20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Ligde 5.Hafta sonunda oluşan tablo ..
Şu ana kadar herşey istediğimiz gibi artık maçlara tam kadro çıkacağız diye düşünüyorum.5 Haftada 4 zorlu maç oynadık ve artık kolay rakiplerle oynacağız.Seri galibiyetler çıkarabilirsek çok güzel olacak.Zorlu Trabzon ve Fenerbahçe maçları kaldı hedef 12 de 10..
![]()
Uefa Kupasın'da grubumuz belli oldu ..
Kısmen kolay bir gruba düştük diye düşünüyorum.Şampiyonlar Liginden elediğimiz rakibimizle tekrar eşleştik bakalım nasıl maçlar olacak.En kötü ihtimal 2.olarak gruptan çıkabiliriz diye düşünüyorum.Umarım sadece düşüncede kalmaz işleve de sokabiliriz![]()
Zor grup umarım çıkarız![]()
Öyle bir gruba düşmüşsünki şanslı olursan lider bile çıkabilirsin. Fakat tam tersi olursa da büyük yıkım olabilir.![]()
Grup maçlarına başlayacakken save alıp çıktım gece devam edeceğim![]()
Lokomotiv'i Şl'den elediğim için 6 puan alabilirim diye düşünüyorum ama bakacağız artık.
Grup bakıldığında kolay ama bakalım bizimkiler ne yapacakGece devam edeceğim oyuna.
Biraz da olsa şansım var gibi içerde maç kaybetmezsek deplasmandan 1 puan bizi çıkarır heralde gruptan.
O gurup sana vız gelir hacı![]()
Düzenleme : SS Vardı iptal oldu.
Dün gece Lokomotiv maçında aldığım hatayı bu seferde Gençlerbirliği maçında aldım ..
Oyun kapandı neyseki save dosyasında bir problem yok.Dün gece'de aynı şey olmuştu
4-1 Kazandığımız Lokomotiv maçından itibaren oyuna tekrar girmek zorunda kalıyorum![]()
![]()
Çıldıracam vallahi yahu bir daha verirse hata mata oynamam zaten ..
Last edited by CeNTeR_TR : 01.Nisan.2011 at 20:13
Avrupa'ya başlangıç süper olmuş Turgut abi![]()
Düzenleme : SS Vardı iptal oldu.
Dün gece Lokomotiv maçında aldığım hatayı bu seferde Gençlerbirliği maçında aldım ..
Oyun kapandı neyseki save dosyasında bir problem yok.Dün gece'de aynı şey olmuştu
4-1 Kazandığımız Lokomotiv maçından itibaren oyuna tekrar girmek zorunda kalıyorum![]()
![]()
Last edited by CeNTeR_TR : 01.Nisan.2011 at 20:13
Abi fmnin oyunları bitmiyor.![]()
![]()
Adamın kurtarmış seni![]()
3-0 Net galibiyet.
Gençler fena benzetmişHata yokmu hata
![]()
Ezik beceriksiz iş bilmez. Defol nan takımdan![]()
Adriano'da iş yok mu? Ne yap ne et Y.Tafer'i kirala Turgut abi.![]()
Sakatlıktan Çıktı Biraz sabredelim Adrianoya fazla kilolarından kurtulsun![]()
Toparladı ama yine sakatlandı garip bir forvet kendisiTafer'i alamıyorum alabilsem tam istediğim tipte aslında
Kurtuluyo ama bırakmıyor sakatlık onu![]()
Ligde İlk Yarı Sona Erdi ..
Güzel bir ilk yarı geçirdik.Sezon başında biraz zorlandık takım uyum sürecini atlattıkdan sonra neredeyse hiç kaybetmedik.Zenke yine çok üst düzey performans göstererek ben bu takımın her 11 inde olmalıyım dedi adeta.Sene başında biraz daha erken toplayabilmiş olsaydık takımımızı çok farklı şekilde liderlik koltuğunda olabilirdik.Ama yinede çok güzel yerdeyiz ve 2.yarı için çok çok umutluyuz.
Oluşan Puan Durumu . . .
Uefa Avrupa Ligin Grup Maçları Tamamlandı ..
Avrupa liginde gruplar ilk belli olduğunda gruplardan çıkabileceğimizi düşünmüştük.Her ne kadar tecrübesiz olsak da kısmen iyi bir kadromuz vardı.İlk grupalrdan çıkmak bizim için çok büyük bir başarı olacakdı ve nitekimde bu büyük başarıyı şuan için elde etmiş bulunmaktayız.Umarım süprizlere devam edebiliriz.Bir üst turda umarım geçebileceğimiz bir rakip olurda seneye finansal yönden daha rahat oluruz.
Avrupa Liginde Puan Durumu . . .
Tema değişikliği iyi gelir gözlere (: