Sayfa 182 / 436 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon
5,431 ile 5,460 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Transferler sıcak sıcak yapılırken söyledim ama arada kaynadı. Siz, biz onu kaptık siz şunu alabildiniz diye durun Dünyaca ünlü bu takımlarımızın transfer çehresi kendi gölgelerinin metre karesi kadar küçük.

Koca koca kulüpler ama Koca Fenerbahçe Ortasahaya 1 senedir Diarra'dan başka adam bulamazken Koca Galatasaray sol kanada 1 senedir Amrabat'ı getiriyor. Dünyada 1 tane Ortasaha ve 1 tane Sol kanat olduğu için bu transferler gerçekleşti mi "Efendim biz bu sene Şampiyonlar Ligini kazanmak istiyoruz" diyor Yönetici abileriniz

Şunu ciddi olarak söylüyorum gerçekten üzülüyorum. Marka değeri ve futbol değeri yerlerde.Ligin gol kralına Avrupa'dan 1-2 orta sınıf takım dışında talip yok, Dünyaca ünlü diye övündüğümüz takımlara orta sınıf yabancı oyuncular bile gelmiyor ama biz kendi çöplüğümüzde 2 transfer yaptık mı "Bu sene kralız herkesi ezeriz Şampiyonlar Ligini kazanırız"

Sahi Fenerbahçe ve Galatasaray son 10 senede kaç defa Şampiyonlar Ligine katıldı ? Avrupa'da ne yaptı ?

Şu ana kadar söylediklerimi Reklam Arası sayın ve "Biz sizden onu kaptık, siz onu alabildiniz" diye tartışmaya devam edin.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

1 ağustosta ŞL maçımız var.Rakip ne zaman belli olacak bilen var mı ?

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

20 Temmuzda kuralar çekilicek.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

formaları bekliyorum gecikti ha çubuklu alıcam bu sene tabi iyi bi alternatif gelirse onu alırım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    formaları bekliyorum gecikti ha çubuklu alıcam bu sene tabi iyi bi alternatif gelirse onu alırım
    27 Temmuzda tanıtılacak..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

25'i gibi bir önceki tur maçları bitiyor muhtamelen o hafta içi çekilir

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Formalar 20 temmuzda çıkacak diye biliyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bugün tarihli Hürriyet Gazetesi’nde "Yaylada Kavga" başlığıyla yer alan haber doğru değildir. Topuk Yaylası’ndaki söz konusu antrenmanda futbolcularımız arasında bir kavga yaşanmamıştır.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hayır anlamadığım kavga çıksa ne olacak? Bu sıcakta antremanlarda böyle şeyler olması gayet normal.Hem oyuncuların hırslı olduğunu gösterir ve dahada hırslandırır.Büyük hocalar hep söyler çok fazla abartı olmadığı sürece bu tip tartışmalar her zaman oyuncuları ateşlemiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mesele kavganın çıkmış olabilmesi değil yalan haberle takımı yıpratma yoluna gidilmesine verilen tepki, dün bu yalan habere denk geldim altında yorumlar vardı "eheheh bizim üst üste transfer haberlerine sinirlendiler birbirlerini dövüyolar"

Hayır hem yalan haber yapıyorsunuz hem de şu düşüncelerle bizi karşı karşıya bırakıyorsunuz, şu 0-6 yaş grubu espriler yalan haberden de öte : )
    ...

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Taraftar profillerimiz hiç değişmeyecek bir tarafta galatasaraylılar "yehuu los galacticos olduk" nidaları atıyor -bunu elano'lu jo'lu sezonda da yapıyorlardı-bir tarafta bizim fenerliler takmışlar oyuncu maliyetlerine kabul edelim ki Fenerbahçe'de son 2-3 sezondur rayına oturdu oyuncu maliyetleri bunu da aykut hoca başardı şuan fenere kattığı en güzel şey diyebiliriz.Hamit'in maliyeti bence gayet düzgün ha kabul edelim ki parayı seçseydi fenere giderdi gibi laflar çok anlamsız fenerbahçe galatasaraydan biraz daha az ücret teklif etmiş,aslında aynı ücreti teklif etseydi de hamit gsye giderdi eski hocası fatih terim verilmiş sözler falan.Bir gerçek var ki kulüblerimizin vizyonu çok dar bakıyoruz gazetelere 3-4 yıl önce bahsedilen isimler hala gündemde nitekim bazıları gerçekleşiyorda artık adam gibi tarayıp iyi oyuncu almalılar,tabi geçen senelere göre yükselen bir grafik görüyoruz gerek genç isimlere yönelme gerek harcamayı kısıtlama yönünden.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Okuyorum da hala para konuşuluyor az para verince kral olmuyorsun. Para verirsen alırsın teklif yapıp para vermezsen alamamışsın olursun almadım değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Okuyorum da hala para konuşuluyor az para verince kral olmuyorsun. Para verirsen alırsın teklif yapıp para vermezsen alamamışsın olursun almadım değil.
    Bunları bir Galatasaraylıdan duymayalı epeeeey olmuştu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Bunları bir Galatasaraylıdan duymayalı epeeeey olmuştu
    Biz hiç bir zaman almadık diye bir şey söylememiştik. Alamadığımız zaman alamadık demeyi bildik. Bkz : Forlan , Shaqiri , Podolski.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Biz hiç bir zaman almadık diye bir şey söylememiştik. Alamadığımız zaman alamadık demeyi bildik. Bkz : Forlan , Shaqiri , Podolski.
    Onu demiyorum ki Parayı verdik aldık dediğini diyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

