Ünal Aysaldan korkuyorum açıkcası.Sürekli yaşlı oyunculara sarmış durumda ze roberto drogba ve nispeten arshavin.
Ünal Aysaldan korkuyorum açıkcası.Sürekli yaşlı oyunculara sarmış durumda ze roberto drogba ve nispeten arshavin.
Çok hızlı ve teknik dersem olağanüstü bir şey olurHem teknik hem hızlı ama olağanüstü değil
![]()
Ünal Aysal kafasına göre transfer yapmaz, yapmamalı. Bu takımın teknik direktörü kimse onun istediği oyuncular alınmalı. Geçtiğimiz 2 sene bu yüzden çok çektik aynı hataya 1 kez daha düşülmez.
Bu arada teşekkürler Tuğrul![]()
Hector Cuper'in menajeri görüşüldüğünü açıklamış
Ze Roberto gelmesinde Drogba'nın ölüsü 2 sene yeter bu lige ama bence Drogba'da gelmesin emekliliği gelen futbolcu görmek istemiyorum takımda ben
Screw you guys, I'm goin' home
Galatasaray sezon sonu maç yapmak için Barcelona ile anlaşmış.
kaynak:
http://spor.mynet.com/haber/barcelon...-geliyor/34404
Bence hata etmiş.Yeni sezon için bence Diyarbakırspor ile anlaşılmalıydı.
Durumlarımız pek farklı değil.Onlarında durumu kötü,Neyseki seneye aynı ligde olmicaz zira
D.bakır bir alt lige düşüyor ne yazık ki.![]()
Mynet'e inanmayın.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Son dakika: Atletico Madrid başkanı Arda'nın transferi için İstanbul'da. Kaynak: Lig Tv
İnşallah Arda için anlaşma sağlanır.
Daha baskan adayligini bile aciklamamis Ünal Aysal'in transfer listesini nasil ele gecirmisler![]()
DEDIKODU: Arda Turan'in 16M € karsiliginda Atletico Madrid'e satildigi haberleri yayiliyor.
Tribundergi twitter
haydi insallah. Yoksa bu çocuk burda kaybolup gidecek.Milli takımda oynadı galatasarayda oynamadı diye küfür edenmi kalmadı taşlayanmı kalmadı yazık arda'ya gitsin kurtarsın kendini oynamasada kafası rahat olur
16 milyon euro cok iyi para Arda icin de Atl Madrid iyi olur.
Arda'nın avrupaya gitmesini 4 gözle bekliyoruz.Onun için en iyisi bu.
THY kupasinda temmuzda GS Barca, FB Man utd. ile karsilacakmis.
Arda giderse en çok sevinenlerden biri olurum. Avrupa'da oynamayı kesinlikle hak ediyor.
Ze Roberto ilgilenildiğini söyllemiş
Ze Roberto saçmalık ötesi olur. Transfer politikamız bu olmamalı.
Arda haberi doğruysa da herkes için en hayırlısı olur inşallah diyelim.
Robert Pires ve Rivaldo'yu da merakla bekliyoruz.
Yalandır yahu.![]()
yahu ze roberto 36 yaşında dimi bu iş biraz benim işe benzemiş:
http://forum.turksportal.net/vb/show...t=78222&page=2
Adnan Polat Ünal Aysal'in karsisina güclü bi aday cikarmak icin calisiyormus.Haldun Üstünel Haluk Ulusoyla konusmus ama Ulusoy pek istekli degilmis.
Ali Dürüst yabanci Ceo'lar ile calismak istemediginden yönetimde yer almak istememis.Ali Sabanci da Ünal Aysal'in teklifini reddetmis. Özer Saracoglu büyük bi ihtimal yönetimde yer alacakmis.
Glowacki ile girdiği ikili mücadelede sakatlanan Yekta'nın sağ ayak bileğinde bağlarından birinde tam kopma meydana geldiği bildirildi.
Alınan bilgiye göre, Yekta'nın bağlardan birinde tam kopma meydana geldiği, ayak bileği ekleminde de sıvı artışı ve kanama mevcut olduğu, ayrıca kemikte ödem meydana geldiği belirtildi. Oyuncunun tedavisine hemen başlandığı bildirildi.
Yekta'da sezonu kapattı,geçmiş olsun.
Mehmet Helvaci bugün basin toplantisinda baskanliga adayligini aciklayacakmis bi o eksikti zaten.
Cüneyt Tanman twitter'dan takip edebildigim kadariyla Lig tv'de yabancilar cok yetersiz, dünkü macta Ayhan ve Sarp iyilerdi. Bu oyuncularla taraftari baristirmaliyiz yanlarina iyi yabancilar da alirsak basarili oluruz gibisinden biseyler demis. Fasist bi kulüp olma yolunda ilerliyoruz.Her zaman yabancilar kötü zaten mustafa sarp balta ayhan mükemmel oynuyorlar.
Bu yerliler Rijkaard'dan önce cok degerliydi de demis. Ben artik bisey demiyorum iyice soguttular GS'den.
Helvacı bugün 18:00,Aysal yarın 14:00'de açıklıyor..
22 nisana kadar adaylar listesini divana vermek zorunda..Yoksa olamıyorlar.
Gelelim Arda konusuna Arda kesin gidiyor.Kendisi gitmek istiyor..Tek kızdğım konu yeni yönetimin onu satması gerekirdi..Yeni yönetimde satsa birşey diyemeyiz..Arda kalırsa iyice kaybolur..Kafa olarak kopmuş durumda..