Sayfa 18 / 48 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    ömer abi sabrının ozel yetenek bıraz fazla degılmı 13 bıde dayanıklılık neden 19 dan 18 e cekıldı onu sorabılırmıyım
    Aslinda flair'e bence ozel yetenek olarak bakmamak lazim sonucta bu oyuncunun rakibe karsi beklenmedik haraket yapma istegi ile alakali zaten karar verme ozelligi dusuk ise bu oyuncu genelde o hareketleri yanlis zaman ve yerlerde yapma olsailigi yuksektir (mesela Sabri'nin karar verme ozelligi 8 oldukca dusuk) ayrica o haraketleri ne kadar iyi yapip yapmicagi da teknik ile baglantili (Sabri'nin teknigi 11 gene oldukca dusuk). Yani flair konusu olunca aklimiza genelde bi Ronaldo veya Messi vari goze hos gelen haraketler gelir ama bu oyuncunun teknik becerisine gore degisir bence. Tabi teknik kapasitesi ne kadar yuksek ise genelde oyuncunun flair'i daha yuksek olabilir sonucta beklenmedik haraketler yapmasi daha rahat olucagi icin bu tur istekleri de artabilir ama teknik kapasitesi bi o kadar da yuksek olup flair'i dusuk olan oyuncualr da var yani zihinsel bi ozellik zaten biraz da oyuncunun kisiligine bagli.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    ömer abi sabrının ozel yetenek bıraz fazla degılmı 13 bıde dayanıklılık neden 19 dan 18 e cekıldı onu sorabılırmıyım
    19'dan 18'e cekilmedi hatirladigim kadariyla.

Ozel yetenek -> Flair -> yani beklenmedik hareket deneme ihtimali...

Sabri duz bir oyuncu tekniginde olsa da, kendisinin duz bir oyuncu oldugunu fark etmeden oynayan bir oyuncu. Burada flair'in yuksek olmasi Sabri'nin yararina olmaktan daha ziyade zararina calisiyor. Beklenmedik hareketler deniyor, basarisiz oluyor, sac bas yoldurtuyor. Bazen tutarsa da iyi isler yapmis oluyor (yazin Semih'e orta yapmadan once Lahm'i gecmesi mesela).

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

shamur1 ben Lincoln'nun teknigi kesin artmali demedim artar mi acaba diye sordum bu bir. mesajimin son cumlesi cok acik ve net "gerci bi puan cok onemli degil sadece sormak istedim." Artmis veya artmamis cok da umrumda degil bu sadece bi soru idi ki Omer abi cevap vermemis ya okumadi ya da ciddiye almadi yani ya artmistir ya da artmicaktir zaten cok onemli degil diyorum. Yani benimle kisisel problem yasamak icin o kadar caba sarf ediyosun ki cok komik oluyosun artik. kendini rezil ediyosun sadece. Ben sana karsi bisey yapmiyorum ama senin yanlis zihniyetinin ne bu arastirmaya ne de oyuna faydasi var onu gostermeye calistim biraz.

Iki yazilarimi iyi okuyup algilayamiyorsan ve kendi yazdiklarini dahi algilicak kapasiten yoksa yorum yazma. Sen resmen bi yazinda konu Yattara olunca eminim oyuncuyu mac motorunda dikkatli izlemiyorsunuzdur baskalarina gelince soyle bizimkine gelince boyle gibi bi yorum yaptin bu fanatik bir dusunce yapisinin cok acik olmasa da ip ucudur. Ben sana fanatik demedim zaten ama fanatiklige dogru giden bi fikir yansitigini belirttim arada fark var.

Uc ayni seyi defalarca yazmaktan biktim ben hic bi zaman Yattara artsin veya artmasin demedim sadece senin gibi oyunu daha oynamamis birisi olarak artis isteme sebeplerinin dogru olmadigini ve artis icin ne tur bi bakis acisi ve anlayisa sahip olman gerektigini anlatdim. Neden dogru degil cunku cok yuzeysel ve ezbere. Neden oyle cunku oyundaki bi cok onemli faktoru hesaba katmadan yapilmis. Iyi cok guzel hos Yattara'yi yillardir takip ediyorsun bu onemli ama bi de oyunu iyi bi sekilde anlamak Yattara'nin sahada yaptiklarinin nasil oyuna cevirilcegini de bilmek lazim asil sorun burada zaten. Ama sen nedense olayi abska yerlere cekmekte israr ediyosun...

