Turnuvalardan hatırladığım kadarıyla genç bir kardeşimiz.Fazla yüklenmemek lazım.Zira baya saçmaladı...
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Haklısın kardeşim katılıyorum sana![]()
Furkan kimse böyle birşey iddia etmedi. Clayman spikerin söylediği lafa katıldığını belirterek kendi görüşünü söyledi ve sen daha sonra "kim hangi branşa daha çok gidiyor kim daha iyi biliyor at gözlüklerinizi çıkarın" dediğin için ortam bu kadar gerildi. Sana attığım ilk cevap da hatanı anlayıp, ortamı yumuşatman içindi ama sen bu mesajı pek anlamamış gibisin. Kimsenin en iyi egosu da yok burada, bunu bilmeni isterim. İş işten geçti zaten artık, daha fazla uzamasın![]()
Furkancım yaşına veriyorum bunları at gözlüğü falan yakışmıyor sana...He bu arada Fenerbahçe'nin başarısında Ülker'in payının büyük olduğunu asla unutma...Biz ise bu sene çok iyiyiz ve sizin şampiyonluğunuz kesin değil bunu da bilmeni isterim...
Şöyle bir durum var: Galatasaray taraftarı bizim 90'lı yılların sonundaki Caferağa'daki taraftar profilini hatırlatıyor. Salon sporlarında başarıya müthiş bir açlık var. 2000 yılından beriye salon sporlarında hiç şampiyonlukları yok. Bu sebeple çok ateşli olmalarını ve ışık gördükleri branşa fazlasıyla ilgi göstermelerini anlıyorum. Malesef bizim cephede bir doygunluk var.
Bir başka örnek vereyim: Bu sezon Kadınlar Voleybol Ligi'nde yarı finalde Fenerbahçe-Galatasaray eşleşti. Serinin Galatasaray ev sahipliğinde oynanan maçta anlaşma gereği Fenerbahçe seyircisi olmayacaktı. Fenerbahçe 3-0 kazandığı maçın son sayısını atarken salon alkıştan yıkılıyordu. Meğer sivil kıyafetle gelenlerin hepsi Fenerliymiş ve nerdeyese bir tane Galatasaray taraftarı gelmemiş.
Fenerbahçe yönetiminin biletler konusundaki fırsatçı yaklaşımı da taraftarın ayağını soğutuyor. Biraz ilgi gördüler mi hemen fırsatçılık yapıyor ve zaten salon sporlarına yeni yeni alışan gençliği kaçırıyorlar. İşte son Efes maçında en ucuz bilet 20 liraydı. Salon haliyle boş kaldı tabii.
Salon sporlarındaki açlığa katılıyorum abi. Uzun zamandır bu kadar iddialı takımımız olmamıştı. Jason Kipp'in Daçka maçındaki attığı faulle ligde kaldığımızı hatırlıyorum. Play-outlar filan...
http://www.basketfaul.com/?islem=2&makaleID=8008
Avrupa'nın 100 büyük kulubu.. Eurobasket'in araştırması..
Gurur verici bir tablo ama Banvit'in bile Partizan'in uzerinde olmasi beni dusundurdu.
Partizan kaçıncı sırada ? Çok dikkatli bakmama rağmen göremedim listede.
Eğer bu sıralama resmi ve doğru bir sıralama ise "Pro Licence A" almamızda hiçbir sakınca yok.
