Bu sene çok maç var oynucak yer bulur![]()
Bu sene çok maç var oynucak yer bulur![]()
Football is simple,but Football Manager is not
TRANSFER DÖNEMİ SONA ERDİ
Yüz Milyonlar Havada Uçuştu !
5 Büyük Takımın Transferleri
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
mAN uTD para harcamıyor fazla![]()
Manchester utd Transfer sezonunu alt üst etmiş resmen
liverpool, city den çok fena kazık yemiş![]()
Uefa Avrupa Ligi
4.Eleme Turu - 2.Maç
Bu Maçı Haygary Kardeşimin Taktiği İle Oynadım. Sonuç ortada...
ilginçtir maçı takım pek takmamış galiba pas yüzdesinin 55-60 arası olması lazımdı![]()
Sadece takım değil, bende turu garanti gördüğümden birkaç as oyuncuyu dinlendirdim. Bide asıl önemli olan şut ve kaleyi bulan şut sayımız. Daha önceki maçlarımda (geçen sezonun geneli dahil) bu kadar pozisyon bulmuyorduk. 9.0.3 için az ama 9.0.1'de gayet iyi rakamlar
Eline sağlık...
9.01 mi kullanıyorsun abi sen?
allahtan geri tepmedi taktik![]()
Bugün fazla ilerleme olmadı SS leri bekliyoruz...
9.01 ile 9.03 arası pek fark etmiyor ben kendi taktiklerimde gördüm bunu.Herkes çok farkeder falan diyordu ama bana denk gelmedi demekki![]()
Taktiğin işleyişi açısından belki fazla fark olmaz ama iki versiyon arasındaki en büyük fark şut istatistikleri. 9.0.1 de çok daha az kaleye çekilen şut oluyor. 9.0.3te ise her maç ortalama 20 civarı nerdeyse.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada unuttuğum bir gelişmeyi aktarayım.
Chelsea'de menajerlik görevine sezon başında ROBERTO MANCINI getirildi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SÜPER KUPALAR
İtalya Süper Kupası
Milan - Juventus 3-0
İspanya Kral Kupası
Real Madrid - Barcelona 2-2
Barcelona - Real madrid 2-1
İngiltere Community Shield
Liverpool - Arsenal 2-1
Avrupa Süper Kupası
Real Madrid - Manchester City 3-2
Last edited by Walter Sakana : 25.Eylül.2009 at 04:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Premier Lig.
3.Hafta
Yeni menajeriyle sezona fırtına gibi giren,
geçen hafta Sunderland'e 6 gol atan Chelsea karşısındayız.
Formda ve moralli rakibimiz karşısında tedbirli bir taktikle maça başlayıp, ilerleyen dakikalarda risk almayı düşünüyorduk. Bu yüzden böyle bir dizilimle maça başladık.
Üstünlük bizde, şans onlarda olunca böyle oldu.
Tymoschuk - Ramires ikilisi 21 top çalma, 7 gollük pas ve yüksek pas yüzdeleriyle göz doldurdular. Vukcevic'te ofansif olarak bu ikiliyi tamamlayan isimdi. Kanatlarımız yeteri kadar etkili olamadığı için oyunumuz galibiyet için yeterli olmadı.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Puan Durumu
Last edited by Walter Sakana : 25.Eylül.2009 at 05:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Carling Lig Kupası Kuraları
Uefa Avrupa Ligi - K Grubu
Kötü olmuş.
yenmemiz güzel olmuş ama abi hayret ilk defa yazı yazmamışsın![]()
Last edited by Walter Sakana : 25.Eylül.2009 at 22:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Uefa Avrupa Ligi
K Grubu - 1.maç
Gruba önemli bir galibiyetle başladık.
Takım gibi oynuyoruz, bu yüzden tüm oyuncular başarılıydı.
Premier Lig
5.Hafta
Salladık, salladık yıkamadık. Bu oyunun karşılığı 3 puan olmalıydı.
Carling Lig Kupası
3.tur maçı
Premier lige yeni yükselen rakibimiz iyi mücadele etti ancak sakin oynayıp kendimizi sıkmadan çok rahat kazandık.
Yedekler forma şansını iyi değerlendirdiler, özellikle de Helder Barbosa.
Premier Lig
Ayın Genç Oyuncusu Ödülü - Eylül
Genç Kalecimiz Sezona İyi Başladı
Abi son maçların güzel Lig maçını yensen süper olacakmış..
Valla süper olacaktı, çokta güzel oynamıştı takım.
sende tutuk başlayıp sonradan açılmışsın, demin ekran görüntülerini eklemeden önce baktım kaplan kardeşim napmış diyeyalnız karabük'ten bi şekil rövanşı alman lazım, 2 maçıda almışlar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Pas yüzdesinin yükselmesi için ilk şart defanstan kısa pasla çıkmak. Bide tempo önemli. Yüksek tempo oynatıyorsan pas yüzdesi düşer kısa pas oynatsanda.
Takımın genelinde kısa pas + yavaş tempo pas yüzdesini yükseltir. Atak oynayacağım zaman defansif oyuncular kısa pas, destek oyuncuları (çift yönlü olanlar) karışık, ofansif olanlar (ileri ok açık) direkt pas yapıyorum. defans oynayacağım zaman defans oyuncuları direkt pas, ofansifler kısa pas.![]()
Last edited by Walter Sakana : 26.Eylül.2009 at 02:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Premier Lig
6.Hafta
3 gün önce kupada cesaret verdiğimiz rakibimize,
as kadromuzla gerçek kimliğimizi gösterdik.
Yalnız bu maçta puan kaybetseydim Ozzy'nin çekeceği vardı dilimdenikinci yarıyı başlattığımda onla msnden muhabbet ediyodum bi baktım maç bitmiş. Vukcevic garibim 11km koşmuş, zaten kondisyonu iyi değil.
Gerçi Ozzy'de aynı sebepten takımından kovulmuş o ayrı
Puan Durumu
İlk haftaların yıldızı
SIMON VUKCEVIC
form grafiği/istatistikler
Antrenmanlarda da iyi çalıştırıyoruz, coach'larımın da hakkını vermek lazım
Güzel maçlar olmuşAsenjo diye boşuna söylemedik
adam asenjo
Ben birşey sormak istiyorum.Bu kadar fazla pas nasıl yaptırıyorsun takıma? Bende maçları %55 -60 larda bitiriyorum ama bazı oyuncular maçta toplam 15 pas anca yapmış oluyor.25-30 üstü zaten yok :S
Evet bende hep soracak oluyorum unutuyorum.. Nasıl bir sistem bu kadar pasa neden olan..![]()
Öhöm tüm suç üstüme kaldı![]()
.Hulldan gittikten sonra İBB aldı beni TRyi sallayacağım
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
saivet bile top çalmış helal![]()
Son maçta iyi koşturdum abi.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Şu adamın hızı neden artmıyor acabahızı 15 olsa bu adam yıkar geçer
![]()
Riquelme'nin Avrupa versiyonu işte
riquelme kadar iyi değil ama duran topta riquelmeye karşı kimseyi tanımam bir de kaka idare eder.Ama riquelme tam kafaya atar bir servet çetinin bir leo bir sakho varsa en az 30 asist kornerden 20 gol frikik+penaltı tabi ligin sertliğine göre değişir.zaten kendiside 20 asist 20 golde uzaktan şutlar arapaslarla atıyor.Duran top bunu 2 ye katlıyor![]()
Uefa Avrupa Ligi.
K Grubu - 2.Maç
Tamam G.Saray'lı olabilirim ama valla oyunculara maçı satın demedim. Kendi kalemize 2 gol atmamız sadece bir tesadüf (oyunculara o kadar dedik çaktırmayın diye)
Ama Ignashevich'in golünü görmenizi isterdim. Adam bildiğin kafayı çaktı gelen ortaya, rakip kaleye vurur gibi :S
.
.
Birleştirilen Mesaj:
O dediğin doğru da, birebir adamla zıpladığında da alamıyor. bak bu maçta 14 kafa topundan 6'sını alabilmiş mesela. 1.93 boy, zıplama 18, kafa 19. sanırım senin dediğin gibi, positioning+aggression falanda önemli olabilir, bilmiyorum.
Last edited by Walter Sakana : 26.Eylül.2009 at 03:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)