Sayfa 18 / 22 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 645 sonuç

Konu: Uefa Şampiyonlar Ligi 2009/2010

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İbrahimovic'in çıkması bence doğruydu. Topsuz alanda çok etkisiz kaldı. Diğer Barcelonalılar topsuz alanda çok hareketliyken İbrahimovic olduğu yerde kalıyordu. Top ayağında iken de çok etkili değildi. O yüzden çıkması doğruydu.

Barcelona her zamanki Barcelona gibi oynadı. İlker Yasin'in maç boyu yorumlarının hemen hepsini yanlış buluyorum. İnter 10 kişi defans yaptı. Bir kere bile çıkmadılar. Barcelona gole gidecek pozisyonları buldu. Gol dışında iki net pozisyonları vardı son dakikalarda. Birini saymadılar, diğerini de Bojan acemice kaçırdı.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bazen bizim takımlarımızı da aşırı savunma yapıyorlar diye eleştiriyorduk. ŞL yarı finalinde, Mourinho gibi dünyanın en iyi hocalarından birisi de böyle oynatabiliyormuş Inter gibi bir takımı. 10 kişi kalmaları neden oldu belki böyle oynamalarına ama atak yapmayı bile akıllarından geçirmediler, öylece kapandılar. Bizim takımlarımıza da fazla yüklenmememiz gerek.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Türkiyede bi iki maç defans yaptınmı tepki oluyor full defans diye.. adamlar şl finalinde maç başından sonuna kadar defans yaptı bunada birşey derlermi acaba

Adamlar çirkefliğinide yaptı herşeyini yaptı istediği sonucu aldılar, morinho çok farklı bir teknik adam nerede ne yapılacağını iyi kestiriyor..

60 küsür dakika sıfır hata ile oynadılar gol'dede ofsayt vardı yoktu muhabbetine oldu harika bir kapanma örneği harika orta 1. bölümde kaymalar sonuç göründüğü gibi İnter şampiyon olur bu gazla..

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bu hakemede helal olsun harbiden ha. Motta hiç birşey yapmadı Pedro'ya. Pedro'dada Keita gibi gelecek var. Sahtekarlık yapma açısından söylüyorum hiç bişi yok ama attı kendini yere hemen .

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Bu hakemede helal olsun harbiden ha. Motta hiç birşey yapmadı Pedro'ya. Pedro'dada Keita gibi gelecek var. Sahtekarlık yapma açısından söylüyorum hiç bişi yok ama attı kendini yere hemen .

Tabikide bişey yapmadı : ) Hakem Busquets'e yaptı diye verdi haksız kartı.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Mourinho'nun maç sonunda Barcelona tribünlerinin önüne gitmesi de ilginçti. Ülkemizde olsa bütün stad inmişti sahaya.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Mourinho'nun maç sonunda Barcelona tribünlerinin önüne gitmesi de ilginçti. Ülkemizde olsa bütün stad inmişti sahaya.
    mourinho orada az sayıda olan italyan taraftarla sevincini paylaştı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

He Basquets miydi o. Bende Pedro sanıyorum. Ama fark etmez yani sonuçta yalandan yaptı. Motta haksız yere atıldı. Ama tutuda İnter geçti çok iyi oldu

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

KaPaLı çakallıklardan 1 tanesini koymuş daha ne çakallıklar var o maçta Barça'lı oyuncular finale çıksaydı çok yazık olacaktı İnter'e çok.. Messi bile bu maçta az çakallıklar yapmadı yani.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    KaPaLı çakallıklardan 1 tanesini koymuş daha ne çakallıklar var o maçta Barça'lı oyuncular finale çıksaydı çok yazık olacaktı İnter'e çok.. Messi bile bu maçta az çakallıklar yapmadı yani.
    Kesinlikle katılıyorum Barcelona açamayacağını anlayınca savunmayı çirkefliğe çakallıklara başladı yakıştıramadım

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by anilla View Post
    Kesinlikle katılıyorum Barcelona açamayacağını anlayınca savunmayı çirkefliğe çakallıklara başladı yakıştıramadım
    Maç bitiminde de hemen çimleri sulamaya başladılar. Inter'liler sevinirken ıslandılar. Kaybetmeyi hazmedemediler sanırım. Dünyanın en büyük kulüpleri de çapsızlık yapabiliyormuş demek ki.

barça için üzüldüm, jose için sevindim.
    bayern kupayı alırsa bayern için sevinip jose için üzülmeye razıyım

sakary Ali Misafir

Barça mı çirkeflik yaptı?

