Sayfa 180 / 447 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280 ... SonSon
5,371 ile 5,400 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    11

İspanya’nın Valencia takımından transfer ettiğimiz Mehmet Topal, Fenerbahçe’ye geldiği için çok mutlu olduğunu ve bu camiaya layık olmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Ayağının tozuyla FB TV’de canlı yayına çıkan Mehmet Topal, tüm Dünyada tanınan Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün hedeflerinin de her zaman büyük olması gerektiğini savunarak, amacının Fenerbahçe formasıyla Şampiyonlar Ligi finali oynamak olduğunu kaydetti.

Çok büyüt bir camiaya geldim

Fenerbahçe’ye geldiği için çok heyecanlı olduğunu söyleyen Mehmet Topal, "Transfer için mutluyum. İnşallah bu camiaya layık olurum. Uzun süredir görüşülen bir transferdi. Neticesinde bugün her şey bitti. Burada olduğum için çok mutlu ve heyecanlıyım. İspanya’da çok iyi 2 sezon geçirdim. Sakat olmadığım sürece, Türk Futbolun İspanya’da, diğer arkadaşlarımla birlikte en iyi şekilde temsil ettim. Çok iyi dostluklarımız oldu. Büyük bir camiadan, çok büyük bir camiaya geldim. Nasıl bir takıma geldiğimin farkındayım. İnşallah İspanya’da gösterdiğim başarıları burada devam ettiririm" dedi.

Hedeflerim her zaman üst seviyededir

Hedefleri sorulduğunda ise Topal, "Böyle bir takımın hedefleri her zaman en üstlere çıkmaktır, üst üste şampiyonluklara yaşamak ve Avrupa’da yükseklere çıkmaktır. Şampiyonlar Ligi’nde finale kadar gidebileceğimiz düşünüyorum. Türk Futbolu artık Avrupa’da çok iyi tanınıyor. Umuyorum söylediğim hedeflere ulaşırız Fenerbahçe’de. Banim hedeflerim her zaman üst seviyededir. Biz Şampiyonlar Ligi’ne gidiyorsak, o finali oynayacak güçteyizdir demektir, boşu boşuna gitmeyiz. Fenerbahçe çok büyük takım. Oyunumuzu üst seviyeye getirirsek, finale kadar gideriz. Zorlu iki ön eleme sürecinden geçersek daha başarılı olacağımız düşünüyorum" diye konuştu.

Topal’dan Nevin’e kutlama

Geçen sezon Fenerbahçe’nin çok iyi bir mücadele ortaya koyduğunu söyleyen Topal, "Yaşanan olumsuzluklara rağmen çok iyi mücadele ettiler, son maçta şampiyonluğu kaçırdılar. Ama çok iyi bir sezon geçirdiler ve son dakikaya kadar mücadele ettiler" dedi.

Fenerbahçe’nin milli gururu Nevin Yanıt’ı da tebrik eden Topal, "İzleme şansım oldu. İzlerken göğsümüz kabardı, gözlerimiz doldu. Türk sporcusunun ne kadar güçlü ve başarılı olduğunu gösterdi. Tüm kalbimle Nevin’i kutluyorum. Türk atletleri için örnek oluşturdu. 2012 Olimpiyatlarında bu başarı, diğer atletleri daha da ateşleyecek" dedi.

Taraftar motive etti

Zorlukları aşmayı seven bir karakterinin olduğunu söyleyen ve "İspanya’da ilk 1-2 ay çok zorlandım, özellikle dil konusunda. Sahada çok sıkıntı yaşadığımı düşünmüyorum. Çok çabuk kaynaştık .İspanya Dünyanın en zor liglerinden biri. Tüm oyuncular futbol oynamaya, oyundan zevk almaya çalışıyor. Zorluklar oldu ama üstesinden gelmeye çalıştım" diyen Topal, Avrupa Ligi’nde Stoke City’e attığı golün kendisi için ayrı bir önemi olduğunu belirterek, "O gol, bir üst tura çıkmamızı sağladı. Ayrıca yakın zamanda bir oğlum olmuştu; Mehmethan. Onun için de bir gol atmak istiyordum . Takıma faydalı olmak daha önemli ama gol atmak da ayrı bir heyecan veriyor" dedi.

Transferine olumlu yaklaşan Fenerbahçe taraftarına teşekkür eden Mehmet Topal, "Ali Yıldırım, Aykut Hoca ve Aziz Yıldırım beni burada görmek istediklerin bana çok hissettirdiler. Burada olduğum içinde çok mutluyum. Bu transfer sürecinde Fenerbahçe taraftarlarına da teşekkür ediyorim. Hiç olumsuz bir tepkiyle karşılaşmadım. Bu beni en çok motive eden şeylerden bir tanesiydi. Şükrü Saracoğlu, Türkiye’nin zemini en güzel ve en büyük statlarından biri. Umarım çok iyi başınalar burada imza atarız" dedi.

İspanya bana çok şey kattı

İspanya’da futbol oynamanın kendisine çok şey kattığını söyleyen Mehmet Topal, "Gitmeden önceki halimle arada çok fark var. Ben Valencia’ya gitmeden önce de işi profesyonelce yapamaya çalışıyordum. Ancak orada profesyonelliği daha çok öğrendim. 2 sezon ispanyada oynadığım futbol beni çok tecrübelendirdi" dedi.

Milli Takımda Volkan Demirel ve Gökhan Gönül’ün ayrıca çocukluk arkadaşı Orhan Şam’ın söylediklerinin de Fenerbahçe’ye gelmesinde önemli bir etken olduğunu söyleyen Topal, "Aykut Hoca, futbolculuk döneminde kendini kanıtlamış beyefendi bir kişilik. Kendisiyle bir kere görüştüm. Bir ağabey, bir arkadaş gibiydi. Tabii ki futbolcular için bunlar çok önemli şeyler. Bunlar futbolcuyu ayrı motive eder. İnşallah biz de Aykut Hoca’ya layık futbolcular oluruz" dedi.

Türk futbolcusu her ligde oynar

"Türkiye’ Euro 2012’de olmalıydı" diyen Topal, "Eksiğimiz yok fazlamız var. Türk Futbolcusu Dünyanın en yetenekli futbolcularında biri. Ancak devamlılık ve profesyonelliği artırmalıyız. Yurt dışında her ülke, kendi futbolcusuna çok sahip çıkıyor. Biz de kendi yeteneklerimize sahip çıkmalıyız. Altyapı da önemli tabii. Fırsat verildiği takdirde Türk futbolcusu Dünyanın tüm liglerinde oynayabilecek kalitedir" dedi.

Sessiz biriyim

Valencia forması altında unutamadığı maçları son oynadığı Real Madrid ve Stote City karşılaşmaları olarak sıralayan Topal, kişiliğini ise şu cümlelerle ifade etti:

"Sessiz biriyimdir arkadaşlar arasında şakacıyımdır. Sessiz olmayı seviyorum. Oyun içinde itiraz etmeme gibi bir yapım var. Sessiz bir yapıya sahip olduğum söylenebilir. Futbol dışında aileme çok önem veririm. Daha çok onlarla zaman geçiriyorum" dedi.

Kendisine takılan ’Örümcek Adam’ lakabını sevdiğini belirten Topal, "Bacaklarım uzun olduğu ve tüm toplara müdahale edebildiğim için bu lakap verildi. İspanya’ya gittiğimde Örümcek Adam ve ahtapot t dediler. İkisi bir arada gidiyor. Uğurum ise; oğlum olduktan sonra onun bir kıyafetini her deplasmana götürüyorum bir de sahay sağ ayağımla çıkarım" dedi.

Gücümün son damlasına kadar

Son olarak taraftara seslenen Topal, "Oynadığım tüm kulüplerde, o külübün formasına layık olmaya çalıştım. Sahna içi ve saha dışında. O formanın hakkını vermeye çalıştım. Ne kadar büyük bir camiaya geldiğimin farkınaydım. Fenerbahçe formasına layık olmak içi sahada gücümün son damlasına kadar mücadele edeceğim. Umarım bu formayla büyük başarılar imza atacağım" dedi.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

mehmet topal kuskusuz iyi futbolcu fakat ben futbolundan cok karakterini seviyorum bu adamin herhangi bir mactan sonra ne hakem nede rakip futbolcular hakkinda kötü konustugunu gördüm.. kaliteli bir adam aldik gercekten..

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Bugün karar ne olursa olsun aziz yıldırım yaptığı savunma ile benim gözümde aklanmıştır

Fenerbahçenin tertemiz olduğunu herkese göstermiştir

Üzüldüğüm tek nokta Aziz yıldırım isminin böyle türk futboluna veda etmesi olucak böyle sonu haketmedi

bizim için büyük başkandın ama artık sende yaşayan efsanelerden oldun aziz başkan

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Başkanımız Aziz Yildirim: TFF'nin oynattigi tüm macların pislikleri fb üzerinden temizlenmek isteniyor. Tarih önünde hesap verilecektir..

Başkanımız Aziz Yıldırım: "Bugün vereceğiniz kararla bizim gibi siz de tarih önünde yargılanacaksınız.."

Başkanımız Aziz Yıldırım: "Bütün pislikler Fenerbahçe üzerinden temizlenmeye çalışılıyor. Son sözüm Fenerbahçe"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Tahliye haberini alan şöför kardeşimiz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Başkanımız Aziz Yıldırım: "Bütün pislikler Fenerbahçe üzerinden temizlenmeye çalışılıyor. Son sözüm Fenerbahçe"
    Çalışılmadı, yapıldı.. Karabük-Fener maçında da şike tespit ettiler ya bravo diyorum, şike yaptık çünkü tek 1 pozisyona bile giremedik, Şike yaptık çünkü karambolden gol attık, şike yaptık çünkü 90+ larda rakip kaleci bizim kalemizdeydi, yedek kaleci sinirden ayakkabı fırlattı..

Bu kararın hiç bir izahı yoktur gözümde..

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

‎"Hisselerimiz Uçuşa Geçti"
    Başkanımız Aziz Yıldırım ve diğer yöneticilere tahliye kararının çıkması borsadaki hisselerimizi de coşturdu. Fenerbahçe hisseleri ilk seansı yüzde 7.24 artışla 59.25 liradan tamamladı.Karar açıklanmadan önce 56.50 TL seviyelerinde olan hisseler, açıklanamın ardından hareketlendi. Hızlı alım satımların yaşandığı hisse bir ara 61 lira olan tavan fiyata kadar yükseldi.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bu arada baskani nedense hapisten cikinca daha dinc gördüm saclari felan gürlesmis insallah dahada iyi olacak

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    bu arada baskani nedense hapisten cikinca daha dinc gördüm saclari felan gürlesmis insallah dahada iyi olacak
    Aynen öyle

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by attirson View Post
    ‎"Hisselerimiz Uçuşa Geçti"
    Başkanımız Aziz Yıldırım ve diğer yöneticilere tahliye kararının çıkması borsadaki hisselerimizi de coşturdu. Fenerbahçe hisseleri ilk seansı yüzde 7.24 artışla 59.25 liradan tamamladı.Karar açıklanmadan önce 56.50 TL seviyelerinde olan hisseler, açıklanamın ardından hareketlendi. Hızlı alım satımların yaşandığı hisse bir ara 61 lira olan tavan fiyata kadar yükseldi.
    tahliyeden sonra aciklanan hapis cezalariyla da hizli bir dususe gecti maalesef :]
    borsayi bile karistirdi bu kararlar :]

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu borsa işinden iyi para götürdü millet.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

şimdi kafam karıştı başkan tahliye oldu hapis mevzusu ne kim gircek hapse ne oldu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    şimdi kafam karıştı başkan tahliye oldu hapis mevzusu ne kim gircek hapse ne oldu
    Başkan'ın cezası yargıtay veya diğer yüksek mahkeme tarafından onanırsa 1 2 yıl daha yatıcak, ancak bu ezanın bir şekilde bozulacağı kesin, dert etme sen

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

kanaltürkü açında ermanın yüzü şeklini görün bi

korkunun ecele faydası yok erman bey

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    kanaltürkü açında ermanın yüzü şeklini görün bi

korkunun ecele faydası yok erman bey
    fenerbahçe aklandıda haberimizmi yok ? şikeniz mahkeme tarafından tescillendi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Facx View Post
    mahkeme tarafından onaylandı evet haklısın ama yargıtay kararı var daha sakin ol yani tamam

