Sayfa 18 / 25 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 737 sonuç

Konu: Eskişehirspor Transfer Haberleri | Engin Bekdemir,Emre Güngör ve Defederico

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by vego View Post
    @tribundergi: Eskisehirspor Baskani: "Halil Altintop ile anlastik. Sadece ailesinde kayinvalidesi ile ilgili bir rahasizlik sözkonusu"
    Sesli güldüm valla

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    Sesli güldüm valla
    Aynen

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    Sesli güldüm valla
    Aynen
    Peki sizi bu eyleme iten neydi?
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Kayınvalide konusu komik geldi olamaz mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Kayınvalide konusu komik geldi olamaz mı?
    İnsanın ailevi sorunları olamaz mı yahu? Tamam hakkaten bazen saçmalayabilir Halil Ünal. Ama bu konuda doğruları söylüyo.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bence orda gülünen hallil ünal değil hani kayınvalide ile sorun olması komiklik doğurmuş.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Galiba transferlerde yaşanan eş sorunlarından sonra kayınvalide sorunu diye hiç beklenmedik birinden çıkan sorun olunca komiklik doğurmuş
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Galiba transferlerde yaşanan eş sorunlarından sonra kayınvalide sorunu diye hiç beklenmedik birinden çıkan sorun olunca komiklik doğurmuş
    Aynen enteresan bir durum yani

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Kayınvalidesi hastaymış. Sorun bu. Yani kayınvalidesi çıkıp ;" Eskişehir'e gelmem ben'' demiyor
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Tamam ne bilelim yahu:d ama ilk bakışta gelmem Eskişehir'e gibi duruyor.Buda komik.Ben gülsem ne olur gülmesem boşversene yahu

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Eskişehirspor Asbaşkanı Mesut Hoşçan: "Halil Altıntop Eskişehir'e geldi. Menajerini bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Oğuz Öztürk ısrarla Halil Altıntop, Eskişehir'de şu an ve şehri geziyor diye tweet atıyo.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Halil Altıntop görüşmeler için Eskişehir'de

Başkanımız Halil Ünal ve 2. Başkanımız Mesut Hoşcan ile transfer görüşmeleri için Eskişehir'e gelen Halil Altıntop, kısa bir Eskişehir gezisinin ardından, tesislerimizi de ziyaret ederek Teknik Direktörümüz Bülent Uygun ve Sportif Direktörümüz Ümit Karan ile bir araya geldi.

http://www.eskisehirspor.org/haberler.asp?id=419

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bir an Şemsi abi sandım Hayırlı olsun Halil transferi.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Bir an Şemsi abi sandım Hayırlı olsun Halil transferi.
    İlk bakışta benziyor harbiden Hayırlı olsun Halil transferi Es-Es'e...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Şemsi Eskişehirspor'da. Halil Altıntop hayırlı olsun, çok iyi bir transfer Eskişehir için.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Halil'in imzası İstanbul'a kaldı

22 Haziran 2011 18:35 | NTV Spor ve Ajanslar
    Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Halil Altıntop, Eskişehir'deydi. Biraz önce İstanbul'a hareket etti. Altıntop, menajeri ve Asbaşkan Mesut Hoşcan ile birlikte büyük ihtimal İstanbul'da anlaşma imzalayacak" dedi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Halil Altıntop, Eskişehir'deydi. Biraz önce İstanbul'a hareket etti. Altıntop, menajeri ve Asbaşkan Mesut Hoşcan ile birlikte büyük ihtimal İstanbul'da anlaşma imzalayacak" dedi.
    Uygun, Eskişehirspor Tesisleri'nde düzenlenen tanışma toplantısı sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen sezon birçok olumsuzluğa rağmen, ligi iyi yerde bitirdiklerini belirterek, bu durumda en büyük payın taraftara ait olduğunu söyledi.
    Taraftarın kaos ortamında bile kendilerini desteklediğini anımsatan Uygun, "Geçen sezon elimizdeki kadronun eksikliğine rağmen güzel futbol oynadık. Malum benim yaşadıklarım... Elimde belgelerim olmasına rağmen, ceza aldım. Dağda kurt öldüğünde benden bilen bir zihniyet var. Türkiye'deki başarılı insanları karalamak isteyen zihniyetin engellemelerine rağmen, zorlu süreci tek yürek olup atlatmasını bildik" dedi.
    "HALİL ALTINTOP İMZAYI..."
    Uygun, Eskişehirspor'un, Anadolu futbolunun önde gelen takımlarından biri olduğuna dikkati çekerek, taraftarın elde edilen başarıda büyük katkısının olduğunu bildirdi. Uygun, transfer sezonunda yönetimden çok önemli 4 oyuncu istediğini belirterek, şöyle devam etti:"Bunlardan biri stoper, biri orta saha, ikisi de forvet oyuncusuydu. Bu dört futbolcu olursa ben hayal ettiklerimi başarabileceğimi söyledim. Nitekim baktığımızda Vebo, ile Kamara 25- 26 Haziran'da Eskişehir'e gelecek. Halil Altıntop, Eskişehir'deydi. Biraz önce İstanbul'a hareket etti. Altıntop, menajeri ve Asbaşkan Mesut Hoşcan ile birlikte büyük ihtimal İstanbul'da anlaşma imzalayacak. Almanya ya da Rusya'dan bir stoper alacağız. Çok kaliteli bir orta saha oyuncusu bulursak da transfer edeceğiz. Ondan sonra transferi kapatacağız. Yapılan transferleri göz önünde bulundurduğumuzda, kentin önde gelen dinamikleri de bir araya getirdiğimizde Eskişehirspor, arzuladığı hedeflerine ulaşacaktır."
    Eskişehirspor'un geleceğini hazırlamak için çalıştıklarını vurgulayan Uygun, "Aldığımız genç futbolculardan Tarık Yalçın, Mehmet Dağ, Abdülaziz, Abdülkadir, ve Deniz çok kaliteli oyuncular. Bu futbolcular en kısa sürede takıma uyum sağlayacaklardır. Eskişehirspor'un 5 özel transer yapması benim açımdan mutluluk vericidir" dedi.
    "BİLİCA'NIN TRANSFERİ SÖZ KONUSU BİLE DEĞİLDİ"
    Uygun, bir gazetecinin Bilica transferi ile ilgili sorusu üzerine, "Bilica'nın transferi söz konusu bile değildi. Birileri ortaya bir şeyler attı.
    Hatta bana hakaret edenler, klavyenin arkasına geçip 'Klavye delikanlılığı' yapanlar oldu. Bundan vazgeçtim, sanal ortamda kızıma, aileme yazanlar oldu. Eskişehirspor teknik direktörüne bu tarz yorum yapanları ben zaten Eskişehirspor taraftarı olarak nitelendirmiyorum. Ben Bilica'nın gündemimizde olmadığını defalarca söyledim" yanıtını verdi.
    YENİ SEZON ÇALIŞMALARI
    Uygun, yeni sezon hazırlıklarını 28 Haziran'a kadar Eskişehir'de yürüteceklerini belirterek, "1- 13 Temmuz arasında Kartepe'de kampa gireceğiz. 12 Temmuz'da Kartepe'de Kasımpaşaspor ile bir hazırlık maçı yapacağız. Daha sonra Belçika'da kampa gireceğiz. Burada 4 hazırlık maçı yapıp 1- 2 Ağustos'ta Eskişehir'e döneceğiz. Bu tarihten itibaren ligin başlamasını bekleyeceğiz" ifadesini kullandı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Nürnberg'in stoperi Andreas Wolf ile ilgileniyormuşuz. Umarım alırız. İyi transfer olur...

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/a...eler_1572.html
    I'm back...

Eskişehirspor Diomonsy Kamara'yı Eskişehir'e getirdi . Sağlık kontrollerinden sonra resmi imzayı atacak .

Radyospor

Doğruysa Halil falan yanında laf kalır tam Eskişehir'in aradığı santrafor hızlı , güçlü , bitirici .

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Evet Diomonsy Kamara ile 3 yıllık sözleşme imzalanmış...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Off mükemmel transfer... Gerçekten Halil'i unutturur bence de.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Kamara Eskişehirspor'da

Senegal Milli Takımında 49 kez forma giyen ve son olarak da kariyerini İngiltere Premier Liginde devam eden Diomansy Kamara ile 3 yıllık sözleşme imzaladık.
    Gün içinde öncelikle sağlık kontrollerinden geçen Kamara, daha sonra Başkanımız Halil Ünal ile bir görüşme yaparak, birlikte tesislerimize geçtiler, burada Teknik Dierktörümüz Bülent Uygun ile de bir görüşme yapan futbolcu, kendisini Siyah Kırmızı'lı yapan imzayı Başkanımız Halil Ünal ile birlikte attı.
    1980 doğumlu Kamara, forvet hattında oynayıp, profesyonel kariyerine 1998 yılında Paris'in Red Star takımında başladı. Ardından Catanzaro ve Modena'da forma giyen Kamara, 2004 yılında İngiltere macerasına Portsmouth ile başladı. West Bromwich Albion'dan sonra Fulham'da forma giyen Kamara, Fulham'dan Celtic ve Leciester City takımlarına kiralık olarak gitti. 2011 yılında Fulham'la sözleşmesi biten Kamara, özellikle hızı ve çevikliği ile dikkat çeken bir oyuncu.
    Kendisine hoşgeldin der, formamız altında büyük başarılar yaşamasını dileriz.

Kaynak: http://www.eses.org.tr/haberler.asp?id=426
    İyi transfer oldu. En az Halil kadar kaliteli bir oyuncu bonservis bedeli verilmeden alındı. Hayırlı uğurlu olsun...
    Last edited by Aşk-ı Şehir : 24.Haziran.2011 at 01:21
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bence ne derseniz deyin halilin yaninda sönük kaldi biraz bu adam halil yillarca bundesliga ekiplerinde düzenli olarak forma giymis birisi frankfurt bu sezon küme düsmeseydi bundesligada devam ederdi fakat 2. ligde oynamak istemiyor anlasilan.. bir yanda kamara 31 yasinda premier ligde tutunamamis bir oyuncu he türkiye ligi icin yeter mi yeter ama halilin yaninda sönük bir transfer.. marka bakimindan..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Halil'den daha yararlı olacağına düşünüyorum Kamara'nın ama marka bakımından tabii ki de Halil'den daha sönük.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Osman Altunterim'e göre Andreas Wolf'u getirmişiz Türkiye'ye. Elimizden kaçırmasak bari...
    I'm back...

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Osman Altunterim'e göre Andreas Wolf'u getirmişiz Türkiye'ye. Elimizden kaçırmasak bari...
    sadri şener duymasın

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by eminoski View Post
    sadri şener duymasın
    Espriyi yapan 100. kişisin hacıı. Tebrikler benden bir Bugatti Veyron kazandın.
    I'm back...

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Espriyi yapan 100. kişisin hacıı. Tebrikler benden bir Bugatti Veyron kazandın.
    Adresimi yolladım özelden hediyemi kapıya yollarsın

Mehmet Yıldız hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by eminoski View Post
    Adresimi yolladım özelden hediyemi kapıya yollarsın

Mehmet Yıldız hayırlı olsun
    Tamamdır hacı. Sizede Adem Sarı hayırlı olsun. Savaşçı futbolcudur ama kendini Benzema felan sanıyo. Kapasitesini öğrenirse iş yapar.

http://devrimderki.blogspot.com/2011...hirsporda.html

Buda Andreas Wolf analizi. Bir blog yazarı tarafından yazılmış..
    I'm back...

Sayfa 18 / 25 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon

Mesaj Yetkileri