TSL 27.Hafta
Beşiktaş 0-1 Fenerbahçe
Ligdeki Son Puan Durumu
TSL 27.Hafta
Beşiktaş 0-1 Fenerbahçe
Ligdeki Son Puan Durumu
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kerem dikkat et,Kocaelispor seni gecmesin
Emre de birkac haftaya sampiyonlugunu ilan eder.
Mertcan beter olBjk macini balinla kazanmissin zaten
istatistiklerde Bjk daha iyi,ayrica Bjknin 2 oyuncusu sakatlanmis macta,sen son dakikalarda attigin golle kazanmissin.![]()
2de sakat vermişsin ya maçta, kötü olmuşAva giderken avlanmak gibi bişey olmuş. Mümkünse bu maçın özetini izlemek isterim.
9.0.2 yi sabırsızlıkla bekleyen çok kişi var. Fakat şuan nasıl bir hata var çözemedim. Sanırım oyunda yeteri kadar analiz yapamıyorum. Kendi oyunumda benim için herşey çok iyi gidiyor. Sakatlık olsun ya da yenilen goller olsun hiçbir aşırıya denk gelmedim ama 9.0.2 taraftarı bayağı çok.
Last edited by ata0105 : 06.Aralık.2008 at 19:34 Reason: fazla kelime
Oyundan çıkıp BJK-Gs maçını izledim. Gs 86. dk ye kadar geliyorum demiş, atacam demiş. Oyuncularına da baktım, kanat oyuncuların çok iyi. Acosta hız hızlanma 18, dribbling14, crossing 15, ve büyük maçların oyuncusu imişalessandro da süper bi oyuncu. Maç boyu ilk kanat atağın 86da gelmiş. Kadro yapın benim oyun anlayışım için çok ideal. bir dmc, hemen önünde mc delgado topla ilerleyebiliyo ( killer ball çok işine yarar) , onun önünde amc alessandro, sağda acesto solda aydın forvette pavel takımın süper bence.
Galatasaray ŞA??????
beşiktaşın derbi maçı şanssız bir şekilde kaybetmesi kötü olmuş
Son haftalarda olduğu gibi yine iyi oynadık.Rahat kazandık...
Taktik Konusunda Sıkıntı Çekenlere Öneri:
Kanat Oyuncularına Yatırım Yapmadıysanız Power Of The Goal Adlı Taktiği Denemenizi Öneririm.Rakibi Oynatmayıp Kendiniz Sürekli Ve Kontrollü Şekilde Bastırarak Sonuca Ulaşıyorsunuz...
TSL 29. Hafta
Galatasaray : 1-0 : Ankaragücü
Macın Adamı: Ekramy [8.0]
Ankaragücü kalecisi tarihi farkı önledi.
FTK Yarı Final Rövans:
Gaziantepspor: 0-3 :Galatasaray
Macın Adamı : Yaser Yıldız [8.2]
FTK Yarı Final Rövans:
Trabzonspor 0-4 Fenerbahçe
Maçın Adamı:Mario Balotelli[9.1]
Mertcan Balotelli'yi yeni gördüm müthiş transfer olmuş.. Ne kadar aldın?
Kiraladı..![]()
Emo yine 90+bilmem kaçta atarak kazandı desem şaşırmazsınız herhalde.İsyan etmekte haksız mıyız acaba ?![]()
TSL 30. Hafta
Ankaraspor : 1-2 : Galatasaray
Macın Adamı: Volkan Yaman [7.8]
90. dk da volkanın golü ile 3 puanı aldık.
Mertcan müthiş bir çıkışa geçmiş.Ama şampiyonluk için iş işten geçti galiba.Türkiy kupasını alman lazım.Başka yolu yok.Yoksa taraftardan tepkyi yersin ona göre![]()
Helal Kerem Takımı oturttun. Öbür sene Şampiyonluk Bekliyoruz.
TSL 31. Hafta
Galatasaray: 3-0 :Hacettepe
Macın Adamı : Cardozo [9.3]
Ligin bitmesine 3 hafta kala Şampiyonluğumuzu ilan ediyoruz...
![]()
TebrikLer hocam.![]()
Tebrikler şampiyon...
Tebrikler Emre kusursuz bir sezon geçirdin.Bravo.
Helal olsun emre, bu sezon süperdin.. Türkiye kupası ile daha da süper olur![]()
tebrıkler emre... fenerbahce de sezonu acmıs ama bıraz gec oldu ...
bjk bakalım ne olacak ..
FTK Fenerin olack pesinen onu da diyim ...
Helal olsun emre hiç yenilmedin galiba![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Çıldırdık Geliyoruz ! !!