Sayfa 183 / 220 İlkİlk ... 83133173181182183184185193 ... SonSon
5,461 ile 5,490 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

muthis

Orman, Lig TV’nin canlı yayınına katılarak, stat, takımın durumu, transfer çalışmaları ve gündemdeki konulara ilişkin soruları yanıtladı.

Stadı 11 aylık bir sürede tamamlamayı hedeflediklerini kaydeden Orman, çalışmalarla ilgili şunları söyledi:
    "En kısa sürede bitirmeye çalışıyoruz. Bir engel yoktu. Biz yapmayacağımız şeyi söylemiyoruz. Ne dediysek de yapıyoruz. ’İzin alamaz’ dediler aldık, ’yıkamaz’ dediler yıktık. ’Altından şehir çıkar’ dediler, bir şey çıkmadı. Altından su çıktı. Deniz seviyesinin altına iniyoruz, su çıkacak tabi, petrol çıkacak hali yok ya. Bizim mabedimiz burası. Nerede oynarsak oynayalım hiçbir yer Vodafone Arena gibi olmayacak."

"Bilic başarılı"
    Futbol takımının sezona iyi bir başlangıç yaptığının hatırlatılması üzerine, Beşiktaş’ın artık bir kurumsal kimlik olduğunu ve bu şekilde yönetildiğini kaydeden Orman, şöyle devam etti:

"Radikal kararlar aldık. Önce Önder Özen’le alakalı çok büyük tepkiler gördük. Futbol artık onların liderliklerinde, onların yönetiminde. Hatalarımız da oluyordu başlangıç itibarıyla ama artık bir zihniyet değişikliği var. Biliç başarılı. Çok uğraşılmış bir transfer politikamız var. Yavaş yavaş rayına giriyor. Kadromuzda transfer edip de kullanmadığımız çok oyuncumuz var. UEFA Avrupa Ligi’nden men edilmemiz bizim işimizi zorlaştırdı. Kadro derinliğimiz çok fazla olduğu için oyuncularımıza oynama imkanı vermemiz lazım. Aynı şekilde devam etmek istiyoruz."

"Recep Tayyip Erdoğan Stadı’na döneceğiz"
    Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Galatasaray ile yapacakları derbinin ardından Recep Tayyip Erdoğan Stadı’na geçeceklerini bildirdi. Taraftarların Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki maçlara olan büyük ilgisi konusundaki soruyu cevaplayan Orman, "Başarı geldiği sürece taraftarlarımız ilgi ve alakayı gösteriyorlar. Havalar güzel olduğu için orada oynamaktan keyifliyiz ama kış ortamında oradaki rüzgar ve taraftarın futbol ile birleşimi çok iyi olmayacağı için Galatasaray maçında sonra artık Recep Tayyip Erdoğan Stadı’na döneceğiz" ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmaları

Transfer çalışmalarıyla ilgili bilgiler de veren Orman, sol bek için çalışmaların sürdüğünü, Fulham forması giyen Kerim Frei’ı, kulübün şartlarına uyulması durumunda transfer etmek istediklerini kaydetti. Beşiktaş Kulübü Başkanı sol bek transferi ve Kerim Frei ile ilgili şunları söyledi:

"Sol bek için arkadaşlarımız uğraşıyor. Benim önüme gelmiş bir şey yok. Bütçemize uyacak ve zamanlamaya uyacak en iyi oyuncuyu almaya gayret ediyoruz. Kiralık olmasını istiyorum, olmayabilir de. Kerim Frei için uğraşıyoruz, epey de uzun zamandır uğraştığımız bir oyuncu. Esasında Kerim’i sezon başında almak istiyorduk. Hatta Şampiyonlar Ligi finaline gittiğim zaman bir görüşme yapmıştım. Tabii ki o sırada bir çok oyuncu transfer ettik. Kadro şişkinliği beni ve yönetimi endişe ettiriyor. Bizim şartlarımıza uyarsa almak istiyoruz."