Maç içinde İnter'liler hakemi çok iyi etkledi.Maicon'un kaç tane pozisyonda top Maicon'dan çıkmasına rağmen Maicon ısrarlarıyla topu İntere verdiler.Son anda İnter yedek kulübüsinden sahaya atılan toplar..Bana göre İnter çirkefliği yapan taraftı.Bojan'ın attığı gol ise bana göre goldü..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Dünya'da hangi takımın defans oyuncusu böyle bir gol atabilir? İnter'in Barcelona'ya karşı savunma yaparak turu geçmeye çalışmasından doğal bir şey yok.Hele ki Nou Camp'ta..İnter'in finale çıkmasını istiyordum.Ben de İnter-Bayern finalini isteyenlerdendim.Bu gerçekleştiği için bir futbolsever olarak sevindim.Mourinho artık benim gözümde kesinlikle bir numaradır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

böyle tur atlayacaksam hiç atlamayayım daha iyi.barcelona'yı iyi bir oyunla elemek var yada bir 2.lig takımı kadar pas yapamamak ve 90 dakika kendi ceza sahasında oynayarak elemek var.barcelona her yerde kendi oyununu oynuyor ama inter korkudan 10 kişi savunma yaptı.mourinho büyük falan değil.büyük olsaydı barcelona'yı oynayarak elerdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by el.nino View Post
    böyle tur atlayacaksam hiç atlamayayım daha iyi.barcelona'yı iyi bir oyunla elemek var yada bir 2.lig takımı kadar pas yapamamak ve 90 dakika kendi ceza sahasında oynayarak elemek var.barcelona her yerde kendi oyununu oynuyor ama inter korkudan 10 kişi savunma yaptı.mourinho büyük falan değil.büyük olsaydı barcelona'yı oynayarak elerdi.
    tebrikler aynen öle

euro 2008de yunanistana sövenler şimdi seviniyor

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    tebrikler aynen öle

euro 2008de yunanistana sövenler şimdi seviniyor
    Yunanistan bir maç yenip kapanmıyordu ki.Her maç kapanıyordu..İnter'in ne zaman şu maça kadar böyle kapandığını gördünüz ? Adamlar dünyanın en iyisi dediğimiz takımı 3-1 yenmiş.Daha ne laf ediyorsunuz anlamıyorum.Hangi takım olursa olsun kapanırdı bu maç.İnter zaten Avrupa'da başarıya aç bir takım.Tüm maç gol için saldırmasını bekliyordunuz sanırım.Kendi sahalarında 3-1 yendiler deplasmanda kapandılar ve şu an finaldeler.İlk maçı hücumuyla kazandı ikincide savunmasıyla finale kalmayı başardı.Finalde görürsünüz kapanıyorlar mı yoksa saldırıyorlar mı

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Büyüksün Mourinho. Sana tercüman diyenlere en güzel cevabı verdin. Bu işin 1 numarası artık çok açık şekilde belli, Jose Mourinho.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sizin istediğiniz her maç hücum sistemini bana göre çaylak ve yetenekleri sınırlı bir teknik direktör olan Pep Guardiola yapar. Jose Mourinho takımını çok akıllı oynattı ve dünyanın en iyisi olduğunu bir kere daha kanıtladı. Her maç saldırırsan eninde sonunda bir gün keserler cezanı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Yunanistan bir maç yenip kapanmıyordu ki.Her maç kapanıyordu..İnter'in ne zaman şu maça kadar böyle kapandığını gördünüz ? Adamlar dünyanın en iyisi dediğimiz takımı 3-1 yenmiş.Daha ne laf ediyorsunuz anlamıyorum.Hangi takım olursa olsun kapanırdı bu maç.İnter zaten Avrupa'da başarıya aç bir takım.Tüm maç gol için saldırmasını bekliyordunuz sanırım.Kendi sahalarında 3-1 yendiler deplasmanda kapandılar ve şu an finaldeler.İlk maçı hücumuyla kazandı ikincide savunmasıyla finale kalmayı başardı.Finalde görürsünüz kapanıyorlar mı yoksa saldırıyorlar mı
    Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Sizin istediğiniz her maç hücum sistemini bana göre çaylak ve yetenekleri sınırlı bir teknik direktör olan Pep Guardiola yapar. Jose Mourinho takımını çok akıllı oynattı ve dünyanın en iyisi olduğunu bir kere daha kanıtladı. Her maç saldırırsan eninde sonunda bir gün keserler cezanı.

şu mourinho denen adamın grup maçlarında kendi oyununu oynatıp rezil olduğunu ne çabuk unuttunuz.barcelona dalga geçmişti resmen.dünkü maç için ilk maçı aklına getirdi.biz bunları 3-1 yendik açık oynarsak fark yeriz dedi ve şahan gökbakar'dan çaldığı müthiş sistemle oynadı.1-10-0-0

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tabiki her maç saldırı diye birşey yok fakat yunanistan benzerliğinin sebebi bu maçın finalden de önemli olmasıdır, final çok ayrı bi kavramdır orda olacakları emsal alamayız, yıllarca fair play den ödün vermeyen adam dünya kupası finalinde kafa atarak sonlandırdı futbol yaşantısını..

