Sayfa 182 / 447 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon
5,431 ile 5,460 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çıkarız çınarın tepesine, sıkıntı yok.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

hala 17 e 1 iz diyolar ya herşeyi geçtim en kötü kayseri gençlerbirliği falan var

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

felipe de souza bugün profesyonelliğe ilerleyen yolda bi adım daha atmış

yani doğum günüymüş bugün

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    felipe de souza bugün profesyonelliğe ilerleyen yolda bi adım daha atmış

yani doğum günüymüş bugün

alex'in oğlu falan mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

topuk yaylası

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Twitter'de bahsedilen mevzuların çoğu yapılabilir, statın 100bin kişi olması bağdat caddesi şartlarında belki mümkün değildir ama diğer projeler ki özellikle havuz meselesini her zaman istemişimdir, yok öyle Fenerbahçe'nin üstünden geçinip , arkadan kulisler çevirmek, ortada bir suç görüyorsan hak aramak başka bir şeydir, arkadan kulisler çevirip medya maymunluğu yapmak başka şeydir. Havuz meselesi halledilmeli, 17 takımın raytingini hep beraber görürüz !

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

havuz meselesi bencede halledilmeli kim ne kadar izleniyorsa o kadar parasını alsın

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Varya şu havuzdan çekilsek diyoruz ki 20-25 m fenerli var

FB TV yi şifreli yapacaksın dekoderi olacak onu alcaz sadece FB TV olacak,aylık 10 tl gibi herkesin rahatlıkla alabileceği bir fiyat olacak.

5 m fenerli alsa ayda 50 m tl gelir demek yılda 600 m tl yayın geliri müthiş bir rakam.En kötüsünden 1 m fenerli alsın ki sanmam o bile 120 m tl yapar.

Taraftarından bu kadar destek gören bir takım bu projeyi kaçırmamalı ben mail falan atayım bunlara bu projemi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    αунαη кαуα @ayhankaya1907

ne güzel sallamış ya herşeyi geçtim fifa 100.000 kapasiteye izin vermiyo ve o alanda stadı daha nasıl genişleticek ve tapusu zaten gsgm den alınmıyo sadece üst kullanım hakları kiralanıyo bizim ülkemizde hey yavrum benim ne hayal gücü varmış
    FIFA ile ne alakası var? FIFA ne karışır? Öyle mantıksız bir şey söylemişsiniz ki kendiniz bile inanmıyorsunuz.

Aksine FIFA destekler bile.

Güney Afrika'da son Dünya Kupası için yapılan 95000 kişilik Johannesburg Soccer City stadyumu: http://en.wikipedia.org/wiki/Soccer_City

Böyle desteksiz yorumları bir kenara bırakalım.

Eğer 100.000 kişilik stadyum yaparsa Fenerbahçe tarihinin gelmiş geçmiş en değerli ismi olur anında.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Beyler bu fb kart işinden anlayanınız varmı ?

ben şimdi karta başvurdum netten gittim parayı yatırdım bankamatikten dekontuda email olarak attım [email protected]'a bu kadar dimi yapıcak başka bi olay yok yani

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Varya şu havuzdan çekilsek diyoruz ki 20-25 m fenerli var

FB TV yi şifreli yapacaksın dekoderi olacak onu alcaz sadece FB TV olacak,aylık 10 tl gibi herkesin rahatlıkla alabileceği bir fiyat olacak.

5 m fenerli alsa ayda 50 m tl gelir demek yılda 600 m tl yayın geliri müthiş bir rakam.En kötüsünden 1 m fenerli alsın ki sanmam o bile 120 m tl yapar.

Taraftarından bu kadar destek gören bir takım bu projeyi kaçırmamalı ben mail falan atayım bunlara bu projemi
    E bizim maç yaptığımız takım ne olacak Onların taraftarları izleyemeyecek mi maçları?