Dort, ayrica teknik ve orta acma cok farkli ozellikler mesela teknik istatistik ile olculemez bi oyuncuda ya vardir ya yoktur kimisi daha tekniktir kimisi daha az tabi dereceleri herkezin bakis acisina gore degisir ama orta acma ozelligi biraz daha istatistiksel bi olaydir. Ama teknik icin bile bi oyuncunun teknigi oyunda fazla yuksek veya dusuk ise bu mac motorunda ve oyundaki istatistiklere de yansir o zaman dusmesi veya artmasi gerekebilir... Sonucta her ozellik virbirini etkiliyor amac en gercekci oyuncu profilini cizmek ise hersye hesaba katilmali.
    Last edited by Vieri : 11.Aralık.2008 at 01:21

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ben 200 metreyi yanlış söylemişim kabul ediyoyorum.

hızlanma çabukluktur.messiyi 18 olarak düşündüğüm için lincoln 17 olunca fazla geldi bana messi 20 olursa aradaki fark normaldir.bunu ispanyol araştırmacısına söylemeyi düşünüyorum si forumda.

ama yinede aydının hızlanmasını bir miktar daha fazla görüyorum lincolnnden lincoln çok kıvrak artı birden bire çok çabuk kontra atağa kalkabiliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Google`ye Göre En Çok Aranan: "Galatasaray"

İnternetin en çok kullanılan arama motoru Google, dünyada ve Türkiye'de 2008 yılının en çok aranan terimlerini duyurdu.

GoogleTürkiye'den yapılan yazılı açıklamada, Googlenin her gün arama motoruna yazılan milyonlarca sorguya dayanarak derlediği internet ''Zeitgeist''ını (zamanın ruhu anlamına gelen Almanca kelime) açıkladığı belirtildi.

Açıklamada, 2008 Türkiye listesinde sosyal ağ siteleri, oyun, video paylaşım sitesi ve dizi terimlerinin öne çıktığı bildirildi.

''Zeitgeist 2008: Türkiye'' basın sitesinde, Googlenin, arama sonuçlarını analiz ederek 2008 yılı içerisinde Türkiye'de internet kullanıcılarının en çok arama yaptıkları başlıklarla ilgili liste, grafik ve bilgileri bir araya getirdiği kaydedildi.

Futbol takımları kategorisinde sıra Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor, Sivasspor, Eskişehirspor, Ankaragücü, Kocaelispor ve Kayserispor şeklinde oluşurken, Galatasaray en çok arananlar arasında ilk sırada yer aldı.

Sitede yer alan bilgilere göre, Türkiye'de en popüler 10 arama ''facebook'', ''oyun'', ''mynet'', ''youtube'', ''oyunlar'', ''msn'', ''indir'', ''tv'', ''hürriyet'' ve ''haber'' olarak sıralandı.

En hızlı yükselen aramalar, ''hi5'', ''facebook'', ''key'', ''netlog'', ''sahibinden'', ''dizi'', ''kurtlar vadisi'', ''kpss'', ''oyunlar 1'' ve ''vatan'' oldu.

Türkiye'den aranan ünlüler, Gülben Ergen, Serdar Ortaç, Tarkan, Demet Akalın, Ebru Gündeş, Hadise, Sibel Can, Gökhan Özen, Hülya Avşar ve Şahan iken, Türk dizileri ise ''Kurtlar Vadisi'', ''Kavak Yelleri'', ''Yaprak Dökümü'', ''Selena'', ''Asi'', ''Avrupa Yakası'', ''Arka Sokaklar'', ''Adanalı'', ''Binbir Gece'' ile ''Gece Gündüz'' şeklinde sıralandı.

Ekonomide, ''iş'', ''kariyer'', ''kredi'', ''altın'', ''para'', ''finans'', ''euro'', ''borç'', ''dolar'', ''banka'' en çok aranan kelimeler oldu.

Buda taraftar sayısının kimin fazla olduğunu bir kez daha gösteriyor

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Google`ye Göre En Çok Aranan: "Galatasaray"

İnternetin en çok kullanılan arama motoru Google, dünyada ve Türkiye'de 2008 yılının en çok aranan terimlerini duyurdu.

