Sayfa 183 / 439 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283 ... SonSon
5,461 ile 5,490 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Palmeiras (1997-2000)Técnicos: Luis Felipe Scolari
    Jogo inesquecível: Palmeiras x River Plate (semifinal da Libertadores de 1999). “Foi, sem dúvida, uma das melhores atuações da minha carreira”.
    Lembrança ruim: Palmeiras e Boca Juniors (final da Libertadores de 2000). “Tínhamos um time muito bom, determinado e não merecíamos perder o título”.

Flamengo (2000)Técnicos: Carlinhos e Zagallo.
    Jogo inesquecível: Flamengo 3 x 1 Corinthians (Campeonato Brasileiro de 2000). “Foi o jogo que nos classificou para a primeira divisão do Brasileiro”.
    Lembrança ruim: “Minha passagem pelo Flamengo não foi como eu esperava e acabei vivendo o pior momento da minha carreira”.

Palmeiras (2001)Técnicos: Marco Aurélio e Celso Roth
    Jogo inesquecível: Guarani 1 x 2 Palmeiras (Campeonato Paulista de 2001). “Fiz um dos mais belos gols da minha carreira, driblando quatro adversários, inclusive o goleiro”.
    Lembrança ruim: “A derrota na semifinal da Libertadores. Foi duro perder para o Boca em pleno Parque Antárctica”.

Cruzeiro (2001)Técnicos: Ivo Wortman e Marco Aurélio.
    Jogo inesquecível: Cruzeiro 2 x 2 Atlético-MG (Campeonato Brasileiro de 2001). “Foi algo muito especial poder disputar este clássico diante de um Mineirão lotado”.
    Lembrança ruim: “Fui informado por telefone que o Marco Aurélio (técnico) não queria contar comigo na equipe e isso me entristeceu muito, porque desejava continuar no clube”.

Palmeiras (2002)Técnicos: Wanderley Luxemburgo
    Jogo inesquecível: Palmeiras 4 x 2 São Paulo (Liga Rio-São Paulo 2002). “Fiz o gol mais bonito de minha carreira e até ganhei uma placa por ele”.
    Lembrança ruim: “A eliminação do Rio-São Paulo por causa do regulamento ruim que usava os cartões como desempate”.

Parma (2002)Técnicos: Cesare Prandelli.
    Jogo inesquecível: Não tenho nenhum.
    Lembrança ruim: “Minha passagem pelo Parma foi tão curta quanto frustrante. Mas felizmente consegui sair do clube dono do meu passe e do meu futuro”.

Cruzeiro (2002-2004)Técnicos: Wanderley Luxemburgo e Paulo César Gusmão
    Jogo inesquecível: Cruzeiro 3 x 1 Flamengo (Final da Copa do Brasil 2003). “Ali eu tive certeza que **uela entraria para a história”.
    Lembrança ruim: “Esta passagem pelo Cruzeiro foi tão feliz que não carrego nenhuma lembrança ruim”.

Fenerbahçe (2004...)Técnicos: Christoph Daum e Zico

Alex'in Avrupa'daki tek deneyimi yarım sezon Parma'da oynamış..Bu arada CashFl0w vbmenu_register("postmenu_720567", true); tartışma falan çıkarmıyorum..Biraz mantıklı düşünmeye çalışıyorum..
    alex parma da hic oynamadi sadece idmanlara cikti sezon oncesi begenilmedi ve ulkesine gonderildi .....

saviola yattı mı?bu kadar basit mi bunu söylemek

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Başlık Transfer karşılaştırmaları değil transfer haberleri. Lig başlayınca kim daha iyi herkes görür zaten.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sheriff Misafir

Lincoln, Alex kadar teknik değil. Sadece Alex'ten daha hareketli..Ayrıca ben Alex'ten memnunum..
    Polemiğe gerek yok görüşlere saygılı olun biraz...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ne alakası var Lincoln-Alex tartışma yeri değil ki burası hala bişiler üretiyosun yok Alex'in başarısı yok Lincoln'un var... Bu lafların da tartışma çıkmasına neden oluyor kaanali....

Ben hala neden Serkan Çalık sağlık kontrolune katılmadı anlamıyorum...Neyse üzerinde durmayalım...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Katılmasa ne olacak adam geldi işte imzayı attı boşver gerisini...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Özer Hurmacı'nın videolarını izledim.Muhteşem,çok yetenekli.İnşAllah Fenerbahçe alır.

Bu arada size kötü bir haber. Eğer haber doğru ise yabancı sınırlaması konusunda karar 28 Temmuzda belli olacakmış....Daha 1 aydan fazla var....