Fernandes ve Almeida ile yeni sözleşme imzalanıp imzalanmayacağı sorusuna da Orman, "Transfer sezonunun bitmesini bekliyorum. Çünkü oyuncularımızın kafasını karıştırıyorlar. Menajerler geliyor, kulüpler geliyor. Bunlar da genç oyuncular. Türkiye’den gelen yok. Biz iki oyuncumuzu da seviyoruz. Çok kabiliyetli oyuncular olduklarına inanıyoruz. Sözleşmelerini yenilemek istediğimizi ifade ettik. Aksi bir durum olacağını tahmin etmiyoruz" diye yanıt verdi.

Oğuzhan Özyakup’un bir gece kulübünden medyaya yansıyan fotoğrafıyla ilgili soru üzerine de Orman, futbolcuların eğlenirken zamanlamaya dikkat etmeleri tavsiyesinde bulunarak, şunları kaydetti:

"Genç arkadaşlarımız, bekar insanlar, önemli gelirler elde ediyorlar. Gezmek, eğlenmek onların hakları ve gezmeliler, bunda sıkıntı yok. Gezdikleri gün önemli. Maçın hemen sonrasıysa sıkıntı var. Çünkü o zaman yorgun oluyorlar, aynı gece geziye çıktıklarında vücutlarında deformasyon yaratıyor. Bu işi de bedenleriyle kazanıyorlar. Futbolculuk koşma, mücadele etme işi. Bizim onlara tavsiyemiz zamanlamalarını doğru yapmaları. Doğru zamanlamaları yapmazlarsa ceza yiyecekler."

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’nin (CAS) Avrupa’dan bir yıl men cezasını onama kararının kendilerini ne yönde etkileyeceği sorusuna Orman, şöyle yanıt verdi:

"Ben de sıkıldım. İki dönemdir başkanlık yapıyorum. İki dönem de hakettiğimiz halde gidemiyoruz. Hem ben hem Beşiktaşlılar sıkıldı. Artık bu işin bitmesi lazım. Bir dönem cezamız var ise çekeceğiz bu sezon. Bizim yerimize Tromsö gitti. Önümüzdeki yıl artık bir daha böyle bir şeyle karşı karşıya kalmak istemiyoruz. Maalesef bunlar bizim yarattığımız değil ama bizim çözmek zorunda olduğumuz problemler olarak önümüze geldi. Önümüze bakacağız, yapacak başka bir şey yok."

AA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kalde ile Sponsorluk Anlaşması

Kulübümüz ile Kalde firması arasındaki sponsorluk anlaşmasının detaylarının paylaşılacağı basın toplantısı düzenlenecektir.

Başkanımız Fikret Orman ile Kalde firması adına Tolga Er'in katılımıyla 5 Eylül Perşembe günü yapılacak olan basın toplantısı, saat 10.30'da Swiss Otel Monte Rosa Salonu'nda gerçekleştirilecektir.

Basın mensuplarının toplantıya katılmalarını rica ederiz.

https://www.bjk.com.tr/tr/haber/56495/

Quote Originally Posted by byariff View Post
    muthis

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç, sosyalist bir takım meydana getirdiğini söylerken, siyah-beyazlı yönetim de mali tabloları da düzeltmek için düğmeye bastı.15 günde 158 milyon dolarlık sponsorluk anlaşmasına imza atan Beşiktaş’ın piyasa değeri de 367.2 milyon TL ile Galatasaray’ı tarihinde ilk defa geride bıraktı.Beşiktaş’ın piyasa değeri 374.4 milyon TL olurken, Galatasaray’ın piyasa değeri 340.8 milyon TL’de kaldı. 2010 yılı sonunda Beşiktaş’ın değeri, Galatasaray’ın piyasa değerinin üçte biri kadardı. Beşiktaş’ın piyasa değerinin Galatasaray’ı geride bırakmasında, kulübün son 1.5 yıldır attığı adımların yanı sıra, Galatasaray hisselerinde yaşanan sert düşüş etkili oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyidir iyi. Güzel günler geliyor artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

sol beki de aldık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FM Gazetesi

