Sayfa 181 / 896 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon
5,401 ile 5,430 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by enforcer View Post
    bekir kendini gösteremedi, yedek defanslara güvenim pek yok, bilica ceza aldığından beri defans toparlanamadı...

Bence bilica yedek olabilir yada bilicada gönderilip bir tecrübeli birde genç defans alınabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by enforcer View Post
    takım topu iyi taşıyor ileri ve benim fikrimi soracak olursan gönlümden sercan geçiyor... zaten tek forvet oynuyoruz iki yabancı hakkımız oraya kullanmak mantıksız. kaldı ki güiza'dan daha iyi bir adam alınmasını istediğimize göre güiza hiç yedek kalmaya dayanacak bir tip değil... sabretmesini bilen ve hırslı bir genç alınabilir. anlaşılan daum furkan da o ışığı görememiş, yoksa antrenmanda mehmet topuzu forvet oynatacağına en azından onu çağırırdı...

Bence Sercan'a bu kadar para vericeğimize gidip yabancı genç ve daha iyi birisini alabiliriz.

bilica yedek oturtulabilir ama yabancı kontenjanı sıkıntı yaratıyor, bekir antep'teki bekir olsa işimizi görür ama ceza ve sakatlık durumlarında başımız ağırır... zaten yabancı kısıtlaması yüzünden yerlilerin fiyatı o kadar uçuk ya, tamam sercanın yeteneğine lafım yok ama 7-9 milyon €'ya nice genç oyuncular var hatta çok daha yetenekli. ne yapalım elimiz mahkum...

TuNdRaLoWeR Misafir

Bence bizim forvetten ziyade bir forvet arkasına ihtiyacımız olacak.Alex artık yavaş yavaş bitiyor fakat oynamadığı zaman sonuçları görüyoruz, genelde kötü futbol sergiliyoruz Alex olmadan, Alex varken çok şey değişiyor BENCE.Yaşı da ilerledi artık, Güiza'yı yollamadan önce bir forvet arkası şart diye düşünüyorum.

Gerçi Güiza'yı hâla tutmamız bile hata, geçen sene Barça'dan teklif almışta bırakmamışız ahh ahhh akıl akıl gel peşime takıl...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Forvet arkası Özer var..

Quote Originally Posted by erenbaba View Post
    Bence bizim forvetten ziyade bir forvet arkasına ihtiyacımız olacak.Alex artık yavaş yavaş bitiyor fakat oynamadığı zaman sonuçları görüyoruz, genelde kötü futbol sergiliyoruz Alex olmadan, Alex varken çok şey değişiyor BENCE.Yaşı da ilerledi artık, Güiza'yı yollamadan önce bir forvet arkası şart diye düşünüyorum.

Gerçi Güiza'yı hâla tutmamız bile hata, geçen sene Barça'dan teklif almışta bırakmamışız ahh ahhh akıl akıl gel peşime takıl...
    Ne gerek var yahu forvet arkasına.Alex'den sonra o bölgeye geçecek kişi belli: Özer Hurmacı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yahu bu Daum'a Messinin küçüklük halini versen onuda çürütürdü. Furkanı kaç maçta denediki. Adam hazırlık kampındaki maçta gol attı biraz abarttı diye fırça bastı. Böyle bir hocadan genç oyuncu yetiştirmesini yada oynatmasını bekleyemezsiniz. Özer gibi bir yeteneği bile tüm ısrarlara rağmen daha henüz takımda oynatıyor. Bence Dauma göre transfer yapmalı. Yani kaliteli isim almalı. Yoksa istediğin kadar genç al Fenerbahçede genç oyuncu şu aşamada oynayamaz. Bence A2 de çok kaliteli oyuncularımız var.

Gidecekler Listesi Bence:

Ali Bilgin, Önder Turacı, Deivid, Güiza.. Bence ilk operasyonda bir iki tanesi gitmeli. Daha üst düzey topçular almalıyız. Deivid in ne yaptığını biri açıklasın boşuna yatıyor. 6+2 gibi saçmalık oldukça Ekstradan 2 tane Avrupa'nın vasat oyuncuları kadromuzda olacaktır. Bence direk 6 tane olmalı. Boşuna para bu Artı olayı..