10. Default

Kimin ne olduğunu sezon başlayınca görücez şimdiden neyi tartışıyorsunuz...
    Ayrıca bugün Adriano'da yalanlandı resmi sitede...Eeeee şimdi kim gelecek santrafor mevkiine kimse gelmesse valla diil avrupa Türkiye'de bile ilk 3 zor olur bizim için...Çünkü gol atacak bir santraforumuz yok şuan ayrıca Ali Bilgin'de alınsın artık çok uzadı bu iş Ali alınırsa sağ kanat sorunu kalmaz ama santrafora kesinlikle bir yabancı alınmal kesinlikle...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tartışma çıktı mı??Çıkmadı..Çıkacak mı??Çıkmayacak..Çıksa bile benim yüzümden olmaz bu saatten sonra..Herkesin görüşüne saygın var...Ben sadece Lincoln'ün Avrupa tecrübesinden ve Alex'le özelliklerini karşılaştırdım..Alex'le Lincoln'ü tartışmadım..Arkadaş Alex Lincoln'den kat kat iyi dedi..Kat kat kelimesi bana abartılı geldi bu kadar..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Özer Hurmacı'nın videolarını izledim.Muhteşem,çok yetenekli.İnşAllah Fenerbahçe alır.
    Evet..Gelirse Fenerbahçe için iyi bir transfer olur..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

O zaman mecbur Carrusca ve Tomas gitmesi lazım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Carrusca'yı kiralarlar bence..Tomas'ı da yollayacaklar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tomas bi gitse

saviolanın gelmemesine bitek ben mi üzülüyorum

UĞur daha genç yahu... Ya tutmassa sağ tarafta... Sanki 10yıllık toğçu... Tutmassa kötü oynarsa hatalar yaparsa ne olucak geçen seneki Cihan gibi olucak... Bence sağ beke transfer düşünülmeli...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Punter View Post
    Bu arada size kötü bir haber. Eğer haber doğru ise yabancı sınırlaması konusunda karar 28 Temmuzda belli olacakmış....Daha 1 aydan fazla var....
    Abi bence bu yabancı konusunda fazla umutlanmayalım artamayacak büyük bir ihtimal.Belki uefa genelinde bir karar olursa artabilirmiş.

Alex çok yetenekli, Brezilya'nın en yetenekli futbolcularından ama hırs yok, koşma yok, dolayısıyla bir anlam ifade etmiyor. 3 sene önce Alex alındığında onu izliyorduk Copa America'da, muhteşem oynuyordu, kaptandı, o zamanlar çok iyiydi ama şimdi eskisi kadar iyi değil.

Lincoln ise çok koşan bir futbolcu, Alex'ten daha çok koşup mücadele ettiği kesin. İstatistik olarak Alex'i yakalaması imkansız gibi gözüküyor ama takım oyuncusu sonuçta. Alex ise bireysel futbolcu, yani istatistiklere bakarsak Alex harika durumda ama oyun içinde kaybolan birisi.

Teknik olarak Alex daha iyi, göze daha hoş gelen futbol oynuyor Alex ama bu bireyselde böyle, maç içinde Alex kaybolur ama Lincoln asla kaybolmaz.

Lincoln 90 dakika koşar, topla oynar, gol atamaz, asist yapamaz ama Alex 90 dakika adı bile duyulmaz, en kritik dakikada gol atar. (bkz. Fenerbahçe-Ankaraspor maçı, topukla attığı gol) Bunun örneği çok tabii.

Şimdi bana sorsanız kimi istersin diye, Lincoln derim, çünkü gördük ki Alex ile Avrupa'da başarı sağlanmıyor, ligde istenilen başarıyı sağlar, gol kralı olur ama önemli olan Avrupa'da. Tuncay kadar koşan, hırslı, takım oyuncusu bir 10 numara lazım Fenerbahçe'ye.

Ben demedimmi gelmiyecek diye.

Başkada kimse gelmez.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ya bizim için bu yabancı sınırlaması pek önemli değil onu Fenerbahçe düşünsün bizim o kadar yabancımız yok ki zaten satarız Toması yerine alırız birisini ya da Carrusca'yı..

Quote Originally Posted by Lincoln10 View Post
    saviola yattı mı?bu kadar basit mi bunu söylemek
    Gelmiyeceği belliydi zaten bukadar umutlanmana gerekyoktu.

Deivid gitmesi şart ama yönetim ona verdiği parayı kimsenin kendilerine vermiceni biliyor... Bide ZiCo nun hemşeriSi... Kemal niye duruyo takımda... Semih te alınıcak bir forvetten sonra tamamem kaybedilir... FB li Arkadaşlar kanat sorunumuz yok diyolar... Ama bence kanat şart bu takıma... Tekrarlıyom artık Tuncay yok 15Km kimse koşmaz sağdan sola...

Şimdi arkadaşalr 2 konuda sıkıntı var ;

1)Adnan Sezgin yabancı sınırlamsı kakrını bekliycez dedi bugun. 28 temmuz tarihini bilerekmı bu lafı ettı yoksa bılmedenmı, bu cok onemlı..Bilerek ettıyse bizi sıkıntılı 1 ay bekler...

2) Toması gondermek zaten mantıken sart cok fazla stoper oldu aynı yerde...emre + song servet + bouid....tomas cok afzlalık oldu...ama kapı gıbı sozlesesı var gitmioo bı turlu ....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşalr bunu daha öncede yazdım.Burda isimler önemli diil..Klubun ve yonbetımöın bakıs acısı onemlı...Kalliey, adanalara ve haldun2e guvenın.

Saviolaya talip olmak demek ben sağlam bi forvet istıorum demek. Saviola olamz maviola olur. Nilmar olmaz zilmar olur..Muhım olan prensipte nasıl bi vizyonla olaya yaklastıgımız....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Alex çok yetenekli, Brezilya'nın en yetenekli futbolcularından ama hırs yok, koşma yok, dolayısıyla bir anlam ifade etmiyor. 3 sene önce Alex alındığında onu izliyorduk Copa America'da, muhteşem oynuyordu, kaptandı, o zamanlar çok iyiydi ama şimdi eskisi kadar iyi değil.

Lincoln ise çok koşan bir futbolcu, Alex'ten daha çok koşup mücadele ettiği kesin. İstatistik olarak Alex'i yakalaması imkansız gibi gözüküyor ama takım oyuncusu sonuçta. Alex ise bireysel futbolcu, yani istatistiklere bakarsak Alex harika durumda ama oyun içinde kaybolan birisi.

Teknik olarak Alex daha iyi, göze daha hoş gelen futbol oynuyor Alex ama bu bireyselde böyle, maç içinde Alex kaybolur ama Lincoln asla kaybolmaz.

Lincoln 90 dakika koşar, topla oynar, gol atamaz, asist yapamaz ama Alex 90 dakika adı bile duyulmaz, en kritik dakikada gol atar. (bkz. Fenerbahçe-Ankaraspor maçı, topukla attığı gol) Bunun örneği çok tabii.

Şimdi bana sorsanız kimi istersin diye, Lincoln derim, çünkü gördük ki Alex ile Avrupa'da başarı sağlanmıyor, ligde istenilen başarıyı sağlar, gol kralı olur ama önemli olan Avrupa'da. Tuncay kadar koşan, hırslı, takım oyuncusu bir 10 numara lazım Fenerbahçe'ye.
    Aynen katılıyorum kardeşim görüşlerimi çok iyi bi şekilde yansıttın.

25. Default

Egowich bence yorumun çok yanlış istatisliksel olarak inanılmaz bir oyuncu olduğu doğru Alex'in ama avrupadaki başarısızlığın tek sebebi o mu? Yani bu sene Hollanda'daki maçta son dakikada Volkan o topu alamadıysa o ne yapsın...Deivid altı pasın içinden boş kaleye gol atmaktan aciz bir adamsa o ne yapsın...Yani tabii ki başarıda olduğu kadar başarısızlıklarda da payı var Alex'in ama başarıyı takıma mal ederken başarısızlıkları sadece Alex'e bağlamak yanlış...Koşmuyor pres yapmıyor hepsine eyvallah ama koşmadığından fazla gol atıyor pres yapmadığından fazla asist yapıyor...Eğer bu takımdan Alex giderse onu çok ama çok arayacağız...Onun kadar yetenekli bir futbolcu bir daha Türkiye'ye zor gelir...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

O da senin dediklerini söylemeye çalıştı zaten koşmuyor ama gol atıyor,asist yapıyor dedi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaten o da bütün başarısızlıkları Alex'e yıkmıyor ki..Bize Alex'ten daha iyi bir 10 numara lazım diyor..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

tamam arkadaşlar sezon içinde görücez.Uzatmayalım......

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Deivid gitmesi şart ama yönetim ona verdiği parayı kimsenin kendilerine vermiceni biliyor...
    Adamda yüz yok. Bu sene taraftara saç baş yoldurdu oynadığı maçlarda özellikle AZ maçı hatırladıkça sinirleniyor insan. Hala ben gitmek istemiyorum eğer kontenjan için takımdan biri ayrılacaksa bu ben değilim başkan başka birini göndermeli diyor. Bu kadar yüzsüz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri