Sayfa 183 / 476 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283 ... SonSon
5,461 ile 5,490 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Rıdvan iyileştiği zaman Schuster ona muhakkak şans verecektir.O zamana kadar Ekrem ve Erhan ile devam edecek gibi duruyor Beşiktaş.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

903RADYO`da yayınlanan Gündoğdu Beşiktaş programına telefon bağlantısı ile katılan Milliyet Gazetesi spor yazarı Serdar Sarıdağ siyah beyazlı kulübün golcü transferini HJK Helsinki ile oynanacak rövanş maçından önce açıklanmasını beklediğini söyledi.

İşte Sarıdağ`ın açıklamaları;

"Serdal Adalı ile konuştuğumda `eğer maddi kaynak arayışınız olumlu sonuçlanırsa Adebayor mu Robinho mu?` dedim Serdal Adalı da şakayla karışık `param olursa ikisini de alırım` dedi; ancak birinin alınacağı konusunda sözler çoğunlukta. Sponsorluk için M-oil ile görüşülüyor. Robinho ve Adebayor, ikisinden birisi olacak gibi ancak resmi bir durum sözkonusu değil.

Forvet transferi gruplara kalındığı zaman yapılacak denmişti ama Beşiktaş gruplara çok yakın ve transfer çalışmalar hızlandı. Bana göre rövanş maçından önce bu iş bitebilir. Robinho, Schuster`in tarifine çok uyan bir oyuncu ancak maddi kaynaklar çok önemli. Bu işi sponsorla çözmek gerek. Helsinki`yle rövanş maçından önce transfer biter diye düşünüyorum. Yalanlamalara gelince, kesinlikle almayacağız diye kimse bir şey demedi, gündemimizde yok dendi. Bu alınmayacak anlamına gelmiyor.

Gol yollarında çok sıkıntı var. Quaresma ve Guti gibi üst düzey isimlerin olduğu bir kadroda üst düzey bir golcü şart. Bobo da üst düzey bir golcü ancak ligde, kupada, UEFA`da Beşiktaş`ı taşıyamaz gibime geliyor.

Robinho; Forvet, kanat, forvet arkası gibi birçok yerde oynayabilir. Beşiktaş`ın rakipleri önceden Beşiktaş`a karşı nasıl gol atarız diye düşünüyordu, şimdi ise Guti`yi ve Quaresma`yı nasıl tutarız diye düşünüyorlar."

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    903RADYO`da yayınlanan Gündoğdu Beşiktaş programına telefon bağlantısı ile katılan Milliyet Gazetesi spor yazarı Serdar Sarıdağ siyah beyazlı kulübün golcü transferini HJK Helsinki ile oynanacak rövanş maçından önce açıklanmasını beklediğini söyledi.

İşte Sarıdağ`ın açıklamaları;

"Serdal Adalı ile konuştuğumda `eğer maddi kaynak arayışınız olumlu sonuçlanırsa Adebayor mu Robinho mu?` dedim Serdal Adalı da şakayla karışık `param olursa ikisini de alırım` dedi; ancak birinin alınacağı konusunda sözler çoğunlukta. Sponsorluk için M-oil ile görüşülüyor. Robinho ve Adebayor, ikisinden birisi olacak gibi ancak resmi bir durum sözkonusu değil.

Forvet transferi gruplara kalındığı zaman yapılacak denmişti ama Beşiktaş gruplara çok yakın ve transfer çalışmalar hızlandı. Bana göre rövanş maçından önce bu iş bitebilir. Robinho, Schuster`in tarifine çok uyan bir oyuncu ancak maddi kaynaklar çok önemli. Bu işi sponsorla çözmek gerek. Helsinki`yle rövanş maçından önce transfer biter diye düşünüyorum. Yalanlamalara gelince, kesinlikle almayacağız diye kimse bir şey demedi, gündemimizde yok dendi. Bu alınmayacak anlamına gelmiyor.

Gol yollarında çok sıkıntı var. Quaresma ve Guti gibi üst düzey isimlerin olduğu bir kadroda üst düzey bir golcü şart. Bobo da üst düzey bir golcü ancak ligde, kupada, UEFA`da Beşiktaş`ı taşıyamaz gibime geliyor.

Robinho; Forvet, kanat, forvet arkası gibi birçok yerde oynayabilir. Beşiktaş`ın rakipleri önceden Beşiktaş`a karşı nasıl gol atarız diye düşünüyordu, şimdi ise Guti`yi ve Quaresma`yı nasıl tutarız diye düşünüyorlar."
    geçin bunları radyospor'da altyazı geçti
    şaka bir yana forza beşiktaş admini açıkladı transferi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu da bu sene gelinen noktayı özetler bence.. Herşeyden önce biz rakibi bekleyip açıklarını arıyorduk ama şimdi o açığı kendimiz yaratıp gol atıyoruz , mental açıdan değiştik ve çok iyi oldu bu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne zaman ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet şu an forzaya girememem de iyi =))