GoogleTürkiye'den yapılan yazılı açıklamada, Googlenin her gün arama motoruna yazılan milyonlarca sorguya dayanarak derlediği internet ''Zeitgeist''ını (zamanın ruhu anlamına gelen Almanca kelime) açıkladığı belirtildi.

Açıklamada, 2008 Türkiye listesinde sosyal ağ siteleri, oyun, video paylaşım sitesi ve dizi terimlerinin öne çıktığı bildirildi.

''Zeitgeist 2008: Türkiye'' basın sitesinde, Googlenin, arama sonuçlarını analiz ederek 2008 yılı içerisinde Türkiye'de internet kullanıcılarının en çok arama yaptıkları başlıklarla ilgili liste, grafik ve bilgileri bir araya getirdiği kaydedildi.

Futbol takımları kategorisinde sıra Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor, Sivasspor, Eskişehirspor, Ankaragücü, Kocaelispor ve Kayserispor şeklinde oluşurken, Galatasaray en çok arananlar arasında ilk sırada yer aldı.

Sitede yer alan bilgilere göre, Türkiye'de en popüler 10 arama ''facebook'', ''oyun'', ''mynet'', ''youtube'', ''oyunlar'', ''msn'', ''indir'', ''tv'', ''hürriyet'' ve ''haber'' olarak sıralandı.

En hızlı yükselen aramalar, ''hi5'', ''facebook'', ''key'', ''netlog'', ''sahibinden'', ''dizi'', ''kurtlar vadisi'', ''kpss'', ''oyunlar 1'' ve ''vatan'' oldu.

Türkiye'den aranan ünlüler, Gülben Ergen, Serdar Ortaç, Tarkan, Demet Akalın, Ebru Gündeş, Hadise, Sibel Can, Gökhan Özen, Hülya Avşar ve Şahan iken, Türk dizileri ise ''Kurtlar Vadisi'', ''Kavak Yelleri'', ''Yaprak Dökümü'', ''Selena'', ''Asi'', ''Avrupa Yakası'', ''Arka Sokaklar'', ''Adanalı'', ''Binbir Gece'' ile ''Gece Gündüz'' şeklinde sıralandı.

Ekonomide, ''iş'', ''kariyer'', ''kredi'', ''altın'', ''para'', ''finans'', ''euro'', ''borç'', ''dolar'', ''banka'' en çok aranan kelimeler oldu.

Buda taraftar sayısının kimin fazla olduğunu bir kez daha gösteriyor
    Hiç alakası yok.
    Çin'de 1 milyar insan var, en çok reput. sahibi oyuncu Yao Ming olur o zaman.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Hiç alakası yok.
    Çin'de 1 milyar insan var, en çok reput. sahibi oyuncu Yao Ming olur o zaman.
    Abooo
    Sana inandırmak için tek tek saydıracaksın bana..
    Sıralama gayet gerçekteki gibi..Verdiğin örneğede bi anlama veremedim..
    O zaman bizim world rep inde daha fazla olması gerekiyor..

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Evet lincoln'ü ben oynatmıyorum zira eziliyor. Keza Kewell da öyle. İki maç üst üste oynatamıyorum adamı. Staminası sizce de düşük değil mi?
    Ömer abi staminada artış olacağını söylemişti..
    Last edited by Onurap : 12.Aralık.2008 at 13:13

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Doğrudur.Herkes mutlaka arıyordur merak eden yabancılar
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Lincoln'ün fiziksel özellikleri neden bukadar düşük..?.Kıyaslama manasında söylemiyorum herkes Alex ile Lincoln ün fiziksel özellikler çok düşük diyorsunuz ama Alex'ten bile düşük Lincoln'ün fiziksel özellikler kaldı ki kendini bu sene çok geliştirdi.Fiziksel yönden.Ayrıca ben Meira'nın hız ve hızlanma özeliklerinin biraz daha düşürülmesi kanaatindeyim..İzledigim kadarı ilen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet lincoln'ü ben oynatmıyorum zira eziliyor. Keza Kewell da öyle. İki maç üst üste oynatamıyorum adamı. Staminası sizce de düşük değil mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Kewell zaten iki mac ust uste pek iyi oynayamiyor du su an bence... Macin belirli anlarinda sahneye cikip enrjisini en efektif sekilde kullanmaya calisiyor.

