ben seviom valla
oooo bu arada eray abi geri döndü
welcome eray abi
ben seviom valla
oooo bu arada eray abi geri döndü
welcome eray abi
bu arada didier digard'ı da getirdim.18 yaşında 2-3 seneye canavar olacak canavar.
sorma abi format attırdım cd si kayıp oldu gittim yeni cd aldım yüklenmio 4 gündür fm oynayamıom kafayı yiycemOriginally Posted by r_a_z_o_r
abi transfer etmediğin adam kaldı mı yuuuhhhOriginally Posted by Silent Island
oha filan oldum yaneee![]()
Cd demi sorun var sistemdemi..
sol açıkta andrea lazzari yi tek geçerim her gittiim takıma alırım keratayı![]()
sistemde sorun olabilirmi çünkü aldığım hiçbioyunu yükleemiom tabi orjinal olmadığını göz önünde bulundurursak deişebilir iş
gelenler kadar gidenler de olacak getirdiklerimin hepsi 18-23 yaş arası 28 üstündeki herkesi göndericem.Maksat hırslı-istekli ve küme düşmekten kurtulacak puanları alınca yatmayı düşünen değil hırs yapıp şampiyonluğa oynayan bir takım kurmakOriginally Posted by büyükpivot
![]()
oooooooooo hedef büyük ben wiganla sezonu 4. bitirdim sezon sonu arsenale transfer oldum...
aynen benim transfer politikam yaşlıları elden çıkar gençleri kadroya katOriginally Posted by Silent Island
ya kardeşim sussana canım çekti yaa ufff
E sohbet edin burası FM bölümü değil![]()
Ne var ne yok ?
Ben çok yorgunum !
Yakınlarda olsa idin gelir yapardım.Originally Posted by büyükpivot
Anlamadığım birşey var format attırdım demişsin cd kayboldu diyorsun e msdos formatımı attın naptın.![]()
Daily Telegraph:"Portsmouth kulübü Cruz Azul'lü golcü Delgado ile sözleşme imzaladı.1 haftadır İngiltere Federasyonu'nun iznini bekleyen Portsmouth'lu yeni menejer Ayberk Tuncer transferlerimden memnnum dedi.Delgado için 5 m £ verildiği öğrenildi."
valla biz sohbeti fm ye çektik canım fm çekti fm konuşuom işte gece uyurken kesin fm oynuyacam... rüyamdaOriginally Posted by cngnsry
![]()
beyler trabzonsporla uefa finaline cıktım son saniyede sergenin attıgı golle romayı devirdim finalde rakibim emreli newcastle...
valla ben bilgisayardan iyi anlamam ama önceden olan herşey silindi geçmişe dair hiçbişey yok bu arada yakında olsam gelir yapardım demen de çok hoşuma gitti saol keşke ayın üyesi adaylığında sen de olsan bana çok yararın dokundu hatırlıon mu atleticoya forvet aradığım günleri abiOriginally Posted by r_a_z_o_r
![]()
Of süper başarıOriginally Posted by nekop
Sen yatmadın mı hala 1 saat içinde yatıyordun eheuheu
![]()
![]()
beyler zuk'u herkese tavsiye ederim gelir gelmez fiyatını 11'e katladı.50 K'dan 650K'ya.Hemen talibi de çıktı Stoke transfer bütçesini devirerek 500k'lık teklif yaptı ama 10-15 milyona kadar yolu var bunun.![]()
ya nasılmış silent island efendiOriginally Posted by Silent Island
![]()
Valla dostum elimden geldiğince insanlara yardım etmeyi severim ölümlü dünya ben hayatın tadını çıkarmaya bakıyorum.ayın üyesi adaylığı düşüncen için teşekkür ederim ama ben tam tersi düşünüyorum benim ne işim olur adaylıkla beni listenin en alt sırasına koyun.Originally Posted by büyükpivot
olm ne bilim eski oyunumun ss'sini koymuştum siteye.sen de gördün adam hiç bir şeye benzemiyordu.Şimdi bi haller olmuş adama profili çok iyi.
oooo abi mütevazı ayakları haOriginally Posted by r_a_z_o_r
olm ben adam söyledim mi bişey biliormdurOriginally Posted by Silent Island
![]()
abi bu zuk mudur nedir bi sölesenize hangi takımda başlıyo oyuna..
Gerçekten ayak değil ben ne ayaklar gördüm hemde 40 ayak cinsinden yaşım itibari ile bana uymaz bu tür adaylıklar ben hep geri planda kalmayı severim..Originally Posted by büyükpivot
espri yapıom abi kızmadın dimi ???Originally Posted by r_a_z_o_r
ya dostlar canlar guşlar Guzman'ı deneyeniniz var mı alayım mı sol açığa???
lechia gdansk mı neydi takımı yaOriginally Posted by Carlos_Kameni
abi sol açığa lazzariyi al adam kendini aşıyo şahsen ingilterede denedim süper oynuyo...
gamst pedersen'e ne dersiniz?
Yok canım kızmadım sen bu arada net'te nerden giriyorsun minicom'danmıOriginally Posted by büyükpivot
![]()
abi ilk sezon baya zor hele trabzonla daha zor suan ligdede liderim türkiye kupasından bilerek elendim oyuncular cok yoruluyorlardı kolaysa yap hee bide o kadar oyuncumu sattımki blance 25 milyon paunda ulastı...Originally Posted by cngnsry