Spor haberlerinde verirler...
Spor haberlerinde verirler...
Lincoln'un Galatasaray'a gelmesinde ki en büyük katkı sahibi kendisiymiş klubune beni bırakın gönlüm Galatasaray'da demiş anca öyle gerçekleşmiş transfer.
ya insallah lig tv canlı verir lincolnun gelisini
Arkadaşar delircem birinzi cvp verin...Şu anda imza torenındekı futbolcualrı lutfen yazın ve Volkan Yaman la ilgili bi açıklama varmı ? LÜTFEN !!!! SERKAN ÇALIk sağlık kontrolunde yokdu mesela !
G.Saray'da sözleşme zamanı
(CANLI) Galatasaray'ın bu sezon kadrosuna kattığı yeni transferleri Ismael Bouzid, Servet Çetin, Orkun Uşak ve Barış Özbek Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda resmi sözleşmeyi imzalayarak basın mensuplarına tanıtılıyor...
Galatasaray AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin imza töreninde yaptığı açıklamada, yeni isimlerle kadrolarına güç kattıklarını belirterek, "Bugün burda kadromuza yeni katılan arkadaşlarımızın imza töreniyle bir aradayız. Hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Servet Çetin Sivasspor'dan, İsmael Kaiserslauten'den, Barış ve Serkan Essien'den Orkun'da K.Erciyesspor'dan geldi. Ayrıca Lincoln'ün gelişinde bir problem yok."
"LİNCOLN HESAP HATASI YAPMIŞTIR"
Lincoln'ün transferiyle ilgili olarak Sezgin, "G.Saray Futbol AŞ'nin bütün sözleşmelerinde rakamlar yer alır. Bu konudaki gerçek rakamları Türkiye Futbol Federasyonu'ndan öğrenebilirsiniz. Bu rakamları açıklamakta sakınca görmüyoruz. Bu görüşmeler tamamen yalan. Lincoln hesap hatası yapmıştır" dedi.
Orkun ise G.Saray'da futbola başladığını belirterek, "Tekrar geri dönmek çok gurur verici. Bizden ne beklendiğini bilemiyorum. En iyisini vermeye çalışacağız"
Geçen sene başarısız olmadıklarını söyleyen Adnan sezgin, "Türkiye'deki değerlendirmeler skora göre yapılmaktadır. Bu sene takıma transfer yapacağımız belliydi. Geçen senenin planlarını bu yıl uyguluyoruz. Önemli olan bu noktalara gelinceye kadar ekonomik temellerini atmamız lazım. Transferlerde kişiler ön plana çıkar. G.Saray'da ben futbolun içindeyim. Önemli transferlerde büyük bir ekip çalışması yapıyoruz. Emeği geçenlere şükran borçluyum" dedi.
Bouzid ise çok yönlü bir savunmacı olduğunu ifade ederek, "Ben savunmanın hep merkezinde oynadım. Onun dışında ben rekabetin korkutucu olmadığını düşünüyorum. Rekabet bir takımı ileriye götürür. Bu rekabet takıma yarar" dedi.
"GÖKHAN'I İSTİYORUZ AMA VERMİYORLAR"
Daha yabancı transferi yapacaklarını vurgulayan Sezgin, "Biz transfere giderken alternatifli girdik. Yabancı almak için yer boşaltmamız lazımdı. Yollarımızı ayırmak istediklerimizi önce yolladık, sonra almaya başladık. Şimdi federasyonun kararını bekleyeceğiz. Ona göre tavrımızı alacağız" dedi.
Kayserisporlu Gökhan Ünal'ı almak istediklerini ifade eden Sezgin, "Biz istiyoruz, onlar vermiyor. Lincoln'ün transferinde en büyük katkı kendisiydi. Kendisi Schalke'ye dönmeyeceğini söyledi. Özellikle Bosman kurallarından sonra FİFA nezninde futbolcuların görüşleri önem kazandı. Bire bir pazarlık yapmadık. Ancak G.Saray'da Gökhan oynamak istiyor. Önümüzdeki günlere bakacağız" şeklinde konuştu.
Fobisi inanılmaz boyutlarda
Basel’den büyük umutlarla alınan ancak özellikle deplasman maçlarına gitmek istemeyen Matias Delgado’nun büyük bir uçak fobisi yaşadığı ilk kez FANATİK’te yer almıştı. Beşiktaş camiasında büyük yankı uyandıran bu haber sonrasında Genel Menacer Ali Gültiken açıklamalarda bulundu. Gültiken, “Delgado çok genç ve yetenekli bir oyuncumuz. Ancak yükseklik ve uçak fobisi var, hem de inanılmaz boyutlarda” diye konuştu.
