2012 yılında Denizli 7 tane atmış Görünce şaşırdım
Valla bende ilk kez maç ertelendiği için koyayım dedim..
![]()
Bende şuan 2012 yılındayım ama 2010 gibi Göhkan İnler Arsenal'e geçti.Hala da orda.
Senin yine iyimiş Kendi sahanda oynuyorsun bari. Ben 8 maçın 7 tanesini depLasmanda oynayacağım ama![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
hemen lafa gireyim. her ne kadar beşiktaşlı olsam da bir iki hafta önce fenerbahçe ile kariyer açtım. başarılı geçen iki senenin ardından chelsea'ye transfer oldum. chelseade gençleri pilot kulüplere kiralıyordum. ben saharı kiralayınca alttaki yazıyı gördüm. klasik kiralanmış oyuncuyu gözlemci tarafından takip ettirme butonuydu. her şey normal gibiydi fakat onu takip edecek gözlemcinin fenerbahçedeki psikopat gözlemci şenol çorlu olduğunu görünce şaşkına döndüm. bu bir oyun hatası mıdır yoksa oyunun içindeki gerçekten çok güzel bir özellik midir? çünkü aragones porto hakkında bilgi vermesi için eski takımı atletico madrid gözlemcilerini görevlendirmişti.
![]()
ben 2022 yılında Galatasaray ile ligde Altay'la oynadım. maç kendi evimdeydi ve 1-1 bitti. fakat ilginç ve acaip sinir bozucudur bir hadise var ki ömürlere ziyen: istatistiklere bakarsak ben 27şut çekmişim bunların 19u kaleyi bulmuş ve sadece 1i gol olmuş. altay ise kaleye çektiği 1i penaltı toplam 2 şuttan 1 gol bulmuş...
buraya kadar zaten sinir bozucu bu olayda asıl olay ise maçın oyunucusunun benim kalecimin seçilmesi.!! böyle şeyler de olmuyo değilmiş ...
Vur Kır Parçala bu maçı kazan felsefesine uygun oynamış Trabzon.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
karşı takımın nasıl bir taktik ayarı vardıysa sırf böyle parçalamak için taktiktede oyuncuda da harda ayarladıgımı bilirim mamafih başaramadım hiçbir zaman
ilk defa görüyorum belki vardır ama 21 yaşında gözlemcimi olurmuş canım
![]()
Buğra komik olan ne anlamadım..![]()
harbiden neyaamerak ettim
![]()
Evet Mustafa Abi Söylemiş Yaşı Komiğime Gitti![]()
oyunda baya var zaten
fenerin de juve'yi telef ettiği ma.![]()
ligin en çok gol atan ve en çok gol yiyen takımı :d
defans-forvet uyumsuzluğunun bu raddeye varması FM kariyerlerimde ilk
![]()
adamlar tek şut çekti oda gol oldu(MYPA takımı)
Bunlarda Ahmet ile Francisco nun düşünceleri
![]()
Last edited by SAİT71 : 17.Ağustos.2009 at 10:12
Yazık Ferhat'a, ölüm tehlikesi geçirdi,ama daha ilginci sakatlığı 4 gün sürdü.
![]()
Vay be ilk kez böyle bir kondisyon gördüm. Sakatlanınca en fazla 40-45 e düşüyordu ne o beyin kanamasımı geçirdibirde bug sonucu vefat ediyormuş
![]()