Edit: Benceleri çok kullandığım için kusura bakmayın..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Furkan'dan, Onur'dan şu aşamada herhangi bir teknik direktörün yararlanması zor. Çünkü bu oyuncular Sakaryaspor'da bile şans bulamadılar. Oyuncuların kumaşı kötü demiyorum ama daha zamanları var. İzlediğim A2 ligi maçlarında bile Furkan Süper Lig'i kaldırabilecek bir oyuncu profili çizmiyor. Daum ve genç oyuncular konusunda güzel bir yazı vardı; o yazıyı okuduğumda Daum'un gençlere bakışı konusunda Daum'a haksızlık etmiş olabileceğimizi düşünmüştüm. Yazıyı bulabilirsem koyarım.

Ben forvete Mehmet Batdal gibi oyunculardan ziyade kendisini dünya çapında kanıtlamış bir oyuncuya acilen ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. İsim verecek olursak; Kanoute her ne kadar 32 yaşına gelmiş olsa da alınması halinde PVH etkisi yapabileceğini düşünüyorum.

Özer bir röportajında en rahat oynadığı bölgenin ortasaha(göbek)olduğunu söylemişti; fakat Özer'in rahat ediyorum dediği bölgede Emre olduğundan doğal olarak Özer kanatlara kayacak. Özer'in sol kanatta da başarılı olabileceğini düşünüyorum. Özer faktörü nedeniyle forvet transferi sol açıktan daha önce geliyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Furkan'dan, Onur'dan şu aşamada herhangi bir teknik direktörün yararlanması zor. Çünkü bu oyuncular Sakaryaspor'da bile şans bulamadılar. Oyuncuların kumaşı kötü demiyorum ama daha zamanları var. İzlediğim A2 ligi maçlarında bile Furkan Süper Lig'i kaldırabilecek bir oyuncu profili çizmiyor. Daum ve genç oyuncular konusunda güzel bir yazı vardı; o yazıyı okuduğumda Daum'un gençlere bakışı konusunda Daum'a haksızlık etmiş olabileceğimizi düşünmüştüm. Yazıyı bulabilirsem koyarım.

Ben forvete Mehmet Batdal gibi oyunculardan ziyade kendisini dünya çapında kanıtlamış bir oyuncuya acilen ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. İsim verecek olursak; Kanoute her ne kadar 32 yaşına gelmiş olsa da alınması halinde PVH etkisi yapabileceğini düşünüyorum.

Özer bir röportajında en rahat oynadığı bölgenin ortasaha(göbek)olduğunu söylemişti; fakat Özer'in rahat ediyorum dediği bölgede Emre olduğundan doğal olarak Özer kanatlara kayacak. Özer'in sol kanatta da başarılı olabileceğini düşünüyorum. Özer faktörü nedeniyle forvet transferi sol açıktan daha önce geliyor.
    Kanuote gelirse olay olur valla. Süper forvet. birde Bugünkü Kobenhavn ın maçında forvetleri N'Doye yi beğendim. 2 gol attı Praga.. Buradan izleyebilirsiniz. Birde penaltı yaptırdıki attığı çalımı görmelisiniz.. Klas birisi..

Bence Aziz yıldırım Kanoute yi daha öncedende yoklamıştır. Benimde hayran olduğum adamlardan birisi.

Brugge'de oynayan Vargas'ta çok teknik, yetenekli izlediğim anda N'doye ile birlikte bu oyuncuyu beğendim. Bizim takımda olsa iş yapabilir. Ama mevkisi sağ açık ve birazda AMC..

