derinlik katsın diye 9milyon euro harcamışsınfazla derin olmuş sanki
![]()
AFC Wimbledon ile kupalara devam
Büyük takımın başına geç
2024'de büyüklüğü kalmamış, günümüzün büyüklerini tekrar büyük yap
En başa dön, amatörden bir takım al
Türkiye Süper Ligi'nden bir takım al
Türkiye 1.Lig'inden bir takım al
Kulüp takımı çalıştırma, Brezilya ile devam et
Kariyeri bitir
derinlik katsın diye 9milyon euro harcamışsınfazla derin olmuş sanki
![]()
Onun ilk tercihi Hollanda olduğundan sayılmaz.
Aslında eski oyuncularımdan vazgeçemedim demek daha doğru olur. Onları kullanmak isteyince, onlardan daha iyileri yerine yedeklere takviye yaptım. Önümüzdeki sezon artık yıldız transferleri.
Yukarıda yazdığım gibi kadroya derinlik olsun diye düşündüm. Çok üst düzey profilli oyuncular ztaen gelmiyor, geçen seneki gibiler de sürekli bulunmuyor.
Devam edeceğim, 2-3 gündür pek oynamaya fırsatım olmadı.
Olsun olsun, derinlik her zaman iyidir.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
başarılar...
Abi dunya regen kayniyo. Bu arada gunumuzun onemli yildizlarinin profillerini koyarmisin.Gercek hayattaki![]()
Efsanenin devamını bekliyoruz![]()
Serkan abi başlıgını degiştir istersen AFC Amatör Futbol Klübü demek sanırım sen Profesyonel oldun Sadece FC Wimbledon'sın artık![]()
bencede Wimbledon FC ol![]()
Ligde pek parlak değiliz, artık lig tamamlanınca koyacağım.
Eralp o isim artık özdeşleşti bizimle, oyunda değişmedikçe ben de değiştirmem.Hem biz amatör ruhumuzu kaybetmedik.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
O amatör ruh belli zaten![]()
Abi devam tusuna basmayi dusunuyor musun![]()
Oyuna girdiğimde basacağım.Sezonun tamamlanmasına 6-7 maç kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Sezon tamamlansın, günümüzde kalmış yıldızların profilleriyle birlikte paylaşacağım.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Millet 12 yılda uzaya roket gonderiyor. Bizim Serkan halen ligi alacak![]()
Hocam Bekliyoruz SS leri Dört Gözle. Bu Arada Yerini Niye Değiştirdin Kardeşim Biz Alışmıştık VİP Yere. Her Zaman Girerken Gözümüzün Önündeydi![]()
Bence Eski Yeri Daha Güzel Canım Kardeşim Tekrar VİPte Bekliyoruz Seni
![]()
Kim indirdiyse zaten beni oradan, bir bulursam.Benim için yukarıya almak sorun değil de, halk ayaklanır yahu.
Bu sezon kötü gidince tek tek ekleyesim hiç gelmedi. O nedenle bu sezonluk böyle oldu, lig bitmek üzere, biraz daha süre.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Halk da Biziz Taraftar da Biziz Hocam Niye AyaklanalımBu Kariyer Örnek Kariyer Aydınlatıcı Olması İçinde Bence Yukarda Durması Daha Mantıklı Canım Kardeşim
Hocam Küme mi Düşürdün YoksaO Kadar Kısıtlı İmkanlarla Başarıyı Yakaladık Şimdi Zengin Olduk Takım Kötü Eeee! Normal Bence Kardeşim Birden Paraya Alıştırmayacaktın Takımı Bünyesi Bozuldu Herhalde
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Öncelikle lig maçlarını koyuyorum. Sonuçlardan da anlaşılacağı gibi pek parlak bir sezon geçirmedik. İstikrarı bir türlü yakalayamadık ve kadro uyumu git gide azalarak en sonunda sıfıra indi. Bu kadar çok deneyimim var, bir türlü bu gidişe dur diyemedim. Takımın başarısız olduğunu düşünenlerin sayısı artarken, birbirini sevmeyen oyuncular da çıkmaya başladı.
Düştüğünü görmüştüm de, sıfır olduğunu ilk defa gördüm.
Sezon içerisinde ligde en büyük başarımız 4-1’lik Manchester United maçı oldu. Bu maçta da bizi yenemediler, bu beni çok keyiflendirmişti.
Kadroyu derin tutmak için yaptığımız desteklerin bile yetersiz kaldığı durumlar oldu. Sakatlık sorunu yine yaşadık. Ligde iyi hale gelebilmek için değişik taktikler denesem de, sonuçta yine başladığım taktiğe döndüm. Ligi kötü bir pozisyonda tamamladık. Ama yine de avrupaya gidiyoruz, acaba nasıl?
