Frings beğenediim bir oyuncu ama yaşı arsenale ters![]()
Frings beğenediim bir oyuncu ama yaşı arsenale ters![]()
mourinho drogbayı çok seviyo.takımdan gitmesine izin vermez bence.ama mourinho da giderse drogba da kalmaz
bence bu senenin en iyi transferini M.Ünited portodan Andersonu alark yaptı.çok yetenekli bir genç oyuncu.bence geleceğin yıldızı olacak.takip etmenizi öneririm.
Frings in Arsenal e katsının büyük olacağını düşünüyorum.İyi bir oyuncu.
Drogba da ne kadar dengesiz bir futbolcuymuş. 2010'a kadar sözleşmeni neden uzatıyorsun madem gitmek istiyorsun? Şampiyon olamadılar diye ayrılmak istiyor sanırım.
Milan'dan ayrılmaz efsane olcak o...
Maradona Napoli de oynamışi zamanında illa her yıldız dev takımda oynayacak değil ya bu tarz takımları taşıyınca oyuncunun değeri daha çok artıyor...
Eğer kariyerini yeniden canlandırmak istiyorsa gitsin Ronaldinho
Sakatlığı bulunmağı zaman hep 11deydi...Psv 2.maçında sakat sakat da oynadı..Henry yedek bırakmak akıL karı mı? Wenger tüm takım bırakır onu bırakmaz!!
Henry olmayınca Arsenal resmen tekledi birde onu yedek mi bırakacaklar? Bu tam bir harakiri olur![]()
So what?
Saike
dostumm ellerine sağlık tek kelimeyle muhteşem...daha ekleme yaparsın sora buna=)
Adam heyecan arıyor sıkılmış anlaşılan ama hiç bir yere bırakmaz Chelsea..
So what?
Saike
Scolari Chelsea'nin başına geldiğine göre Moutinho Chelsea'ye çok yakın diyebiliriz, zira Scolari onu aldırırsa mutlaka önemli bir rol verir.
Yorumlarınız için teşekkürler..
Tuncay M.Boro´da.
Bu calismanizi begendim Mustafa![]()
Real Madrid’de forma giyen Sergio Ramos ve Robinho’yu transfer etmek isteyen Manchester United’ın çalışmalara başladığı iddia edildi
İki yıldır takımın kazandığı şampiyonluklarda önemli rol oynayan Robinho, maaşında artış istemişti. Real yönetimi bu konuda somut bir adım atmayınca, Brezilyalı yıldızın Bernabeu defterini kapatmak istediği yönündeki haberlerin çıkmaya başladı. Bunun ardından da kaçınılmaz transfer söylentileri ve Brezilyalı'nın İspanya’dan ayrılacağı dedikoduları baş gösterdi.
United sorunlu yıldızı ve Ramos'u istiyor
Marca gazetesinde verilen habere göre Robinho’nun 45 milyon Avro civarında bir bonservis bedeli olduğu belirtildi.Marca'ya göre Manchester United, kulübüyle arasında sorun olan genç yıldızı ve Real savunmasının bel kemiği olan Sergio Ramos'u gözüne kestirmiş durumda.
Ramos transferi zor görünüyor
Robinho'nun transferi ihtimaller dahilinde olsa da Ramos’un Kırmızı Şeytanlar'a transferi zor görünüyor. Bunun en önemli kanıtıysa Ramos'un geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama olarak gösterile bilir. Realli futbolcu açıklamasında kariyerinin sonuna kadar Barnebau'da kalmak istediğini açıklamıştı. Madrid kulübü de oyuncularını satmak gibi bir niyetleri olmadığını duyurmuştu.
İspanyol futbolcunun transferindeki tek zorluk Real Madrid ile Ramos arasındaki iyi ilişkiler değil. Ramos'un bonservis bedeli de Robinho'nun neredeyse 1,5 katı denebilir. Marca'ya göre Ramos'un fiyatı yaklaşık 65 milyon €.
Ronaldo'ya karşılık Real'in iki kilidi
Kırmızı Şeytanlar, geçtiğimiz günlerde Madrid temsilcisini Cristiano Ronaldo konusunda suçlamıştı. Söylentilere bakılacak olursa; Sir Alex Ferguson da Real'in önemli parçalarını koparma çalışmalarına başlayabilir...
kaynak:goal.com
Sergio Ramos Real'den uzun süre ayrılmaz belki futbolu orada bile bırakabilir , Robinho için aynı şeyleri söyleyemem İleriki yıllarda başka birçok avrupa klübünün formasını giyebilir ama ManUtd Real'e Ronaldo'yu vermeden Robinho'yu istemsi gereksiz bir girişim olarak kalır bence
S.Ramos yeni Hierro olabilir satmaz Real...
Ramos'u satacaklarını düşünmüyorum..Robinho'nun gitme ihtimali yüksek.
R.Madrid'ten yanıt
Ramos ve Robinhoyu alın - Ronaldo'yu verin![]()
kesınlıkle..![]()
Ramos'u göndermezler..sanmıyorum.. Robinho meselesi olabilir, umarım olur, bence Robinho Manchester'da başarılı olur
M'boro -> Tuncay Şanlı![]()
fulham önemli iki oyuncusunu kaybetmiş zaten ligde zar zor ilerliyorlardı transfer yapmazlarsa işleri zor valla
henry arsenal için çok önemli bir futbolcu o sakatlanınca takımda gol atacak oyuncu yok.kaybetmemeli henry i arsenal
chelsea den neden ayrılsın ki?adam tonla para alıyo,takımdaki en önemli yıldız,vazgeçilmez oyuncusu.gitmesi için bi neden yok bence
Gitsin başka takımada ben görürüm onu ondan sonra bakaLım cheaLse de ki havasını başka kLüpLerde yapabiLiyormu.Çok kendiğini beğenmiş bir oyuncu hiç sevmiyorum zaten kendisini de.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...