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Güzel kardeşim yaşına istinaden olay çıkartmak istemiyorum , lakin Aziz Yıldırım dışarıda artık.Orada arkadaşın bahsettiği şey Erman Toroğlu'nun başkan içerdeyken atıp tutmaları sonrası dışarı çıkınca bu hale gelmesi.Tutturmuşsunuz bir tescillendi tescillendi.Yeter yahu. 2 kere 2 , 4 eder desek , 4 eder ama tescillendi diyeceksin sabahtan beri neredeyse
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Güzel kardeşim yaşına istinaden olay çıkartmak istemiyorum , lakin Aziz Yıldırım dışarıda artık.Orada arkadaşın bahsettiği şey Erman Toroğlu'nun başkan içerdeyken atıp tutmaları sonrası dışarı çıkınca bu hale gelmesi.Tutturmuşsunuz bir tescillendi tescillendi.Yeter yahu. 2 kere 2 , 4 eder desek , 4 eder ama tescillendi diyeceksin sabahtan beri neredeyse
    napıcak evinden mi aldırcak ona kadar volkan hallederdi şaka bi yana siz yok aziz başkan içerde olması haksız karanlık bi kişi değil falan diyodunuz ama bunu demeniz bile aziz yıldırım hakkında asıl düşündüklerinizi orataya çıkarıyo

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

napıcak evinden mi aldırcak ona kadar volkan hallederdi şaka bi yana siz yok aziz başkan içerde olması haksız karanlık bi kişi değil falan diyodunuz ama bunu demeniz bile aziz yıldırım hakkında asıl düşündüklerinizi orataya çıkarıyo
    Valla benim öyle bi düşüncem yoktu , asıl düşünceler derken neyi kastediyorsun bilmiyorum da , başkanın tehlikeli bir adam olduğunu da gayet iyi biliriz yani gerçek düşünce bu , he işin diğer kısmı , yani ; benim ona olan sevgim Fenerbahçe sevdasındandır , takıma kattıklarındandır.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım : "Çok yoruldum 1 hafta kafamı dinlemek istiyorum. 1 hafta sonra Fenerbahçeliler hazır olsun çok farklı projelerim var."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Aziz Yıldırım : "Çok yoruldum 1 hafta kafamı dinlemek istiyorum. 1 hafta sonra Fenerbahçeliler hazır olsun çok farklı projelerim var."
    Çok büyük merak, heyecan ve hırsla bekliyorum.. Onu karşılayacağımız ilk iç saha maçını iple çekiyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

İçerde çok düşünme fırsatı oldu 1 yıldır yeni fikirler bulması zor olmamıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    İçerde çok düşünme fırsatı oldu 1 yıldır yeni fikirler bulması zor olmamıştır.
    içeride bile oturup Fenerbahçe'sini düşünen bir başkanımız olduğu için guruluyuz işte

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben öyle ahım şahım bişiler beklemiyorum
    bu ene formalarımız naıl olacak acaba biz hep en geç tanıtıyoruz formayı nedene

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

içeride bile oturup Fenerbahçe'sini düşünen bir başkanımız olduğu için guruluyuz işte
    Fenerbahçe başkanı olduğu için takımını düşünmesi nomal kalkıp İBB'yi düşünecek hali yok.Sari Şener içerde olsaydı oda Trabzonspor'u düşünürdü.Olması gerekenler bunlar zaten ama senin olayı yanlış anlayıp hemen buna nasıl bir yanıt versemde havamı bassam moduna girmene gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Fenerbahçe başkanı olduğu için takımını düşünmesi nomal kalkıp İBB'yi düşünecek hali yok.Sari Şener içerde olsaydı oda Trabzonspor'u düşünürdü.Olması gerekenler bunlar zaten ama senin olayı yanlış anlayıp hemen buna nasıl bir yanıt versemde havamı bassam moduna girmene gerek yok.
    hayda , senin garip mesajına , gayet normal bir cevap verdim , istediğim moda girer çıkarım , seni ne ilgilendiriyor ? kaldı ki öyle bir amacım yok , gururluyuz başkanımızla diyorum.

Sadri Şener'in mahkemede bile eli ayağına dolanıyor , içeride pek düşünemezdi diyeyim ben de o zaman.

Aziz Başkan çıktığı için başkanınızın da sizin de biraz garip duygular içine girmeniz doğal gerçi , fazla uzatmayayım , normaldir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

içeride zaten yapıcak fazla bişey olmadığı için yapıcak en iyi ve en basit şey düşünmek ve kitap okumak olsa gerek

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

sadri sener cas'a gidecekmis iyi güldürdü beni

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    sadri sener cas'a gidecekmis iyi güldürdü beni
    normaldir