Devre arası gelecek yıllarda faydalanabileceğimiz oyuncuları kadromuza kattık. Tabi bu oyuncuları alabilmek için Keita’yı satmak durumdaydım. Şimdi de öncelikle takımda kalmak, istemeyen, huzursuzluk çıkaranlarla, isimlerine bakmaksızın yollarımı ayıracağım.
Kupa serüvenimiz de diğer mesajda.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Wan Nan çok iyi regenmiş![]()
İyi ama çalışma izni yok, kiralık göndereceğim mecburen.
"YÜCE ATATÜRK"
Kadronda gözüküyor.İlerleyen zamanda çalışma izni çıkamaz mı?
Gene UEFA ya katılman güzel olmuş abi.
Abi bu arada bağımlılık puanında ne yazıyo acaba çok merak ediyorum![]()
"Sanırım uyuman gerekiyor"
"Belki dışarı çıkmak sana iyi gelebilir"
"Football Manager uzmanıyım"
Bunlardan biridir heralde.Büyük ihtimalle sonuncusudur.
ben 2019'dayım ama hala gerçek futbol menajerleri yemek yemez yazıyor..![]()
Bana geldikten sonra milli takıma seçildi ilk defa. Seçilmeye devam ederse acaba birşey yapmadan çıkabiliyor mu? Bilmiyorum.
"Aileni arayıp daha fazla hastalık izni istemeyi unutma" yazıyor.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
ona ne şüphe abi..![]()
Öncelikle yerel kupalarda başarısız olduğumu söyleyeyim.Ama UEFA’da mutlu sona ulaştık. Eğer bu kadar kötü geçen sezonda oyunu bırakmadıysam, bu UEFA’da ilerlememizdendir.
Elemeyi çok rahat geçtik. Kolay bir gruba düştük ve namağlup lider olarak bu gruptan da çıktık. Aslında kura şansı da yanımızdaydı. Hep iyi kuralar çektik, 17 maçta sadece 2 mağlubiyet aldık, aslında tek mağlubiyet olabilirdi ama yarı finalde turu garantiledikten sonra oyundan kopma yaşadık ve 2-0’dan son anda maç 3-2’ye döndü.
Finalde karşılaştığımız Barcelona maçına kadar bizi zorlayan ekip çıkmadı. Avrupa maçlarının primini yüksek tutmam etkili oldu sanırım.
UEFA Kupası Şampiyonu AFC Wimbledon
Barcelona’nın ezdiği bir maç oldu. Erken yediğimiz gol ile maça kötü başladık. İlk devre sahada hiç yoktuk. İkinci devre açıldık ve rakip kaleye ancak gitmeye başladık. Üst üste yakaladığımız pozisyonlarla golün geleceğini hissettim, 1 pozisyon önce direkten dönen topun ardından kaptanımız Houghton sahneye çıktı ve Barcelona ağlarını sarstı.
Bu dakikadan sonra maç dengede geçti. Ben 1 gol daha atabileceğimize inanmadığım için maçı ancak penaltılarda kazanırız diye düşünüyorum çünkü kalecimize çok güveniyorum.
Ve 120 dakika da 1-1 sona erip maç penaltılara kaldı. Pope yaptığı 2 kurtarış ile bize ilk defa mücadele ettiğimiz Avrupa arenasında ilk kupamızı getirdi.
İşte mükemmel kalecimiz, sözleşmesini hemen uzattım;
Anlayamadığım nokta, UEFA’yı alan takım tekrar UEFA’ya katılıyor mu? Çünkü ligde ve yerel kupalarda başarılı olamadık ama yine de avrupaya gidiyoruz.
Şimdi kadroyu temizlemeye ve yeni sezonda kadro uyumunu doldurmaya geldi.
"YÜCE ATATÜRK"
vay be bende yerel bi kupadan UEFA ya katıldın zannetmiştm
Serkan abi şov yapmışın![]()
UEFA yı alan UEFA ya gidemese bile katılıyoraynı Şampiyonlar Ligi gibi
Takımı buralara kadar getirmişim, bir önceki sezondan daha başarısız bitiremezdim herhalde. Şimdi hedef daha büyük. Sezonu ilk 3 arasında tamamlamak ve UEFA'yı 2. defa kazanmak.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bu da arkadaşların isteği üzerine, emekliye henüz ayrılmamış olan yıldızlar;
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
İlk 3 olmasında ilk 4 olsun Şampiyonlar Ligine katıl yeter
Vaybe bazı futbocular hiç takım değiştirmedi herhalde