karşısında çok zayıf özelliklere sahip olsa dahi panterleşen kaleciler.
Son derece haklısın.Kaleyi bulan gol oluyor..Hele sakatlıklar çıldırtıyor insanı..Oyuna iki kere yeniden başladım ikisindede ardayı aldım ikisindede ilk maçta sakatlandı az da değil 5 ay.
3d konusunda ise çok üstün birşey beklemiyordum beklediğim gibi geldi 3d 3 d dir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çok katılamayacağım bu konuda sana arkadaşım.Bence yerinde olmuş..Full vers.bi çıksın bakalım.Editleyeceğim tek futbolcu var o da Servet heading 12 olmaz.
Last edited by mikado : 03.Kasım.2008 at 12:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
oyuda ilk işim türkiye takımlarına bakmak oldu. ama benim açımdan bir hayalkırıklığı maalesef. Gökdeniz en iyi ikinci oyuncu olmuş şuanda. bir batuhanın pa sı iyi. hani bütün ligler mi böyle dedim ama yok. mesela bizden belli başlı futbolcular gerçekten çok düşük olmuş. Full oyunda kendin editleyip değiştirisin diceksiniz ama bu şekilde oyundan keyif almak zor olur. umarımım ban öyle denk gelmiştir..
M.Unitedla başladım kariyerime 2 hazırlık maçı yaptım 2-0 ve 1-0 kazandım ama kötü olan şey oyunda C.Ronaldo 2 ay skat başlıyo buna a ayda form kazanma dersek bu adam 4 ayda kendine gelir. Yarım devre bitti
arkadaşlar bu oyunun çilek demosu indirilmiyo yardım lutfen admınn lınk te sorun var![]()
ya tam olarak butun konuyu okuyamadım ama demoların 1gb cıvarı bısey oldugu yazılmıs. ben oyunun daha 14 unde cıkıcagından habersızdım. gecen gece 4.7 gb lık bır dosya cektım fm09 dıye yukleıdm actım gaytte oynanıyor. nedır bu, demoysa neden bu kadar buyuk. bırde baslarken takım secemedım hangı lıgı secersem sadece rasgele 3 takım secme sansı tanıyor. demo da yuzden mı boyle?
4.7 GB çok fazla bu konuda bir link olması gerekiyor 1 gb lik demo ile ilgili hem daha ufak bir demo da vardı ama ismi aklımda deil o menejer ekleme olayına gelince yeni oyuna girmeden preferences ten add manager wizard (menejer ekleme sihirbazı) onun tikini kaldırırsan düzelebilir die umuyorum
oyunun sistem gereksinimlerinde 128 mb ekran kartı diyo,benimki 256 mb olmasına rağmen,oyunu açmaya çalıştığımda "Cannot run game: Failed to set up graphics system" yazıo,neden olabilir ki![]()
3d ayrı bi hava katmış, defansın arkasına atılan ara pasları, kaleciyle karşı karşıya pozisyonlar, kanat koşuları, yapılan ortalar, uzaktan şutlar tek kelimeyle süper.