hay allaaaaaam ben lazzariyi al diom bu pedersen e ne dersiniz![]()
hay allaaaaaam ben lazzariyi al diom bu pedersen e ne dersiniz![]()
evet pivot lechia gdansk'da oynuyor.
anlayamadım abi açıklar mısınOriginally Posted by r_a_z_o_r
Originally Posted by Carlos_Kameni
carlos abi sayfayı yenilemeden scout'ın bulduğunu yazdım direk ama sen mesaj yollamışsın.sağol bakıyorum hemen.
Makinam bozuldu demiştin internete nerden giriyorsun..Originally Posted by büyükpivot
Burdayım..
şükür abi kör falan zannettim seni (allah korusun)Originally Posted by Silent Island
![]()
Ciao amici!![]()
bende geldim
abi formatı attırdım hemen adsl kablomu taktım giriom internete bozulduundan deil yani format attırmam çok virüs vardı interneti açık bırakınca iğrenç bi durum oluşuodu ben de format attırdım
Modemi kullanmadığın zaman çek fişi.Ben biraz titan quest takılıcam yarın görüşürüz cümleten iyi geceler allah rahatlık versin..Originally Posted by büyükpivot
Tekrardan saygılar.
iyi oyunlar ii geceler hürmetler abiOriginally Posted by r_a_z_o_r
bi dier deişle ustam
bu arada imzam nasıl abi
abi derken kuşluktaki herkese soruom yani
beyler ben de yahşıklılık uykuma yatmalıyım silent island yarın zuk hakkında konuşuruz tmm mı herkese iyi geceler
S.a. oh oh ne güzel sohbet![]()
en yakın 35lik nerede satılır beyler![]()
tekelde satılır sanırsam..
abi imzana 4 cümle yazmışsın birbiriyle alakası yok garip bişiler karalamışsın![]()
beyler ponce-fahri tatan transflerime de federasyondan izin çıkmadı.sağ beke de borre kabul etmeyince muslu geldi.
abi sağ beke ujfalusi yi alsaydın ya...
BakkaldaBen geldim..
biraz öle oldu ama ortaya bi karışık çekiyim dedim neyse herkese ii fmler(bu saatten sonra da amma fm oynanır ha) ve ii geceler ben yahşıklı olmak için uyuycam hade rahat bırakın beniOriginally Posted by Carlos_Kameni
![]()
Saygılar sevgiler...
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
of benim canım sıkıldı hadi bişiler yapalım ne kös kös oturuyonuz...![]()
iyi geceler pivot.
23-24 yaşını geçmiş olan adamı almıyorum.Originally Posted by Carlos_Kameni
![]()
hoşbulduk pivot.. biraz işlerim vardıdaOriginally Posted by büyükpivot
![]()
demek gençlere önem veriyosun benim gibi.öyle daha zevkli onları geliştirmek,ve değer kazandıklarını görmek çok güzel.
moderatör olmuşsun tebrikler...Originally Posted by ermoon
nasıl gidiyo FB kariyeri![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Teşekkürler SerkanOriginally Posted by sekopej
Valla Türkiye Kupası yarı finale çıktım. Liglere hiç bakmıyorum her çıktığım takıma Delgado ve Vitti sağolsun 5-6 tane atıyorum. ŞL'de ise Juventus ile karşılaştım daha maçlar var.. Bakalım hayırlısı![]()
merhaba kafe ahalisi![]()
I'm back...
Hadi mutlu haberleri bekliyoruz...
"YÜCE ATATÜRK"