Rıdvan iyileştiği zaman Schuster ona muhakkak şans verecektir.O zamana kadar Ekrem ve Erhan ile devam edecek gibi duruyor Beşiktaş.
Rıdvan iyileştiği zaman Schuster ona muhakkak şans verecektir.O zamana kadar Ekrem ve Erhan ile devam edecek gibi duruyor Beşiktaş.
903RADYO`da yayınlanan Gündoğdu Beşiktaş programına telefon bağlantısı ile katılan Milliyet Gazetesi spor yazarı Serdar Sarıdağ siyah beyazlı kulübün golcü transferini HJK Helsinki ile oynanacak rövanş maçından önce açıklanmasını beklediğini söyledi.
İşte Sarıdağ`ın açıklamaları;
"Serdal Adalı ile konuştuğumda `eğer maddi kaynak arayışınız olumlu sonuçlanırsa Adebayor mu Robinho mu?` dedim Serdal Adalı da şakayla karışık `param olursa ikisini de alırım` dedi; ancak birinin alınacağı konusunda sözler çoğunlukta. Sponsorluk için M-oil ile görüşülüyor. Robinho ve Adebayor, ikisinden birisi olacak gibi ancak resmi bir durum sözkonusu değil.
Forvet transferi gruplara kalındığı zaman yapılacak denmişti ama Beşiktaş gruplara çok yakın ve transfer çalışmalar hızlandı. Bana göre rövanş maçından önce bu iş bitebilir. Robinho, Schuster`in tarifine çok uyan bir oyuncu ancak maddi kaynaklar çok önemli. Bu işi sponsorla çözmek gerek. Helsinki`yle rövanş maçından önce transfer biter diye düşünüyorum. Yalanlamalara gelince, kesinlikle almayacağız diye kimse bir şey demedi, gündemimizde yok dendi. Bu alınmayacak anlamına gelmiyor.
Gol yollarında çok sıkıntı var. Quaresma ve Guti gibi üst düzey isimlerin olduğu bir kadroda üst düzey bir golcü şart. Bobo da üst düzey bir golcü ancak ligde, kupada, UEFA`da Beşiktaş`ı taşıyamaz gibime geliyor.
Robinho; Forvet, kanat, forvet arkası gibi birçok yerde oynayabilir. Beşiktaş`ın rakipleri önceden Beşiktaş`a karşı nasıl gol atarız diye düşünüyordu, şimdi ise Guti`yi ve Quaresma`yı nasıl tutarız diye düşünüyorlar."
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu da bu sene gelinen noktayı özetler bence.. Herşeyden önce biz rakibi bekleyip açıklarını arıyorduk ama şimdi o açığı kendimiz yaratıp gol atıyoruz , mental açıdan değiştik ve çok iyi oldu bu..
Ne zaman ?
Evet şu an forzaya girememem de iyi =))
Robinho da gelirse Beşiktaş'ın yabancıları bu kadar üst-düzey (A ve B sınıfı) olacakken, yerli oyuncuların D ve E sınıfı olmaları tutarsızlık. Beşiktaş'ın yerlileri de en azından C sınıfı olsa müthiş olurdu.
Beklerde de çok fazla sıkıntımız oldugu soylenemez ayrıca bahsedıldıgı gıbı D-E sınıfı oyuncular olmasa gerek Toraman, Köybaşı , Rıdvan , Nihat , Necip ..
Seneye de onları değiştiririz olur biter![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Nuri Şahin , Gökhan İnler falan diyosun abi =))
http://forum.forzabesiktas.com/ güzel olmus bu arada =)
Açılmıyor anıl ne var ?
Bende açıldı abi =/
Olmadı burdan bak..
http://www.facebook.com/photo.php?pi...21819737866589
Bu da açılmazsa =) Girişte Robinho ve Guti'nin fotografı var Robi diz çökmüş Guti'nin ayagı dizinde Guti de Robi'yi kafasından öpüyor =D
Boas Vindas Robinho yazıyor bir de ne demekse..
Bombaymış resim
![]()
Aynen öyle abicim =D
Beşiktaşa robinho felan gelmezzz. Boşuna hayal kurmayın bence.
Resmi siteden bir açıklama gelmedikçe Robinho'nun geldiğine inanmıyorum ayrıca geleceğinede inanmıyorum.
Robinho gelsin ben izlemekten zevk alırım. Ama artık birisi çıksın Robinho Beşiktaş'Ta desin ve olay bitsin. Hepsi bu.
Acaba kimler yedekte duracak yabancılardan ? Şahsen Delgado ve Tabata'nın aynı anda yedek durması lüks olacak.
------------Ernst---Necip-----------------
---------------Guti Haz.-----------------
Quaresma---------------------Robinho
-------------------Bobo------------------
Büyük ihtimalle Schuster bu dizilişi ve oyuncuları tercih edecek ama defansı tam kesitremiyorum Sivok var Zapo var Ferrari var Toraman var.... Sadece bir sağ bek alınırsa bu takıma şöyle atağı da kuvvetli olan GG tarzı , Beni Uefa kupasından aşağısı kesmeyecek bu sene şahsen.![]()
Sanırım Schuster Ligde
Guti,Ernst,Necip,Quaresma,Nihat ve Robinho Lu bir sistem.
Avrupa da;
Guti,Ernst,Necip,Quaresma,Robinho,Bobo Lu bir sistem uyguLayacak.
Ayrıca Beşiktaş ın yerLi oyuncuLarı arasında bir tek sağ bek tarafında oynayan oyuncuLar D kaLite oyuncuLardır. DiğerLeri hepsi C kaLite ve yukarısı adamLardır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
İ.Üzülmez mi C kalite ve üzeri? Veya Necip mi? Türkiye'de B sınıfı isim yok diyebiliriz, Arda, Hamit B sınıftır şu an.
Beşiktaş'taki yerlilerden Nihat, Rüştü kaliteli bana göre (düşüşteler kariyerlerinde ama tecrübeleri ve kaliteleri ile diğer yabancılara ayak uydururlar). Cenk de zamanla iyi olacak, Necip de öyle.
Demirören birde sağ bek al bize tamam valla başka bişey istemeyecem
Fink kalsın Holosko ve tabata gitsin
"Guti ve Quaresma'yla babam da şampiyon olur"
Robinho'yu da almayın bi zahmet![]()