Attırdığı gol BURADA

Kısacası Güiza bizim forvetimiz olamaz bu sistemde. Bence yeni bir isim lazım. Gördük yürümüyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugünde gördük ki, forvete adam lazım. Semih'de bitmiş. Güiza zaten yok, arada parlıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Örnek kişiliği ve tarifsiz yeteneğiyle formamızı taşıdığı ilk günden bu yana camiamıza önemli katkılar sağlayan Roberto Carlos'la yollarımız, Brezilyalı oyuncumuzun özel sebepleri nedeniyle bugün itibariyle ayrılıyor.

Sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Roberto Carlos'a bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyor, Fenerbahçemiz adına yaptıkları ve yapacakları için teşekkür ediyoruz.

Değerli oyuncumuzu, gelecekte kulübümüzün bünyesinde farklı görevlerde görmeyi temenni ediyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Fenerbahçe forması ile son maçına çıkan Roberto Carlos, maç sonunda yaptığı açıklamalarda, Fenerbahçe'den mutlu bir şekilde ayrıldığını ve herkese teşekkür ettiğini söyledi. Roberto Carlos, konuşmasını "Teşekkürler Türkiye" diyerek tamamladı.

Çok mutluyum

Maç sonrası ilk olarak yayıncı kuruluşa demeç veren Roberto Carlos, "Ayrılıklar her zaman için sıkıntılı ve üzüntülü olur. Ancak ben ayrılırken taraftarla bütünleştiğim için, burada güzel günler geçirdiğim için mutluluğumu yanımda götürüyorum. Ayrılıklar her zaman hüzünlüdür ama buradaki dostluklarımı beraberimde götürdüğüm için çok mutluyum. Benim buraya gelişim, bundan sonrası için Fenerbahçe'nin kapılarını yıldız oyunculara sonuna kadar açmıştır diye düşünüyorum. Yıldız oyuncular Fenerbahçe'yi ve Türkiye'yi tanıdılar. Artık yıldızların Türkiye'ye geleceğini düşünüyorum. Şu ana kadar edindiğim tecrübemi futbolcu arkadaşlarıma ve teknik ekibe aktardığımı düşünüyorum. Benim mevkiimde oynayacak futbolcular var; Santos, Vederson ve Uğur bunlar yıldız oyuncular. Fenerbahçe'nin takıma yıldız getirecek gücü var. Yedek kulübesine baktığımız zaman da her futbolcunun yıldız ve yetenekli olduğunu göreceksiniz. Türk futbolunun her zaman takipçisi olacağım" diye konuştu.

Kalbimin bir parçası Fenerbahçe ile olacak

Carlos, maç sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada ise, "Buradan ayrılmak zorunda olduğum için üzüntülüyüm. Hayatımda öyle bir döneme gelmiştim ki; bir karar vermek gerekiyordu. O karar da Brezilya'ya dönme yönünde oldu. Corinthians ile anlaştım. Bundan sonra kariyerimi bir süre daha Brezilya'da sürdüreceğim, ancak kalbimin bir parçası burada Fenerbahçe ile olacak. Sizleri hiçbir zaman unutmayacağım" diye konuştu.

Karşılıklı anlayışla ayrılıyorum

Roberto Carlos, sezon ortasında ayrılmasını ise "Kontratım sezon sonunda bitiyordu, ancak gitme kararımı biraz daha önceye çektim. Zamanı geldiğini düşünüyorum. Eşim hamile ve Brezilya'da. Tüm ailem Brezilya'da. Çözmem gereken şeyler var. 16 yıldır ülke dışında oynuyorum. Avrupa kariyerimin sonuna geldim. Sezon başında aldığım kararı biraz daha erkene çektim. Karşılıklı anlayışla Fenerbahçe'den ayrılıyorum" sözleriyle izah etti.

Bir gün tekrar görüşeceğiz

Roberto Carlos, Türkiye'de ve Fenerbahçe'de olduğu sürece güzel şeyler yaşadığını ifade ederek, "Futbol kariyerim bittikten sonra, saha dışında Real Madrid'de de olabilirim. Eğer Fenerbahçe bana bir teklif yaparsa, bir kez daha burada olmaktan mutluluk duyarım. Herkese teşekkür ediyorum. Bir gün tekrar görüşeceğiz. Teşekkürler Türkiye" diyerek sözlerini noktaladı.