Robinho da gelirse Beşiktaş'ın yabancıları bu kadar üst-düzey (A ve B sınıfı) olacakken, yerli oyuncuların D ve E sınıfı olmaları tutarsızlık. Beşiktaş'ın yerlileri de en azından C sınıfı olsa müthiş olurdu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Robinho da gelirse Beşiktaş'ın yabancıları bu kadar üst-düzey (A ve B sınıfı) olacakken, yerli oyuncuların D ve E sınıfı olmaları tutarsızlık. Beşiktaş'ın yerlileri de en azından C sınıfı olsa müthiş olurdu.
    Bence Beşiktaş'ın yerlileride fena değil kalecileri iyi,İ.Toraman iyidir,Necip iyi bir oyuncu ilerde çok daha iyi olcak bir tek beklerde biraz sıkıntısı var Beşiktaş'ın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beklerde de çok fazla sıkıntımız oldugu soylenemez ayrıca bahsedıldıgı gıbı D-E sınıfı oyuncular olmasa gerek Toraman, Köybaşı , Rıdvan , Nihat , Necip ..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Seneye de onları değiştiririz olur biter

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nuri Şahin , Gökhan İnler falan diyosun abi =))

http://forum.forzabesiktas.com/ güzel olmus bu arada =)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Açılmıyor anıl ne var ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende açıldı abi =/
    Olmadı burdan bak..
    http://www.facebook.com/photo.php?pi...21819737866589

Bu da açılmazsa =) Girişte Robinho ve Guti'nin fotografı var Robi diz çökmüş Guti'nin ayagı dizinde Guti de Robi'yi kafasından öpüyor =D

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Boas Vindas Robinho yazıyor bir de ne demekse..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bombaymış resim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen öyle abicim =D

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Beşiktaşa robinho felan gelmezzz. Boşuna hayal kurmayın bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Beşiktaşa robinho felan gelmezzz. Boşuna hayal kurmayın bence.
    Yaa böyle yapma alınıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Resmi siteden bir açıklama gelmedikçe Robinho'nun geldiğine inanmıyorum ayrıca geleceğinede inanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Resmi siteden bir açıklama gelmedikçe Robinho'nun geldiğine inanmıyorum ayrıca geleceğinede inanmıyorum.
    Yapma bunu yapma bunu

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Addolorato View Post

Hayatta en güzel şey başkalarının yapamazsın dediği şeyi yapmaktır. - W. Bagehot...

Resmi açıklama bugün veya pazartesiymiş, imza daha sonra. Tüm Robinho çilekeşlerine ve Beşiktaşlı kardeşlerime hayırlı olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Robinho gelsin ben izlemekten zevk alırım. Ama artık birisi çıksın Robinho Beşiktaş'Ta desin ve olay bitsin. Hepsi bu.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Acaba kimler yedekte duracak yabancılardan ? Şahsen Delgado ve Tabata'nın aynı anda yedek durması lüks olacak.

------------Ernst---Necip-----------------
    ---------------Guti Haz.-----------------
    Quaresma---------------------Robinho
    -------------------Bobo------------------

Büyük ihtimalle Schuster bu dizilişi ve oyuncuları tercih edecek ama defansı tam kesitremiyorum Sivok var Zapo var Ferrari var Toraman var.... Sadece bir sağ bek alınırsa bu takıma şöyle atağı da kuvvetli olan GG tarzı , Beni Uefa kupasından aşağısı kesmeyecek bu sene şahsen.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sanırım Schuster Ligde

Guti,Ernst,Necip,Quaresma,Nihat ve Robinho Lu bir sistem.

Avrupa da;

Guti,Ernst,Necip,Quaresma,Robinho,Bobo Lu bir sistem uyguLayacak.

Ayrıca Beşiktaş ın yerLi oyuncuLarı arasında bir tek sağ bek tarafında oynayan oyuncuLar D kaLite oyuncuLardır. DiğerLeri hepsi C kaLite ve yukarısı adamLardır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Sanırım Schuster Ligde

Avrupa da;

Ayrıca Beşiktaş ın yerLi oyuncuLarı arasında bir tek sağ bek tarafında oynayan oyuncuLar D kaLite oyuncuLardır. DiğerLeri hepsi C kaLite ve yukarısı adamLardır.
    İ.Üzülmez mi C kalite ve üzeri? Veya Necip mi? Türkiye'de B sınıfı isim yok diyebiliriz, Arda, Hamit B sınıftır şu an.

Beşiktaş'taki yerlilerden Nihat, Rüştü kaliteli bana göre (düşüşteler kariyerlerinde ama tecrübeleri ve kaliteleri ile diğer yabancılara ayak uydururlar). Cenk de zamanla iyi olacak, Necip de öyle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    İ.Üzülmez mi C kalite ve üzeri? Veya Necip mi? Türkiye'de B sınıfı isim yok diyebiliriz, Arda, Hamit B sınıftır şu an.

Beşiktaş'taki yerlilerden Nihat, Rüştü kaliteli bana göre (düşüşteler kariyerlerinde ama tecrübeleri ve kaliteleri ile diğer yabancılara ayak uydururlar). Cenk de zamanla iyi olacak, Necip de öyle.
    emre , gökhan gönül , volkan ?

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Sanırım Schuster Ligde

Avrupa da;

Adebayor'uda unutmamak lazim kadro yaparken

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Adebayor'uda unutmamak lazim kadro yaparken
    Adebayor gelmeyecekmiş.Türkiye'ye gelmek istememiş.City'nin Avrupa maçında da oynadı sanırım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Demirören birde sağ bek al bize tamam valla başka bişey istemeyecem

Fink kalsın Holosko ve tabata gitsin

"Guti ve Quaresma'yla babam da şampiyon olur"
    Robinho'yu da almayın bi zahmet

Mesaj Yetkileri