Düşüncem böyle bir şey olursa birtek evimizdeki maçları yayınlayabiliriz. Ama deplasmanı nasıl yayınlayacaksın? Adamlar stada almıyorum der bitti. Lig TV'ye yapamıyorsun aynı şeyi zamanında yapmıştık Lig TV olmazsa maç başlamaz demişlerdi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Beyler bu fb kart işinden anlayanınız varmı ?

ben şimdi karta başvurdum netten gittim parayı yatırdım bankamatikten dekontuda email olarak attım [email protected]'a bu kadar dimi yapıcak başka bi olay yok yani
    Ben kredi kartıyla verdim siparişi o yüzden havaleyle nasıl oluyor diye bakmamıştım da araştırdım sanıyorum eksik birşey yok yaptıklarında dostum.Hayırlı olsun.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

topuk yaylasına giden oldu mu daha önce ? topuk yaylasında kamp yapılacak alan var mı , hem takımımın tesislerini gezip , hem çadır kurup , kamp yapmak istiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    E bizim maç yaptığımız takım ne olacak Onların taraftarları izleyemeyecek mi maçları?

Düşüncem böyle bir şey olursa birtek evimizdeki maçları yayınlayabiliriz. Ama deplasmanı nasıl yayınlayacaksın? Adamlar stada almıyorum der bitti. Lig TV'ye yapamıyorsun aynı şeyi zamanında yapmıştık Lig TV olmazsa maç başlamaz demişlerdi.
    Deplasman takımlarınada gereken pay verilir çok sorun değil o,kahvelerde olacak zaten fb tv giderler izlerler oralarda bunlar sorun olmaz ki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Deplasman takımlarınada gereken pay verilir çok sorun değil o,kahvelerde olacak zaten fb tv giderler izlerler oralarda bunlar sorun olmaz ki
    Ya biz çıkalımda havuzdan varsın bu sorun olsun En çok salladıkları kulüp havuzdan çıkarsa bakalım ne duruma düşecekler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ömer Temelli dün twitterdan 20 temmuzda formalar çıkacak dedi.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Ben kredi kartıyla verdim siparişi o yüzden havaleyle nasıl oluyor diye bakmamıştım da araştırdım sanıyorum eksik birşey yok yaptıklarında dostum.Hayırlı olsun.
    aynen aradım 44 1907 yi tamam 1 hafta sonra kartın gelir dediler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyuncumuz Bekir İrtegün, yeni transferlerle birlikte milli oyuncuların ağırlıklı olduğu bir takım haline geldiklerini, forma yarışından ve takım içi rekabetten Fenerbahçe’nin karlı çıkacağını söyledi.

Takımımızın kamp yaptığı Topuk Yaylası Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenleyen Bekir İrtegün, Şampiyonlar Ligi için takımda büyük bir açlık ve istek olduğunu belirterek, 2 ön elemeyi de geçip gruplara kalacaklarını kaydetti.

Sezona sevinç ve neşeyle başladık

Sözlerine "Yeni sezon hayırlı olsun. İstanbul’da toplandık ve bizlere armağan edilen, Türkiye’deki en iyi tesis olan buraya geldik. Çok güzel bir çalışma ortamımız var. Yani sezon başlangıçları heyecanlı oluyor; herkesin toplanması ve yeni transfer nedeniyle. Bizim için de önemli çünkü, gelecek sezonu tüm yatırımını burada yapıyoruz. Geçen sezon ne kadar sıkıntılı bir süreç yaşadıysak, bu sene de o kadar güzel bir sezon açılışı yaşadık. Başkanımız çıktı, aramıza yeni arkadaşlar katıldı. Biz de bunların verdiği sevinç ve neşeyle çalışıyoruz. Yeni gelen arkadaşlara başarılar, tüm takım arkadaşlarıma da sakatlıksız bir kamp dönemi diliyorum" diyerek başlayan Bekir İrtegün, toplantıda daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Mevkiimde 4 kaliteli oyuncu olacak

Takım içi rekabetin olmadığı yerde başarının da gelemeyeceğini söyleyen Bekir, "Özellikle büyük takımlarda bu rekabetin olması, futbolcuların performanslarını yükseltir. Geçen sene de karakter olarak çok sağlam arkadaşlarımız vardı, bu sene de öyle. Yetenek olarak da çok iyi oyunculara aramıza katıldı, daha da katılacak. Daha önceki yıllarda da takım içinde bir çok kaliteli oyuncu vardı. Ben o dönemde de kaçmadım, şimdi de buradan, Fenerbahçe’den kaçacak değilim. Milli sporcuların ağırlıklı olduğu bir takım olduk; özellikle bazı mevkilerde. Ama tabii bunlar kağıt üzerinde. Bu kadar kaliteli oyuncular, umarım Fenerbahçe’nin geleceğine güzel şeyler katmak için çalışacak. Beraber oynama şansı bulamadık ama Egemen ile biz uzun yıllar karşılıklı oynadık. Son Milli Takım kampında beraber olma şansı yakaladık, hoş sohbetlerde bulunduk. Yaşının verdiği olgunluk karakterini ortaya koyuyor. Futbolculuğu da çok iyi. Burada beraber olacağız ve aramamızda rekabet olacak. Tabii sadece Egemen ve ben değil bu takımda bir de Serdar var. O da kaliteli, milli bir oyuncu. Tahmin ediyorum bir arkadaşımız daha o mevkiye transfer olacak. Kendi mevkiim açısında 4 kaliteli oyuncu oyacak. Aykut Hoca da adalet duygusuyla, en i olana formayı verecek. Bu rekabetten Fenerbahçe karlı çıkacak. Yobo ile iyi bir uyumum vardı. Bu skorlara da yansımıştı diye düşünüyorum. En iyi anlaştığım şimdilik Yobo ama ondan sonrasını bilemem" diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi için büyük açlık ve istek duyuyoruz

Şampiyonlar Ligi ve Lig için ise Bekir İrtegün,"Biz geçen sene sezon başından sezon sonuna kadar tarihi günler yaşadık. Şampiyonlar Ligi’ne girecekmiş gibi buraya geldik ama ne yazık ki katılamadık. Bu sene ise tekrar böyle bir şans geldi, iki ön eleme oynayacağız. Geçtiğimiz yıllar bu ön elemelerde hata yaptık, bunun tecrübesini yaşadık. Ancak tüm futbolcular ve camia bundan ders almış. Kesinlikle Şampiyonlar Ligi’ne kalmak ve orada başarılı olmak istiyoruz. Fenerbahçe büyük takım ve yarıştığı her kulvarda başarılı olmak ister. Edindiğimiz tecrübeyle, o büyük açlıkla ve istekle Şampiyonlar Ligi’ne kalacağız. Türkiye’de de bu sene bizim için çok farklı olacak, çok başarılı olacağız" dedi.

Kendimi buraya ait hissediyorum

Yeni transferlerimizden Dirk Kuyt hakkında, "Dünya futbolunda kendisini ispat etmiş bir utbolcu. İlk duyduğumda çok sevindim. Bazı oyuncular sahadaki duruşlarıyla takım oyuncusu olduğunu belli eder. Çok iyi bir profesyonel ve takım oyuncusu. Bize çok faydalı olacak. Sadece Kuyt deği; Egemen, Mehmet Topeal, Hasan Ali hepsi bize çok faydalı olacak" diyen Bekir, sözleşmesini uzatması hakkında ise "Milli takım kampı vardı ardından tatile çıktım. Söylediğiniz gibi imzanın uzadığını düşünmüyorum. Biz konuşmaya başladıktan 1 hafta sonra imza attık. Bu arada birçok haber geldi hiçbirine cevap vermedim. Ne hocamla ne de yönetici ağabeylerimle hiçbir sorunum olmadı. Yurt dışından iyi takımlardan da teklif vardı ama ben kendimi buraya ait hissettim. Sevildiğimi ve saygı gördüğüm yerde kalmanın doğru olduğuna inanıyorum. Kendimi buraya ait hissediyorum. İmzamı attım ve çok uzadığını da düşünmüyorum" diye konuştu.

Herkesin yeri doldurulur

Takımdan ayrılan oyuncular hakkında ise Bekir İrtegün, "Sadece Emre değil birkaç arkadaş daha ayrıldı. Ama futbolun doğasında bu var. Sezon başı gelenler, gidenler oluyor. Gidenlere başarı ve sakatsız bir futbol hayatı diliyorum. Emre ağabeyin futbolculuğunu kimse tartışamaz. Benim de kendisine düşkünlüğüm vardı. Ama gitmesi hem onun adına hem de Fenerbahçe ardına daha doğru oldu diye düşünüyorum. Ayrıca çok iyi takıma gitti. Ona da başarılar diliyoruz. Yokluğunun hissedilip hissedilmeyeceğini zaman gösterecek. Yerine gelen oyuncular da iyi oyuncular. Geçen sezon başında yaşana olaylardan dolayı çok iyi oyuncular takımdan ayrılmıştı. Biz kalanlar, onların yokluğunu aratmadık. Bu davaya hepimiz sahip çıktık ve Türkiye Kupası’nı aldık son maça kadar şampiyonluk şansımızı devam ettirdik. Büyük oyuncular çok önemli ama önemli olan sadece oyuncular değil, başarı başka unsurları da barındırıyor. Biz geçen sene bunu başardık. Bazsı insanların yokluğu Hissedilir ama herkesin yeri doldurulur" diye konuştu.

Artık sadece saha içi faktörlerle uğraşmak istiyoruz

Türk Futbolu adına bazı şeylerin iyiye gitmeye başladığını söyleyen Bekir İrtegün, "Geçen sene biz maçlara çıkarken her hafta bir olay oluyordu. Bunun sıkıntısını çok yaşadık; kampta antrenmanlarda. Ama bunların hepsinin üstesinden beraber olarak geldik. Taraftarımız bizi arkadan çok itti. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. O günlerin altından kalktıysak taraftarımızın verdiği güç ve buradaki insanların kenetlenmesiyle oldu bu. Umarım bu sene saha dışı olaylar bizi yormaz. Sadece biz de değil Türk Futbolunun da bundan ayrılması lazım. Biraz iyiye doğru gidiş var, kafamız daha rahat olacak. Takımımızın hedefleri açısından saha dışı olaylardan bıkkınlık duyduk. Artık sadece baha içi faktörlerle uğraşmak istiyoruz. Umarım böyle de olur. Böyle olursa da bizim farkımız daha net görülür" diye konuştu.

Bu durumdan daha güçlü bir halde çıktık

Başkanımızın özgürlüğüne kavuşmasından büyük mutluluk duyduklarını söyleyen İrtegün, "Bir insanın 4 duvar arasında olması karar kötü bir şey olamaz. Çıkması, ailesine, sevenlerine müthiş bir huzur verdi. Biz onu çok özledik İnşallah buraya da gelecek; böyle bir durum da var. Başkanımızın dışarıda olması onu görmemiz, onunla konuşmamız çok önemli. Biz bu durumdan daha güçlü çıktık. O, İlhan ağabey, diğer ağabeylerimiz ve hepsi için mutluyuz" dedi.

Fenerbahçe’nin lige 5 maçlık seyircisiz oynama cezasıyla başlayacak olması hakkında ise Bekir İrtegün, "Bu olayların tek sorumlusu kesinlikle Fenerbahçe taraftarı değildi. Çok etkilenmeyeceğimizi düşünüyorum. Biz o kadar çok şey yaşadık ki artık etkilenmiyoruz" diye konuştu.
    Son cümle

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Fenerbahçeliler'in kesinlikle okuması gereken bir haber olmuş.

http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ286202SXQ

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben söyleyeyim de kavga çıkmasın. o fotoshop yav benim hatırladığım gsliler transferi beklerken yapmışlardı o fotoyu. Resmi sitede böyle bir açıklama yapılmadı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Öyle bir resim eklendi de haberimiz mi yok ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

forumlarda o resimle gövde gösterisi yaparken elinde patlayınca çok kötü olmuştu o yaz benim için çok kötü geçmişti ama tek iyi şey buydu çok gülmüştüm

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

(/s)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    Kaynak ?

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

twitter'dan gördüm. en azından fikir verir.

bir de şu var:

(/s)

Kaynak nedir dostum ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş 8 maçta cezali değil miydi yahu? Bu kadar gelir olmasi mantikli mi?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Beşiktaş 8 maçta cezali değil miydi yahu? Bu kadar gelir olmasi mantikli mi?
    Uefa maçları kapatmıstır açıgı.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Tarihler subata kadar verilmis, GS seyircisi ozellikle ligin 2.yarisinda daha cok ilgi gosterdi. O yuzden rakamlar dusuk cikmis olabilir GS icin.

bu 10.hafta, bos yer cok fazla
    10.hafta GS-MIY

bu da 30. hafta, nispeten daha iyi bos yerler azalmis
    30.hafta GS-GB

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Excel'de hazırlanmış basit bir tablonun benim gözümde değeri yok

Mesaj Yetkileri