Fenerbahçe
Beşiktaş
Trabzonspor
Öyle bi takım kurmuşum ki hala etkisini gösteriyor 3 ünüzüde yenmişizyürüyün be aslanlarım şampiyon olcaksınız...
Fener duran top organizasyonumu kuruyor her maç Yobo![]()
Yav bırak bu işleri Bilek.Ben yeni adamlar sakatlıktan çıkmadan bıraktımEmenike-Baros sakatken vardım onlar sakat olmasa şhow yapardım bende O'Neil bir şey yapmamıştır benim sopalarım iş görmüş
![]()
TS yenerse fark 3'e inecek,BJK'de yenerse yeni koltuğun sahibi olacak...Çok önemli bir maç gönlümüz TS'den yana![]()
İnş. Trabzon yener ama Fener 3-1 yener gibime geliyor.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Turgut hayırlı olsun şampiyonluğun belliydi zaten...![]()
Fener'e kupayı göz göre göre verdin ya Muroyakışmadı
![]()
Derbide kaçan penaltıyı atlamışsınız Turgut Bey
Süper Lig Şampiyonu Fenerbahçe !!
Sene başında Taraftarımıza ve Yönetimimize söz verdiğimiz gibi Lig'de Şampiyon oluyoruz ve bizleri destekleyenleri yanıltmıyoruz.
Türkiye Kupası Şampiyon Fenerbahçe !!
Sene başında Taraftarımıza ve Yönetimimize söz verdiğimiz gibi Türkiye Kupasın'da da Şampiyon oluyoruz ve bizleri destekleyenleri yanıltmıyoruz.
İlk Sezonun değerlendirmesi olacak elbette fakat şuan için duble yapmanın verdiği keyfi çıkarıyoruz
Amatör Durguttanda Gol Yedin Ya Murti Teessüflerimi Bildiriyorum Sana![]()
Hadi Menejer İyide Amatör Durguttan Nasıl Yersin![]()
Tebrikler DurgudumKusura Bakma Seni Seviyorum Ama Diğer Adaşını Sevmiyorum
![]()
Okan Derbilere Alışmış Bu Arada Artık Ayağı Titremez Sahada. Berk Bende Sonradan Aldığım Maçlarda Müthiş Pozisyonlara Giriyor, Yedekten Her Zaman Kozun Olsun
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bende Bi an bana diyosun sandım Baga şaşırdım vallaMeğerse Turgut Doğan Şahin'e diyomuşsun
Ama şöyle bir durum var kendisi Hem Lig'de Şampiyonluğu Hem de Kupada Şampiyonluğu getiren oyuncu oldu bize final maçlarında hey gidi hey Şampiyon Amatör
Transfer Şov Yaptık Arkadaşlar .. İlerleyen Saatlerde Yayınlayacağım Transferleri ..
Transfer Haberleri ..
Giden Oyuncularımız ..
* İlhan Eker 1.3 Trilyon Karşılığında Kayserispor'da
* Serkan Kırıntılı , Volkan Babacan , Berk Elitez Süresiz Kadro dışı
* Abülkadir Kayalı Bedelsiz Olarak Antalyaspor'da
* Selçuk Şahin Belelsiz Olarak Hercules'de
* Bekir İretgün Bedelsiz Olarak Celta'da
** Diarra Kiralık Olarak Deportivo'da , Bu sezon sonu kontratıda bitecek ve bizde finansal açdan rahatken daha rahat hale geleceğiz.
** Lugano 5 trilyon karşılığında Sportin'de , Geçtiğimiz sezon mutsuz olan ve takımdan ayrılmak isteyen Lugano ile yollar ayrıldı.
** Emre 6 trilyon karşılığında Milan'da , Geçen sene sakatlık yaşadıktan sonra 11'e giremeyen ve mustuz duruma düşen Emre ile yollar ayrıldı.
Gidenlere Noktayı Koymuş Durumdayız..Bu süreçten sonra alacağımız oyuncular ile önümüzdeki sezon'a da hazırlık yapıp 1-2 sene transfer yapmamayı düşünüyoruz.
Kısacası transfer döneminde har vurup harman savuracağız iyi bir takım kuracağız ve seneye ve sonraki sene transfer yapmayacağız ..
Mehmet Ekici
Bayern Münih'den bedelsiz olarak takımımıza kattık genç gurbetçi oyuncuyu.
Veli Kavlak
Bir başka gurbetçi oyuncu olan Veli'de Rapid Vienne'den bedelsiz olarak takıma kazandırıldı.
Mario Alberto Santana
Fiorentina'nın tecrübeli sağ kanat oyuncusu da takımımıza bedelsiz olarak kazandırıldı.
Victor Obinna
İnter'in 24 yaşındaki Nijeryalı oyuncusu bedelsiz olarak kadroya dahil edildi.
Nizamettin Çalışkan
Manisasporda top koşturan orta saha oyuncusu için kulübüyle 550bin pound'luk sözleşme imzaladık.
Roman Pavluychenko
Tottenham'ın Rus golcüsü'nü 2.2 milyon pound bonservis bedeliyle kadromuza kattık. Bu sene ondan çok şeyler bekliyoruz.
John O'Shea
Manchester United'da forma giyen ve savunmanın hemen hemen her yerinde forma giyebilen tecrübeli oyuncu O'Shea 2,1 Milyon Pound bonservis bedeliyle takımımıza kazandırıldı.
Gidenler; Mousillou ve Kerlon (Serbest), Nobre (Lens), Erman Kılıç (Kızılyıldız), Guarin (Herta Berlin), Pacheco (Trabzonspor)
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"