Ailesi İstanbul’a gelmişti
Arjantinli futbolcu için tıbbi olarak tüm adımların atıldığını söyleyen Gültiken, “Yaptığımız çalışmalarla her geçen gün iyileşiyor. Kendisine her türlü desteği verip, iyileşmesini sağlayacağız. İsviçre’de oynarken, ailesi bu ülkeye taşınmış. Annesi ve kardeşi de devre arasında İstanbul’a gelmişlerdi. Matias artık kıtalararası yolculukta bile büyük sıkıntı yaşamıyor. Arjantin’den dönüşte her şey daha iyi olacak” ifadesini kullandı.
Yahu Hayrettin Abi ben yazıyom sen yorumliyon...Bizden başka BJK li yok mu yahu hadi Kartallar bi el atın yahu...![]()
"G.Saray'da sözleşme zamanı
(CANLI) Galatasaray'ın bu sezon kadrosuna kattığı yeni transferleri Ismael Bouzid, Servet Çetin, Orkun Uşak ve Barış Özbek Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda resmi sözleşmeyi imzalayarak basın mensuplarına tanıtılıyor...
Galatasaray AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin imza töreninde yaptığı açıklamada, yeni isimlerle kadrolarına güç kattıklarını belirterek, "Bugün burda kadromuza yeni katılan arkadaşlarımızın imza töreniyle bir aradayız. Hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Servet Çetin Sivasspor'dan, İsmael Kaiserslauten'den, Barış ve Serkan Essien'den Orkun'da K.Erciyesspor'dan geldi. Ayrıca Lincoln'ün gelişinde bir problem yok."
SERKAN NERDE PEKİ ? VOLKAN YAMANLA İLGİLİ AÇIKLAMA VARMI ?
Volkan transferi imzalara kalmış.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kluple ve kendisiyle anlaşmışız.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Unal içinde biz istiyoruz ama klup vermiyor dedi.![]()
Serkan Çalık sağlık kontrolunde yokdu. Şu anda orddamı ? İmza atdımı ? Volkan ne zaman imza tıcakmış ? Çok sordum kusura bakma !!!
Bitti Serkan Çalık baya kısaymış be.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Serkan orda imzayı attı. Volkan yaman ile de klubu ile de her konuda anlaşmışız iş imzalara kalmış.
izleyemeyenler üzülmesin.fotoğraf çekildi ve sorulara cevap verildi.asıl lincoln'u bekliyoruz.
bu arada bi yabancı transferimiz federasyona bağlıymış..
toplantıda bitti zaten.
Song 2 Temmuz'da geliyor
Song'un 2 Temmuz'da takıma katılacağını vurgulayan Sezgin, "Milli maçtan geç dönüp daha geç tatile çıktığı için Song'a ekstra izin verdik. Song 2 Temmuz'da dönecek. Diğer futbolcuların hepsi 27 Haziran saat 10.00'da burda olacak" dedi.
"Schalke'ye teminat mektubu vermedik"
Transferlerde çok çeşitli olaylarla karşılaştıklarını belirten Sezgin, "Bazı istediğimiz transferleri yapamadık. Kulüpler FİFA'nın Türk takımlarıyla ilgili dosyalarını önümüze sundular. Bunu zaman zaman aleyhte bir güç olarak kullandılar. Lincoln'e kesinlikle teminat mektubu vermedik. Stadlarımızda çıkan olaylarda insanları ürkütüyor. Bunu görünce üzülmemek elde değil" diye konuştu.
'Volkan tamam'
Antalyasporlu Volkanla kesin anlaştıklarını vurgulayan Sezgin, "Bizden ise Fevzi Antalyaspor'a gidecek. Biz hem kulüp bazında hemde oyuncu bazında anlaştık. Bazı oyuncular jest yaptılar. G.Saray'ın gelirleri ve giderleri var. Bu dengeyi iyi oturtmak lazım. Bazı sözleşmeler yüksek kavillerle yapılıyor. G.Saray seneye Şampiyonlar Ligi'nde yer almaması nedeniyle 10-15 milyon Euro zarar etmiştir. 15 milyon Euro'dan daha az bir parayla birşeyler yapmalıyız. Herkesin fedekarlık yapacağ bir dönem geçiriyorduk. Bazıları da kendiliğinden bize yardımcı oldu." şeklinde konuştu.
http://it.eurosport.yahoo.com/240620...e-cercasi.html
http://it.eurosport.yahoo.com/240620...ta-nedved.html
Fenerbahçe ile ilgili 2 tane İtalya Eurosport'ta haber buldum, kimisinde Adriano'nun adı geçiyor, kimisinde Nedved'in, İtalyancası olan varsa çevirirse iyi olur gerçekten.
Koray abi çok güzel açıklamış gerçekten. Kendisi bana Vederson transferini bundan 6-7 ay önce söylemişti, ara transfer döneminde "Eğer Türk statüsüne geçerse FB alacak" demişti, ve şimdi alındı. Alex ile Adriano'nun da iyi arkadaş olduğu biliniyor, Copa America'da Alex kaptan iken Adriano da o kadroda vardı. Oda arkadaşları olduğunu yeni duydum.
