Serdal Adalı ile ilgili Hürriyet'in haberinin yalan olma ihtimali yüksek.Serdal Adalı bugün takımla birlikte kamp için Avusturya'ya gitti.Öyle bir şey olsa izin verilmezdi yurt dışına çıkmasına.
Serdal Adalı ile ilgili Hürriyet'in haberinin yalan olma ihtimali yüksek.Serdal Adalı bugün takımla birlikte kamp için Avusturya'ya gitti.Öyle bir şey olsa izin verilmezdi yurt dışına çıkmasına.
So what?
Saike
Bu arada sanırım geçmişin araştırılamamasının sebebi,teşvik priminin Şiddet Yasası çıktıktan sonra suç haline gelmesi.
fener olurda düşerse zaten yabancı oyuncuları yollamak zorunda kalmıcak mı ?
Böyle bir resim buldum ;
Editör Notu:
Üste yer alan mesajlarda bu resim verilmiş.
Last edited by Vieri : 04.Temmuz.2011 at 17:28 Reason: Özel Bilgi içeren görsel (Tc kimlik no)
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Düşsek bile, elindeki yabancı oyuncular kontrat bitimine kadar devam edebiliyor gibi bir durum vardı diye hatırlıyorum..... (Yanlışta olabilir tabi)
Düşersek çıkamayız 2-3 sene yada hiç neyse şuda bi açığa çıksada ne neymiş öğrensek her kafadan bi ses
http://www.turkspor.net/default.asp?o=1&id=65021
Şöyle birşey var.
Yilmaz vural"dan birsey cikmaz adam gibi adamdir yanlis hatirlamiyorsam yilmaz hoca akcabaat sebat sporu yonetirken caykur rize ile son maclari kalmisti rize o maci alamazsa kume duscekti macin ilk yarisi 0-1 veya 0-2 rize"nin ustunlugu ile sonuclandi sonra yilmaz vural stadyumu terk ederek cikti gitti sonra basin aciklamasinda niye terk ettiniz falan ben hayatim boyunca mac satmadim satmamda oyuncularim mac satti o yuzden cikip gittim gibi bi aciklamasi vardi.
Eğer Fenerbahçe küme düşerse yabancı oyuncularını mecburen satacak. Bank Asya'da 23 yaş altı 3 yabancı oyuncuya izin veriliyor. Zaten yabancılar durmaz kulüp küme düşerse. Artık bazı şeyler netleşse de biz de rahat etsek. Psikolojim bozuldu vallaha.
TariboWest
N'oluyor yahu! Öldükte cesedimiz mi gagalanıyor? Kim kimin mirasını paylaşıyor? Durun hele...
Belli ki Ogün Altıparmak'ında bildiği çok şey var...
OLayLarı en başından beri takip ediyorum. Şu anda sadece izLeme ve araştırma yapıyorum. En mantıkLı yorum kesin kararLar açıkLanmaya başLadıktan sonra yapıLabiLir. Sizde öyLe yapın bence. BekLeyin ve göreLim.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kısa sürede biteceğini düşünmüyorum bu soruşturmanın. O yüzden bu konu daha çok uzar. Fakat Fenerbahçe taraftarlarının yerinde olmayı hiç ama hiç istemezdim. Normal zamanda da zaten istemeyizFakat böyle bir durumda tuttuğun takımın ligden düşürülme, eksi puanla lige başlama vs gibi ihtimalleri konuşuluyor. Acı bir durum
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Neyin ne olduğu belli olur hocam ama davalar uzun sürecek tabii ki. İtalya'da davalar 2-3 yıl sürmüştü ama kararlar Ağustos'ta alınmıştı.
Serdar Adalı hakkında da arama ve el koyma kararı çıkarılmış. CNN Türk'ün iddiasına göre, İbrahim Akın'a Türkiye Kupası final maçında yeterince oynamaması için 150 bin Euro ödenmiş Serdar Adalı tarafından.
CNN Türk nerden çıkarıyor bunları bilmiyorum, bence tamamen yalan.
Olaylar bi açıklansın yorumumuzu yapalım kesin bişey yok daha uzun sürede gidebilir böyle.
CNN Turk fazla iddia atiyor ortaya ( hemde oyle boyle degil ) can sikmaya basladilar, bos cikarsa bircok insan onlari hedef alabilir.
Sadri Sener ve Nevzat Sakarin ofis bilgisayarlarinin hard diskleri kopyalanip istanbula gonderilmis.
merak ediyorum, bu takımın şikeye ihtiyacı var mıydı? fenerbahçe normal şartlar altında sivas'ı da eskişehir'i de yenemez mi yani? yahut adı geçen diğer takımları... kaldı ki her takım bize varıyla yoğuyla oynadı. şike varsa bile başarısız olmuş bence. sezer ve emenike oynarken biz eskişehir'e ve karabük'e yenilecek miydik? döndüyse ne kadar ucuz işler dönmüş...
eğer küme düşürülürsek fenerbahçe'nin marka değerinin daha iyi anlaşılacağını düşünüyorum. yayın gelirleri 1/3'ten daha fazla bir oranda azalacaktır. gerçi hiç biri pek umrumda değil. en azından trt'de rahat rahat izleriz maçımızı...
Kimse Fenerbahçe taraftarının yerinde olamaz zaten. İsteselerde olamazlar. Biz tarihin en parlak sezonunu geçirmiş, bütün ulusal ligleri sürklase etmişiz. Değil normal bir mahkeme, BM Genel Kurulu karar alsa bu gerçeği değiştiremez. Yalnız burada yazan Fenerbahçe taraftarından şahsi ricam, biraz daha vakur ve dik durmaları... Fenerbahçe'nin gücüne ve büyüklüğüne inanmaları...
Öyle bir tavrınız var ki şike yapılmış bile olsa umrunuzda değil gibi. Ben olsam kan kusardım yönetime koskoca Fenerbahçe'nin adını nerelere düşürdünüz diye siz TRT'lerden bahsediyorsunuz. Ne diyeyim, inşallah o durumlara düşürecek şeyler yapmamıştır Fenerbahçe.
o sezon yani 2003-04 futbol sezonu yaşım itibariyle gördüğüm şikenin en büyük olduğu senedir.
8 puandan şampiyonluk çalınması mı dersin? 5 kırmızı kart mı dersin? hakemin kırmızı kart çıkartmayı unutması mı dersin herşey vardı ortada. keşke bu yasa önceden çıksaydı veya o dönemdekilerde araştırılabilseydi çok daha farklı olurdu.
son hafta sebatspor'un a.gücü'nü 2-1'den 3-2 yenmesi,
bursaspor'un 32.haftada 2-0 geriden gelip ç.rizespor'u kendi sahasında 4-2 yenmesi. maç sonunda rizespor'lu futbolcuların eğer yenseydik buradan çıkamazdık demeleri.
birde eskişehir-fb maçı zamanlarında eskişehir amigosuydu sanırsam bazı açıklamalar yapmıştı(f.bahçe'nin para gönderdiğinden bahsediyordu.). bu adamda alınıp sorgulansın işkembeden salladıysa da kişi ve kurumların adını kirletmekden dava açılsın.
yeni malatya'da tüm dünya tarihinde görülmemişi yapıp bu über takımı yendi.
Aziz Yıldırım şike yapsa bile hala Aziz Yıldırım'ı destekleyeceksiniz galiba. Şike ortaya çıksa yinede yok diyeceksiniz çamur atılıyo diyeceksiniz.