Brezilyalı yıldız Roberto Carlos, Fenerbahçe formasıyla son kez sahaya çıktığı FC Sheriff maçının bitiminde, saha ortasında gerçekleştirilen muhteşem bir veda töreniyle uğurlandı. Maç bitiminde Fenerbahçeli futbolcular tarafından omuzlarda santraya götürülen Roberto Carlos, konfetiler eşliğinde takım arkadaşları tarafından havaya fırlatıldı. Roberto Carlos, tüm tribünleri Kaptan Semih'in eşliğinde selamladı.

Sheriff maçında ilk on birde görev almayan Roberto Carlos, 75. dakikadan sonra ısınmak için saha kenarına geldi ve taraftarlarımız, ısınma hareketleri yapan Roberto Carlos lehine tezahüratlar yapmaya başladı. Roberto Carlos da bu sıcak ilgiye, tribünlere kadar giderek cevap verdi. Maçın 89. dakikasında Roberto Carlos, alkışlar arasında Semih'in yerine oyuna girdi. Semih, kaptanlık pazubandını da Roberto Carlos'a emanet etti. Mücadelenin, Fenerbahçemiz lehine 1-0 tamamlanmasının ardından ise Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki 'Carlos'a veda partisi' başladı. Takım arkadaşları ilk olarak, saha kenarında omuzlarına aldıkları Roberto Carlos'u santra yuvarlağına kadar taşıdı. Oyuncularımız, burada Carlos'u ilk önce havaya fırlattı, daha sonra çembere alıp alkışladı. Bu sırada saha kenarından konfetiler havaya yükseldi. Roberto Carlos, tüm takım üyelerinin çift taraflı yan yana dizilerek oluşturduğu tünelden geçerek soyunma odasına gitmek üzereyken, tribünlerin, 'Semih Carlos'u buraya getir' diye tempo tutması üzerine, Semih ve Roberto Carlos yeniden sahaya döndü ve tek tek tüm tribünleri selamladı. Veda töreni sırasında, stat hoparlörinden Türkçe ve Portekizce olarak, 2.5 sene boyunca Fenerbahçe'ye verdiği hizmetlerden ötürü Roberto Carlos'a teşekkür edildi ve "Güle Güle Roberto Carlos" dendi. Tören sırasında skorboardta , Roberto Carlos'un resminin yanında Türkçe, Portekizce ve İngilizce olarak "Güle Güle Roberto Carlos" yazısı belirdi. Roberto Carlos, taraftarların tezahüratları arasında soyunma odasına gitti.

Teknik Direktörümüz Christoph Daum, FC Sheriff maçının ardından yaptığı açıklamada oyuncularından memnuniyetini dile getirirken, Roberto Carlos'un Türkiye'ye bugüne kadar gelmiş en iyi yabancı olduğunu söyledi.

Roberto Carlos'un Fenerbahçe'den ayrılmasıyla ilgili olarak da konuşan Daum,"Roberto Carlos'u takım olarak yarın uğurlayacağız. Türkiye'ye belki de gelmiş geçmiş en iyi yabancı olan Carlos'un vedasını görünce insan üzülüyor gerçekten. Benim istediğim şey maalesef olmadı. Benim istediğim onu şampiyon olduktan sonra uğurlamaktı. Ona hem özel hayatında, hem de sportif hayatında başarılar diliyoruz" dedi.

Fenerbahce.org
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

Tuncay ve Aurelio gibi bedava gitmedi...

Brezilyalı futbolcu, bonservisi için 1.5 milyon Euro kendi cebinden verdi. 2 milyon Euro da kendi alacaklarından vazgeçtiği için sarı lacivertli kulüp, bu transferden toplam 3.5 milyon Euro kar etti.

