Düzelttim Emre abi
Eray abi Bir sorunun varsa buyur gel Dinleyebilirim![]()
![]()
Düzelttim Emre abi
Eray abi Bir sorunun varsa buyur gel Dinleyebilirim![]()
![]()
Bu ne uleyn.Bu ara mevsimi midir nedir?
Herkeste böyle deyin, takmayın kafanıza yahu, bunu kimse değiştirememiş, siz mi değiştireceksiniz?
Doğanın kanunu bu.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Yok Emre abi İçimden geliyor Dinlemek lazım Sevaptır Sevap![]()
![]()
günaydın cihan günaydın.. dünya tersine dönüyo..
evet emre yalnız değilsin.. öss filan hikaye ya tek derdimiz bu
mehmet ben derdimi çok kişiye anlattım.. dertlerrr anlatılmakla keşke çözülsee..
mevsimi mevsimi.. bahar geldi ya polenler fln, aşklar hava uçuşuyo, acı çekenler, kıvrananlar, çektirtenler!!!
En önemlisini unutmuşsun be Eray ÇEKENLER!!!!!
Haklısın Eray abi doğru söylüyorsun ama insan içine atınca daha da kötü oluyor dertler paylaştıkça azalırmış.
Abooo, burası iyice arabesk havasına dönmeye başladı, hafiften müzik de mi versek ne alttan?Aslında size bir çilingir sofrası kurmak lazım.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma gece gece.![]()
niye çekenler biz olmak zorundayız? kardeşim ben unutmak istiyorum, istemiyorum çekmek.. ama öyle bi olay varki yapıştı yakama yok istesemde bırakamıyorum.. çekiyorum.. çektirtiyoda..
32425235 kişiyle konuştum, fikir verdiler vs. bu olay bende bitmiyo malesef.. sağol mehmet ama içime atmıyorum ztn.. dışımdanda birileri görmüyo ya neyse..
serkan uyuz etme insanı
duygusal anlar yaşanıyo burada aaa
Yardım etmek isterim ama Eray'ın da dediği gibi bu işler tek tarafla olmuyor. Karşıdan da anlayış bekliyor insan gelmeyince de kötü oluyor...
"YÜCE ATATÜRK"
umarım en hayırlısı olur..
kendimi sürgüne göndermek istiyorum.. aynı yerde durdukça kötü oluyor.
Yok Serkan ya ne hikmeti olacak bildiğin Çin işkencesi...
Cümlletten hayırlı akşamlar iyi geceler ALLAH´a emanet olun.
altına imzamı atarım..
tamamen bir işkence.. sabah, öğlen, akşam.. hele birde gördüğün zaman tüm günün öldü.. hadi hayırlı işler diyorum ben kendimi uykuya veriyorum en güzeli.. kalktığımda surat 10 karış, yemek yemiyorum, dünya dönüyo ben boş bakıyorum..
sende canım benim
Hadiyin iyi geceler size Mehmet, Eray.
Uyunmazda şimdi Eray gitme boşuna yatağa.![]()
İyi geceler Mehmet
Eray sana da iyi geceler ama olmuyor böyle, depresyonda takılmak yakışıyor mu? Biliyorum zordur ama o sana ne yapıyorsa sen de hiçbirşey olmamış gibi 2 katını ona yap. Sen kendine bak, iyi olmaya bak. Senin için en önemli olan sensin, dikkat et kendine...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
ben 1 buçuk senedir huniyle dolaşıyorum...![]()
uyyy..
ben o kdr dayanamam heralde.. atarım kendimi birilerine..
4 sene sonra görürüm seni Eray.![]()
4 sene dediğin nedir Eray göz açıp kapayıncaya kadar geçer desemde sen inanma sürüm sürüm süründürürler ahhh ahhhh...
Gençler sizi dertlerinizle baş başa bırakıyorum, ben gidiyorum yatmaya, hadi kalın sağlıcakla.
(Birbirinizi doldurup, sonra da hüngür hüngür ağlamayın burada ha)
"YÜCE ATATÜRK"
4 sene beklemek koymaz.. eğer gerçekten seviyosan beklersin ama sonunda kavuşamadıktan sonra ne aşka inanırsın ne de başklarına..
benimki 4 sene değil zaten 1 sene beklemeye varıyor. ben 1 sene bekleyeyimde ya sonrasında olmazsa?
iyi geceler kuşların efendisi serkan.
sağlıcakla kal, iyi geceler, günaydın, öğlen oldu olm hadi kalk..