Benim tepkim direk Mourinho'nun karakterine ve aşırı büyütenlere özellikle basın başta olmak üzere tamam gerektiği gibi oynayan bir inter vardı.. ama bu mourinho'yu en büyük yapmaz.. alıntı yaptıgım arkadaş da büyük ihtimalle bundan şikayetçidir.. Mourinho'nun takımı Barcelona'yı deplasmanda yenseydi bu kadar abartılmasını anlardım

Nesil
    2006

Inter'den dünkü maçtan sonra nefret ettim. Futbolu katlettiler. Tamam turu geçmek için bu oyunu oynamam şarttı; ama dün aciz bir takımdılar. Yunanistan'dan farkları yoktu. Hatta Yunanistan bile onlardan daha ceasur oynuyorlardır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Inter'den dünkü maçtan sonra nefret ettim. Futbolu katlettiler. Tamam turu geçmek için bu oyunu oynamam şarttı; ama dün aciz bir takımdılar. Yunanistan'dan farkları yoktu. Hatta Yunanistan bile onlardan daha ceasur oynuyorlardır.
    batuhan karşındaki takım Barcelona ve sen maçın başları sayılabilecek bi dakikada 10 kişi kalmışsın ve 3-1 lik bi avantajın var.. Atak futbol mu oynamasını bekliyoduk ki?

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by barahir View Post
    batuhan karşındaki takım Barcelona ve sen maçın başları sayılabilecek bi dakikada 10 kişi kalmışsın ve 3-1 lik bi avantajın var.. Atak futbol mu oynamasını bekliyoduk ki?
    10 kişi kalmadan önce farklı mıydı?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

O zamanlar kimse Yunanistan'a saygı duymadı.. çuvallar dolusu spor adamı eleştirdi bu nası bir oyun diye..

Sürekli atak yapılacak diye demiyorum ama bir strateji vardır ona göre oynanır Inter'in dün özellikle ikinci yarıda topu ileri vurmaktan başka bir şey yaptığını görmedik..

Ha bu kadar şey üzerine Mourinho yerlere göklere sığdırılamıyor ben bunu anlamıyorum..Yani bunu Mourinho değil amatör bir antrenör bile yapardı.. Gençlerbirliği de aynı şeyi yapıyor, Blackburn de yapıyor onlar neden bu kadar sükse yapmıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

O zamanlar kimse Yunanistan'a saygı duymadı.. çuvallar dolusu spor adamı eleştirdi bu nası bir oyun diye..

Sürekli atak yapılacak diye demiyorum ama bir strateji vardır ona göre oynanır Inter'in dün özellikle ikinci yarıda topu ileri vurmaktan başka bir şey yaptığını görmedik..

Ha bu kadar şey üzerine Mourinho yerlere göklere sığdırılamıyor ben bunu anlamıyorum..Yani bunu Mourinho değil amatör bir antrenör bile yapardı.. Gençlerbirliği de aynı şeyi yapıyor, Blackburn de yapıyor onlar neden bu kadar sükse yapmıyor..
    Yahu anlamıyorsun abi tutturmuşsun bir Yunanistan gidiyorsun.Onlar her maça öyle çıkıyordu.İnter'in maçlarına bir bak bu maç kadar kapandığı bir maç var mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Yahu anlamıyorsun abi tutturmuşsun bir Yunanistan gidiyorsun.Onlar her maça öyle çıkıyordu.İnter'in maçlarına bir bak bu maç kadar kapandığı bir maç var mı ?
    İki takımı birebir eşleştirmiyorum zaten mourinho nou camp deplasmanında 90 dakika boyunca yunanistan gibi oynadığı için mourinho'ya harikalar yarattı denmesini anlamıyorum ve kendisine saygı duymuyorum diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İki takımı birebir eşleştirmiyorum zaten mourinho nou camp deplasmanında 90 dakika boyunca yunanistan gibi oynadığı için mourinho'ya harikalar yarattı denmesini anlamıyorum ve kendisine saygı duymuyorum diyorum
    O biraz da Mourinho hayranlığına bakıyor Mourinho'yu ben de seviyorum fakat bu turu geçti diye göklere çıkarmam.O hareketleri,sözleri beni kendisine hayran bıraktırıyor.Ama bazı arkadaşlar Mourinho ne yapsa göklere çıkarıyor (bkz:Nerazzuri)

Jose Mourinho gibi bir dahi yok ya adam resmen sihirbaz helal olsun valla inter alıcak kupayı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

1 maça bakarak hemen yunanistanla eşdeğer tutmuşsunuz, haksızlık ediyosunuz.. Milano'daki maçta da mı 3 golü savunma yaparak attılar peki? Yapmayın arkadaşlar.. Bu yıl ki Barcelona'yı ancak bu şekilde durdurabilirsiniz.. İnter de bunu yaptı..

Zaten bunu yapabilecek tek takım İnter'di, o da Mourinho sayesinde.. Takdir etmek lazım..

Sayfa 18 / 22 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon

Mesaj Yetkileri