Sayfa 183 / 896 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon
5,461 ile 5,490 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Kazım'ın Tek Artısı Sürati Oluşu Enerjik Oluşu. Tekniğinde Kapasite Var Ama Kullanmasını Bilmiyor.
    Ee daha ne olsun? Kullansa zaten şu an çok çok daha iyi yerlerde olurdu. Kazım'ı iyi motive etmek gerekli. Bunu Daum'un yapacağını pek sanmıyorum. Daum yüzeysel olarak disiplini çok seviyor. Kazım'a uyan hoca tipi daha çok futbolcularla içli dışlı olan, onlara güvendiğin, arkasında olduğunu her zaman dile getiren bir hoca lazım. Yani şöyle diyim Mourinho tipinde bir hoca lazım. Türkiye'de bunu Abdullah Avcı çok iyi yapıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Mehmet abi.. Kazımda her halt var ama onun disiplin sorunu yeteneklerini istikrarlı bir biçimde göstermesini engelliyor.. Bir kere Fiziğini iyi kullanıyor, top saklamasını iyi biliyor, çalım atabiliyor, hızlanması hızı iyi, orta ve şut bence harikaya yakın.. Ama işte savruk olduğu içinde başarılı olamıyor ve ben onun futbol yaşantısı boyuncada bir istikrar tutturacağını sanmıyorum. Ruh çıkar huy çıkmaz mı öyle bir atasözü var

Ooo Onun Oynamasını Uslanmasınımı Bekleyeceğiz. Başlarım Böyle İşe

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Kazım'ın Tek Artısı Sürati Oluşu Enerjik Oluşu. Tekniğinde Kapasite Var Ama Kullanmasını Bilmiyor.
    Günümüz futbolunda aranan her özellik Kazımda mevcut daha neyine topçu değil dersiniz anlamam..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Doğru bir karar olmuş.

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Umarım G.Saraya gider.

Neden ?

Nesil
    2006

Hiçde üzülmedim, darısı Kazım'ın başına...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Son dönemlerde basında hiç yer almadı (bildiğim kadarıyla) ama kulübe yakın 4-5 kişi, ki bunlar malum sitede duyum veren kişiler olarak adledilir, Frederico Chaves Guedes diyorlar. Bekleyip görmek lazım.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yıldız beklemiyorum, Güiza gönderilmezse hele yabancı yıldız bir forvet hiç alınmaz. Güiza da bu aşamada gönderilmeyecektir. Dünya Kupası'na gidebilmek için hem Santos hem de Güiza 2. devre formunu arttıracaktır.

Gelecek oyuncu zaman zaman yedek oturmayı sorun etmeyecek biri olacak muhtemelen.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Önder'i çok beğenirdim ama artık sınırı aştı. Zaten yine Daum dönemindeydi sanırım, ayrılmak istemişti hatta bir Rus takımıyla anlaşmıştı, sonra Zico gelince vazgeçmişti gitmekten.

Bekir'in son 2 maçta verilen şansı iyi değerlendirmesi de bu kararın alınmasını kolaylaştırmıştır. Bakalım Kazım konusunda nasıl bir gelişme olacak?
    Bu arada küçük bir düzeltme yapmak istiyorum, Zico zamanında ayrılmak istemişti, Moskova takımı ile anlaşmıştı fakat Zico gidip Aragones gelince takımda kalmayı tercih etti. Hatta bu yüzden Moskova takımına borcumuz var ve ödemediğimiz için Avrupa Liginden gelen gelirlerimiz durduruldu. Derin.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Böyle bir olayı hatırlıyorum da ne olduğunu tam hatırlayamamıştım. Ruslara verelim işte komple, kurtulalım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

açıkcası ben Önder'e yazık değildiğini düşünüyorum. Takımın vazgeçilmezi iken bir anda kesildi haksızlık edildi bana göre.

Hala kaliteli bir sağ bektir benim gözümde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    Son dönemlerde basında hiç yer almadı (bildiğim kadarıyla) ama kulübe yakın 4-5 kişi, ki bunlar malum sitede duyum veren kişiler olarak adledilir, Frederico Chaves Guedes diyorlar. Bekleyip görmek lazım.
    Lyondaki ilk haline döndüyse gelsin, yoksa hiç çekilmez...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

bence yenetekli genç arjantinlileri almalıyız. U-20 U-18 takımlarından. Burada yedekten maçlara sokup yetiştirmeliyiz..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

fm mi sandın sen hayatı
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yok ondan değilde, Avrupadaki Espanyol, Hoffeinheim gibi takımlar gidip genç arjantinli oyuncuları kaparken bende Fenerbahçede öyle yapmalı dedim.. Sonuçta yapılamayacak şey değil.. Hem yedek sorunu olmaz hem genç ama kaliteli ileride satabileceğimiz adamlarımız olur.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Yok ondan değilde, Avrupadaki Espanyol, Hoffeinheim gibi takımlar gidip genç arjantinli oyuncuları kaparken bende Fenerbahçede öyle yapmalı dedim.. Sonuçta yapılamayacak şey değil.. Hem yedek sorunu olmaz hem genç ama kaliteli ileride satabileceğimiz adamlarımız olur.
    bu olay ancak Bursaspor,Kayserispor,Gaziantepspor'da felan olur.. 3 büyüklerde yabanci futbolcu yedek kaldimi basin o oyuncuyu bitirmek icin elinden geleni yapiyor.. adamin özel hayatindan tut aldigi ücrete kadar yazip ciziyorlar

Trabzonspor istiyormuş sanırım Önder'i, yönetim biraz akıllı davranıp Giray'la Önder'i takas ederse çok iyi olur. Olmazsa Ali Turan transfer edilmeli diyeceğim ama Kayserispor'un iddialı olduğu bir ortamda takım kaptanını kolay kolay satmazlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ali Turan'ın sözleşmesi bitiyor diye biliyorum. Önder'e verdiğimiz paranın yarısına çok rahat gelir. Giray'a hiç gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Deivid, Yunanistan'ın Olympiakos takımı ile anlaşmaya vardı...

Sarı-lacivertli ekibin Brezilyalı oyuncusu Deivid de Souza eski çalıştırıcısı Zico’nun antrenörlüğünü yaptığı Yunanistan’ın Olympiakos takımı ile anlaşmaya vardı.
    Yunan ekibinin Deivid’in bonservisi konusunda Fenerbahçe’den yanıt beklediği belirlendi.

Colin Kazım’ın babası Rodney Richards da kulübe gelerek Başkan Aziz Yıldırım ile görüştü ve oğlunun mutlaka takımdan ayrılacağını, takım aradığını duyurdu.

İnternetspor.com

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ankaragücü'ne gelseydin ya Deivid : p

Hadi hayırlı olsun. Yunan takımından Galletti alınabilir aslında.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Colin'in babasi artik menajeri degil. Haberin kolpa oldugu besbelli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Colin'in babası demiş zaten, menejeri dememiş. Bizzat babasıda gidip söyleyebilir bunun bir mahsuru yok. İlla menejer gidip bildirecek diye bir kuralda yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ne güzel haberler yahu, umarım doğru çıkar. Deivid'i Zico Rusya'dayken satabilseydik iyi para da kazanabilirdik aslında.

Emeği oldu takıma katkısı mutlaka ama yine dehiç beğenmedim Deivid'i. Attığı goller unutulmaz, iyi hatırlayacağım yine de.

2 kontenjan açılmış olacak. Yıldız oyuncu yine beklemiyorum, yedek kalabilecek yabancılar getirilecektir muhtemelen.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Son Dakika.... Beşiktaşla anlaşan Sezer Öztürk için Fenerbahçe'de devreye girdi...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Milan Jovanovic: ´´Fenerbahçe bana 3‚5 yıl için 12‚5 Milyon Euro teklif etti..´´

NTVSpor
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yıllık 4 Milyon Euro gibi bir rakam. Jovanovic'e çok kusura bakmayın. Öyle bir aptallık yapmaz umarım yönetim, Hele Güiza'ya senede 3.5 Milyon Euro verirken.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

O paranın iyi bir forvete verilmesi taraftarıyım, ki o bölgede rekabet artsın. Özer'in Alex'in, Topuz'un nokta pasları heba edilmesin.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Jovanovic gelicek galiba.Antu'da 2.5 Milyon Euro diyorlar yıllık alacağı için.Fena transfer olmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalnız Jovanovic gelirse Avrupa Liginde yararlanamayacağız. Anlamsız olacak her yönden.

Burada Jovanovic'i kötülemiyorum, çok kaliteli bir forvet, fakat.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Jovanovic, hem TSL hemde Avrupa için iyi bir transfer olabilir. (Tabi Avrupa Liginde oynatabilecekmiyiz bilmiyorum) Hatta sistemimizede uyacağı kanısındayım. En azındanGüiza'da çok daha iyi performans gösterecektir. Yanlız bu kadar para onun için değer mi tabiki büyük soru işaret.

Birde Fred ve Jovanovic isimi şu anda daha çok gündemde, ben bu ikisindende Jovanovici tercih ederim. En azından kariyerinde bir ara düşüş yaşamamış, devamlı yükselişte olan bir oyuncu.

Mesaj Yetkileri