Öğlen 12 de stadın çevresinde olacağım kapılar açılırsa gireriz içeri erkenden de makara yaparız.
Öğlen 12 de stadın çevresinde olacağım kapılar açılırsa gireriz içeri erkenden de makara yaparız.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
@footballer33
Dostum biz de güvenmiyoruz evet ama en azından BJK sempatisi olan bir hakem verilmiş işte daha ne olacak. Ben Cüneyt Çakır'ı ya da Halis Özkahya'yı isterdim maça. Çoğu GS'lı da farklı hakemler tercih ederdi. Elbet bu hakemlerden biri yönetecek maçı yani ve verilen hakem en azından sizin için olabilecek en iyi opsiyon. Ama siz daha maç başlamadan buna bile itiraz ediyorsunuz.
Biz Bülent Yıldırım'ı FB maçlarımızda, Fırat Aydınus'u da BJK maçlarımızda görmek istemiyoruz ama maalesef görüyoruz. Yani yapacak bir şey yok çünkü hakem konusunda iki tarafı da memnun etmek imkansız bu ülkede.
@firatgunayer
Derbi biletleri bitti..60 bin bilet +14400 kombine + 1500 sponsor..
Toplam 75 bin 900 bilet. Elde edilen gelir 4 milyon TL
FM Gazetesi
Sırf o atmosferi görmek için bilet olsa bilet alıp giderim.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bilic nevizadeden sonra Kazan'da görüldü
http://amkspor.com/2013/09/20/bilic-de-kazandi-194989/
FM Gazetesi
Fernandes'e ne olduki pazar oynayıp oynamayacağı belli değil ?
Forumda beğen butonu yok yalnız!![]()
Elinizdeki elma suyu sanırım![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Ayran olsun, milli içecek
Yazmayalım ismini, üzüme dalıyoruz diyelim, sonra yasaklamaya kalkıyorlar, saçmalıyorlar.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
16.00'da Fikret Orman açıklama yapacak.
FM Gazetesi
Aslında öğlen girdiğimde sansürlü halini koyacaktım ama üşendim![]()
FM Gazetesi
Celal Kolot (dogru yazdim sanirim) epey sinirlenmis CNN'de. Sinirlenmesi bir bakima iyi olmus, guzel yerlere mesaj gitmis.
Celalettin Kolot da yazıyor nette ama hangisi doğru bilemiyorum.
https://www.dropbox.com/s/x2jdnhas0d...kjhdkjashd.flv
Bir macera yaşadık Olimpiyata gidip takımı desteklemek 80.000+ kişiyle muhteşemdi...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Birileri Beşiktaş ve çArşı üstünde oyunlar oynuyor, bunlar çok açık ama dile getiremiyoruz.. Umarım Fikret Orman'ın dediği gibi, Beşiktaş bu işten yara almaz ve en kısa sürede sorunsuz bir şekilde atlatır.
5 Ekim Cumartesi
Eskişehirspor - Beşiktaş: 19.00
Önder Özen 17:30'da basın toplantısı yapacak.
FM Gazetesi
Beşiktaş pilot takım olarak BAL'da mücadele eden Kastamonuspor ile anlaşma sağladı.
FM Gazetesi
Yalnız Kastamonu'da Durum İyi Değil Heralde
BAL Ligine 3-0 Hükmen Mağlubiyetle Başladı Allahtan O da Bizim Memleket Takımına Karşıİyi Oldu Bir Nebze Bizim İçin
Ayrıca BAL Ligindeki Diğer Kastamonu Takımı (Tosya) da 3-0 Hükmen Mağlubiyetle Başlamış Demekki Kastamonu Bu Sene Sıkıntılı
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Saat 15.00'te BJK TV'de canlı yayınlanacak Beşiktaş-Karabük A2 maçında, Günay, Pedro Franco, Ömer, Holosko, Kerim ve Sezer de forma giyecek
Sezer harika oynuyor. Bu hafta muhtemelen Fernandes ile birlikte ilk 11'de çıkar Veli'nin yerine.
Last edited by Ralph : 01.Ekim.2013 at 16:33
FM Gazetesi