Sayfa 18 / 22 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 637 sonuç

Konu: FM 2009 - Oyun İçerisinde Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Quote Originally Posted by Emree03 View Post
    Arkadaşlar Görünce Bende inanamadım ama FM 2009da 8 nisan 2011 tarihli yayında Daniel Carvalho Oyunda yok bu adam CSKA Moskovada oyunuyodu adam 25 yaşıda oyun başlarken şuan benim oyun tarihine göre 28 yaşında olması lazımken Adam Yok arattırıyorum yok bu adam vagner love in favori kişisi gösteriliyo tıklıyorum yine herhangi bir link çıkmıyo hani futbolu bırakanların falan üstüne tıklayınca bişi çıkmaz ya öyle oluyor.Anlamadım Gitti zaten önceki kariyerlerimde bu adamı alırdım ama bu sefer keita falan olunca almaya gerek duymadım arada bir bakıyordum zaten nasıl gidiyo die baya bi düşüş vardı son baktıklarımda en son baktığımda da adam kaybolmuş 28 yaşında birinin hele cska moskova gibi bi yerdeki ve Brezilya Milli Takım Forması giyen adamın futbolu bırakmayacağına kanaat getirdim kendimce geriyede tek ihtimal kalıyor ÖLMÜŞ olabilir Böyle bişeyle hiç karşılaşmamıştım ilginc

ALIN KANIT

belki ağır bir sakatlıkdan dolayı fln futbolu bırakmak zorunda kalmış olabilir..

Default Pendik Yine Yaptı Yapacağını

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Offf bilgisayarı parçalamak istiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

2012 yılında Denizli 7 tane atmış Görünce şaşırdım

Valla bende ilk kez maç ertelendiği için koyayım dedim..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bende şuan 2012 yılındayım ama 2010 gibi Göhkan İnler Arsenal'e geçti.Hala da orda.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Gördüm, gördümde hayatımda böyLe fikstür görmedim. Kariyerimi açamıyorum 2 Haftadır korkudan

ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bide şuna bak Hayrettin abi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Senin yine iyimiş Kendi sahanda oynuyorsun bari. Ben 8 maçın 7 tanesini depLasmanda oynayacağım ama
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

hemen lafa gireyim. her ne kadar beşiktaşlı olsam da bir iki hafta önce fenerbahçe ile kariyer açtım. başarılı geçen iki senenin ardından chelsea'ye transfer oldum. chelseade gençleri pilot kulüplere kiralıyordum. ben saharı kiralayınca alttaki yazıyı gördüm. klasik kiralanmış oyuncuyu gözlemci tarafından takip ettirme butonuydu. her şey normal gibiydi fakat onu takip edecek gözlemcinin fenerbahçedeki psikopat gözlemci şenol çorlu olduğunu görünce şaşkına döndüm. bu bir oyun hatası mıdır yoksa oyunun içindeki gerçekten çok güzel bir özellik midir? çünkü aragones porto hakkında bilgi vermesi için eski takımı atletico madrid gözlemcilerini görevlendirmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Siz hiç hayatınızda böyle bir squad hormony gördünüz mü?Takımım Leeds,1.olarak bir üst lige çıktık ama squad böyle. Nedeni ise takımda çoğu oyuncu uyum problemi çekiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Island

FM'de ilk defa bir takımın kendi ligi dışında bir takımı rakip olarak kabul ettiğini görüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Barcelona'da Chelsea vardı rakip olarak

ben 2022 yılında Galatasaray ile ligde Altay'la oynadım. maç kendi evimdeydi ve 1-1 bitti. fakat ilginç ve acaip sinir bozucudur bir hadise var ki ömürlere ziyen: istatistiklere bakarsak ben 27şut çekmişim bunların 19u kaleyi bulmuş ve sadece 1i gol olmuş. altay ise kaleye çektiği 1i penaltı toplam 2 şuttan 1 gol bulmuş...
    buraya kadar zaten sinir bozucu bu olayda asıl olay ise maçın oyunucusunun benim kalecimin seçilmesi.!! böyle şeyler de olmuyo değilmiş ...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Telef ettiler takımımı

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Vur Kır Parçala bu maçı kazan felsefesine uygun oynamış Trabzon .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

karşı takımın nasıl bir taktik ayarı vardıysa sırf böyle parçalamak için taktiktede oyuncuda da harda ayarladıgımı bilirim mamafih başaramadım hiçbir zaman

Default *gözlemciye bak ?

ilk defa görüyorum belki vardır ama 21 yaşında gözlemcimi olurmuş canım

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Buğra komik olan ne anlamadım..

harbiden neyaa merak ettim

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Buğra komik olan ne anlamadım..

Sanırım 14 yaşında olduğu için eklemiş Buğra.
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Evet Mustafa Abi Söylemiş Yaşı Komiğime Gitti

oyunda baya var zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Yeter be yeter lanet olsun

Nesil
    2005
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by ozanbjk07 View Post
    hemen lafa gireyim. her ne kadar beşiktaşlı olsam da bir iki hafta önce fenerbahçe ile kariyer açtım. başarılı geçen iki senenin ardından chelsea'ye transfer oldum. chelseade gençleri pilot kulüplere kiralıyordum. ben saharı kiralayınca alttaki yazıyı gördüm. klasik kiralanmış oyuncuyu gözlemci tarafından takip ettirme butonuydu. her şey normal gibiydi fakat onu takip edecek gözlemcinin fenerbahçedeki psikopat gözlemci şenol çorlu olduğunu görünce şaşkına döndüm. bu bir oyun hatası mıdır yoksa oyunun içindeki gerçekten çok güzel bir özellik midir? çünkü aragones porto hakkında bilgi vermesi için eski takımı atletico madrid gözlemcilerini görevlendirmişti.

benişm kariyerimde de Türkiye'nin başındayken istifa etmeden isviçrenin teklifini kabul edince Müfit Erkasap bana rapor getirmeye devam ediyordu.. kurtulamadım bir türlü.. ayrıca hala Türkiye'nin başında olduğum gözüküyordu benim profilimde.. bug var sanırım bu konuda

fenerin de juve'yi telef ettiği ma.

ligin en çok gol atan ve en çok gol yiyen takımı :d

defans-forvet uyumsuzluğunun bu raddeye varması FM kariyerlerimde ilk

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

adamlar tek şut çekti oda gol oldu (MYPA takımı)

Bunlarda Ahmet ile Francisco nun düşünceleri

Last edited by SAİT71 : 17.Ağustos.2009 at 10:12

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yazık Ferhat'a, ölüm tehlikesi geçirdi,ama daha ilginci sakatlığı 4 gün sürdü.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Vay be ilk kez böyle bir kondisyon gördüm. Sakatlanınca en fazla 40-45 e düşüyordu ne o beyin kanamasımı geçirdi birde bug sonucu vefat ediyormuş

Sayfa 18 / 22 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon

Mesaj Yetkileri