Onceki sayfalari okumuyorsunuz sanirim... Lincoln icin staminasinda artis oldugunu acikladi Omer Abi ve onunla birlikte bazi baska degisikler daha olucakmis arama yap bulursun...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Kewell zaten iki mac ust uste pek iyi oynayamiyor du su an bence... Macin belirli anlarinda sahneye cikip enrjisini en efektif sekilde kullanmaya calisiyor.

Onceki sayfalari okumuyorsunuz sanirim... Lincoln icin staminasinda artis oldugunu acikladi Omer Abi ve onunla birlikte bazi baska degisikler daha olucakmis arama yap bulursun...
    Arama yapıp da bulunabiliniyorsa eğer, lütfen arama linkini koyarmısın önüne çıkmış şekilde? Eğer bunu yaptıysan hepinizden özür dileyeceğim ve bir daha arama yapmadan soru sormayacağım.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

tama teşekkürler o zaman...

Sakarya'ya kiralık gönderilen Özgür Can Özcan şu ana kadar 14 maçta 8 gol attı. Bence potansiyeli en az 5-6 değer artırılmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

barosun ozellıklerı hakkında 1-2 sey yazmak istiyorum baros cok hızlı bi oyuncu hız 16 hızlanma 17 verılebılır aynı zamanda teknıkte 15 drıblıng yapabılecek teknık kapasıteye sahıp olmasına ragmen bu ısı beceremedıgını dusunuyorum drıplıngı 12 olabılır agım şahım bı bıtırıcılıge sahıp degıl 12-13 verılebılır kafa vurmasıda 11 olur....penaltıları gayet duzgun ve ısabetlı kullanıo 16-17 verılebılırr....

lıncolne gelınce rakıbın beklemedıgı hareketlerı yapmakta ustune yok 20 dıcem ama bı yattara degıl turkıye lıgını goz onune alırsak 19 olabılır top ayagındayken cok rahat kesınlıkle 19 olmalı top surmesı 16 dan 15 e cekılebılır lıncolnun hızlanmasının 17 olduguna hatılıyorum fakat hızı 13-14 olur ... dayanıklılıgı 11 uygun aslında fakat oyunda 2 macı ust uste kaldıramıyo 12-13 olabılır....

mehmet topala gelınce kesınlıkle pozısyon alması 10 olmamalı nerde duracagını cok ıyı bılıo 14 verılebılır markajı ve top kapması 15 olabılır.....gucu 13 tu sanırım oyunda onun fızıgındekı bı oyuncu ıcın az degılmı

bıde omer abı lınderohtun ozellıklerını dusurucem demıssın ızlemedıgın bı oyuncunun ozellıklerını nasıl dusurebılırsınkı?en fazla saglıkla ılgılı ozellıklerınde oynama yaparsın dıye dusunuyorum.....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence de Baros'un en iyi yaptığı şey dribbling 15 gayet uygun bir değer onun dışında yazdığın herşeye katılıyorum...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaray PAF Takımı, deplasmanda karşılaştığı Gençlerbirliği PAF Takımı’nı 4-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın 25. dakikasında Hakan’la önce geçen Gençlerbirliği PAF Takımı’na, Galatasaray PAF, 56, 78 ve 90. dakikalarda Anıl ve 58. dakikada Onur’un golleriyle cevap vererek sahadan 4-1 galip ayrıldı. Karşılaşma Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda oynandı.
    Anıl Dilaver dün de 3 gol atmış. 10 gole ulasmış. Ben editörde bulamadım kendisini. Datada yok mu , ben mi hata yaptım? Bir de bu çocuk hakkında ne düşünüyorsun Ömer abi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Anıl Dilaver dün de 3 gol atmış. 10 gole ulasmış. Ben editörde bulamadım kendisini. Datada yok mu , ben mi hata yaptım? Bir de bu çocuk hakkında ne düşünüyorsun Ömer abi?
    Datada yok Eklenmeli
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2003

Anil en son veritabani yolladigimizda prof. sozlesme imzalamamisti, bu nedenle de oyunda yok.

Benim izledigim kadari ile Anil'in iyi bitirici vuruslari var ve en one cikan meziyeti bu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Anil en son veritabani yolladigimizda prof. sozlesme imzalamamisti, bu nedenle de oyunda yok.

Benim izledigim kadari ile Anil'in iyi bitirici vuruslari var ve en one cikan meziyeti bu.
    Anladım abi. Dediğin gibi bitirici vuruşlar yapıyor. Bu konuda cok iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Edit...........
    Last edited by Bekq : 13.Aralık.2008 at 18:06

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Şu anda 2.Sezondayım ve Galatasaray Namağlup lider.Gelene 5 gidene 5 atıyor.Avrupadada Namağlup.Acaba benim oyundamı böyle yoksa herkestemi öyle?
    bence bir tek senin oyunda var bu çünkü böyle bir şeyi ilk defa senden duyuyorum

crush''berkay'' dumps hatası,bunun çözümü yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar bir yorum yazan üye ne kadar mantıksız yazarsa yazsın onu alaya almayalım.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dün Beşiktaş namaglup diyordun , Şimdi Galatasaray mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Edit.............
    Last edited by Bekq : 13.Aralık.2008 at 18:06

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Sadece 1 kayıtlı oyuna bakarak GS abartılmış diyemezsin saçma olur..O halde tek bir oyunla sivrelen Anadolu takımıda abartılmış dersin eğer bir abartı taraf görüyorsan somut şeyler göstermelisin..(mehmet topal'ın uzun şutu çok yüksek şu kadar olmalı)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Edit.............

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Benim demek istediğim Fm gerçek hayattaki gibi.Yani Menajer'lik olarak.Öyle değilmi?Öyle

Peki Galatasaray Önümüzdeki 5 Sezon bunu yapabilirmi?ASLA!

Eleştirmek istediğim takım bu haldeyse mutlaka oyuncularında katkısı vardır.

Neyse ben derdimi anlatamadım kusura bakmayın.

Peluk, nerde kalmıştık.Hadi son bir uyarı kaldı onuda ver dalya yapcam.
    Derdini anlatma konusunda sıkıntı çekiyorsun Berkay Beşiktaş nasılki nağmalup olarak bir seri yakalamışsa Galatasaray'ın böyle bir şekilde galibiyet serisi alması normaldir..Öyle ki sen oyunu her açtığında böyle bir seriyle karşılaşmış gibi konuşuyorsun..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bak ibob. Bakış acın yanlış bir defa. Dün diyordun ki Besiktas gelene 5 gidene 3 atıyor namaglup diyordun. Şimdi koydugun puan durumuna bak besiktas nerede ? Arada oluyor böyle. Yani sey mi istiyorsun? Galatasaray bursaya deplasmanda yenildi burada da mı yenilsin istiyorsun? Eger bunu istiyorsan; çok şey istiyorsun...
    Adım Berkay Emre'cim.İsmimle Hitap edersen sevinirim.
    1'den fazla kariyer açılamıyormu oyunda.Dinle bak.Beşiktaş'ı boşver şimdi.Oraya yazdıklarımı bir daha yazmak istemiyorum.
    Neyse ya kime anlatıyorumki derdimi.
    Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Derdini anlatma konusunda sıkıntı çekiyorsun Berkay Beşiktaş nasılki nağmalup olarak bir seri yakalamışsa Galatasaray'ın böyle bir şekilde galibiyet serisi alması normaldir..Öyle ki sen oyunu her açtığında böyle bir seriyle karşılaşmış gibi konuşuyorsun..
    Çoğunlukla böyle oldu.Mesela Nonda 7.5 M Dolara HSV'ye gitti.Yok artık LeBron James.Nonda'yı 3 M dolara bile satamazlar.

Ya neyse tamam bu mesaj hariç tüm mesajlarımı editliyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Çoğunlukla böyle oldu.Mesela Nonda 7.5 M Dolara HSV'ye gitti.Yok artık LeBron James.Nonda'yı 3 M dolara bile satamazlar.

Ya neyse tamam bu mesaj hariç tüm mesajlarımı editliyorum.
    Böyle durumlar için daha önce bir açıklama yapılmıştı yani transferlerin neden bu kadar yüksek gittiği konusunda ve ne olacağı konusunda..

Demekki sadece sende böyle oluyor Berkay "çoğunlukla" yani..Ben başka bir lig açtım ve hiçte dediğin gibi bir çoğunluk oluşmadı..

Sayfa 18 / 48 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon

Mesaj Yetkileri