NoTeam1.Panathinaikos (GRE)2.Montepaschi (ITA)3.Olympiakos (GRE)4.Maccabi T-A (ISR)5.Regal Barca (ESP)6.Real Madrid (ESP)7.Unics (RUS)8.Zalgiris (LTU)9.Fener.Ulker (TUR)10.Valencia (ESP)11.Caja Laboral (ESP)12.Benetton TV (ITA)13.Lietuvos Rytas (LTU)14.Efes Pilsen (TUR)15.PAOK (GRE)16.Bennet Cantu (ITA)17.Unicaja (ESP)18.Armani MI (ITA)19.Budivelnyk (UKR)20.Cajasol (ESP)21.Aris (GRE)22.Galatasaray (TUR)23.Cedevita (CRO)24.Khimky (RUS)25.Karsiyaka (TUR)26.Brose Baskets (GER)27.CSKA (RUS)28.Lokomotiv (RUS)29.Gran Canaria (ESP)30.Banvit (TUR)31.Cholet (FRA)32.Estudiantes (ESP)33.Spartak SP (RUS)34.Gravelines (FRA)35.Hapoel J-M (ISR)36.Asseco Prokom (POL)37.Besiktas (TUR)38.Krka (SLO)39.Nancy (FRA)40.Ventspils (LAT)41.BC Donetsk (UKR)42.Bizkaia Bilbao (ESP)43.Lottomatica (ITA)44.Rudupis (LTU)45.Fuenlabrada (ESP)46.Pepsi Caserta (ITA)47.Partizan (SRB)48.ALBA (GER)49.Air AV (ITA)50.Galil Gilboa (ISR)51.Olin Edirne (TUR)52.Marousi (GRE)53.ASVEL (FRA)54.Valladolid (ESP)55.Dinamo Sassari (ITA)56.CS Bologna (ITA)57.Cimberio VA (ITA)58.Chalon (FRA)59.CAI Zaragoza (ESP)60.VAP Kolossos (GRE)61.Peristeri GS (GRE)62.Kavala (GRE)63.Le Mans (FRA)64.Vanoli CR (ITA)65.VEF Riga (LAT)66.Dt.Bank SKY (GER)67.PGE Turow (POL)68.Bnei Hasharon (ISR)69.Antalya (TUR)70.Lukoil Academik (BUL)71.KK Zagreb CO (CRO)72.Maccabi Haifa (ISR)73.Maccabi Rishon (ISR)74.DKV Joventut (ESP)75.Juventus (LTU)76.Azovmash (UKR)77.Roanne (FRA)78.Lagun Aro GBC (ESP)79.Szolnok (HUN)80.Buducnost (MNT)81.Goettingen (GER)82.Panellinios (GRE)83.Maccabi Ashdod (ISR)84.Elitzur Netanya (ISR)85.Kalev/Cramo (EST)86.CEZ Nymburk (CZE)87.Hemofarm (SRB)88.Scavolini PS (ITA)89.Hapoel Holon (ISR)90.Krasnie Krilya (RUS)91.Manresa (ESP)92.Union Olimpija (SLO)93.Zadar (CRO)94.Hyeres-Toulon (FRA)95.Turk Telekom (TUR)96.Panionios (GRE)97.Meridiano (ESP)98.TU/Rock (EST)99.ZZ Leiden (NED)100.Levski (BUL)
Takımların Avrupa Kupaları ve kendi liglerindeki performansları, kupalara katılma sayısı, hangi kupaya katıldığı, play-offa katılma sayısı, ülke basketbolunun başarısının göz önünde alınarak yapılan çalışmada Yunanistan’ın Panathinaikos takımı 171 puanla liste başı oldu.
Buna göre yapılmış sıralama.
Akşam hakem Murat Biricik.....
İlk beşler: Jerry - Shipp - Göksenin Köksal - Shumpert - Kuqo vs Barış - Erol Can - Simmons - Chuck - Lance Williams
Sanırım rakibimiz bugün belli olacak. Galatasaray Banvit'i darmadağın ediyor. Böyle giderse tarihi bir fark olacak.
42-16 öndeyiz bu iş bitti . 21 senelik bu çile bitsin artık bu sene.
İnanilmaz oynuyoruz gercekten inanilmaz. Taraftar super oyuncular super. Su an skor 42-16 2. periyodun bitmesine 6 dk var. Bunlari yasadikca insanin basketbola tutunasi geliyor iyiden iyiye. Allah insallah bir gun bana bu formayi giymeyi nasip eder.
Yalnız bu maç filan değil. Resmen katliam. Boks maçı olsaydı kenardan Orhun çoktan havluyu atardı. Şimdiden 49-19.
G.Saray C.C: 53 - Banvit: 19 - Devre skoru!
53-19 bitti ilk yari, allah nazarlardan korusun.
Helal olsun aslanlara...
[YOUTUBE="nt8OvoQ3850"]Rerererarara![/YOUTUBE]
Şoktayım :O Neler oluyor öyle yahu.
Vego; ayrı bir konu açalım. Final bitimi birleştiririz. Final serisini oradan konuşalım.
Play-off tarihinin en farklı skorunu elde ettik.
Muhteşem oynadık muhteşem. Şüphesiz bu senenin finale kalması gereken iki takımı finalde. Başta Oktay Mahmuti ve Hakan Üstünberk olmak üzere bu takımın kurulmasında emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür etmek lazım. Harikasınız aslanlar harika !
Final serisini konuşmaya buradan devam edebiliriz:
http://forum.turksportal.net/vb/show...55#post2003455