Fenerbahçe’de Roberto Carlos defteri dün resmen kapandı... Ülkesi Brezilya’nın önemli takımlarından Corinthians ile el sıkışan tecrübeli oyuncu, sarı lacivertli kulüple sözleşmesini karşılıklı olarak feshetme konusunda anlaştı.
    Roberto Carlos giderken Fenerbahçe’ye tam 3.5 milyon Euro para kazandırdı. Sarı lacivertli yöneticiler birkaç gündür sözleşmesinin feshi için görüştükleri Brezilyalı futbolcuya, “Corinthians ile anlaşmana saygı duyuyoruz. Bu senin tercihin. Ancak senin bir bonservis bedelin var. 3 milyon Euro’yu getirirsen, gitmene izin veririz” dediler.

Kendim ödeyeceğim
    Roberto Carlos, “Corinthians’a, ‘benim için bonservis bedeli ödemeyeceksiniz’ dedim. Bu saatten sonra onlardan para istemek olmaz. Bonservis paramı ben kendi cebimden ödeyeceğim. Size 1.5 milyon Euro vereyim, bu işi bitirelim” dedi. Fenerbahçeli yöneticiler de olumlu yanıt verince, taraflar masadan el sıkışarak ayrıldı. Sarı lacivertli kulüp, Roberto Carlos’a sezonun ikinci yarısı için ödemesi gereken 2 milyon Euro’dan da kurtulduğu için 3.5 milyon Euro kara geçmiş oldu.
    Aurelio ve Tuncay gibi bedava gitmedi
    Mehmet Aurelio, Tuncay Şanlı gibi yıldızlarından dahi tek kuruş kazanamayan Fenerbahçe, Roberto Carlos’tan giderayak 3.5 milyon Euro kazanmış oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Vay be 37 yaşında bile bunu yapabiliyorsa helal olsun.. O kadar yaşına ve son transferine rağmen kulübe güzel para kazanıdırarak gitti. İnşallah Daum'dan sonra futbolu bırakırda bizim hocamız olur. İlk deneyimini bizimle yaşar

TuNdRaLoWeR Misafir

Özer'i oynatacaklarda ben göreceğim..

Ayrıca Özer'in ciddi bir sakatlık geçirdiğini düşünürsek (ki Allah yazdıysa bozsun) işimiz gene zora binecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ROBERTO CARLOS İSTANBUL'DAN AYRILDI!

Brezilya'nın Corinthians takımıyla anlaşan Roberto Carlos, İstanbul'dan ayrıldı. İki duyguyu bir arada yaşadığını söyleyen Carlos, "Corinthians'a gittiğim için mutluyum. Fenerbahçe'den ayrıldığım için de üzgünüm." dedi.

Fenerbahçe ile yollarını ayırarak Brezilya'nın Corinthians takımına transfer olan yıldız futbolcu Roberto Carlos, İstanbul'dan ayrıldı. Iberia Havayolları'na ait IB 3763 sefer sayılı 06.55'teki uçağı ile İspanya'nın Madrid kentine giden Roberto Carlos, saat 05.20'de Atatürk Havalimanı'na geldi. Brezilyalı futbolcuyu Fenerbahçe Kulübü adına Hasan Çetinkaya uğurladı. Carlos, kendisini çiçeklerle uğurlayan kulüp yetkilileriyle sarılarak vedalaştı.

Uçağa binmeden önce basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Roberto Carlos, iki duyguyu aynı anda yaşadığını söyledi. Carlos, ülkesine döndüğü ve Corinthians ile anlaştığı için mutlu olduğunu fakat İstanbul'dan ve Fenerbahçe'den ayrıldığı için üzgün olduğunu ifade etti. Türkiye'yi yeniden ziyaret edeceğini söyleyen Roberto Carlos, "En kısa sürede görüşmek üzere" diyerek İstanbul'dan ayrıldı.

(CİHAN)

Sheriff Misafir

Gerçekten inanılmaz karakterli, inanılmaz kişilikli, inanılmaza düzgün bir insan. İşte bize böyle futbolcular lazım. Futbolculuğu Raberto Carlos kalitesinde olmasada olur yeterki bu kadar karakterli olsun. Herşey için teşekkürler Carlos. Seni hiç bir Fenerbahçeli'nin unutacağını veya kötü hatırlayacağını sanmıyorum.

R.Carlos futbol adına sadece ilk yıl bir şeyler kattı Fenerbahçe'ye, ondan sonraki yıllar deyim yerindeyse "yattı". İlk yıl oynadığı futbol üst düzeydi, zaten çeyrek final başarısında da payı çok büyük. Fenerbahçe'ye futboldan çok reklam olarak katkı sağladığını düşünüyorum. Dünyada ismimiz daha çok duyuldu R.Carlos'tan sonra, bundan böyle de öyle olacak. Kendisinin de cümlesi var: Fenerbahçe'nin kapısını dünya yıldızlarına açtım."

Nesil
    2006

@TheFm

bu kewell resmi ney merak ettim?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hayal kuruyo vatandaş

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Türk futboluna demek istemiştim

Sığmayınca sadece Hayırlı olsun yazdım..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Hayal kuruyo vatandaş
    Pek de hayal kurmuyormuş

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Arkadaşın yorumlarını okusanız son derece sportmen,Türk futbolunun yararını düşünen bir arkadaşımız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Arkadaşın yorumlarını okusanız son derece sportmen,Türk futbolunun yararını düşünen bir arkadaşımız.
    biliyoruz burak abi emre abide bunu bilerek söyledi.zaten gs-gençler maçında da görmüştük yorumunu thefm'nin.maksat şakalaşma art niyet yok.bende hoijdonk'u severdim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kaldıki çok hayal kurduk fakat gerçekleştirdik Alex: '' Hayal ederseniz başarırsınız''

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe eski yöneticisi Tahir Kıran Hamit'in sarı-lacivert formayı giymesini istiyorum dedi. Sezon başında Bayern'le anlaşmışız, Hamit'e de güzel bir teklif yapmışız fakat menajer engelini aşamamışız. ''Tahir Kıran gibi eski Fenerbahçe yöneticisinin böyle bir transferde ne gibi rolü olabilir ?'' diye soracak olursanız, Hamit ve Halil'le Tahir Kıran'ın arası çok iyi. Hatta Tahir Kıran, ''Hamit Türkiye'de bana sormadan hiçbir takıma transfer olmaz'' diyecek kadar da iddialı. Devre arası düşük bir bonservis bedeliyle veya sezon sonu bonservissiz Hamit gibi bir joker oyuncu çok iyi olur. Hayırlısı..

Tahir Kıran ve Aziz Yıldırım'ın arası açık fakat Kıran bununla ilgili olarak; Aziz beyle tek anlaşabildiğimiz nokta Hamit'e Fenerbahçe formasını giydirmek istememiz diyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Her sene çıkıyor bu Hamit haberleri hacı.Bi alsak of of of ...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Burak bu tip oyuncular teknik direktörün de elini çok güçlendirir. Mehmet Topuz, Özer, Hamit gibi oyunculara sahip olan teknik direktör maç içinde oyuncu değişikliği yapmadan tüm oyun formatını değiştirebilir, rakibi çözmek için bu oyuncuların yerlerini değiştirebilir. Bu nedenden dolayı, elde ne kadar çok bu tip oyuncu varsa takım o kadar başarılı olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hamit sağ tarafa ilaç olur valla.. Bence gelebilme ihtimali olsada Daha geleceğini düşünmüyorum Hamit'in...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Aynen Kaptan sağ bek,sağ açık,mc,amc oynar...Büyük oyuncu.Maç içinde farklı pozisyonlarda oynaması rakibi çökertiyor resmen.Bence en iyi orta açan Türk oyuncu bi de...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ah bi gelse hamit.ayrıca sağ da değil de hamit ortada oynamalı bence emreyle begenmiyorum ben cristianı ve hamit son zamanlarda ortanın ortasında oynuyo.milli takımda da ortada oynadıgında daha basarılı oluyo.emre hamit özer mehmet gibi cok koşan oyuncularımız olacagı için dmc'ye de gerek kalmaz gibi
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri