Hayal etmesi bile güzel
Özer Emre Hamit Mehmet
Ben Hamit'in 30'una kadar Türkiyeye geleceğini düşünmüyorum, gerçi para ile herşey mümkün ama bakalım belki FB belki GS getirir.
Hayal etmesi bile güzel
Özer Emre Hamit Mehmet
Ben Hamit'in 30'una kadar Türkiyeye geleceğini düşünmüyorum, gerçi para ile herşey mümkün ama bakalım belki FB belki GS getirir.
Ama Hamit'e de 4 Milyon € felan verilmemeli bence.. Gelirse gelir gelmezse eyvallah..
deividi gönderip onun aldıgını hamite versek maddi olarak sorun kalmaz önemli olan türkiyeye gelmeye ikna edebilmek
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Hamit gelimesin ortasahada atağı durduran adam M.Topuz Formdayken gereksiz bi isim bence çok gereksiz olur hamit Fener'e.Hamit'i hiç sevmiyorum vede bana göre kötü futbol oynuyor :/
Hamit'in transferi süper olur. Sağda ve ortada oynayabilecek, hatta gerektiğinde sağ bek bile oynayabilecek bir oyuncu, tam bir joker. Özellikle Emre'nin sakatlanma veya ceza alma ihtimali durumunda o bölgede Selçuk veya Deniz'in oynamasındansa Hamit'in oynaması çok daha iyi olur. Çok güçlü bir orta sahaya sahibiz bana göre şu an, Hamit de gelirse daha da güçlenmiş oluruz.
Fred gündemde. Gelirse Guizadan daha çok iş yapar diye düşünüyorum.
Fotomaç Thierry Henry diyor..
Yıllardır diyor.
(/s)
Anladığım kadarıyla Pandev şu anda bonservisini elinde bulunduruyor,Fenerbahçe'ye aranan kan bence Pandev'dir.
Fenerbahçeden önce bence pandevi alacak 20 tane takım vardır. Sanmıyorum bu transferin olacağını.
Yine de şansımızı denemeliyiz,Maddi açıdan fazla sorun yaratmayacak bir transfer olması tabii ki birçok klübün ilgisini çekecektir,ama oyuncunun Makedon olması ve bonservis maliyeti olmaması[dolayısıyla bizden alacağı maaştaki olası bir yükseklik] Türkiye'ye gelmesinde etkili olabilir.
SON DAKİKA... Fenerbahçe yönetimi Önder Turacı ile yollarını ayırma kararı aldı.
Ntvspor
Fenerbahçe Cumhuriyeti
insallah bedavaya vermezler..
İyi karar bence.
Çok doğru bir karar..
Önder'i çok beğenirdim ama artık sınırı aştı. Zaten yine Daum dönemindeydi sanırım, ayrılmak istemişti hatta bir Rus takımıyla anlaşmıştı, sonra Zico gelince vazgeçmişti gitmekten.
Bekir'in son 2 maçta verilen şansı iyi değerlendirmesi de bu kararın alınmasını kolaylaştırmıştır. Bakalım Kazım konusunda nasıl bir gelişme olacak?
"YÜCE ATATÜRK"
Bekir var.Ayrıca pek düşünlmez ama alt yapıdan Sertaç ve Hasan var..Olmadı Ali Turan'ın sözleşmesi bitiyor Kayseri'yi biraz yoklasak alabiliriz..
Bekir var ve gerekirse Deniz oynar stoperde. Bence kulübün ilkeleri oyuncudan daha önemli olmalı. Nasıl ki iyi olmasına rağmen formayı yere attı diye Tomas gönderildiyse, sakatım diye deplasmana gitmeyip dinlenmesi gerekirken gece kulüplerinde gezen oyuncuya da gereken yapılmalı.
"YÜCE ATATÜRK"
Kazım'ın Topçu Olmadığı Biraz Geç Oldu Ama Anlaşıldı. O Adama 11 de Forma Veren Hocanın Aklından Şüphe Duyarım Ben. Kazım'a Gelene Kadar Fenerde O Bölgede Oynayacak Kimler Vardı Kimler Gitti Hem de Hiç Şans Verilmeden.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Fenerbahçe Önder ile yollarını ayırdı
Fenerbahçe yönetimi, Önder Turacı ile yollarını ayırma kararı aldı. Turacı’nın menajeri, kararın resmi olarak bildirilmesi ile birlikte yurtiçi ve yurtdışından gelen teklifleri değerlendireceklerini söyledi.
Fenerbahçe'de devre arasında gönderilecek ilk oyuncu Önder Turacı oldu. Sarı- lacivertli yönetim, Turacı ile yollarını ayırma kararı aldı. Bu karar Önder Turacı'nın menajerine iletirken, oyuncunun menajeri kulüpten konu ile ilgili resmi yazının gelmesinin ardından bir açıklama yapılacağını dile getirildi. Önder'e Türkiye'den iki, Almanya ve İngiltere ve Rusya'dan birer takımın kadrosuna katmak için girişimlere başladığı öğrenildi.
Fenerbahçe kulübü ile olan sözleşmesi 2011 yılının mayıs ayında sona erecek olan milli oyuncu için sarı- lacivertli yönetim bonservis bedeli belirleyip açıklaması gerekiyor.
2004-2005 sezonu başında Fenerbahçe'ye transfer olan 28 yaşındaki Önder Turacı, 1 ay önce bir gece kulübünde alkollü olarak görülmüş ve o gecenin ardından evinde geçirdiği kaza sonrasında el bileğinden ameliyat olmuştu.
Ntvspor
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kazım çok güçlü, tekniği de iyi bir oyuncu sadece biraz disiplin sorunu var. O da hallolursa ligin kalbur üstü oyuncularından bence.
Umarım G.Saraya gider.
Önder Turacı bana görede eskiden daha iyiydi. Tabiki sağ kanatta sürekli oynuyordu o zamanlar. Gökhan Gönül çıkınca kestiler. Stoper olarakta neler yaptığını gördük. Bekir İrtegün son maçlarda güzel oynadı. Bekir stoper olarak yeter bize. Genç takımdanda zahmet olmazsa 1 stoper çıkaralım artık..
Kazımdan Futbolcu Değilde Rugby'ci Olur Ancak Fiziği Ona Müsait![]()
Kazım'a topçu değil diyorsan dahada dicek lafım yok.
Adama İngilterede top oynamış, gelmiş Türkiyenin en iyi takımında oynamış yetmemiş Türk milli takımda görev almış ve gelmişsin topçu değil diyorsun..
hoş bu devirde topçu Messi ve Ronaldodan ibaret sanırım.
Kazım herşeyini karaktersizliğinden kaybetti, genç ama çok şey biliyor ama yanlış biliyor.
Kazım'ın Tek Artısı Sürati Oluşu Enerjik Oluşu. Tekniğinde Kapasite Var Ama Kullanmasını Bilmiyor.