Bursaspor maçının muhtemel kadrosu şöyle olur:

Tolga
    Serdar-Sivok-Ersan-Ramon
    Veli-Atiba
    Töre-Fernandes-Olcay
    Almeida

yedekte de Eneramo.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Bursa maçını her zamanki 11 ile çıkacağını sanmıyorum. Birkaç değişiklik yapacaktır. Örneğin Pedro'yu deneyebilir. Galatasaray maçı da var. Ama milli takım arasından sonra as oyuncuların da maç formundan düşmesini engellemek isteyebilir. Tam net değil o yüzden.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Forumda çoğu kişi güvenmiyordu Fikret Orman'a. Umarım herkes görüyordur şimdi ne kadar doğru bir politikata ilerlediği. Tabi ki tartışılacak yanları da var, yok değil
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

SON DAKİKA:

Beşiktaş hisseleri ilk defa Galatasaray hisselerini geride bıraktı. (NOT: BJK piyasa değeri 2010 yılı sonunda GS'nin 3/1'i kadardı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

Fikret Orman çalışıyor

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Bursaspor maçının muhtemel kadrosu şöyle olur:

Tolga
    Serdar-Sivok-Ersan-Ramon
    Veli-Atiba
    Töre-Fernandes-Olcay
    Almeida

yedekte de Eneramo.
    Escude'yi keseceğini sanmıyorum, Ersan yedekte olur; ama bence de Franco oynamayacaksa, Ersan oynasın stoperde. Orta alanda da, Oğuzhan'a ve Muhammed'e daha çok şans vermek lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Önder Özen: "Benim kişisel görüşüm, Türk futbolu Avrupa'da üst düzey mücadele edecekse, yabancı futbolcu kısıtlaması kaldırılmalıdır."

Önder Özen: "Devre bitmeden Gökhan Töre'nin bonservisini almak için çalışmalara başlayacağız."

Önder Özen: "Tahminim, 1 ay içinde Fernandes'le sözleşme yenileriz diye düşünüyorum."

Önder Özen: "1 Haziran'dan geçerli olmak üzere imza attım Bjk'ye. Çok bunaldığım zamanlar da oldu; ama asla ve asla istifayı düşünmedim."

Önder Özen: "Futbol direktörlüğünün okulu yok. Bildiğim futbol direktörü de yok. Önümüzde örnek de yok. Yaşayarak öğreniyorum."

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hazırlık maçında, Tekirdağspor'u 4-1 yendik. Goller; Ömer Şişmanoğlu ( 2 ), İbrahim Toraman ve Michael Eneramo'dan...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Omerin gollerine cok sevindim dogrusu. Kupa maçlarına falan lazim olacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

O bu değil de bu çok iyi yahu

"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    O bu değil de bu çok iyi yahu

Buna yıllardır gülerim
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

[YOUTUBE="JZ9-QYY9Rzs"]Rekor için Olimpiyat'a[/YOUTUBE]

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Holosko güldürdü

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Holosko, bu komiklikteki başarısını sahaya yansıtsaydı, efsane olurdu ve Holosko+bir miktar para esprisi yapmazdık.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Oğuzhan, Bursa maçında yaşadığı sakatlıktan dolayı 2 ay yok. Çok kötü oldu bu.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Çok üzüldüm. Geçmiş olsun.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Vay arkadaş ya nasıl iştir bu. 1 ay kesin bekliyordum ama 2 ay çok. Hatta 2 aydan daha uzun sürebilirmiş yazanlar var.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Üzücü bir haber tamda formunun zirvesindeyken sakatlık çok kötü olmuş.Beşiktaş taraftarına Allah sabır versin valla sakatlıklardan çok çekiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

An itibariyle Biletix'te derbi bileti kalmadı. Rekor geliyor gibi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hemide hepsi bizim taraftar
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen öyle. Şölen olacak şölen.

Mesaj Yetkileri