En son 3-4 gün önce forma girmiştim. Yeni girdim şimdi hala Hamit tartışması yaşanıyor. Hamit 2 takımdan birisine gelecekti bu G.Saray oldu. Bu kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Şl'de kaç tur oynayacağız?Şimdi muhtemel rakiplerimizden biriyle (Feyenord, Motherwell, Brugge vs) oynadıktan sonra 1 tur daha oynayacak mıyız, yoksa direk gruplara mı?

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

toplam 2 tur

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2 tur oynayacaksınız.İlk turda seri başı olacaksınız diğer turda tam olarak ne olacaksınız onu bende bilmiyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Diger tur için muhtemel rakipler kimler belli mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    11

O zaman diğer turda rakipler İtalya, İspanya, Almanya ve İngiltere 3-4.leri.Süper

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hafızamızda taze Young Boys ve Paok örnekleri varken rakibin 67. torbadan gelmesine bile aynı ciddiyetle yaklaşacağımızı düşünüyorum. Sonuçta bu takımlar kupaya rast gele katılmıyor belli bir başarının sonucunda katılan takımlar. Hangi takımla oynarsak oynayalım karşımızda başarılı bir ekibin olduğunu unutmamak gerek.
    ...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Fenerbahçemiz Viyana’da

Yeni sezon hazırlıklarının 2. etabını Avusturya’da gerçekleştirecek olan Profesyonel Futbol Takımımız, Avusturya’nın başkenti Viyana’ya ulaştı. Saat 13.50’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel bir uçakla Avusturya’nın başkenti Viyana’ya hareket eden kafilemiz, 2 saat 30 dakika süren yolculuğun ardından kamp yapacağı Bad Erlach bölgesindeki Linsberg Asia Oteli’ne vardı. Çok sayıda taraftar tarafından karşılanan ekibimiz, akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla 2. etap hazırlıklarına başlayacak. TSİ göre 20.00’de başlayacak çalışma basın mensuplarını da açık gerçekleştirilecek.

Fenerbahçemizin 26 kişilik kamp kadrosunda ise şu oyuncular yer alıyor:

Alex de Souza, Bekir İrtegün, Caner Erkin, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Erten Ersu, Egemen Korkmaz, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Henri Bienvenu, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Miroslav Stoch, Moussa Sow, Orhan Şam, Özer Hurmacı, Özgür Çek, Recep Niyaz, Salih Uçan, Selçuk Şahin, Semih Şentürk, Serdar Kesimal, Serkan Kırıntılı, Sezer Öztürk ve Volkan Demirel.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

6 yabancı kalmış takımda yahu

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

2 tane gelicek daha

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Az,kaliteli yabancı kadrosuna bayılıyorum fm de revizyonu hatırlatıyor Bienvenü dışında hepsi taş

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Hafızamızda taze Young Boys ve Paok örnekleri varken rakibin 67. torbadan gelmesine bile aynı ciddiyetle yaklaşacağımızı düşünüyorum. Sonuçta bu takımlar kupaya rast gele katılmıyor belli bir başarının sonucunda katılan takımlar. Hangi takımla oynarsak oynayalım karşımızda başarılı bir ekibin olduğunu unutmamak gerek.
    Young Boys ve Paok Fenerbahçe nin çok altında rakiplerdi elenmesi Onların becerisi değil Fenerbahçenin beceriksizliğiydi , bu sene aynı şeyin yaşanmaması istiyorumAvrupadaki sıramız için 2 Şampiyonlar Ligi Ekibimizde sağlam ayrıca artık bizde Şampiyonlar Ligine 3 takım yollayalım ya

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Yalnız PAOK beceriksizlikdi young boys gayette kaliteli bi takımdı çok iyi oynadılar geçtiler paok öyle değildi ama

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vFor View Post
    Yalnız PAOK beceriksizlikdi young boys gayette kaliteli bi takımdı çok iyi oynadılar geçtiler paok öyle değildi ama
    2 Takımda Fenerbahçenin aşağılarında o takımların Türkiye'den eleyeceği takımlar Bursasporla kafa kafaya oynamaları Sivasspor , Eskişehirspor gibi takımlarıda zar zor yenmeleri gerekir.10 Yıldır aynı tas aynı hamamla giden Türkiye olunca işler değişiyor Ülkenin en büyük takımlarından birini geçebiliyorlar.

Mesaj Yetkileri