Koray abinin de söylediklerine bakarsak bu transfer bitmiş gibi, Lincoln'e misilleme yapılacak sanırım, biterse yılın transferi olur gerçekten hayali bile güzel... İnşallah bir pürüz çıkmaz, yalanlama da gelmedi.
Peki Serkan neden sağlık kontrolunde yokdu ? Kazanamı düşmüş kucukken ?![]()
O konu hakkında bişi söylenmedi. Ama Serkan ordaydı baya da kısaymış.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Türkçeleri de hiç iyi değil zaten.![]()
adam kararımı verdim demiş.acaba ne kadar doğru.
57 trilyon
Cimbom, Brezilyalı yıldızın transferiyle büyük iş başardı ama 150 milyon dolarlık borcunu bir anda yüzde 30 artırdı
Misilleme faturası
Schalke'den Lincoln'ü alarak büyük bir başarıya imza atan G.Saray, ağır bir maddi yükün altına da girdi. Schalke'ye verilen 4.5 milyon euro bonservis, Brezilyalı oyuncuya dört yılda ödenecek brüt 28 milyon euro, Cimbom'un şu andaki borcunu yüzde 30 artıracak. G.Saray yönetiminin geçen yılki F.Bahçe maçında taraftarın tepkisi ve Roberto Carlos transferi nedeniyle misilleme yapmak için kesenin ağzını açtığı iddia edildi.
Bild'e açıkladı
G.Saray'ın borcu bir anda 252 trilyona çıktı. Almanya'nın yüksek tirajlı gazetesi Bild'e konuşan Lincoln, "Yılda brüt olarak 7 milyon euro kazanacağım için utanmıyorum. 4 yıl sonra benim kariyerim sona erer. O zamana kadar maddi durumumu ayarlamam lazım. Türkler de Brezilyalılar gibi. Taraftarları da bizim gibi ateşli. G.Saray'ı seçmekle çok iyi yaptığımı düşünüyorum. Türkiye'de büyük işler başaracağım" diye konuştu.
Evet Teminat hakkında da hiç bir sorun yaşanmamış yalanmış teminat sorunu hakkında çıkan haberler.
bu gece dananın luyruğu kopacak gibi siteden bi ses cımıyo ne olacak cok merak ediyoru mama inş bizim için hayırlısı olur
Kalli: "Song kalsın Tomas gitsin"
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp'ın, yönetimle bir görüşme yaparak, Song'un kadroda tutulmasını isteyip, Tomas'ın gönderilmesine yeşil ışık yaktığı ortaya çıktı. Song'a yeni sezonda ihtiyaç duyacağını belirten Alman hocanın, Servet Çetin ve İsmael Bouzid'in transfer edilmesi nedeniyle Tomas'la yolların ayrılmasına onay verdiği vurgulandı.
1.4 milyon euro olan yıllık ücretinde indirim yapmaya yanaşmayan Hırvat futbolcu, bir süre önce 2 senelik sözleşmesi daha olduğunu belirterek Galatasaray'dan ayrılmayacağını açıklamıştı.
Kaynak: Milliyet
Bence 2 yabancı daha gelecek ki bunu bende çok ıstıorum. Ama bu kadro bu haliyle Feldkampın altında, hem ligde şampiyon olacak hemde UEFA da en az çeyrek final gorecek potansiyele sahip bence...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tabiki yalan !!! Dünyanın hangi ulkesinde hangi transferde futbolcunu yıllık alcağı bonservisden fazla ? İnanmayın bole seylere....
Yarına kadar her şey belli olur
Bu ilk haber Van Nistelrooy'un satakliginin uzun surecegi ve bu nedenle hazirlik kampina katilamayacagi icin Real'in forvet arayisinda oldugunu anlatiyor. Ismi gecen futbolculardan Adriano ile Fenerbahce'nin de ilgilendigi belirtilirken Real Madrid'in Adriano ile ilgilenebilecegi anlatiliyor.
Ikinci haber Istanbul'dan gelen haberlere gore Fenerbahce kiralik olarak Adriano ile ilgileniyor diyor.
Fırtına Öncesi SESSİZLİK![]()
28 milyon euro, mu???
bu adam yıllık 7m€ alıyo yahu... Kaka' Gerrard o kadar alıyor yahu...
Ajansspor'un haberine göre "Ayrılmam" demiş Adriano. Ajansspor'un ne kadar yalan haber yapan bir site olduğunu da bilmeyen yoktur sanırım. R.Carlos Salzburg'da demişti![]()
Arkadaşlar bu arada yabancı kontenjanı ile ilgili son karar ne zaman alınacak bilne varmı ?
Adnan yeni futbolcuların geleceğinin sinyallerini verdi zaten olabilir dedi.![]()