Ben bu sene At. Madrid'e şans veriyorum. Ama aksi bi durumda Kesinlikle Real Madrid olacaktır. Barca ya %5 lik bi şans bile vermiyorum
messi iyide bence bu sene tüm kupalar manu nun![]()
manchesterin bu seneki ilk ve tek hatası bence neler kaybettiklerini ilerde çok anlıcaklar![]()
Real Madrid zaten Bayern gibi sosyetik kesimin tuttugu takımdır..Ben öyle takımları hiç sevmem..
Hamburg, yıldız oyuncularını hiç bir yere bırakmayacağını bildirdi.
zoom - galleria
24 yaşındaki Hollandalı orta saha oyuncusu ayrılmak istediğini ve Valencia’ya gitmek istediğini açıklasa da başkan Horst Becker onun hiç bir yere gidemeyeceğini vurguladı. Sportif direktör Dietmar Beiersdorfer da hafta başında Rafael’i satmayacaklarını bildirmişti.
Van der Vaart ise kulübün aldığı bu hapis kararı üzerine sert konuştu:
“Hayallerim yok edildi. Bana daha önce iyi bir teklif gelmesi halinde satılabileceğim sözü verilmişti. Ama Valencia’nın verdiği teklifi reddettiler. Ben gitmekte kararlıyım, Valencia benim hayallerimi süsleyen bir takım.”
Hamburg çok vefasız takım. Van der Vaart Hamburg'a çok şey kattı. Şampiyonlar Ligi'nde takımı rezil olmaktan kurtardı, Bayern maçlarında attığı gollerle Almanya'nın en büyüğü olan Bayern'i kaç defa dize getirdiler. Artık Hamburg'un ısrar etmemesi gerekir. Kalmak istemeyen bir futbolcudan nasıl verim alınabilir ?
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bence önce kalsın Hamburg'u bir yerlere taşısın.
Ne olursa olsun bi futbolcunun böyle konuşması doğru değil.Sonuçta yine o takımda forma giyecek gitmesini anlıyorum ama bu davranışı hoş değil..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Beckenbauer Cup [Mehmet Scholl'ün Jübile Maçı]
![]()
![]()
İki takım Mehmet Scholl'ün jubilesinde karşılaşacak.Maç TSİ 19.00'da başlayacak.Maçı daha önce vereceğini duyuran Kanal 1 maçı vermeyecek..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Macı Kanal A vericek.
Suan mac baslıyor barcelona as kadrosu ile cıkıyor...
Hamitte bu sene her macta ilk onbir cok sevindirici..
Evet başlıyor.Hyadi Barça dağıt Bayern'i..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Doğru söylemiş Hamburg onun için küçük bir takım.Zaten Hamburg için gereken herşeyi yaptı
Hamburgdan daha fazlasını hak ediyor hamburg inat etmedem satmalı bencede
>>>>>>David Villa>>>>>>Zigic
Vicente>>>>V.D.Vaart>>>>J u q auin
Bu transfer olursa harika olur Valensia nin ileri bölgesi...
HSV ye oldukça fazla şey kattı V.D.Vaart takımdan gülerek,mutlu ayrılması en iyisi HSV inat edip gitmek adamı tutarsa kadroda her 2taraf içinde kötü olur V.D. Vaart içinden gelerek oynayamaz... O yüzden iyi bir fiyata göndermeli...
Hamburg'un ezikliği.. Bi daha yıldız potansiyelinde bir oyuncu alamaz böyle yaparsa..
Vander Vaart gel Valencia'ya. Süper olur
Bence hem onu satmalı hemde ondan gelecek parayla takıma bir yıldız katmalı.. Böylece 2 tarafda mutlu olabilir..![]()
Zorla güzellik olmaz diye birşey var.Her ne kadar Van der Vaart böyle konuşmaması gereksede...
Messi cok güel bir gol attı.
Versin şu Hamburg bize Vaart'ı.Zorla adam tutmak mı olurmuş.Ne kadar büyük potansiyeli olan bir futbolcu ve resmen harcanıyor.Hiç gitmemesi lazımdı bence Hamburg'a...
arkadaşlar yarın saat 23:00 te uefa kupası mücadelesinde sırbistan takımı vojvodina ile karşılaşacağız.maç vicente calderon'da
kadromuz
Leo Franco, Abbiati
Seitaridis, Eller, Perea, Pablo, Antonio Lopez, Pernia
Luccin, Raul Garcia, Maniche, Maxi, Jurado, Reyes, Simao, Luis Garcia
Forlan, Sergio Aguero,
A.Madrid rahatça kazanır bence maçları
Bence bu Vaartın hatası Ajaxtayken daha büyük kulüplerden teklif almıştı fakat o reddetmişt..şimdi ise gitmek istiyorum diyor ne yaptığını anlamış değilim?![]()
Messi yine klasını konuşturdu.Golden sonra sahaya giren bir taraftar Messi'yi öptüHenry'yi ise beğenmedim.Toparlanması lazım bir an önce..
Çekememezlik yaptığım yok.Başarılarına laf atan olmadı popülerliğinin sebebini söyledim.Sende her lafı tartışma unsuru olarak kullanma..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Forumda sevdiği takımın taraftar bölümünü açmak moda olmuştu.Atletico ve Barca’nınkiler açılınca Valencia’nınki neden açılmasın dedim ve Avrupa’da desteklediğim takımlardan olan Valencia’nın taraftar bölümünü açtım.Bundan sonra Valencia hakkında her türlü şeyi burda paylaşalım.Takdir edersiniz ki tek başıma yürütmem zor olur.Sizler de yardımlarınızı esirgemeyin…
VİVA VALENCİA!!!
![]()
Valencia Avrupada en cok hayranlık duydugum kulüplerden biri.Ne zamandır böyle bir konu acmayı düşünüyordum ama sana kısmetmiş.